Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:))) olsun canım sanki herkes haberdar etti de bi senle dilek kaldınız
ewet canım özelden mesaj atılırsa ben takip etmeye devam edebilirim daha kolay olur :))

hayırlı cumalar kızlar kusura bakmayın ben duamı okumamıştım çünkü hastaydım ben okuyamam demedim ama telafi edicem inşallah

muhatçığım ben senin bahsettiğin ilacı biliyorum eşim kullandı şurup şeklinde 1 çay bardağı suya ekleyip içiyordu.ama devamlı kullanmadık
sağolsun topikten bir arkadaş romanyadan getirtmişti benim evime yakın kardeşi oturuyordu bana kendi elleriyle getirdi Allah razı olsun kendisinden
topiğini de bir ara okuyordum ama artık pek giremiyorum dediğin gibi kullanan çok arkadaş oldu ve özellikle bayan kısırlığında çok işe yarıyordu
şifa nerden gelinir bilinmez Rabbim herkese şifasını bulmayı ve evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

muhatçığım ilacı kullanmak isteiyorsanız ben arkadaştan rica ederim telefon numarası bende var sana kargoyla göndermesine yardımcı olabilirim hep sen mi bana yardımcı olacaksın

Kızlar dualarımı bitirdim,Allah kabul etsin hepimizinkini..

hayırlı Cumalar..

Kızlar 2 yasinim kaldı daha bitiremedim

ama ya akşama ya yarına bitiririm inşallah

eltimin oğlunu kaybettik

yasin okuyun diyr yazmıştımya

çok üzüldüm çok acı

RABBİM kimseye yaşatmasın böyle acı

Son düzenleme:
canım dualara ben dün başladım dün başlamıcakmıydık (((
canım 2 gün önce geç fark etmez. regl dönemi herkesin farklı farklıya aynıya denk geliyo. iyi yapmışsın.
muhatçığım ilacı kullanmak isteiyorsanız ben arkadaştan rica ederim telefon numarası bende var sana kargoyla göndermesine yardımcı olabilirim hep sen mi bana yardımcı olacaksın
canım bu hafta doktora bi gideyim de. yumurtalara baksın bi gelişmiyo mu diye.
bayag faydasını görenler olmuş. ben de şaşırdım.

başın sağolsun canım ya
1ER FATİHA okuruz biz de inşaallah

insallah bir gun olur kendi evinde bebeklerini buyutuyor olursun..o zaman bool bool sogan ic ye insallah...

kizlar eslam hala banli galiba..goremedim neyse kendimi cok yorgun hissediyorum ben acik uyyum gelirim insallah

seyyanin bugun 12 de histeroskopie di adi galiba ondan vardi...insallah bisey cikmamistir...hamile yokmu kizlaar alismistik hamis haberi almaya...mutluluk hemserim sen ne yaptin cnm senin test tam belli deyildi insallah bebek gelsin...gelsin bebeler...insallah

inşALLAH o zaman da gelecek canım

cnm hiic merak etme Allahin izniyle ne gunler gelir bi bakmisinki yolu yarilamisin....ben 3 sene kaldim kaynana kayin 3 gorumce biri evliydi ama hersun bizdeydi heeerrguuunn...ama bak simdi nelerin sahibi olmusuz ama bebek yok insallah osa gelir,,biz insanlar nelerle sinav oluyoruz yeterki sabirli olalim cnm

ev içinde sorun yok. ALLAH a çok şükür kayın validem ve kayın pederim çok iyiler. hatta eşim filan annem gibisin aynı diyor. :) hakikatende karakter bakımından çok benzeriz o yüzden aramızda bişey geçmedi bugüne kadar da.ben yinede rahat hareket edemiyorm ev içinde.kendime ait olmayınca.buralarda kooparatifler var.onlara kaydolcaz da eşimin işi bi türlü denk gelmedi 2 ay işsiz kaldı para olmayınca elde ev işi ertelendi.şimdi 1 ay bi kendimize gelelimde inşALLAH eve para vermeye başlıcaz hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…