Aslıcım senden özur dılıyorum gec haber verdıgım ıcn lutfen kusuruma bakma
ben ve dilek dualarımızı bıtırdık dun aksam unuttum haber vermeyı hakkını helal et
bundan sonra sana ozelden mesajla bıldırelım daha kolaylık olur
canım sakın yanlış anlama beni bir kaç haftadır haber alamayınca girmiceksin sandım hatta bu hafta da sıra Sardunya da ama silmicem onun yerine ben de okurum yazmıştım belki görmemişsindir hakkını helal et canım yanlış anlaşılmak istemem hepimiz aynı şeyler için burdayız ne güzel dualar ediyoruz ama işte ismini yazdırıp gidenler var ve liste hep sarkıyoama artık burda olduğunu biliyorum gelemesen de işin vardır gelemeişsindir derim :)
tamam canım.ben elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.ama kızlar kusura bakmayın çok fazla muhabbete katılamıyorum.arada girip yazılanları okuyup çıkıyorum.eğer unutup atlarsam da bana özel mesajdan da gönderebilirsiniz.
muhatcım, benim 2 arkadaşım almıştı. hatta yurtdışından getirttmişlerdi bir bayan kk da yardımcı olmuştu getirmeye. ama bi işe yaramadı malesef.
yok canım 2. denemem. ekim ayında olumsuz aşılamam var.Arkadaşının da gözü aydın.ewt çok şahit oluyrouz bu günlerde böyle şeylere bahar27 misal))) ama ben yazın artık ist a gelip tüp yaotırmayı planlıyorum.
seda, spermler 72 saat yaşadığı için çok canını sıkma bence 29. saatte oldu diye. sayı da hiç az değil. ama tüp deneyeceksen kesinlikle istanbula git. ben yıllarca ankarada denedim, bir sonuç alamadım. istanbul bu konuda daha iyi.ecrinin kankam benim. ama inan bana hissediyorum olumsuz olduğunu çünkü aşılama günü bir sürü terslik vardı. yıkandıktan sonra kalan toplam sayı 9 milyondu :-((( bide normalde çatlatmadan 36 saat sonra yapılıyor ya aşılama benim 29. saat te yapıldı bunun gibi bir sürü terslik. o yüzden arkdaşım yani zamanı bile denk gelmediği için sayısı az olduğu için vs. ve bunların hepside önemli kriterler olduğu için -----------
tmm canım ben haberdar ederim senicanım sakın yanlış anlama beni bir kaç haftadır haber alamayınca girmiceksin sandım hatta bu hafta da sıra Sardunya da ama silmicem onun yerine ben de okurum yazmıştım belki görmemişsindir hakkını helal et canım yanlış anlaşılmak istemem hepimiz aynı şeyler için burdayız ne güzel dualar ediyoruz ama işte ismini yazdırıp gidenler var ve liste hep sarkıyoama artık burda olduğunu biliyorum gelemesen de işin vardır gelemeişsindir derim :)
tamam canım.ben elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.ama kızlar kusura bakmayın çok fazla muhabbete katılamıyorum.arada girip yazılanları okuyup çıkıyorum.eğer unutup atlarsam da bana özel mesajdan da gönderebilirsiniz.
yeni liste ne zaman paylaşılcak :)
bu liste tamamlanırsa canım
seda, spermler 72 saat yaşadığı için çok canını sıkma bence 29. saatte oldu diye. sayı da hiç az değil. ama tüp deneyeceksen kesinlikle istanbula git. ben yıllarca ankarada denedim, bir sonuç alamadım. istanbul bu konuda daha iyi.
ewt şuan ist. a gideyim diyorum bir yandan da doktor araştırıyorum. varmı bildiğiniz iyi bir yer.
canım 2 gün önce geç fark etmez. regl dönemi herkesin farklı farklıya aynıya denk geliyo. iyi yapmışsın.canım dualara ben dün başladım dün başlamıcakmıydık(((
muhatçığım ilacı kullanmak isteiyorsanız ben arkadaştan rica ederim telefon numarası bende var sana kargoyla göndermesine yardımcı olabilirim hep sen mi bana yardımcı olacaksın
Kızlar 2 yasinim kaldı daha bitiremedim
ama ya akşama ya yarına bitiririm inşallah
eltimin oğlunu kaybettik
yasin okuyun diyr yazmıştımya
çok üzüldüm çok acı
RABBİM kimseye yaşatmasın böyle acı
anladım :) bende aynı ay içinde sandım nette okuyunca. 15 gün sonra adetime 2-3 gün kalıyor nasıl olcak 10 gün kala yazıyor diye delirecektim. doktora demesi kolayda soğan kalmıyor evde. eşim de içme dedi soğan kokusundan dolayı :) bide benim kendi evim olsa sorun değil şuan kayınvalidemle kalıyoruz evimiz çıkana kadarda burdayız
insallah bir gun olur kendi evinde bebeklerini buyutuyor olursun..o zaman bool bool sogan ic ye insallah...
tmm canım ben haberdar ederim seni
bu liste tamamlanırsa canım
tamam canım. bi an önce tamamlanır inşALLAH
inşALLAH o zaman da gelecek canım
cnm hiic merak etme Allahin izniyle ne gunler gelir bi bakmisinki yolu yarilamisin....ben 3 sene kaldim kaynana kayin 3 gorumce biri evliydi ama hersun bizdeydi heeerrguuunn...ama bak simdi nelerin sahibi olmusuz ama bebek yok insallah osa gelir,,biz insanlar nelerle sinav oluyoruz yeterki sabirli olalim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?