Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar eslem banlanmış ya o zaman yarını bekleyelim oda fikrini söyler yarın netleştirirsiniz.ben anca akşam girebilirim topiğe.ama yarın kesin netleşsin ki başlansın bir an önce.

ben bugun diye biliyorum..ama yanlis galiba..zaten meryem suresini okumaya baslamistim ek olarakta fetih suresini okudum...bide ayet el kursiyi..bekleyelim en iyisi

cnm kusura bakma soru neydi

başka bi topikte soğan kürüyle alakalı soru sordumda onun için demiştm. istersen sana da sorayım

Canlarım size doyum olmaz ben ufaktan gideyim işlerim var birazcık onları da halledeyim hayırlısıyla
İyi geceler hepinizeeee

sibelkkolcak..cnm sorunu gordum ben yapmistim bikere sogan suyu kuru..hamile kalamadim ama bayagi bi ise yaradigini gordum..vucutta iltihap felan sokuyor...ben adetten sonra baslamistim 2.gun du sonraki ay adetten 10 gun once yine yapiyosun sonra birakiyorsun...yani adetinle birlikte...adetinden 10 gun once iki kez yapip bitiriyosun

kızlar eslem banlanmış ya o zaman yarını bekleyelim oda fikrini söyler yarın netleştirirsiniz.ben anca akşam girebilirim topiğe.ama yarın kesin netleşsin ki başlansın bir an önce.

Duygularıma tercüman oldun canım bende akşam girebilirim yarın cuma malum geç çıkarım işten de mübarek günde başlayalım hayırlısıyla

tmm canim..seyyancimm beide listeye okudu yazarmisin 2 yasin kaldi simdi okuyacagim insallah

2 litre limon suyuna 40 dis sarimsaki ezip koyyosun cam kavonoza 25 gun sonra hergun sabahlari ac karina kahvaltidan yarim saat once iciyosun..cok faydaliymis...bisuru limon aldim simdi onu yapacam..yasinlarimi okuycam daha islerimde varr ufff...ben istifa ediyorum arkadas bu kadinliktan

kızlar ne t zor çekiyo
yorum yapamıyorum bile 2 saat bekliyorum. tamam yarın başlıyoru dualara
aeo iyi gecelr.

nasıl yani 2 kez? anlamadım. baştan bi anlatır mısın

yasinleride bitirdim. :) bugün 4 tane yasin okudum. hayret ettim kendime hiç yasin okumamış biri olarak

yasinleride bitirdim. :) bugün 4 tane yasin okudum. hayret ettim kendime hiç yasin okumamış biri olarak

nasıl yani 2 kez? anlamadım. baştan bi anlatır mısın

evet cnm simdi basladinya 15 gun devam ediyorsun....gelecek ayda adetinden 10 gun once baslayip 10 gun kullaniyorsun ve bitiriyorsun...gelecek ay adetin cok farkli geliyor ne kadar pislik var sokturuyor..ben gene yapmayi dusunuyorum...saracoglunun kuru bu cnm..bir kadin diyo sednede 2 kez bu kuru uygulasin diyo rahim sagligi icin

anladım :) bende aynı ay içinde sandım nette okuyunca. 15 gün sonra adetime 2-3 gün kalıyor nasıl olcak 10 gün kala yazıyor diye delirecektim. doktora demesi kolayda soğan kalmıyor evde. eşim de içme dedi soğan kokusundan dolayı :) bide benim kendi evim olsa sorun değil şuan kayınvalidemle kalıyoruz evimiz çıkana kadarda burdayız

neyse bağyanlar :) :) ben çıkıyorum şimdilik. hayırlı geceler. gelebilirim de müsait olursam.burda olursanız görüşürüz.RABBime emanet olun.

Selamunaleykum arkadaşlar sizden ricam olcak.
görümcemin 6 yaşında oğlu 1 aydır çok rahatsız tıppen açıklaması yok. yani doktorlara gidildi bakıldı sonuçlar tertemiz. yani anlıycanız bişeyler musallat olunmuş. bi kaç dakika duvara gözlerini dikip bakıyor. bu nöbeti günde bi kaç kez oluyor. son zamanlarda nefesini kesip bakmaya başladı hatta sık sık yere düşüyor. hocalara gidildi düzelmeye başladı . 1 aydır ailecek çok üzüldük çocuğun bu durumdan sağ çıkamayacağını düşündük ama hamd olsun iyiye gidiyor.
500 yasin başlattık yarısından çoğu okundu. benim sizden ricam 1 kişi 1 tane okuyabilecek şekilde okuyabilecek olanlar yasin alabilirmi. çocuğun adı Eren . okuyabilecek arkadaşlarım bana bildirirlerse sevinirim. şimdiden Allah razı olsun. yarın akşam inşallah topiğe uğrayıp alırım yasinleri....

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım işlerim çok yoğun yazıp hemen çıkıyorum dualarımı bitirdim Rabbim kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…