tmm canım ben not alıyorum zaten anca biter liste :)
O zaman kalan yasinimiz 26 yasinimiz eksik kalıyo
Canım ayetel kürsi yi bitirmişsin şöyle devam edebilirsn
İhlas-ı Şerif Hatimi (Normalde1000 adet bir hatim oluyo ama 10.000 okumaya gayret edelim inşaallah)
La Havle Hatimi (1001 adet bir Hatim oluyo)
sen yine okudularını not alırsın :)
candan abla,eslemliva,sürpriz ve seybill okuduklarını düşünce 31 yasinimiz eksik kalıyo
canım allah rahmet eylesin..Kızlar 2 yasinim kaldı daha bitiremedim
ama ya akşama ya yarına bitiririm inşallah
eltimin oğlunu kaybettik
yasin okuyun diyr yazmıştımya
çok üzüldüm çok acı
RABBİM kimseye yaşatmasın böyle acı
kizlar eslam hala banli galiba..goremedim neyse kendimi cok yorgun hissediyorum ben acik uyyum gelirim insallah
muhatçığım ilacı kullanmak isteiyorsanız ben arkadaştan rica ederim telefon numarası bende var sana kargoyla göndermesine yardımcı olabilirim hep sen mi bana yardımcı olacaksın
a..s... 1 yasin eren için okudum allah şifa versinSelamunaleykum arkadaşlar sizden ricam olcak.
görümcemin 6 yaşında oğlu 1 aydır çok rahatsız tıppen açıklaması yok. yani doktorlara gidildi bakıldı sonuçlar tertemiz. yani anlıycanız bişeyler musallat olunmuş. bi kaç dakika duvara gözlerini dikip bakıyor. bu nöbeti günde bi kaç kez oluyor. son zamanlarda nefesini kesip bakmaya başladı hatta sık sık yere düşüyor. hocalara gidildi düzelmeye başladı . 1 aydır ailecek çok üzüldük çocuğun bu durumdan sağ çıkamayacağını düşündük ama hamd olsun iyiye gidiyor.
500 yasin başlattık yarısından çoğu okundu. benim sizden ricam 1 kişi 1 tane okuyabilecek şekilde okuyabilecek olanlar yasin alabilirmi. çocuğun adı Eren . okuyabilecek arkadaşlarım bana bildirirlerse sevinirim. şimdiden Allah razı olsun. yarın akşam inşallah topiğe uğrayıp alırım yasinleri....
eksik için 2 yasin bittiicandan abla,eslemliva,sürpriz ve seybill okuduklarını düşünce 31 yasinimiz eksik kalıyo
evetev içinde sorun yok. ALLAH a çok şükür kayın validem ve kayın pederim çok iyiler. hatta eşim filan annem gibisin aynı diyor. :) hakikatende karakter bakımından çok benzeriz o yüzden aramızda bişey geçmedi bugüne kadar da.ben yinede rahat hareket edemiyorm ev içinde.kendime ait olmayınca.buralarda kooparatifler var.onlara kaydolcaz da eşimin işi bi türlü denk gelmedi 2 ay işsiz kaldı para olmayınca elde ev işi ertelendi.şimdi 1 ay bi kendimize gelelimde inşALLAH eve para vermeye başlıcaz hayırlısıyla.
cok sukur cnm iyim..biraz uyudum ruyamda kedi gordum..biraz once bi kadinla gorustum kedisini bana verecek cocugunun alerjisi varmis...mail den haber bekliyorum gel esin hemen gidip alicaz bebeyimi..onu bebek gibi sevicem...bi hollandali anlatti 5 yil hic sebeb yokken bebek olmamis..kafasinda devamli megul oldugu icin sonra kadin bi kopek almis gelecek ay hamile kalmis..bebeyime giden yok kedidenmi geciyor acabacanım allah rahmet eylesin..
bu kız gene mi ballandıı ...sen nasılsın
kızlar ne ilacıı ,,kullanan var mı ,,sonuç var mı..neyse sen nasılsın
a..s... 1 yasin eren için okudum allah şifa versin
aynen doğru diyosun....doktor işimiz duraklama döneminde ...eşimde bir kaç doktor ismi bulmuş çevreden benim bir tanıdık onur karacabak a gidiyor geçen seneden beri bu yıl hamile kalmış 3 aylık düşmüş onun kiler düşüyorr kanında mikrop varmışş tutunmayı etkiliyormuş sanırım...ona mı gitsemm diye düşünüyorum..bakalım bizim koca hangi ay doktora gidelim diyecekk...süpriz, senle bi mailleşemedik ya canım. ben sana yazdım, sanırım gelmedi. sonra sanırım sen bana yazmaya çalıştın ama benim mail kutusu doluymuş gelmedi. uyarı maili geldi e-maile sadece.
naptın araştırmaların nasıl gidiyor merkez için?
cok sukur cnm iyim..biraz uyudum ruyamda kedi gordum..biraz once bi kadinla gorustum kedisini bana verecek cocugunun alerjisi varmis...mail den haber bekliyorum gel esin hemen gidip alicaz bebeyimi..onu bebek gibi sevicem...bi hollandali anlatti 5 yil hic sebeb yokken bebek olmamis..kafasinda devamli megul oldugu icin sonra kadin bi kopek almis gelecek ay hamile kalmis..bebeyime giden yok kedidenmi geciyor acaba
isyan değil asla ama yoruldum...
Kızlar 2 yasinim kaldı daha bitiremedim
ama ya akşama ya yarına bitiririm inşallah
eltimin oğlunu kaybettik
yasin okuyun diyr yazmıştımya
çok üzüldüm çok acı
RABBİM kimseye yaşatmasın böyle acı
isyan değil asla ama yoruldum...
candan abla,eslemliva,sürpriz ve seybill okuduklarını düşünce 31 yasinimiz eksik kalıyo
Selamunaleykum arkadaşlar sizden ricam olcak.
görümcemin 6 yaşında oğlu 1 aydır çok rahatsız tıppen açıklaması yok. yani doktorlara gidildi bakıldı sonuçlar tertemiz. yani anlıycanız bişeyler musallat olunmuş. bi kaç dakika duvara gözlerini dikip bakıyor. bu nöbeti günde bi kaç kez oluyor. son zamanlarda nefesini kesip bakmaya başladı hatta sık sık yere düşüyor. hocalara gidildi düzelmeye başladı . 1 aydır ailecek çok üzüldük çocuğun bu durumdan sağ çıkamayacağını düşündük ama hamd olsun iyiye gidiyor.
500 yasin başlattık yarısından çoğu okundu. benim sizden ricam 1 kişi 1 tane okuyabilecek şekilde okuyabilecek olanlar yasin alabilirmi. çocuğun adı Eren . okuyabilecek arkadaşlarım bana bildirirlerse sevinirim. şimdiden Allah razı olsun. yarın akşam inşallah topiğe uğrayıp alırım yasinleri....
evet
wvwt cnm haklisin ne kadardaiyi olsa hatta kendi annen baban olsa bile rahat edemezsin insallah hayirlisiyla isleriniz yoluna girer cnm
cok sukur cnm iyim..biraz uyudum ruyamda kedi gordum..biraz once bi kadinla gorustum kedisini bana verecek cocugunun alerjisi varmis...mail den haber bekliyorum gel esin hemen gidip alicaz bebeyimi..onu bebek gibi sevicem...bi hollandali anlatti 5 yil hic sebeb yokken bebek olmamis..kafasinda devamli megul oldugu icin sonra kadin bi kopek almis gelecek ay hamile kalmis..bebeyime giden yok kedidenmi geciyor acaba
canim herseyde bir hayir vardir Rabbim seninde yuzunu guldurecek insallah cok yakinda
valla bilmiyoruz ki canımm hep bir sebeppp aslında biliyorsun....bende bugün eşime telde kursa yazılayım diyorumm...evde otur otur sıkıldım...tecrübesiz olunca iş bulmakta zorr....biraz kendimi geliştireyim....bebek gelirdiye hiç iş güç başlamadık oda mübarek gelmedi 3 yııldır.. inşşahh rabbim hayra yorsun...
evet cnm kafayi baska seylerle mesgul etmek lazim..aslinda dil kursunada gidiyim dedim benim dilim pek iyi deyil,1500 euro istediler 5 aymi ne..mecburi egitimi tamamladigim icin paraliymis...ama hala okul okuma sansim var kres ogretmeni gibi aslinda kuofor olmak cok isterim ama bacaklarimda varis var ayakta fazla duramiyorum...sipa gelir diye dedigin gibi biseye baslamayada cesaret edemiyorum...
canım bişey söylemek inan içini rahatlatmayacak...elimizden bişey gelmiyor...allah büyükk...beklemekten başka çaremiz yok...inşallahh oo değerlerii yüksek görücezz.....belkide yükselir geç gebeliktir
inşALLAH canım ya bu ara hep aksilik oluyor düzelcek inşALLAH herşey yoluna girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?