Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam canım yasin için yarın akşam bitirdiğim gibi yazarım hemen
dün lahavle hatimi yaptım bugün ayetel kürsiozaman ben şimdi ihlas-i şerif hatimine başlıyayım

canım allah rahmet eylesin..

kizlar eslam hala banli galiba..goremedim neyse kendimi cok yorgun hissediyorum ben acik uyyum gelirim insallah

bu kız gene mi ballandıı ...sen nasılsın

muhatçığım ilacı kullanmak isteiyorsanız ben arkadaştan rica ederim telefon numarası bende var sana kargoyla göndermesine yardımcı olabilirim hep sen mi bana yardımcı olacaksın

kızlar ne ilacıı ,,kullanan var mı ,,sonuç var mı..neyse sen nasılsın

a..s... 1 yasin eren için okudum allah şifa versin

süpriz, senle bi mailleşemedik ya canım. ben sana yazdım, sanırım gelmedi. sonra sanırım sen bana yazmaya çalıştın ama benim mail kutusu doluymuş gelmedi. uyarı maili geldi e-maile sadece.
naptın araştırmaların nasıl gidiyor merkez için?

evet
wvwt cnm haklisin ne kadardaiyi olsa hatta kendi annen baban olsa bile rahat edemezsin insallah hayirlisiyla isleriniz yoluna girer cnm
canım allah rahmet eylesin..

bu kız gene mi ballandıı ...sen nasılsın

kızlar ne ilacıı ,,kullanan var mı ,,sonuç var mı..neyse sen nasılsın

a..s... 1 yasin eren için okudum allah şifa versin
cok sukur cnm iyim..biraz uyudum ruyamda kedi gordum..biraz once bi kadinla gorustum kedisini bana verecek cocugunun alerjisi varmis...mail den haber bekliyorum gel esin hemen gidip alicaz bebeyimi..onu bebek gibi sevicem...bi hollandali anlatti 5 yil hic sebeb yokken bebek olmamis..kafasinda devamli megul oldugu icin sonra kadin bi kopek almis gelecek ay hamile kalmis..bebeyime giden yok kedidenmi geciyor acaba

aynen doğru diyosun....doktor işimiz duraklama döneminde ...eşimde bir kaç doktor ismi bulmuş çevreden benim bir tanıdık onur karacabak a gidiyor geçen seneden beri bu yıl hamile kalmış 3 aylık düşmüş onun kiler düşüyorr kanında mikrop varmışş tutunmayı etkiliyormuş sanırım...ona mı gitsemm diye düşünüyorum..bakalım bizim koca hangi ay doktora gidelim diyecekk...

valla bilmiyoruz ki canımm hep bir sebeppp aslında biliyorsun....bende bugün eşime telde kursa yazılayım diyorumm...evde otur otur sıkıldım...tecrübesiz olunca iş bulmakta zorr....biraz kendimi geliştireyim....bebek gelirdiye hiç iş güç başlamadık oda mübarek gelmedi 3 yııldır.. inşşahh rabbim hayra yorsun...

isyan değil asla ama yoruldum...

canım bişey söylemek inan içini rahatlatmayacak...elimizden bişey gelmiyor...allah büyükk...beklemekten başka çaremiz yok...inşallahh oo değerlerii yüksek görücezz.....belkide yükselir geç gebeliktir

başınız sağolsun canımm ALLAH SABIRLAR VERİSNN AİLESİNEE(

isyan değil asla ama yoruldum...

CANIMMM BENİM YAAA ÜZME CANINII HERSEY ALLAHDANN (

BENİMDE DURUM KÖTÜÜ İNAN BU AY AŞILAMA DİYORDUK AMAA KALACAK SANIRIM ÇÜNKÜ MALESEF PROLAKTİN HORMONUMM TAM 61 ÇIKMIŞŞ EN FAZLA 30 OLMASI LAZIMMIŞŞ BU AY AŞILAMA DENEMEYİ ÇOK İSTEMİŞTİMM

HERSEYİN HAYIRLISI İNŞ

S.a. Kızlar, geçen hafta regl olduğum için okuyamayacağımı söylemiştim, daha az önce abdest aldım yeni bitti hastalığım, yarın da yurt dışına çıkacağım için okuyamayacağım yine, isterseniz beni listeden çıkarın arkadaşlar sorumluluklarımı yerine getiremiyorum, hakkınızı helal edin ne olur,
Ayrıca yurt dışından döner dönmez dil kursum başlıyor ve yoğun bir şekilde ders çalışmam gerekiyor yüksek lisans tezimi yazıyorum, yani sonrası için de söz veremiyorum, aslında burayla bağlantımı kesmek istemiyorum sizler benim için okudunuz bende sizin için okumak istiyorum ama düzenli olarak okuma konusunda söz veremiyorum, isterseniz şöyle yapalım ben fırsatım oldukça eksik kalanlara yardım etmeye çalışayım,
Gerçekten utanıyorum size böyle yazarken siz benim için okudunuz ben şimdi kendimi vebal altında hissediyorum ne olur hakkınızı helal edin

canım 1 tane yasin okudum allah eren e şifa versin

inşALLAH canım ya bu ara hep aksilik oluyor düzelcek inşALLAH herşey yoluna girecek

Ben geçen ay 580 civarı yasin okuttum bebek için teslim ettiğim gece telefonla çok iyi bir doktor ismi aldım Rabbim hiç bir duayı karşılıksız bırakmaz bir şekilde cevap verir :)

inşALLAH canım ya bu ara hep aksilik oluyor düzelcek inşALLAH herşey yoluna girecek

cnm insallah gececek...islerin ters gidiyosa,icinde huzursuzluk varsa sadaka zamani gelmistir diyo hocalar...insallah hersey hayirli bi sekilde gonlune gore olsun

selamün aleyküm dostlar.siz merak etmemişsiniz ama ben bi yazıyım dedim.histeroskopi bugün sabah oldu.45 dk.sürmüş.herşey güzel.biraz rahim dar olduğu için genişlettim dedi doktor.ayrıntılı epikriz raporunu haftaiçi alıcaz.ama problem yokmuş çok şükür.bu arada anestezi sırasında ilk verdikleri narkoz yeterli gelmediği için(8.narkoz alışımın etkisi)daha fazla dozda narkoz vermek zorunda kaldılar.o yüzden ayılmam biraz zor oldu.ayılırken hep topikteki arkadaşlarıma evlat ver ya rabbi diye sayıklamışım.hatta muhat,eslem,ve ne kadarzorun isimlerini söyleyerek dua etmişim.eşimde isimler tanıdık değil ya kim bunlar acaba demiş.tabi topikteki herkese ver rabbim deyince anlamış.hemşireye de 12 yıllık evliyim çok mutluyum,eşimi çok seviyorum inşaallah Allah sana da benim gibi bir eş ve evlilik nasip etsin demişim.eşime hasta bakıcını yanında seni çok seviyorum demişim.hem ağlamışım hem dua etmişim.eşimde sen konuştun ben ağladım diyor.yani maceralı bir ayılma olmuş.zaten tüm narkozdan sonra ki kendime gelişlerim böyle oluyor.fazla konuşuyorum ayılırkenneyseki herşey yolunda.daha yeni yeni kendime gelebildim ve kızlar merak etmiştir bir gireyimde haberdar edeyim dediydim kinekadarzor haricinde merak edende olmamış.herkesin kafası dolu,herkesin sıkıntısı ayrı o yüzden sorun değil canlar.ben yinede bilgilendireyim dedim.herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…