Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Senin için daha zordur Allah sabır versin hap ve bitkisel ilaçlar kullanıyorum ameliyat sonrası artış olmazadı tam tersi düşüş oldu malesef ama şimdi düzelmeye basladi çok şükür başka bölüm olsa neyse de kadın dogum bölümü insanı soğutuyor ya hele iyi bir doktor çıkmazsa karşına

Gecmis olsun cnm.rabbim acil sifalar versin.saglicakla doner ins. Evinize

hoşbuldukkk canımm nasılsın?

kaç akşamdır gelemiyorummm buralaraaa :)

İyiyim hamdolsun canım bende bu kadar uzun kalamıyordum bugün rekor kırdım :) Ve şimdi istemeyerek çıkıyorum eşim bekliyor pc yi.Burda olmak o kadar güzel ki terapi sanki Allah razı olsun hepinizden.
Ve hepinizi çok seviyorum

canım arkadaş listeye ekleyecektir
kays ne ara çıktı?
hanımlar ben çıkıyorum malum sınavım var atanıp bursaya gitmem lazım.
olmuyo yani böyle:)
hadi siz de gisin. şimdi çok konuşursunuz okuyamam da

Allah razı olsun hepinizden canlarım dualarınızı esirgemediğiniz için. durumu iyiye gidiyor ama evde moraller sıfır ben çıkıyım destek olayım aileme..biraz da okurum bişeyler.. hayırlı geceler hepinize. Allaha emanet olun...

hoşgeeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiin.yeni arkadaşlar katıldı aramıza.amaaaaaaaaaaaa muhat hemşeri bulamadı ya

hoşgelmişlerr sefalar getirmişler:))nasıl oldun canımcımm

hanımlar ben çıkıyorum yarın gene görüşürüz. p.tesi misafirim var. şimdiden dinleneyim:)
EMA biz de seni seviyoruz:)
hatunlar, sizden bi ricam var başkasının lafına sözüne üzülüp depresyona girip gelmeyin tamam mı:)
ayyy çok acıktımmmmmmmmm
aeo

bizlerde seni çok seviyoruzzz hayatımmm senide seviomm hepiniziiiii çok seviyommmm

saol canımmm artıkk nümüze bakıcazzz:):):)

canım seni da alalım mı yarışa

all kuzuumm ne yarışııı:):)

saol canım paylaşım için Allah razı olsunnn....hoşgeldinn bu arada:):)

canım benim çok çok büyük geçmiş olsun Mevlam şifa versin inşaallahh...
iyi akşamlarrrr millett ben geldimm:)))
hoşgleldinn canımmmmmm....

yaaa ben geldimm sen gidiyorsunn kuzucummmm...

Telden girdiğim için biraz yavaş yazıyorum arkadaşlar kusura bakmasın :)))

canımm hoşgeldin sende aramızaa:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…