canım ne tedavisi başladın.sadece hapmı?aşılamamı?tüp bebek falan mı?eşinde varikosel ameliyatından sonra artış oldumu?ne çok soru sordum.canım ben altta gördüğün gibi nerdeyse 12 yıllık evliyim.öncelikle bu yol zorlu.sabırlı olmalısın.ve moral önemli tabi.zaman zaman üzülsekte yeniden toparlanıp yola devam ediyoruz ve mücdeleyi bırakmıyoruz.niye yarıda bıraktın tedavini bilmiyorum ama.çabuk pes etmemelisin.inşaallah yakında bebişin gelir tatlım.
hoşgeeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiin.yeni arkadaşlar katıldı aramıza.amaaaaaaaaaaaa muhat hemşeri bulamadı ya
kızlar bugün babam(kaynatam) kalp krizi geçirdi yanımızda çok fena olmuştu çok korktuk. şimdi anjiyo oldu yoğun bakımda durumu iyi hamd olsun..eşim yanında çok ağladı sabahtan beri. onu ilk kez ağlarken gördüm.... dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla gelsin evimize inşallah.....
hım.ben bursa canım.muhat arkadaşımıza hemşeri arıyoduk ama sende değilmişsin beklenen.bu arada sen yanlış anlama sakın muhata takılıyorum da.
hoşbuldukkk canımm nasılsın?
kaç akşamdır gelemiyorummm buralaraaa :)
tamamdı anladımm:) Allahn izniyle bende başlıyorum.ama lem yelid'im bitmedi benim pazartesi başlıycam enbiya ve ya varis çekerim yarın ama yasin pazartesi başlarım ancak Rabbimin izniyle. listeyee benideee ekleyinnn:) kaş bıyık alırken umarım elimde zikir matik olmaz
hoşgeeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiin.yeni arkadaşlar katıldı aramıza.amaaaaaaaaaaaa muhat hemşeri bulamadı ya
hoşgeldin canım,
hoşbulduk canım nasılsın
kızlar bende 2 gündür doktorlardaydım dün gittimm ve hormon tahlili vs yaptırdım detaylı olarak pıhtılaşma dahill bağışıklı vs hepsine bakılacakk..ama prolaktin hormonum çok yüksek çıktı hayırlısıyla ilaca başladık bakaımm nasıll olacakk
ayrıyeten aşılama diyordum yaa kaldı bu ay çünkü eşimin degerleri doktorun istediği gibi olmadı
hayırlısı artık
iyi akşamlarrrr millett ben geldimm:)))
İyiyim hamdolsun canım bende bu kadar uzun kalamıyordum bugün rekor kırdım :) Ve şimdi istemeyerek çıkıyorum eşim bekliyor pc yi.Burda olmak o kadar güzel ki terapi sanki Allah razı olsun hepinizden.
Ve hepinizi çok seviyorum
hoşgelmişlerr sefalar getirmişler:))nasıl oldun canımcımm
doktoe begense ne begenmese ne canım:)hoşgeldin canım,
hoşbulduk canım nasılsın
kızlar bende 2 gündür doktorlardaydım dün gittimm ve hormon tahlili vs yaptırdım detaylı olarak pıhtılaşma dahill bağışıklı vs hepsine bakılacakk..ama prolaktin hormonum çok yüksek çıktı hayırlısıyla ilaca başladık bakaımm nasıll olacakk
ayrıyeten aşılama diyordum yaa kaldı bu ay çünkü eşimin degerleri doktorun istediği gibi olmadı
hayırlısı artık
rabbim ol desin bu ay aşılamasız tüpsüz hamiş kal inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım benim sağolasın.seninde inş.en kısa zamanda alırız güzel haberini.bu olmadı ama yola devam.pes etmek yok Allahın izniyle olacağı gün yakındır.moralini bozma.toparlan ve yeniden yeni umutlara merhaba de.
canım seni da alalım mı yarışa
kızlaarr selamunaleykumm:)) ben elif siteye yeni katılanlardanım...5 yıllık evliyim ve tüp bebeğe başladık bu ay başı transferim olucak.çarşamba günü yumurtalar toplandı bugun 3.gün embriyo gelişiminde beşinci günü dondurulucak ve ilk adetimden sonra inşallah Rabbimin izniyle transfer.. ve bu aşamaya gelene kadaaarrr neler içmedik,neler yemedik,ne koca karı ilaçları kaldı ne doktor ilaçları iğneleri..ne hatimler ne dualar kaldı...duyduklarımı ve yaptıklarımı yazıcam sizee...
kesınlıkle 4444 tane tefrıccıyye okuyun.
41 tane meryem suresi okuyun 41 hurmaya.
Ya Varis 700 defa
ve...
bunu iyi dinleyin kaynagım saglam.bu ıkı gün önce elime geçti ve başladık yapmaya:)en az on kiş var çevremde bunu yapıp yavrusunu kucagına alan..
(BİR SURAHI SU KOYUN KENARA )EŞİNİZLE BİRLİKTE NİYET EDİP DÖRT REKAT HACET NAMAZI KILIP 21 DEFA AYETEL KURSİ OKUYUP 70.000 TANE ''LEM YELİD'' OKUMAYA NİYET EDİYORSUNUZ.VE SUYA OKUMAYA DİYE NİYET EDİN
VE SİZ 35 BİN EŞİNİZ 35 BİN TANE OKUYOR Bİ KAÇ GÜNDE BİTİRMEYE ÇALIŞIN AMA. SİZ SON LEM YELİDİ SÖYLEDİKTEN SONRA BİR SÜRAHİ SUYA ÜFLEYİN VE EŞİNİZLE BİRLİKTE İÇİN.
700 DEFA ESTAGFIRULLAH MİN KULLI MA KERİHALLAH ESTAGFIRULLAH EL AZİYM ELLEZİ LA İLAHE İLLA HUVEL HAYYEL HAYYEL KAYYUME ETUBU İLEYH .
TABİKİ TİBBİ OLARAK ÇARE ARIYCAZ AMA SONUÇTA VERECEK OLAN RABBİM.İNŞALLAH RABBİM BİZLERİN KUCAKLARINI BOŞ BIRAKMAZ VE DUALARIMIZI KABUL EDER.rabbiesirvelatuasirrabbitemminbilhayr.(rabbim zorlaştırma kolaylaştır)
kızlar bugün babam(kaynatam) kalp krizi geçirdi yanımızda çok fena olmuştu çok korktuk. şimdi anjiyo oldu yoğun bakımda durumu iyi hamd olsun..eşim yanında çok ağladı sabahtan beri. onu ilk kez ağlarken gördüm.... dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla gelsin evimize inşallah.....
hoşgleldinn canımmmmmm....iyi akşamlarrrr millett ben geldimm:)))
İyiyim hamdolsun canım bende bu kadar uzun kalamıyordum bugün rekor kırdım :) Ve şimdi istemeyerek çıkıyorum eşim bekliyor pc yi.Burda olmak o kadar güzel ki terapi sanki Allah razı olsun hepinizden.
Ve hepinizi çok seviyorum
hoşgeldin canım,
hoşbulduk canım nasılsın
hayırlısı artık
canımmm en yakın zamanda değerleriniz normale gelir inşaallah Mevlam gönlüne göre vesin...
esma hoşgeldin canımm bebişinde sende iyisindir inşaallah??
kızlarrr bebek için okunabilecek farklı dualarıda bir liste şeklinde düzenleyebilir miyiz acaba o listeden takip edip okuruz olur mu??
bu arada ben de yeniden bir hormon tahlili yaptırsam mı acaba değerlerim değişmiş midir?mesela prolaktin değişen bir hormon mu??
bu arada okuyana kadarda 5 sayfa geçmişşş öldümmm:):)
muhatcımmmmmmm sennn yozgatlı mısınnnn????
doktoe begense ne begenmese ne canım:)
rabbim ol desin bu ay aşılamasız tüpsüz hamiş kal inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oyyy kuzum benim inşallah hepimizz kalırız tez tez zamanlarda evet acıkcası bende çok takmadımmm çok şükürr en azından içim rahatladıı doktora gidip tetkikleri yaptırmaya başlayınca
saol canımmm artıkk nümüze bakıcazzz:):):)
all kuzuumm ne yarışııı:):)
saol canım paylaşım için Allah razı olsunnn....hoşgeldinn bu arada:):)
canım benim çok çok büyük geçmiş olsun Mevlam şifa versin inşaallahh...
hoşgleldinn canımmmmmm....
yaaa ben geldimm sen gidiyorsunn kuzucummmm...
evet canım nie şaşşırdın kızzzzzhoşgelmişlerr sefalar getirmişler:))nasıl oldun canımcımm
canımmm en yakın zamanda değerleriniz normale gelir inşaallah Mevlam gönlüne göre vesin...
kızlarrr bebek için okunabilecek farklı dualarıda bir liste şeklinde düzenleyebilir miyiz acaba o listeden takip edip okuruz olur mu??
bu arada ben de yeniden bir hormon tahlili yaptırsam mı acaba değerlerim değişmiş midir?mesela prolaktin değişen bir hormon mu??
bu arada ben de yeniden bir hormon tahlili yaptırsam mı acaba değerlerim değişmiş midir?mesela prolaktin değişen bir hormon mu??s
canım prolaktin yüksekliği en çok strese bağlı ama hamileliği engelliyor malesef hani hep derler yaa süt korur diyeişte o şekilde prolaktin yüksekse koruyor hamiş kalamıyorsunn bence baktırr şimdiyedek ben eşimden kaynaklı oldugunu düşünüp hiç baktırmıyordum ama bu ay bakıldı ve 2 kat fazlası çıktı malesef
Telden girdiğim için biraz yavaş yazıyorum arkadaşlar kusura bakmasın :)))
evet canım nie şaşşırdın kızzzzz
çünkü eşimde yozgatlııı haliylee bizim kütükte oraya kayıtlı oldu artıkkk:):):)vayy gözümm vayyyy:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?