canim iyiyim bitanem soyle bir bakayim diye girdim topige hazirlandim esim beni bekliyor kapida ben hala okuyorumbebisle aramizda cok iyi elhamdulillah beni cok yormuyor sanirim oglum olacak yormazsa erkek diyorlar sanirim bilemeyecegim ogrenene kadar burda 20. haftada belli oluyor cinsiyet aman neyse hayirlisi olsunda
merhaba canim tanisiriz rabbimin izniyle evet canim 6 yildir evliyim hatta neredeyse 7 yil dolacak cok sukurki hamileyim Rabbimin izniyle....evet canim tedavi oldum herangi bir sorunumuz yok ama tup bebekle hamile kaldim 5 sene ugrasmaylainsallah sende en yakin zamanda hamis kalirsin bu arada hosgeldin topigimize
Hosbulduk cnm bizim biraz sorun var ama atlatacaz inşallah çok bebek istiyorum ama kısmet :)) herşeyin hayırlısı
cnm aramiza hosgeldin insallah hayirlisiyla sende kavusursun bebeyine
Selamun aleyküm. Kimse yok mu, bi haftadir dogru duzgun denk gelemedim kimseyle
alaykum selam cnm ben varim..nasilsin bakaliiim????
cok sukur cnm iyim hatta hic bukadar iyi olmamistim da diyebilirim cok sukur..dua etmek iyi geliyor kuran okumak cok rahatlatiyor..o yuzden beklide...ama kizlar maasallah subhanallah deyin nolur..deprosyon istemiyorum,bunalima girerim bak demezseniz benden soylemesi
senin adina sevindim dogru kuran okumak dua etmek RABBimizin adlarini soylemek manevi olarak insani cok rahatlatiyor ALLAHim adini soylemekten alikoymasin bizi insALLAH
amiin cnm insallah..cnm ben cikiyorum bak goruyosun kimse herkaz yarisa hazirlaniyor bende gidiyim bos durmayim demi ama..optum cnm
cnm nasilsin..????
Hosbulduk :)) inşallah cnm ne kadardır evlisin
Selamun aleyküm. Kimse yok mu, bi haftadir dogru duzgun denk gelemedim kimseyle
Hosbulduk :)) inşallah cnm ne kadardır evlisin
ecrinnn eksiklerden 5 yasini okudum
iyi caımm benim nolsun pazar pazar evdeyim dinleniyorum valla
Kızlarr ben pazartesi okumaya başlıyorumm
şimdide ben gedim yine kimse yokkk:):)ayyy yine kimse yok aşağıdaki ziyaetçi kimsin sen bakim:))
sümeyyaaa hoşgeldin nasılsınnn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?