Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canim iyiyim bitanem soyle bir bakayim diye girdim topige hazirlandim esim beni bekliyor kapida ben hala okuyorumbebisle aramizda cok iyi elhamdulillah beni cok yormuyor sanirim oglum olacak yormazsa erkek diyorlar sanirim bilemeyecegim ogrenene kadar burda 20. haftada belli oluyor cinsiyet aman neyse hayirlisi olsunda

aferinn ona akıllı bıdıkkk..ne olursaa olsunn kız erkekk seni ömrün boyunca yormasınn ve hep yanında olsun inşaallahh canımm..bizleride duanda anmayı unutmaa zaten unutmazsın da ben yine de bi daha hatırlatıyımm.yer gök dua üstüne dimi:):):):)

Selamun aleyküm . Kimse yok mu, bi haftadir dogru duzgun denk gelemedim kimseyle

cnm aramiza hosgeldin insallah hayirlisiyla sende kavusursun bebeyine

Hosbulduk :)) inşallah cnm ne kadardır evlisin[/QUOTE]

11yil 7 aylik evliyim..biraz eskilerdenim anliycaan...ama bi gecmiski geriye bakinca ne zaman gecti diyorum..omurde boyle iste olum doseginde bakinca geriye ben ne icin yorulmusum simdi ebedi hayat beni bekliyor ne ile gidecem diyeceyiz..Rabbim ahiretimizi guzel etsin insallah

cok sukur cnm iyim hatta hic bukadar iyi olmamistim da diyebilirim cok sukur..dua etmek iyi geliyor kuran okumak cok rahatlatiyor..o yuzden beklide...ama kizlar maasallah subhanallah deyin nolur..deprosyon istemiyorum,bunalima girerim bak demezseniz benden soylemesi

senin adina sevindim dogru kuran okumak dua etmek RABBimizin adlarini soylemek manevi olarak insani cok rahatlatiyor ALLAHim adini soylemekten alikoymasin bizi insALLAH

senin adina sevindim dogru kuran okumak dua etmek RABBimizin adlarini soylemek manevi olarak insani cok rahatlatiyor ALLAHim adini soylemekten alikoymasin bizi insALLAH

amiin cnm insallah..cnm ben cikiyorum bak goruyosun kimse herkaz yarisa hazirlaniyor bende gidiyim bos durmayim demi ama..optum cnm

Hosbulduk :)) inşallah cnm ne kadardır evlisin

11yil 7 aylik evliyim..biraz eskilerdenim anliycaan...ama bi gecmiski geriye bakinca ne zaman gecti diyorum..omurde boyle iste olum doseginde bakinca geriye ben ne icin yorulmusum simdi ebedi hayat beni bekliyor ne ile gidecem diyeceyiz..Rabbim ahiretimizi guzel etsin insallah[/QUOTE]

Amin bende 3 senelik evliyim daha bir ay olmamış gibi geliyor zaman çabuk geçiyor aslında bazen bir iki gün bile insana aylar gibi geliyor ama yine de sü gibi akıp gidiyo zaman

Selamun aleyküm . Kimse yok mu, bi haftadir dogru duzgun denk gelemedim kimseyle

çokk geççç oldu ama merhaba nasılsın canımm:):)

Hosbulduk :)) inşallah cnm ne kadardır evlisin

11yil 7 aylik evliyim..biraz eskilerdenim anliycaan...ama bi gecmiski geriye bakinca ne zaman gecti diyorum..omurde boyle iste olum doseginde bakinca geriye ben ne icin yorulmusum simdi ebedi hayat beni bekliyor ne ile gidecem diyeceyiz..Rabbim ahiretimizi guzel etsin insallah[/QUOTE]
maaşallah yıllar geçmiş ama sen pozitifliğinden hiçbşy kaybetmemişsin canım benim.Rabbim hep mutlu etsin seni inşaallah...
ecrinnn eksiklerden 5 yasini okudum

ohh ne güzell ağzınaa sağlık canımmm...

iyi caımm benim nolsun pazar pazar evdeyim dinleniyorum valla

iyi dinlenmeler antikdenizimmm:):)

Kızlarr ben pazartesi okumaya başlıyorumm

hayırlı uğurlu olsunnnn:):)

ayyy yine kimse yok aşağıdaki ziyaetçi kimsin sen bakim:))
şimdide ben gedim yine kimse yokkk:):)

kızlarr yoksunuz ben yarın okula gidiyorum gelip pc yi açınca uçup gitmiş oluyorsunuzz sayfalarda:):)

Temel 60 katlı gokdelenden düşer düşerken içinden katlari sayar 60 50 40 30 20 10 5 4 3 2 ve birinci kata gelince içinden : Allahım sana çok şükür birinci kata ölmeden geldiysem birinci kattan dussem de ölmem :)))) herkese hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…