Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sanada iyi hafta sonlari canim ben iyiyim sen nasilsin hersey yolundami?bir bakayim diye girdim oku oku bitiremedim yine kizlar sohbetin dibine vurmuslar masallah

Mrb iyi gunler tanisikligimiz yok ama altı senedir evliymissin ve yeni hamlesin galiba merak ettim tedavi falan oldun mu bende üç senelik evliyim tedavi görüyorum

sanada iyi hafta sonlari canim ben iyiyim sen nasilsin hersey yolundami?bir bakayim diye girdim oku oku bitiremedim yine kizlar sohbetin dibine vurmuslar masallah

çok şükür bugünümüze canım gayet iyiyim ..asıl sizz nasılsınızz bebeiş nasılll annesi keyfiniz iyidir umarımm

barinak vardir evet yaa guzel fikir kocise bi sorayim..bide dun esimin dayisinin oglu vardi ben sana buluyum dedi...ama barinak iyi fikir,kociste bikti bu kedi muhabbetinden,artik kendiside ariyor...napiyim tavugu ben kedi isterim kedii..illede kedi
Mrb iyi gunler tanisikligimiz yok ama altı senedir evliymissin ve yeni hamlesin galiba merak ettim tedavi falan oldun mu bende üç senelik evliyim tedavi görüyorum

barinak vardir evet yaa guzel fikir kocise bi sorayim..bide dun esimin dayisinin oglu vardi ben sana buluyum dedi...ama barinak iyi fikir,kociste bikti bu kedi muhabbetinden,artik kendiside ariyor...napiyim tavugu ben kedi isterim kedii..illede kedi

cnm aramiza hosgeldin insallah hayirlisiyla sende kavusursun bebeyine

cnm baak benim kocis bana kediyi unutturmaya calisiyormus,2 hafta gecti daha hiic supriz felan yok...kendisi gitmis bi kediye bakmis gecenler...bana diyoki siyah kedi olmazmi,dedim olmaz ben korkarim ondan,karanlikta gozleri parlar onlarin...uuufffff dito...adama bikkinlik geldi resmen...banane kedi de kedi

kiz valla Allah ta seni guldursun emi ne guldum aklima gelince hala guluyorum...ben kedi istiyorum,,sende diyosunki burda olsan sana tavuk verirdim...

nsılsınz pazar pazar arkadaşlar inşaallah hepiniz iisinzdir... muhatçım ben dün aniden çkmk zorunda kaldım birazda mecburi oldu vedalaşamadım sizlerle....

kiz valla Allah ta seni guldursun emi ne guldum aklima gelince hala guluyorum...ben kedi istiyorum,,sende diyosunki burda olsan sana tavuk verirdim...

kız niye öyle diyon?
hırsız girse hemen gıt gıt dmeye başlar ama kedi korkaktır siner bi köşeye,
hem bunun yumurtası da var. belki horazla bi kaçamak yapar cücükleri olur
anneanne olursun:)

nsılsınz pazar pazar arkadaşlar inşaallah hepiniz iisinzdir... muhatçım ben dün aniden çkmk zorunda kaldım birazda mecburi oldu vedalaşamadım sizlerle....

olsun canım önemli değil, bi baktım yoksun şaşırdım,

ziyaretcileeeer zizi gorebiliyorum cikiiiin uuuuleeeeennnnn.....neyse ben gidimde accik yarismaya calisiyim...kizlar bende bu yarismanin faydasini gordum..coook mutluyum niyesini bend bilmiyorum ama yarisma iyi geldi bunu biliyorum....insallah hayirlisiyla Rabbim dualarimi kabul atsin..ayy icim icime sugmiyor dualarimiz mekkeye gidecek

kız niye öyle diyon?

aaa bak iyimis eve hirsiz gelirse hep beraber tavugun arkasina saklaniris..sonrada hirsiza derizki..git bak yoksa tavugumu ustune salariiim

aaaa bak konu acilmisken bi kayserili fikrasi daha geldi aklima..dun gorumcemle fikra okuduk ordan kalmis aklimda.......simdi benim hemseri kayserili kopegini satmaya pazara goturmus...biri musteri olmus demi kopegin sadikmi bari...kayserili ooo arkadas coook sadiik bu gune kadar bes kisiye sattim hep geri geldiii

aaa bak iyimis eve hirsiz gelirse hep beraber tavugun arkasina saklaniris..sonrada hirsiza derizki..git bak yoksa tavugumu ustune salariiim

hahahahahahahhh ayyyy çok güldüm yawww.
tavugumuzun pençeleri de var dersin
gagasından ışın çıkartıyo dersin hemen topuklar hırsız

cnm aramiza hosgeldin insallah hayirlisiyla sende kavusursun bebeyine[/QUOTE]

Hosbulduk :)) inşallah cnm ne kadardır evlisin

Rabbim,burada bulunup evlat isteyen,burada bulunmasada evlat sahibi olmak isteyen bütün herkese dünya ahiretleri icin hayirli olucak,saglikli sihhatli salih evlatlar lutfetsin insallah,,Rabbim *ol*derse olur arkadaslar,ümidinizi kaybetmeyin,,ondan isteyin sadece,,bazi seyler bazen ser gözükebilir ama altinda kimbilir nice hayirlar vardir,,Allaha mektup yazip,dilekcenizi,isteklerinizi ona sunun insallah,,en kisa süredece cevap gelecektir,,

kediyi boşverr hemşerimmm bak fıkralarınn daha güzelll:):):)hem tavuk teklifide gelmişş ohh yemede yanında yattt:):):)

:):):):)nergisin sırrı buymuş demek ki bende seçmişim diyorummmm:):):)

sahip olamadığın şeyler için üzülme;
kısmetinde varsa onlar seni bulur zamanı gelince . HZ.Ali

çok çokkk güzelll ağzına sağlıkk canımmm...

kız niye öyle diyon?
:):):):):):)Allah sana uzun ömür versinnn canımmm:):)

aminnnnn...saol canım paylaşım içinn...

krizantemm nasılsın canım?nasıl gidiyor bebiişle??

sümeyya sen nasılsın canımm???

merhaba canim tanisiriz rabbimin izniyle evet canim 6 yildir evliyim hatta neredeyse 7 yil dolacak cok sukurki hamileyim Rabbimin izniyle....evet canim tedavi oldum herangi bir sorunumuz yok ama tup bebekle hamile kaldim 5 sene ugrasmaylainsallah sende en yakin zamanda hamis kalirsin bu arada hosgeldin topigimize

çok şükür bugünümüze canım gayet iyiyim ..asıl sizz nasılsınızz bebeiş nasılll annesi keyfiniz iyidir umarımm

iyiyiz canim cok sukur simdi esimle disari cikacagiz bana kiyafet icin hic birseyim olmuyor sanirim karnim cok buyuk olacak dugmeler kavusmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…