- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
mrb kızlar iyi hafta sonları nasılsınız
sanada iyi hafta sonlari canim ben iyiyim sen nasilsin hersey yolundami?bir bakayim diye girdim oku oku bitiremedim yine kizlar sohbetin dibine vurmuslar masallah
sanada iyi hafta sonlari canim ben iyiyim sen nasilsin hersey yolundami?bir bakayim diye girdim oku oku bitiremedim yine kizlar sohbetin dibine vurmuslar masallah
barinak vardir evet yaa guzel fikir kocise bi sorayim..bide dun esimin dayisinin oglu vardi ben sana buluyum dedi...ama barinak iyi fikir,kociste bikti bu kedi muhabbetinden,artik kendiside ariyor...kızlar o çiçek sizin mesaj sayınıza göre değişiyormesajlarınız arttıkça lilyum, nergis, gül oluyor
kalleş karıcanım iila kedi mi istiyosun?
yok mu barınak. ya da bazı pet shoplar parasız veriyo bazı hayvanları onlara baksan.
burda olsaydın sana tavuk verirdim:)
Mrb iyi gunler tanisikligimiz yok ama altı senedir evliymissin ve yeni hamlesin galiba merak ettim tedavi falan oldun mu bende üç senelik evliyim tedavi görüyorum
barinak vardir evet yaa guzel fikir kocise bi sorayim..bide dun esimin dayisinin oglu vardi ben sana buluyum dedi...ama barinak iyi fikir,kociste bikti bu kedi muhabbetinden,artik kendiside ariyor...kızlar o çiçek sizin mesaj sayınıza göre değişiyormesajlarınız arttıkça lilyum, nergis, gül oluyor
yok mu barınak. ya da bazı pet shoplar parasız veriyo bazı hayvanları onlara baksan.
Mrb iyi gunler tanisikligimiz yok ama altı senedir evliymissin ve yeni hamlesin galiba merak ettim tedavi falan oldun mu bende üç senelik evliyim tedavi görüyorum
çok şükür bugünümüze canım gayet iyiyim ..asıl sizz nasılsınızz bebeiş nasılll annesi keyfiniz iyidir umarımm
kiz valla Allah ta seni guldursun emi ne guldum aklima gelince hala guluyorum...ben kedi istiyorum,,sende diyosunki burda olsan sana tavuk verirdim...
nsılsınz pazar pazar arkadaşlar inşaallah hepiniz iisinzdir... muhatçım ben dün aniden çkmk zorunda kaldım birazda mecburi oldu vedalaşamadım sizlerle....
kız niye öyle diyon?
hırsız girse hemen gıt gıt dmeye başlar ama kedi korkaktır siner bi köşeye,
hem bunun yumurtası da var. belki horazla bi kaçamak yapar cücükleri olur
anneanne olursun:)
aaa bak iyimis eve hirsiz gelirse hep beraber tavugun arkasina saklaniris..sonrada hirsiza derizki..git bak yoksa tavugumu ustune salariiim
can dostlarim benim hepinize selamun aleykum...amma kaynatmisiniz haaa uzuldum cok guzel bi sohbet kacirmisim...kv deye giitimde gorumceler felan geldi birz disarda dolastik lafladik iste...bu aralar beni kimse incitemiyor,biri bi laf soylese guluyorum,gerci bugun boyle yarin ne olurum bilmiyorum degisiyoya duygularimiz...muhaatcim canim yozgatlim bak kimsenin sozuyle deprosyana girmedim...gerci girsemde Allah var sonra siz varsiniz sonra muhat hemen tutup cikartiyo sagolsun...yani depresyon hayal oldu cunki anti-depresi ilaci muhat kk da ilk defa tavsiye ederim herkese....iyi geceler kedide gitti zaten kalles kari haberde vermedi nasil canim sikildi
temel kayseriyi cok merak ettigi icin gelmis bi goreyim diye..gozunu dikmis bi binaya bakarken bi kayserili gelip,neye bakiyosun demis?temel..ha pu pinaya bakeyrum..kayserili bu bina benim kacinci kata bakiyorsan o kadar para vereceksin der...temel soyle bir bakar dusunur vee 5.kata bakiyrum der...kayserili o zaman 5 lira vereceksin der,parayi alir gider..temel birde kayserililer icin uyanik derler,13.kata bakmistim halbuki ama 5. kat parasi verdim..der
kızlar o çiçek sizin mesaj sayınıza göre değişiyormesajlarınız arttıkça lilyum, nergis, gül oluyor
sahip olamadığın şeyler için üzülme;
kısmetinde varsa onlar seni bulur zamanı gelince . HZ.Ali
:):):):):):)Allah sana uzun ömür versinnn canımmm:):)kız niye öyle diyon?
hırsız girse hemen gıt gıt dmeye başlar ama kedi korkaktır siner bi köşeye,
hem bunun yumurtası da var. belki horazla bi kaçamak yapar cücükleri olur
anneanne olursun:)
aminnnnn...saol canım paylaşım içinn...Rabbim,burada bulunup evlat isteyen,burada bulunmasada evlat sahibi olmak isteyen bütün herkese dünya ahiretleri icin hayirli olucak,saglikli sihhatli salih evlatlar lutfetsin insallah,,Rabbim *ol*derse olur arkadaslar,ümidinizi kaybetmeyin,,ondan isteyin sadece,,bazi seyler bazen ser gözükebilir ama altinda kimbilir nice hayirlar vardir,,Allaha mektup yazip,dilekcenizi,isteklerinizi ona sunun insallah,,en kisa süredece cevap gelecektir,,
çok şükür bugünümüze canım gayet iyiyim ..asıl sizz nasılsınızz bebeiş nasılll annesi keyfiniz iyidir umarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?