kızlar iyi akşamlar nasılsınız liste tamamlanmadı sanırım değilmi ben çok yoğunum pek bakamıyorum topiğe sayfalarda ilerlemiş hepsini okuyamadım
ah canım maşallah
geçmiş olsun rabbim şifa versin
nasıl geçti histeroskopin
canlar bende çıkyorum.Allaha emanet ediyorum sizi.yarın görüşmek üzere inşaallah.yarın daha güzel olacak:119:
kızlar iyi akşamlar nasılsınız liste tamamlanmadı sanırım değilmi ben çok yoğunum pek bakamıyorum topiğe sayfalarda ilerlemiş hepsini okuyamadım
ah canım maşallah
geçmiş olsun rabbim şifa versin
belli oldu canım maalesef negatifff,her şeyin hayırlısı Mevlam bekletiyorsa bir bildiği vardır ne diyelimm....canım sonucun belli oldumu
Hosbulduk canım ya isimde mutluluk 27 ve nergis yaziyo adın nergis mi
sevindim canım bişey sorun çıkmamış çok şükür inşallah kan testleri de normal çıkar başlarsın hayırlısı ile arka arkaya olcak tedavilerimizcanım çok şükür bir problem yokmuş.doktor gayet iyi dedi.bakalım ayrıntıılı raporu haftaiçi alıcaz ve şahin beye götirücez.heralde birdaha ki adet döneminde başlayacak tedavi.tabi kan tahlilleride iyi çıkarsa.
ya canım kısmet hayırlısı olsun inşallah Rabbim daha fazla bekletmesiniyi gecelerrr canımm benim sende Mevlamıza emanet ol....
hoşgeldin canımm.evet liste tamamlanmadı henüz.sanırım ecrin pazartesi yenisini düzenleyecek.nasılsın??
belli oldu canım maalesef negatifff,her şeyin hayırlısı Mevlam bekletiyorsa bir bildiği vardır ne diyelimm....
durucum çıkıyorum ben tatlım.iiyi geceler sanada.
sevindim canım bişey sorun çıkmamış çok şükür inşallah kan testleri de normal çıkar başlarsın hayırlısı ile arka arkaya olcak tedavilerimiz
ya canım kısmet hayırlısı olsun inşallah Rabbim daha fazla bekletmesin
sanada iyi geceler canım
kızlar hepinize iyi geceler dilerim bende çıkıyorum
kız birinci hoşgeldin.
ben 2 bin tane okudum tevhidi,2 bin yazmiyomuydu eslemin paylastigi listede..tmm o zaman 70 bine tamamlayim bende..gunlik yazdigin dualaride okuyorum esmaul husne da okuyorum namazlarimdan sonra istigfar..daha enbiya suresinin 90.ayeti var ooo daha cok okumam lazimcanım nette bu yazıyor
"Tevhid Hatmi bir kişiyle de, çok kişiyle de yapılabilecek olan bir hatimdir. Tevhid hatmi; 70.000 (Yetmiş bin) adet Kelime-i Tevhid’in okunmasıdır."
Hepimiz beraber sevinecez inşallah iyi yürekli dostum benim
Tamam canım 70.000 tevhid çekelim.Nekadarzor hala yok birkaç güne bitirir galiba duaları :)
bide o hormonmu varmis..valla benim hormonlardan felan hiiic haberim yok yuksekmi deyilmi hiiicde bakilmadi galiba bilmiyorum...ayy valla burdaki doktorlar hiiic biseye yaramiyo..hayirlisi bakalim Rabbim yardimcimizolsunsaol canımmm artıkk nümüze bakıcazzz:):):)
all kuzuumm ne yarışııı:):)
saol canım paylaşım için Allah razı olsunnn....hoşgeldinn bu arada:):)
canım benim çok çok büyük geçmiş olsun Mevlam şifa versin inşaallahh...
hoşgleldinn canımmmmmm....
yaaa ben geldimm sen gidiyorsunn kuzucummmm...
canım prolaktin yüksekliği en çok strese bağlı ama hamileliği engelliyor malesef hani hep derler yaa süt korur diyeişte o şekilde prolaktin yüksekse koruyor hamiş kalamıyorsunn bence baktırr şimdiyedek ben eşimden kaynaklı oldugunu düşünüp hiç baktırmıyordum ama bu ay bakıldı ve 2 kat fazlası çıktı malesef
yok canımm sanırım nergis çiçeğini seçmişimmm:):):)
kızlar o çiçek sizin mesaj sayınıza göre değişiyoryok canımm sanırım nergis çiçeğini seçmişimmm:):):)
can dostlarim benim hepinize selamun aleykum...amma kaynatmisiniz haaa uzuldum cok guzel bi sohbet kacirmisim...kv deye giitimde gorumceler felan geldi birz disarda dolastik lafladik iste...bu aralar beni kimse incitemiyor,biri bi laf soylese guluyorum,gerci bugun boyle yarin ne olurum bilmiyorum degisiyoya duygularimiz...muhaatcim canim yozgatlim bak kimsenin sozuyle deprosyana girmedim...gerci girsemde Allah var sonra siz varsiniz sonra muhat hemen tutup cikartiyo sagolsun...yani depresyon hayal oldu cunki anti-depresi ilaci muhat kk da ilk defa tavsiye ederim herkese....iyi geceler kedide gitti zaten kalles kari haberde vermedi nasil canim sikildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?