Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

durucum sana da iyi akşamlar.ama liste ne yazıkki tamamlanamadı.pazartesi tamamlanır heralde.yeni liste de ancak o zaman yayınlanır.

nasıl geçti histeroskopin

canım çok şükür bir problem yokmuş.doktor gayet iyi dedi.bakalım ayrıntıılı raporu haftaiçi alıcaz ve şahin beye götirücez.heralde birdaha ki adet döneminde başlayacak tedavi.tabi kan tahlilleride iyi çıkarsa.

canlar bende çıkyorum.Allaha emanet ediyorum sizi.yarın görüşmek üzere inşaallah.yarın daha güzel olacak:119:

iyi gecelerrr canımm benim sende Mevlamıza emanet ol....

hoşgeldin canımm.evet liste tamamlanmadı henüz.sanırım ecrin pazartesi yenisini düzenleyecek.nasılsın??

canım sonucun belli oldumu
belli oldu canım maalesef negatifff,her şeyin hayırlısı Mevlam bekletiyorsa bir bildiği vardır ne diyelimm....

durucum çıkıyorum ben tatlım.iiyi geceler sanada.

sevindim canım bişey sorun çıkmamış çok şükür inşallah kan testleri de normal çıkar başlarsın hayırlısı ile arka arkaya olcak tedavilerimiz
ya canım kısmet hayırlısı olsun inşallah Rabbim daha fazla bekletmesin

aminnncanımm bilmukabelee hiç birimizi daha fazla bekletmesin inşaallahhh...

sanada iyi geceler canım
kızlar hepinize iyi geceler dilerim bende çıkıyorum

sana da iyi geceler cnım Allah rahatlık versin...

kız birinci hoşgeldin.

canım nette bu yazıyor
"Tevhid Hatmi bir kişiyle de, çok kişiyle de yapılabilecek olan bir hatimdir. Tevhid hatmi; 70.000 (Yetmiş bin) adet Kelime-i Tevhid’in okunmasıdır."
ben 2 bin tane okudum tevhidi,2 bin yazmiyomuydu eslemin paylastigi listede..tmm o zaman 70 bine tamamlayim bende..gunlik yazdigin dualaride okuyorum esmaul husne da okuyorum namazlarimdan sonra istigfar..daha enbiya suresinin 90.ayeti var ooo daha cok okumam lazim
Hepimiz beraber sevinecez inşallah iyi yürekli dostum benim

Tamam canım 70.000 tevhid çekelim.Nekadarzor hala yok birkaç güne bitirir galiba duaları :)

yok cnm bitiremem..dergahtan bu ayki cuzumu almamistim..dusundumbu ay kalsin almayim obur aya devam ederim bu ay diger dularimda var diye...ama haber geldi cuzumden cok sukur oda nasip oldu

can dostlarim benim hepinize selamun aleykum...amma kaynatmisiniz haaa uzuldum cok guzel bi sohbet kacirmisim...kv deye giitimde gorumceler felan geldi birz disarda dolastik lafladik iste...bu aralar beni kimse incitemiyor,biri bi laf soylese guluyorum,gerci bugun boyle yarin ne olurum bilmiyorum degisiyoya duygularimiz...muhaatcim canim yozgatlim bak kimsenin sozuyle deprosyana girmedim...gerci girsemde Allah var sonra siz varsiniz sonra muhat hemen tutup cikartiyo sagolsun...yani depresyon hayal oldu cunki anti-depresi ilaci muhat kk da ilk defa tavsiye ederim herkese....iyi geceler kedide gitti zaten kalles kari haberde vermedi nasil canim sikildi

temel kayseriyi cok merak ettigi icin gelmis bi goreyim diye..gozunu dikmis bi binaya bakarken bi kayserili gelip,neye bakiyosun demis?temel..ha pu pinaya bakeyrum..kayserili bu bina benim kacinci kata bakiyorsan o kadar para vereceksin der...temel soyle bir bakar dusunur vee 5.kata bakiyrum der...kayserili o zaman 5 lira vereceksin der,parayi alir gider..temel birde kayserililer icin uyanik derler,13.kata bakmistim halbuki ama 5. kat parasi verdim..der

padisah ferman verir..bana kim iyi bir yalan soylerse ona bir comlek altin vereceyim..bunu duyanlar kosmus..1.kus aslani kapmis gitmis der..padisah bu yalan deyil,kus kartal,aslanda yavru olunca kapar..der..2.bu sekilde devam eder bi kac kisi daha gelirler hatirlayamadim o kismini...sonra kayserili gelir derki padisahim sen vakti zamaninda babamdan bi comlek altin borc almisin...yalan dersen odul olan altini ver,yook dogru dersen borcunu ode der

yok canımm sanırım nergis çiçeğini seçmişimmm:):):)
kızlar o çiçek sizin mesaj sayınıza göre değişiyor mesajlarınız arttıkça lilyum, nergis, gül oluyor

kalleş karı canım iila kedi mi istiyosun?
yok mu barınak. ya da bazı pet shoplar parasız veriyo bazı hayvanları onlara baksan.
burda olsaydın sana tavuk verirdim:)

BİR GÜN KAYSERİLİYE SORMUŞLAR İKİKERE İKİ KAÇ DİYE ODA DEMİŞKİ ALIRKEN Mİ?SATARKEN Mİ?

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
admın biri ölüm döşeğindedir adam sorar
karım nazife burdamıdır
kadın-burdadır.der
adam-büyük oğlum temel burdamıdır
temel-burdayım babacuğum
adam-güzel kızım fadime burdamıdr
kız-burdadır babacığım
adam-küçük oğlum burdamıdır
çovuk -burdayım babacuğumder
adam _ ulan allahbelanızı versin hepiniz burdasınız peki dükkana kim bakaCAK :d ☺

sahip olamadığın şeyler için üzülme;
kısmetinde varsa onlar seni bulur zamanı gelince . HZ.Ali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…