Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hahhhhhh işte bana bunlarla gelin
toprammmmmmmmmm benim
canım yarış için herkes kendi okuyo ama zaman bitmeye yakın illaki yardım isteyecegiz.
çünkü Kabeye yetiştirmemiz gerekiyor ayyyyy duaları okudukça bi rahatlıyorum ki
senin annende mi öğretmen

mailimi değiştirdim o yüzden kadınlar kulübü mailleri diğerine gitmesin diye

canım kazen abiye haber verseydin keşke
banlanırsın çünkü aynı pc den 2 üyelik yasak.
kazen benim arkadaş listemde var ordan ekleyip mesaj atabilirsin.

evet tatlım annemde öğretmen ama şimdi emekli bir öğretmen....artık iğne oyası yapıyor zaman geçiriyor....

canım zaman az kaldığında dualar yetişmezse ben burdayım yardıma hazırım bitanem......kim olursa......

rabbim kabul etsin canım...

saol canım Allah razı olsun,
gerçi bu gidişle hepsi bitirecek bi ben kalcam ihtiyacı olan

saol canım Allah razı olsun,
gerçi bu gidişle hepsi bitirecek bi ben kalcam ihtiyacı olan

Allah sende de razı olsun tatlım...dediğim gibi yardımcı olurum ama sen zaten birinci olucaksın merak etmeeeeeeeeee.....

benim gönlümün birincisisin bu aradaaaaaaaaaaa......senin o güzel yüreğin yeterrrrrrrrrrrr.....

ne birinciliği canım ya listeye girsem yeter
rabbim affetsin zamanında kalp kırdım, boşa vakit geçirdim,
telafi etmem gerek hayatımın ziyan olan kısmını.
sanki azrail sağ kulagımın arkasında gibi hissediyorum.
daha bi dikkat etmeye çalışıyorum,daha iyi insan olmaya çalışıyorum.
ama geldiğim noktapek bişi değil.
siz böyle olmasaydınız ben de böyle olmazdım.
Allah sizden razı olsun...

Muhatım ben çıkıyorum ...bende abdest alıp başlayayım yasin okumaya...küçük hatim yapayım inşallah yetiştiririm.....sende okumaya devam et tatlım..rabbim yardımcımız olsun inşallah.....

kızlar kendinize iyi bakınnnnnnnn Allah'a emanet olunnnnnnnnn......

canım nasıl yapacaksın küçük hatimi
bi kaç çeşidi var

canım rabbim hepimizi affetsin..hepimizin mutlaka hataları olabilir..önemli olanda bunu farkedip düzeltmek değil mi???
doğru yoldasın tatlım.....senin yüreğinin güzelliğini görebiliyorum..eminim herkes görebiliyordur....
şundan da çok eminim yüreğinin güzelliği yüzüne de yansımıştır..her ne kadar seni görmesemde hissettiğim bu toprağımmmmmmmm....... bak ben kapalı değilim 5 vakit namaz kılmıyorum..kendimce okumaya çalışıyorum..iyi olmaya çalışıyorum...
benim içimde herkese sevgi var..yardım isteği var.....rabbim sonumuzu hayretsin inşallah...doğrudan iyilikten güzellikten ayırmasın......

aminn toprammm aminnnnnn

muhatcım ya sana bişey soracammm...mesela mandalina yediğimde çekirdeğini saksıya atıyorum ve bir müddet sonra minik limon yada mandalinalar çıkıyor ve ben onları daha büyük saksılara alıyorum..aynı şekilde hurma çekirdeği dikmiştim....2 sene önce o da çıktı ve şimdi büyüyorrrr.....ne dikersem ama çekirdekten çıktı..bu elimin bereketimi?????yoksa onların çıkası mı vardı.....????rabbim ol dedi.....

kız ben de diktim benimkiler de çıktı.
işaret parmagıma yetişkin bıyu var.
minnacık daha.
bereketi bilmem ama nasibi senin elindenmiş,

41 kere okursam yasin hatmi yapmış oluyormuşummmmm...yapacağım doğruymuşşş..7 mübinli olanını anlamadım......

41 kere okursam yasin hatmi yapmış oluyormuşummmmm...yapacağım doğruymuşşş..7 mübinli olanını anlamadım......

zamanın azsa mübinliyi okursan o da 41 yasin oluyor.
mübine geldiğinde 7 mübin duası okuyosun.
yada her mübinde başa dönüyosun

kız ben de diktim benimkiler de çıktı.
işaret parmagıma yetişkin bıyu var.
minnacık daha.
bereketi bilmem ama nasibi senin elindenmiş,

iki çam ağacım var ama onlar kendiliğinden benim boş saksımın içinde çıktılar minnacıktılar kıyamadım..şimdi büyüdüler...onları okulun bahçesine ekicem..inşallah 50 -100 sene sonra birileri "Allah razı olsun bu çamları dikenden "desin diye.ve gölgesinde otursun insanlar diye.........

2 tane limonum var.... 2 tanede mandalinam çıkmış başka saksıya alıcammm...

1 tanede hurmam var..ramazanda dikmiştimmm....çıktı. büyüyor.....yemek nasip olur inşallah.......

toprağım benimmm ellerimiz bereketli yaa ondan mı ne???

canım agaç dikmenin fazileti o kadar büyükmüşki,
bi alim "kıyametin koptuğunu da görseniz elinizdeki fidanı dikin"
sözü üzerine 1 kitap yazmış
buralar sayesinde hücrelerimize kadar duaya bulandık. daha mı çıkmasın mübarekler
belki işarettir:)

selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız

kimler hamiş

kays ve bahar mı

Bugün 30.günüm yasinleri okuyabildiğim kadar okuyacam inşallah regl olmadan bi kaç gün atar nasıl olsa:26:

Bu arada memleker muhabbetleri yapılmış yok mu benim hemşerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…