Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkaadaşlar 8 aylık evliliğim var. bebek şimdilik düşünmüyorum ama aranızdaki dayanışma o kadar hoşuma gittiki uzun uzun okudum yazılarınızı. ama bence konunun başladığı tarihten itibaren hamile kalanlar listelense ben çok merak ettim.. masal moonligt kanbar hamile kaldılar mı ? ayşe ne zaman hamile kaldı filan.. yazın arkadaşlar takipçinizim belki bigün bende eklenirim yanınıza...:) sizleri çok sevdim

Bebek düşündüğünüz zaman çok bekletmesin Rabbim sizi.Hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bence de güzel fikir :)))

kk nın en güzel mahhallesi bu mahalle canım... hamilelik düşün yada düşünme aramza katılabilirsin... evliliğin huzurun eşin yada kendin için dualarımıza katılabilirsin sıkı takipçinizm demişsin e takibin bi faydası olsun sanada değilmi?? eğer katılmayı düşünürsen buadaki arkadaşlar bilgi verirler sana ayşede ocak ayında hamile olduğunu öğrendi:))))

neden olmasın bende böyle güzel bir mahallede olmak isterim :)

hanımlar ben çıkayım biraz gene gelirim.
biraz tarih çalışayım da atanayım.
ssönmezzzzzzzzzzzzzzzzzz bu ara yoksun gözümden kaçtı sanma!!!!!!!!!!!!!!
:) aeo

geldim muhatımmmmmmmm sen nereye gittin..ya bu yarış yüzünden herkes kayboldu.....

maşallah kızlar....rabbim güzel yüreğinizin dualarınız kabul etsin....

kız muhat keşke yakınımda olaydın ben seni tarih çalıştırırdım kuzucum yaaaaaaaaaa........

Çok teşekkür ederim sizlerede hayırlı evlatlar kucaklamayı nasip etsin

Amin canım inşallah

Ne zaman dir bebis istiyosun

2 yılı geçti evliliğim ve evlendiğim günden itibaren bebiş istiyorduk.7 ay önce erken doğumda kızımı kaybettim ve şimdi tekrar istiyoruz ama kısmet inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz

nurusimacım canım rabbim yar ve yardımcın olsun..inşallah eşinden sperm çıkar ve tedavin devam eder....sağlıkla bebişlerine kavuşursun tatlım...eşnin ameliyatını emre bakırcıoğlu mu yapıcak......hayırlı haberlerini bekliyorummmmmmmm.....

bir gün bende böyle bebek sahibi olmak isterim umarım.. Allah isteklerinizi hayırlısı ile versin..

kızlar oku oku ancak bitirdim...sizden fazla uzak kalmamak lazımmmmmmmmmmmmmmmm...yoksa çoooooook konuşuyorsunuzzz.....

bu arada muhat hemen kaçmışsın gözümden kaçmadıı......

muhatım dua yarışması için yardıma ihityacın var mı???????????***hazırımmmmmm......

ecrincim kaç yasin eksiği var ....ben 707 ya varis çekmiştim canım....

tam kucaklıycam derken kaybetmek zor olmuştur. Allah bi daha yaşatmasın

Ayy cnm ya çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar bebisiniz olur :))) bende evlendigimden beri istiyorum ama olmadı daha

kızlarrrrrrrrrrr kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun görüşmek üzere...

emacım başın sağolsun rabbim en kısa zamanda sağlıkla bebişine kavuştursun canım benim.....

sümeyyab ve yeşilsis sizlerde hoşgeldiniz.....rabbim sizlerinde dilek ve dualarını zı kabul etsin inşallah..çoooooook güzel bir yerdesiniz....bu kızları başka yerde bulamasınız......

kızlar bu arada mavişimi yani zikirmatiğimi buldummmmmm..ne kadar üzülmüştüm yaaaaaaaaaaa..çok şükür kavuştukkkkkkkkk..yenisini alıcaktım gerek kalmadı..................

sağlıcakla kalın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…