Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Evet canım Rabbim ol dedikten sonra 1 yumurta 1 süpermene ihtiyaç var
Hepimizin sınavı ayrı canım zamanı geldiğinde bizler de o müjdeli haberleri paylaşacağız sizlerle inşallahhh
Bi de ben şuna inanıyorum Rabbim herşeyi bilir verir bizim şer dediğimiz şeyler bazen bizim için hayırdır....
Tabi arada dibe vurduğum dönemler oluyor diğer arkadaşlar gibi ama Rabbime sığınıyorum o dönemlerde de ne demişler
Mevlam neylerse güzel eyler........

S.a canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Bu son günlerde internete giremiyorum.Eşim istemiyor strese giriyormuşum:)Laptopu saklıyor evde ben bulmayim diyeAz önce yemeğe geldi hazır yemekteyken kaçamak yapayım dedim.Alıntı yapamadım kusura bakmayın.Sizlerle yazışıp muhabbet etmeyi özlüyorum.Ama inşallah bugünlerde gelip geçer Allah yardım ederde güzel haberi veririm sizlere inşallah.Son durumlar ne?Hamile haberi varmı topikte?İnşallah en kısa sürede herkez anne olur.Allah kimsenin evini çocuksuz bırakmasın.Aklıma gelmişken secdeyle ilgili yaptığım birşeyi söyleyim.Ben namaz kıldığımda secdeye vardığımda hemen secdeden kalkmazdım.Bazen öyle içimden gelirdi secdeye kapanarak dua etmek sesli yada mırıldanarak farketmezmiş.Gönlünüzdeki niyeti dileği secdedeyken Allah'tan isteyip yalvararak dua etmek çok makbulmuş.Sizlerle paylaşmak istedim bunuda.Kızlar hakkınızı helal edin,Allah'a emanet olun ve dualarınızı bekliyorum.Görüşmek üzere.

aynen öyle canım

tamamm canım sonradan ecrinde listeyi yayınlamışşş...ben eksikler var diye 2 yasin okudum bugün....hastalanmadan inşallahh. diğerlerinide bitirir yazarım...

tam kucaklıycam derken kaybetmek zor olmuştur. Allah bi daha yaşatmasın

Allah razı olsun canım zordu evet ama meleğimin şimdi cennette olduğunu düşününce rahatlıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Ayy cnm ya çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar bebisiniz olur :))) bende evlendigimden beri istiyorum ama olmadı daha

Amin canım.Dün hemen çıkmam lazımdı kusura bakma Rabbim daha fazla bekletmesin seni hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım

Allah razı olsun canım.Rabbim hepimize en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

saol canım Allah razı olsun,
gerçi bu gidişle hepsi bitirecek bi ben kalcam ihtiyacı olan

Bende kalacam sanırım.Regl olduğumdan okuyamıyorum da.

Amin canım

Canım dr a gıdecektın nasıl oldun ..

Gerek kalmadı bitanem regl oldum çok şükür siz nasılsınız bu arada canım

Selamün Aleyküm canlarımmmmmmm

As canımmmmmmm

Başın sağolsun canım Rabbim yeniden sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşalah
s.a.canım arkadaşlarım nasılsınız

As canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın

Nihayet yeni listeye kavustukkk hemen basladim gorunce

allah razı olsun canım.rabbim hepimize nasip etsin

Dr den geldim suan Dersteyim. Sonuç sanirim pek içaçıcı degil. Ama olsun onu farkederek biraz Daha yaklaştim bebeğime

evet canım melek annesiyim 13 gün oldu onu kaybedeli...maaleseff

Canım Allah sabır versinnnn çok yeniymiş çok zordur eminim ama şefaatçin seni bekliyor....

Dr den geldim suan Dersteyim. Sonuç sanirim pek içaçıcı degil. Ama olsun onu farkederek biraz Daha yaklaştim bebeğime

Hayırdır canım ne dedi dr.

Son düzenleme:
Canim yumurtalar 12 ve 15 mm buyuklugundeymis. Tembelmis bi de. Tanı olarak kadın infertilitesi tanimlanmamis yazıyor. Reglken tekrar gitcem. Suan ne yapabilirim

Canımmm regliyken hormonlarına bakılınca daha iyi anlaşılır zaten büyük bi problem değil çok şükür hem öğrenmen bebeğe bi adım daha yaklaştırdı sizi ne güzel bence kürlerle çözersin sen bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…