Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canlar nasılsınız benim eşimin kontrolü vardı yeni geldim çok yorgunum

Selamun aleykum hanimlar nasilsiniz

As canım iyiyiz hamdolsun

QUOTE=muhat;29174500]Canim yumurtalar 12 ve 15 mm buyuklugundeymis. Tembelmis bi de. Tanı olarak kadın infertilitesi tanimlanmamis yazıyor. Reglken tekrar gitcem. Suan ne yapabilirim[/QUOTE]

Canım incir kürü iyi geliyor diye duydum araştır bir istersen.

canlar nasılsınız benim eşimin kontrolü vardı yeni geldim çok yorgunum

İyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın

As canım iyiyiz hamdolsun

QUOTE=muhat;29174500]Canim yumurtalar 12 ve 15 mm buyuklugundeymis. Tembelmis bi de. Tanı olarak kadın infertilitesi tanimlanmamis yazıyor. Reglken tekrar gitcem. Suan ne yapabilirim

Canım incir kürü iyi geliyor diye duydum araştır bir istersen.

İyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın[/QUOTE].

ALLAH iyilik versin canm

beni eklememişsiniz ama ben okumaya başladım ve 707 adet ya varis 100 adet enbiya 89 ayet ve 2 adet yasini şerif okudum 2 tane daha okuyacağım allah kabul etsin allahım herkese bebek hamiş olanlarada hayırlı ve kolay doğum nasip etsin.

canım arkadaşın gözünden kaçmıştır.
ekleyeceklerdir listeye.

gldim hafta sonu saatlerce bekledimm durdummm kimseciklerr yok amanınnn bi gün girmedimmm 35 sayfa ilerlemişşş pess yaaa:):):)

kaçırdğım bşy yok inşaallah varsa hayrınıza özetleyindostlarrr:):

bu arada hepiniz iyisiniz inşaallahhh:):)

Son düzenleme:
selam aleykum..kizlaaar..nasilsiniz..muhat boyle caliskan birirnin tembel yumurtasi olamaz dr.yanlis gormustur...ben disciden geldim 2 haftadir agzimin icine girmeyen metal kalmadi...3 tane dolgu yapildi ama cook agriyor....muhat yasinleri bende yetistiremem yarisma icin bende oyle yapiyim en iyisi...kurani kerim hatmine basladinmi

yok canım kaçırdıgın bişi
kısaca özet yapayım
sevil61 kb bayag rahatsızmış, dua istedi 2 gündür gelmiyor. umarım iyidir kb si.
seybill in bugün test günü
nurusimanın eşi perşembe 9 da ameliyat olacak. yumurtaları iyiymiş nurusimanın.
nekadarzor un hala kedisi yok:)
kays da tedaviye başladı.

Canım güldürdün beni yaaa işyerinde de çocuklar bana bakıyor neye gülüyor bu saf diyee

cok sukur cnm iyiz..sayfalar ucuyor baayagi haber varmi tam hatirlayamadim..nurusima kontrollere gidip geliyo iyimis yumoslari

canım benim hazırda 15 bitmiş vardı.
ama yenisine başlayacagım. bende günde 2 cüz rahat okuyorum. 15 günde biter yani:)
benim soyadım çalışkan bide:) utanmıyo yumurtam tembel olmayaaa
başka bi dr ye daha götürme kararı aldık eşimle.

aaa ne kadar cok sey varmis iyi oldu ozet gectigin.eee seybilden haber yokmu simdi ne olmus

çorum yakın ya bize
bursalı olmadıgın müddetçe sıkıntı yok
naptı bu bursalılar size hayırdır
Anneannem çorumluydu ve çooooooooooook iyi bir insandı Allah rahmet eylesinnnnn

toprağım sende hoşgeldinnnnnnnn....iki hemşo muhat ve reyyannnnnnnn
evet iyiyizdir biz çorumlular
ALLAH rahmet eylesin annenne
izleme o diziyiiiii:26:

GAFUR ALLAH cc isimlerinden
ve malesef bu tarz dizilerin amacı belli

var bu bursalılarda bişey ya neyyyyyyyyyyseee

Selamün Aleyküm canlarımmmmmmm

aleyküm selammmm

eslemliva bugün evine gelecek ayrıca.
bi süreliğine şehirdışına gitmişti.
yarışmacılar hep burda
nasıl gidiyo hanımlar
nekadarzor, canım efendimiz kızını kuranı en kısa sürede hatmedene verecegini söyler.
sahabilerde gider hemen kuranın başına. hz. Ali de 3 gulfü 1 elham okur. ben hatmettim der.
peygamberimiz böyle bi müjde de vermiştir çünkü ve fatıma annemizle hz.Ali evlenir
bak bu hatimi de yapabilirsin. daha kısa sürüyo

masllah subhanallah..kiz valla kendini oku bol bol nazara gelme Allah korusun..o kadar isinin arasinda gunde 2 cuz okuyabiliyosun...ben cesaret edemiyorum bitiremem diye..ama ben baslayim bitiremesemde yarida kalsin demi.fetih suresinide ekledinmi sen ben onuda okuyorum...

arkadaşlar bu hafta 4 er yasin düşmüş

ama ben 6 sınıda okudum

bugün 31.günüm
regl olmadan bitireyim diye bi oturuşta 6sınıda okumuşum

ayeti çektim

ya variside

belkim haftaya regli olurum okuyamam:26:

neysem ALLAH cc emanet olun

selametle kalın candostlar

reyyan biz seyyanla zor başediyoz zaten
ama bizi kıskandırıyorlarrr napalım biz :)
seybillden haber yok daha sanırım.

süperrr çokkk saoll canımmm benimmm..hadi bakalım seybilden güzel haberlerr bekliyoruzzz:):9nurusima içinn de çok çok sevindimm....nekadarzorr ben sana okedi vermeyenleri bi güzel dövrimmm:):)kaysss hayırlıs olsunn inşaallahhh...muhatcımmm incir kürü ve bal tarçın çörekotut başlaaa yumoşların büyüsün kuzummm...
Canım güldürdün beni yaaa işyerinde de çocuklar bana bakıyor neye gülüyor bu saf diyee
Allah seni heppp güldürsünn inşaallahh canımm benimmm:):)

cok sukur cnm iyiz..sayfalar ucuyor baayagi haber varmi tam hatirlayamadim..nurusima kontrollere gidip geliyo iyimis yumoslari

saoll canımmm.kedi işiii olmamılşş galibaaa başka bi hayvan baksana muhat bi tavuktan bahsetmişti sankiii:):)

evet anlamadim arkadas....eyer baslikta bursalilar buraya dendse bu kadar cok olmazdi bursali sayisi...masallah bursalilara...
ooo ne guzelmis ahada bitti...cok sagol bilge muhatim iyiki varsin her derde deva muhat kullanin memnun kalacaksiniz...Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…