Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhat niye sevmiyon bursayı yada bursalıyı

bende bi kere belimi çektirmiştim korka korka

aşime 1-2 hafta sonra söyledim

ama bi anda gelişti bizim öyle planlı değildi

arkadaşımda oturuyodum annesi geldi

bi kaç kişiden bahsetti

belini çekince düzeldi o ay hamile kaldı dediler

ama o zamanlar problem sadece bende sanıyodum
yaptırıverdim ne cesaretse benimki 3 yıl oldu neredeyse
çift taraflı olduğunu bilmiyodum

kays cnm inşallah şifanı bulursun sen diyelim hayırlısıyla inşallah

seyyanım yeni hükümet senmisin koalisyon mu yaptınz ecrinle... eğer işler yolunda gitmezse darbe yaparım ona göre haaaaa....
yani tecrübesiz biri olarak darbe yapçana yardım et kız bana.koalisyon değil ayrıca devir teslim.ama ecrin07 derin devlet olarak geriden takip eder heralde..

ay canım ya inşaallah en kısa zamanda dönersiniz.bursamız çok güzel evet.şu yazını muhat okusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun.

yok canım sevmiyo değil aslında yani seviyodur heralde demi kız muhat.ya biraz kıskançtır arkadaş daha hemşerisini bulamıdı da yazık.ondan ötürü gıcıklığı.

kızlar akşam ezanı okundu burada.ben bir HUZURA duruvereyim inş.sonra görüşürüz.

Hoşgeldinnn cnm :))

Mrb muhatcim doktora gitmiissin galiba bugün ayrıntılı bilmiyorum ama yumurta tembelligi mi dedi doktor

Bu arada kızlar biriniz bana yasinler hakkında bilgi verir misiniz bende listeye katılırsam neler yapmam gerekecek

aaaaaaaaa bende kasık çekeni duydum:) bi dene bakalım ben de deneyim:)

yok canım sevmiyo değil aslında yani seviyodur heralde demi kız muhat.ya biraz kıskançtır arkadaş daha hemşerisini bulamıdı da yazık.ondan ötürü gıcıklığı.

sümeyyab, canım o tembellik demedi ama yavaşlar dedi.
tembeldir heralde böyle olunca

:))) pek bir fark yok arada cnm bende de aynı sorun var gelmiyorlar ama dün doktor istediğimiz boyuta gelmis dedi bi de sana regl döneminde gel demiş galiba o zaman sana ılaç verir hemen başlarsın beşinci günü falan kendini de üzme tedavisi kolay bana da ilk tembellik var deyince korkmuştum ama tedavisi kolay oldu bu ay bi sorun çıkmazsa hayirli haberlerini alırız dedi doktor :))))

arkadaşlar ben duaların yasinlerin hepsini okudum allah kabul etsin hepimize hamilelik nasip etsin inş....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

ben yeni listeyi görmedim ve 6 yasin okumuştum isterseniz fazlalığı eksiklerle tamamlayın:44:
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…