- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
Cnm bana da hiç denk gelmiyor bu yoğun sohbetler:)))
evet canım melek annesiyim 13 gün oldu onu kaybedeli...maaleseff
Dr den geldim suan Dersteyim. Sonuç sanirim pek içaçıcı degil. Ama olsun onu farkederek biraz Daha yaklaştim bebeğime
Selamun aleykum hanimlar nasilsiniz
iyi canım sen nasılsın.... durumlar iç açıcıdır inşallah..canlar nasılsınız benim eşimin kontrolü vardı yeni geldim çok yorgunum
selam aleykum..kizlaaar..nasilsiniz..muhat boyle caliskan birirnin tembel yumurtasi olamaz dr.yanlis gormustur...ben disciden geldim 2 haftadir agzimin icine girmeyen metal kalmadi...3 tane dolgu yapildi ama cook agriyor....muhat yasinleri bende yetistiremem yarisma icin bende oyle yapiyim en iyisi...kurani kerim hatmine basladinmi
olur canım artık Seyyancıma sölersin listeyle ilgili arkadaşımız
Kızlar bu arada diğer topikten arkadaştan duydum Seybil hamileymiş galiba ama değeri biraz düşükmüş diye okudum hayırlısı bakalım neyse kızlar ben kaçar iyi akşamlarrr
Seyyancım dualarımı bitirince haber veririm
a.s.evett habire konuşuyorlarr kız bilidğin gibii değil..onu bunu bilmemm bende bir arkadaştan duyup evde yakı vardıı direk yapıştırdım ama ilk başlarda çok yakıyorr yanii allahtan hava soğuktuuu çok hissetmedim hatta eşimbelinden rahatsızdıı onun için kendiisi için almıştıı...oda kullandı dayanamayıp fırlattıp attıı..ben tam dediği sürede yaptım 2 gün mü ne duruyor galibaa yanlış hatırlamıyorsam....birde arkadaşımdan duydum beli sıkıntılıysa yakması bi kaçgün devam ediyormuş...bende ilk gün olmuştuu ama netice sıfır ..inşallahh teyzemm şifalı gelirsa kızlar ya bi kaç saat girmedim çenelerinz düşmüş yine .... bu gün bi teyze gelip belimi ovacak benim ve yakı yapıştıracak gelini ve kızlarıda beline yakı yapıştırdıktan sonra hamile kalmış bu köyde herkesyapıyormuş bunu bi abl beni söylemiş oda ovayım demiş dua edin emi.... aslında birz korkuyorum anneme sordum teyzemde yapıyormuş aynı şeyi korkma dedi hadi aeo dua edin...
Iyi akşamlar kizlarrr:))))
anam o kadar gittik hiç tembel demediler ama klomenide verdiler...tabi kendi takibim de sanırım benimkilerde tembell...ilk ay normal takip yaptı ilaç kullanmadan..yavaş büyüdü ama sonunda büyüdü..ilaçlada hızlı büyüdü...çatlamamıştı...geçte olsa çatladı ..iğnesiz.. bu zaman kadar hiç yakalayamadık...hiç uğraşmayın yardımcı üremelrden yararlanın ..tüp denedik oda sıfır..inşallahh hepimizin tez zamanda bebişleri gelir...:))) pek bir fark yok arada cnm bende de aynı sorun var gelmiyorlar ama dün doktor istediğimiz boyuta gelmis dedi bi de sana regl döneminde gel demiş galiba o zaman sana ılaç verir hemen başlarsın beşinci günü falan kendini de üzme tedavisi kolay bana da ilk tembellik var deyince korkmuştum ama tedavisi kolay oldu bu ay bi sorun çıkmazsa hayirli haberlerini alırız dedi doktor :))))
canım hayırlısı olsun...inşallah yine gelicek meleğin...
canımn yumurtaların geç oluyordur bu da yumurtlama günün belki 14 ten sonradır...her gün 2 mm büyüdüğünü düşünerek hesaplanabilir ...tabii herşey allahın elinde...ne kadarkadin ve erkek tembelliği olup hamiş kalan var...üzülmee klomen tedavin olucaktır hayırlsıı olsun..
a.s. canım sen nasılsın...bizler iyiii
iyi canım sen nasılsın.... durumlar iç açıcıdır inşallah..
a.s canım ne olsun ..yetiştirmem gerekn dualarıı yetiştirmek için bugün harıl harıl okudukk...yoksa diğer topikten kovulacam...dolgu için geçmiş olsun benimde dolgum varr gitmek bir türlü kısmet olmadı...
seyyancım yeni görevin hayırlıı olsun...ecrincimm seninde emeğin büyükk...hadii inşallahhh bu hamişşlik kesindir...
a.s.evett habire konuşuyorlarr kız bilidğin gibii değil..onu bunu bilmemm bende bir arkadaştan duyup evde yakı vardıı direk yapıştırdım ama ilk başlarda çok yakıyorr yanii allahtan hava soğuktuuu çok hissetmedim hatta eşimbelinden rahatsızdıı onun için kendiisi için almıştıı...oda kullandı dayanamayıp fırlattıp attıı..ben tam dediği sürede yaptım 2 gün mü ne duruyor galibaa yanlış hatırlamıyorsam....birde arkadaşımdan duydum beli sıkıntılıysa yakması bi kaçgün devam ediyormuş...bende ilk gün olmuştuu ama netice sıfır ..inşallahh teyzemm şifalı gelir
iyi akşamlarr
anam o kadar gittik hiç tembel demediler ama klomenide verdiler...tabi kendi takibim de sanırım benimkilerde tembell...ilk ay normal takip yaptı ilaç kullanmadan..yavaş büyüdü ama sonunda büyüdü..ilaçlada hızlı büyüdü...çatlamamıştı...geçte olsa çatladı ..iğnesiz.. bu zaman kadar hiç yakalayamadık...hiç uğraşmayın yardımcı üremelrden yararlanın ..tüp denedik oda sıfır..inşallahh hepimizin tez zamanda bebişleri gelir...
canım duydum ki artık sen ilgileniyormuşsun...nasılsın görüşmeyeliii.....ben eski listenin eksikleri için 2 yasin okumuştum...muhat tamamlandı yazdı...önceki sayfalarda da dile getirmiştim...bu haftaki eksiklere ekleyebilirsiniz...4 yasinimi ve diğer dualarıda okudum..allah kabuletsin...kızlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...inşallahh..
kızlar bugün tranferin 10.günüydü test yaptırdım beta hcg 17.76 çıktı ilk gördüğümde ne düşüneceğimi şaşırdım çünkü değer düşük doktorumla konuştum o da normal dedi ama yine de ben tedirginim 2 sonra yine test yaptırıcam 2 katına çıkması gerekiyormuş doktorum sen hamilesin tamamdır dedi o kadar mutlu oldum ki önemli olan katlaması dedi ama inşallah gerisi gelir allah utandırmasın inşallah gerçekten hamişimdir duaya çok ihitiyacım var her şey dualar üzerine rabbim hepimizin gönlündeki bebişleri nasip etsin
Selamün aleyküm kızlar,ben döndümmm nasılsınız,var mı güzel haberler
iyi bende canım ....ufak tefek sıkıntılarım var ama yuvarlanıp gidiyorum iştee...sıkıntı hepimizde olan şeyler...sağlık olsun...evet canım ecrin07 yoğnluğundan dolayı bana devretti.ben iyiyimde san nasılsın pek girmiyosun topiğe bu aralar.inşaallah bir yaramazlık yoktur canım.
canım evet sen hamilesin tabikide 2 ye katlarsa dahada iyi olucakk...allahh yardımcın olsun bebişin hep seninle olucak inşallahh...gözünüz aydın canım...kızlar bugün tranferin 10.günüydü test yaptırdım beta hcg 17.76 çıktı ilk gördüğümde ne düşüneceğimi şaşırdım çünkü değer düşük doktorumla konuştum o da normal dedi ama yine de ben tedirginim 2 sonra yine test yaptırıcam 2 katına çıkması gerekiyormuş doktorum sen hamilesin tamamdır dedi o kadar mutlu oldum ki önemli olan katlaması dedi ama inşallah gerisi gelir allah utandırmasın inşallah gerçekten hamişimdir duaya çok ihitiyacım var her şey dualar üzerine rabbim hepimizin gönlündeki bebişleri nasip etsin
kızlar bugün tranferin 10.günüydü test yaptırdım beta hcg 17.76 çıktı ilk gördüğümde ne düşüneceğimi şaşırdım çünkü değer düşük doktorumla konuştum o da normal dedi ama yine de ben tedirginim 2 sonra yine test yaptırıcam 2 katına çıkması gerekiyormuş doktorum sen hamilesin tamamdır dedi o kadar mutlu oldum ki önemli olan katlaması dedi ama inşallah gerisi gelir allah utandırmasın inşallah gerçekten hamişimdir duaya çok ihitiyacım var her şey dualar üzerine rabbim hepimizin gönlündeki bebişleri nasip etsin
ay hoşgeldin canım ya valla özledik seni.sensiz olmuyo buralar.arayaı bu kadar açma yawwwwwww.bak yeni hamile haberimiz var.seybil hamileeeeeeeeeeeee.darısı da sana inşaallah canım benim.
Ve aleykum selam hosgeldin canim
a.s canım hoşgeldin...
evet canım ecrin07 yoğnluğundan dolayı bana devretti.ben iyiyimde san nasılsın pek girmiyosun topiğe bu aralar.inşaallah bir yaramazlık yoktur canım.
kesinliklee katılıyorummm sanaaaa:):)Hep ben yokken konusuyorsunuz yaaa :/
hadi hayırlı uğurlu olsunn canımmm:):ecrinnn emeklerin için sana da sonsuz teşekkkürlerrr:):)
hoşgeldin canımmmm:):)
cnımmm Mevlammm gönlüne göre versinn hadi güzel haberlerin devsm etsin inşaallahhh:):)
kesinliklee katılıyorummm sanaaaa:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?