aynennn geliyorumm aynı sayfaa gidiyorumm 30 sayfaaa oluyorrr:):):)deemii amaane zaman girsem kimse yok eskisi gibi bi bakiyorum ben gelene kadar sohbeti kaynatip cikmislar . Aliniyorum amaaaa
ne güzelll birr mesajjjj ne kadarrr pozitifff allah razı olsun canımmm...sürpriz06 canım rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşaallah.dualarımız ve gönlümüz seninle.eslemliva dualarını rabbim kabul etsin.inan bende inanıyorum.ben ilk defa tedavime bu kadar pozitif başlıyorum.bunda sizlerin ve dualarımızın büyük katkısı var.hepinizden allah razı olsun.herkesi çok seviyorum.ve inanıyorum ki sırayla hepimiz güzel haberlerimizi vereceğiz allahın izniyle.
aynennn geliyorumm aynı sayfaa gidiyorumm 30 sayfaaa oluyorrr:):):)
ne güzelll birr mesajjjj ne kadarrr pozitifff allah razı olsun canımmm...
valla ya gecmisi okuyamiyorum artik
bende bi aşkla başlıyorumm okumaya hep pes ediyorumm bi yandanda merak ediyorummm:):):)
hosgeldin canim
kızlar selammmmmmmmm...ne kadar çoooooook konuşmuşsunuz maşallah...oku oku bitmedi....ben okuldan gelene akşam yemek ve işleri halldene kadar çooooook konuşmuşsunuz..yarışma olmasa daha çoooooooook konuşulurdu sanırım.....
Neyse nasılsınızzz....???
Seybil tebrik ederim canım..inşallah 2gün sonra ikiye katlanır değerin..içini ferah tut canım .....rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallah....
Mutluluk nasılsın canım bugün????
Muhatcım doktora gitmişsinnn..yerim ben senin tembel yumoşlarını.....onlar çalışkan olurlar inşallah merak etme annesiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
Eslemlivacım hoşgeldin tatlım sefa getirdin........
Yeni gelen arkadaşlara da selam olsun..rabbim dualarınız kabul etsin...bebişlerinize kavuştursunnnn.....
Nekadarzor sen nasılsın??görümcenin 3.çocuğuna mı bakıcaktın canım..ne güzel bişey yapıyorsun.....rabbim kendi çocuğunu büyütmeyi de nasip etsin inşallah canımmmmmmmmm....
Antisocial canım nasılsın??çok girmiyorsunn.umarım iyisindir.....
Seyyan canım yeni liste ve yeni liste yönetimin hayırlı olsun...nasılsın?
Süpriz06 sen nasılsıntatlım.....
Kays umarım en kısa zamanda hamiş olursun kızzzzzzzzzzzz........rabbim duysun inşallahhhhhhhhhhhhhhh......
Emacım ,krizantem,nurusimacım,asbelovecum,baharcım,reyyancım umarım sizlerde iyisinizdir kızlarrrrrrrrrrrrrrr.....adını yazamadıklarıma da selammmmmmmm olsunnnnn....
Nurusimacım inşallah eşinin ameliyatı iyi gecerrrrrr.....süpermen bulunurrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Baharcım rabbim sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmmmmm dualarımdasınız.....
Kızlar benimde c.tesiden beri başım ağrıyor hala geçmedi...biraz canım sıkılmıştı ağladım zırladımm kendimi üzdüm.....baş ağrım hala geçmedi.....acayip bir ağrı....perşembe nörologtan randevu aldım..inşallah bişey çıkmazzz..dualarınıza ihtiyacım varrrrr...
Hepiniz öpüyorummmmmmmmm allah'a emanet olun inşallahhhhhhhhhhh........
hoşçakal canım iy gecelerrrr...aynen ya ben de oyleyim. Neyse canm benim kocam isten gelecek birazdan actir yemek hazirlayayim gelene kadar yarin gorusuruz insallah. hayirli geceler
hoşçakalll canımm iyi gecelerrr...hoşbuldum canım
.............
kızlar benim adetim bu kez,iki hafta sürdü,bugün tam 14.gün...yarın nasipse başlıcam sanırım ibadetlerime...haftasonu çok yoğun oldu,öyle korktum ki,baya da ağrılarım oldu.inşaallah önemli bişey yoktur,ama çok garipti her açıdan,neyse hayırlısı :26:
Benim şimdi çıkmam lazım...daha yemek yemedik kocişleEvde de bişey yok,yumurta kırcam hehee Güzel bir omlet yapıp çay demliyim
Gece gelirim uyumazsam,görüşmek üzere hayırlı geceler fıstıklar
sönmez iyi dileklerin için sağol canım... başağrıların varmış geçmiş olsun inş... benmde tutar bazen öle günlerce geçmeye ağrılarım dokora gidene kadar sana bi tavsiyede bulunayım inş. faydasını görürsün... aktardan nane yağı al ve parmağına damlat alnına ve yan taraflarına burnunun önüne bide göz çukurlarının altnda kemikler varya yanklarının orası o kemiklerin altına sür rahatladığını fark eecksin burnunu akıtıyo nefesini açıyo ve hahif bi ısınma hissi ile ağrıyı büyk orandahafifletiyo... hiç bir yan etkisi de yok...
sönmezcim burun tıkanıklığı için değil canım zaten oda ynında faydası işte denersen faydasını görürsün bizim evde olmazsa olmazdır nane yağı...
sagol cnm Allah razi olsuncanım sn başla. inşaallah biz de yardımcı oluruz.
yok daha ona başlamadm canım.
ayyyyy çok uykum var
kızlar ben bi gidip uyuyayım hadi siz de uyuyun:)
gelince 40 sayfa birden okumak istemiyorum:
insallah cnm tam olarak bilmiyorum ne kadardir baktigimi ama 2.cocuk 5 aylikti simdi 6 yasinda daha onceside var yani hayirlisi bakalim insallahs.a.kızlar hepinize hayırlı akşamlar.nekadarzor bebişler sana uğur getirir inş.canım yakında kendi bebişine bakarsın.ssönmez seninde iyi olduğuna sevindim.baharcım herşey güzel olacak inş.güzel düşün güzel olsun.mutluluk sende iyisindir inş.bayadır yoktun.ben 1 gün girmedim oku oku bitmiyor.hamişlerimiz nasıl bakalım.herşey yolunda gibi gözüküyor.yeğenlerimize kocaman sevgilerimi gönderiyorum.kızlar hepiniz ayrı ayrı iyisinizdir inş
sen geldinya daha ne olsunSelamün aleyküm kızlar,ben döndümmm nasılsınız,var mı güzel haberler
cnm gozun aydin tup bebekmiydi??daha 10.gunundesunya ondan biraz az cikmistir..Allah tamamina erdirsinkızlar bugün tranferin 10.günüydü test yaptırdım beta hcg 17.76 çıktı ilk gördüğümde ne düşüneceğimi şaşırdım çünkü değer düşük doktorumla konuştum o da normal dedi ama yine de ben tedirginim 2 sonra yine test yaptırıcam 2 katına çıkması gerekiyormuş doktorum sen hamilesin tamamdır dedi o kadar mutlu oldum ki önemli olan katlaması dedi ama inşallah gerisi gelir allah utandırmasın inşallah gerçekten hamişimdir duaya çok ihitiyacım var her şey dualar üzerine rabbim hepimizin gönlündeki bebişleri nasip etsin
canimsin alinmaaaaaDeemii amaane zaman girsem kimse yok eskisi gibi bi bakiyorum ben gelene kadar sohbeti kaynatip cikmislar . Aliniyorum amaaaa
evet cnm eltimin cocuklarina bakiyorum haftada 3 gunKızlar selammmmmmmmm...ne kadar çoooooook konuşmuşsunuz maşallah...oku oku bitmedi....ben okuldan gelene akşam yemek ve işleri halldene kadar çooooook konuşmuşsunuz..yarışma olmasa daha çoooooooook konuşulurdu sanırım.....
neyse nasılsınızzz....???
seybil tebrik ederim canım..inşallah 2gün sonra ikiye katlanır değerin..içini ferah tut canım .....rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallah....
mutluluk nasılsın canım bugün????
muhatcım doktora gitmişsinnn..yerim ben senin tembel yumoşlarını.....onlar çalışkan olurlar inşallah merak etme annesiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
eslemlivacım hoşgeldin tatlım sefa getirdin........
yeni gelen arkadaşlara da selam olsun..rabbim dualarınız kabul etsin...bebişlerinize kavuştursunnnn.....
nekadarzor sen nasılsın??görümcenin 3.çocuğuna mı bakıcaktın canım..ne güzel bişey yapıyorsun.....rabbim kendi çocuğunu büyütmeyi de nasip etsin inşallah canımmmmmmmmm....
antisocial canım nasılsın??çok girmiyorsunn.umarım iyisindir.....
seyyan canım yeni liste ve yeni liste yönetimin hayırlı olsun...nasılsın?
süpriz06 sen nasılsıntatlım.....
kays umarım en kısa zamanda hamiş olursun kızzzzzzzzzzzz........rabbim duysun inşallahhhhhhhhhhhhhhh......
emacım ,krizantem,nurusimacım,asbelovecum,baharcım,reyyancım umarım sizlerde iyisinizdir kızlarrrrrrrrrrrrrrr.....adını yazamadıklarıma da selammmmmmmm olsunnnnn....
nurusimacım inşallah eşinin ameliyatı iyi gecerrrrrr.....süpermen bulunurrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
baharcım rabbim sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmmmmm dualarımdasınız.....
kızlar benimde c.tesiden beri başım ağrıyor hala geçmedi...biraz canım sıkılmıştı ağladım zırladımm kendimi üzdüm.....baş ağrım hala geçmedi.....acayip bir ağrı....perşembe nörologtan randevu aldım..inşallah bişey çıkmazzz..dualarınıza ihtiyacım varrrrr...
hepiniz öpüyorummmmmmmmm Allah'a emanet olun inşallahhhhhhhhhhh........
atla gel ssonmezyawwwwww bu yarışma ayırdı biziiiiiiiiiiiiiiiiiii......
nerdesiniz??gelin gayriiiiiiatlayıp geliyorummmmmmmmmm haaaaaaaaaaa.......
muhatımmmmmmm toprağımmmmmmm hoşgeldin sefa getirdinnnnnnn....
seni görmeden gitmedimmmmmmmmmmmm........çok şükürrrrr.....nasılsın yüreği güzel çalışkan arkadaşımmmm........
olmaz mı:)Selamün aleyküm kızlar,ben döndümmm nasılsınız,var mı güzel haberler
halaylara başlansınkızlar bugün tranferin 10.günüydü test yaptırdım beta hcg 17.76 çıktı ilk gördüğümde ne düşüneceğimi şaşırdım çünkü değer düşük doktorumla konuştum o da normal dedi ama yine de ben tedirginim 2 sonra yine test yaptırıcam 2 katına çıkması gerekiyormuş doktorum sen hamilesin tamamdır dedi o kadar mutlu oldum ki önemli olan katlaması dedi ama inşallah gerisi gelir allah utandırmasın inşallah gerçekten hamişimdir duaya çok ihitiyacım var her şey dualar üzerine rabbim hepimizin gönlündeki bebişleri nasip etsin
fen öğretmni olaydım doğru düzgün bölünün derdim :)muhatım sen öğretmensin o yumurtalara çalışkan olmayı öğreebilirsin... çalışmazlarsa bi dahakine habersiz sözlü yaparsın olmadı bikere bas sıfırı sonrası çalışırlar
Kızlar selammmmmmmmm...ne kadar çoooooook konuşmuşsunuz maşallah...oku oku bitmedi....ben okuldan gelene akşam yemek ve işleri halldene kadar çooooook konuşmuşsunuz..yarışma olmasa daha çoooooooook konuşulurdu sanırım.....
neyse nasılsınızzz....???
seybil tebrik ederim canım..inşallah 2gün sonra ikiye katlanır değerin..içini ferah tut canım .....rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallah....
mutluluk nasılsın canım bugün????
muhatcım doktora gitmişsinnn..yerim ben senin tembel yumoşlarını.....onlar çalışkan olurlar inşallah merak etme annesiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
eslemlivacım hoşgeldin tatlım sefa getirdin........
yeni gelen arkadaşlara da selam olsun..rabbim dualarınız kabul etsin...bebişlerinize kavuştursunnnn.....
nekadarzor sen nasılsın??görümcenin 3.çocuğuna mı bakıcaktın canım..ne güzel bişey yapıyorsun.....rabbim kendi çocuğunu büyütmeyi de nasip etsin inşallah canımmmmmmmmm....
antisocial canım nasılsın??çok girmiyorsunn.umarım iyisindir.....
seyyan canım yeni liste ve yeni liste yönetimin hayırlı olsun...nasılsın?
süpriz06 sen nasılsıntatlım.....
kays umarım en kısa zamanda hamiş olursun kızzzzzzzzzzzz........rabbim duysun inşallahhhhhhhhhhhhhhh......
emacım ,krizantem,nurusimacım,asbelovecum,baharcım,reyyancım umarım sizlerde iyisinizdir kızlarrrrrrrrrrrrrrr.....adını yazamadıklarıma da selammmmmmmm olsunnnnn....
nurusimacım inşallah eşinin ameliyatı iyi gecerrrrrr.....süpermen bulunurrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
baharcım rabbim sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmmmmm dualarımdasınız.....
kızlar benimde c.tesiden beri başım ağrıyor hala geçmedi...biraz canım sıkılmıştı ağladım zırladımm kendimi üzdüm.....baş ağrım hala geçmedi.....acayip bir ağrı....perşembe nörologtan randevu aldım..inşallah bişey çıkmazzz..dualarınıza ihtiyacım varrrrr...
hepiniz öpüyorummmmmmmmm Allah'a emanet olun inşallahhhhhhhhhhh........
sönmez iyi dileklerin için sağol canım... başağrıların varmış geçmiş olsun inş... benmde tutar bazen öle günlerce geçmeye ağrılarım dokora gidene kadar sana bi tavsiyede bulunayım inş. faydasını görürsün... aktardan nane yağı al ve parmağına damlat alnına ve yan taraflarına burnunun önüne bide göz çukurlarının altnda kemikler varya yanklarının orası o kemiklerin altına sür rahatladığını fark eecksin burnunu akıtıyo nefesini açıyo ve hahif bi ısınma hissi ile ağrıyı büyk orandahafifletiyo... hiç bir yan etkisi de yok...
burda bende varim demiiiiiii......hem ben yeni negatif gordum.....benide sev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?