Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

deemii amaa ne zaman girsem kimse yok eskisi gibi bi bakiyorum ben gelene kadar sohbeti kaynatip cikmislar . Aliniyorum amaaaa
aynennn geliyorumm aynı sayfaa gidiyorumm 30 sayfaaa oluyorrr:):):)
ne güzelll birr mesajjjj ne kadarrr pozitifff allah razı olsun canımmm...

Son düzenleme:
Kızlar selammmmmmmmm...ne kadar çoooooook konuşmuşsunuz maşallah...oku oku bitmedi....ben okuldan gelene akşam yemek ve işleri halldene kadar çooooook konuşmuşsunuz..yarışma olmasa daha çoooooooook konuşulurdu sanırım.....

neyse nasılsınızzz....???

seybil tebrik ederim canım..inşallah 2gün sonra ikiye katlanır değerin..içini ferah tut canım .....rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallah....

mutluluk nasılsın canım bugün????

muhatcım doktora gitmişsinnn..yerim ben senin tembel yumoşlarını.....onlar çalışkan olurlar inşallah merak etme annesiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

eslemlivacım hoşgeldin tatlım sefa getirdin........

yeni gelen arkadaşlara da selam olsun..rabbim dualarınız kabul etsin...bebişlerinize kavuştursunnnn.....

nekadarzor sen nasılsın??görümcenin 3.çocuğuna mı bakıcaktın canım..ne güzel bişey yapıyorsun.....rabbim kendi çocuğunu büyütmeyi de nasip etsin inşallah canımmmmmmmmm....

antisocial canım nasılsın??çok girmiyorsunn.umarım iyisindir.....

seyyan canım yeni liste ve yeni liste yönetimin hayırlı olsun...nasılsın?

süpriz06 sen nasılsıntatlım.....

kays umarım en kısa zamanda hamiş olursun kızzzzzzzzzzzz........rabbim duysun inşallahhhhhhhhhhhhhhh......

emacım ,krizantem,nurusimacım,asbelovecum,baharcım,reyyancım umarım sizlerde iyisinizdir kızlarrrrrrrrrrrrrrr.....adını yazamadıklarıma da selammmmmmmm olsunnnnn....

nurusimacım inşallah eşinin ameliyatı iyi gecerrrrrr.....süpermen bulunurrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

baharcım rabbim sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmmmmm dualarımdasınız.....

kızlar benimde c.tesiden beri başım ağrıyor hala geçmedi...biraz canım sıkılmıştı ağladım zırladımm kendimi üzdüm.....baş ağrım hala geçmedi.....acayip bir ağrı....perşembe nörologtan randevu aldım..inşallah bişey çıkmazzz..dualarınıza ihtiyacım varrrrr...

hepiniz öpüyorummmmmmmmm Allah'a emanet olun inşallahhhhhhhhhhh........

Hoşbuldum canım

.............

Kızlar benim adetim bu kez,iki hafta sürdü,bugün tam 14.gün...Yarın nasipse başlıcam sanırım İbadetlerime...Haftasonu çok yoğun oldu,öyle korktum ki,baya da ağrılarım oldu.İnşaallah önemli bişey yoktur,ama çok garipti her açıdan,neyse hayırlısı :26:

Benim şimdi çıkmam lazım...Daha yemek yemedik kocişle Evde de bişey yok,yumurta kırcam hehee Güzel bir omlet yapıp çay demliyim

Gece gelirim uyumazsam,görüşmek üzere hayırlı geceler fıstıklar

canımmmmmmmmm benimmmmm hoşgeldinn safalarr getirdinn iyiyim haödolsunn.kendini üzmee canımm rabbim şifa versinn sana dinlen hiç yorma kendini...

aynen ya ben de oyleyim . Neyse canm benim kocam isten gelecek birazdan actir yemek hazirlayayim gelene kadar yarin gorusuruz insallah. hayirli geceler
hoşçakal canım iy gecelerrrr...
hoşçakalll canımm iyi gecelerrr...
Hepinize iyi gecelerrr canlarrrr:):):)

yawwwwww bu yarışma ayırdı biziiiiiiiiiiiiiiiiiii......

nerdesiniz??gelin gayriiiiii atlayıp geliyorummmmmmmmmm haaaaaaaaaaa.......

sönmez iyi dileklerin için sağol canım... başağrıların varmış geçmiş olsun inş... benmde tutar bazen öle günlerce geçmeye ağrılarım dokora gidene kadar sana bi tavsiyede bulunayım inş. faydasını görürsün... aktardan nane yağı al ve parmağına damlat alnına ve yan taraflarına burnunun önüne bide göz çukurlarının altnda kemikler varya yanklarının orası o kemiklerin altına sür rahatladığını fark eecksin burnunu akıtıyo nefesini açıyo ve hahif bi ısınma hissi ile ağrıyı büyk orandahafifletiyo... hiç bir yan etkisi de yok...

sağol bitanemm.....canım burnum tıkalı değil..hasta değilim çok şükür ...kendime eziyet ettim bennn..yapmamam lazımdı...ama bu dönem zor atlatılıyor..rabbim yardımcımız olsun....

sönmezcim burun tıkanıklığı için değil canım zaten oda ynında faydası işte denersen faydasını görürsün bizim evde olmazsa olmazdır nane yağı...

canım sn başla. inşaallah biz de yardımcı oluruz.
yok daha ona başlamadm canım.
ayyyyy çok uykum var
kızlar ben bi gidip uyuyayım hadi siz de uyuyun:)
gelince 40 sayfa birden okumak istemiyorum:
sagol cnm Allah razi olsun
insallah cnm tam olarak bilmiyorum ne kadardir baktigimi ama 2.cocuk 5 aylikti simdi 6 yasinda daha onceside var yani hayirlisi bakalim insallah
Selamün aleyküm kızlar,ben döndümmm nasılsınız,var mı güzel haberler
sen geldinya daha ne olsun
cnm gozun aydin tup bebekmiydi??daha 10.gunundesunya ondan biraz az cikmistir..Allah tamamina erdirsin
Deemii amaa ne zaman girsem kimse yok eskisi gibi bi bakiyorum ben gelene kadar sohbeti kaynatip cikmislar . Aliniyorum amaaaa
canimsin alinmaaaaa
evet cnm eltimin cocuklarina bakiyorum haftada 3 gun
yawwwwww bu yarışma ayırdı biziiiiiiiiiiiiiiiiiii......

nerdesiniz??gelin gayriiiiii atlayıp geliyorummmmmmmmmm haaaaaaaaaaa.......
atla gel ssonmez

kizlar dualarinizi bitirince seyyana ozel mesajla bildirin..yoksa bazen arada kayniyor..hem seyyan icinde kolaylik olur tek tek aramaz...

muhatımmmmmmm toprağımmmmmmm hoşgeldin sefa getirdinnnnnnn....

seni görmeden gitmedimmmmmmmmmmmm........çok şükürrrrr.....nasılsın yüreği güzel çalışkan arkadaşımmmm........

kizlar yarin kedim geliyor..hatirlarsaniz bizim eve kedi geldi demistim sahibi cikmadi onuda gorumcemin kizi cook istedigi icin ona vermistik..kiz artik istemiyormus,bize gelecek anneside kedi icin neler neler almis,tabi ne harcadiysa oderim ona...cook tatli bi kedis bembeyaz sadece kulaklarinin arasinda siyah leke var buda onun sagir olmadigi anlamina geliyormus..eyer kedi hep beyazsa sagir oluyomus..eee simdide kusu ne yapiyim kusa rahat vermiyor kedis???

muhatımmmmmmm toprağımmmmmmm hoşgeldin sefa getirdinnnnnnn....

seni görmeden gitmedimmmmmmmmmmmm........çok şükürrrrr.....nasılsın yüreği güzel çalışkan arkadaşımmmm........

burda bende varim demiiiiiii......hem ben yeni negatif gordum.....benide sev

Selamün aleyküm kızlar,ben döndümmm nasılsınız,var mı güzel haberler
olmaz mı:)
halaylara başlansın
çok sevindim yaaaaaa
muhatım sen öğretmensin o yumurtalara çalışkan olmayı öğreebilirsin... çalışmazlarsa bi dahakine habersiz sözlü yaparsın olmadı bikere bas sıfırı sonrası çalışırlar
fen öğretmni olaydım doğru düzgün bölünün derdim :)

ohhhh agla rahatla:)

burda bende varim demiiiiiii......hem ben yeni negatif gordum.....benide sev

canımmmmmmmmm seni de çoooooooook seviyommm....ayrım yoooooooooooookkkkkkkkkkk.....herkese gönlüm yüreğim açıkkkkk.....

hepiniz yüreği güzel insanlarsınız..hayranım sizlereeeeeeeeeeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…