- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
:))) öyle tabi cnm tedavi görüyor musun
kız eksik dilek dileme:) bu ay de bu ay:)
ooooooooo geçmez de şimdi :)
karbonat var mı evde
kays gelseydi sana asprinle yapılanı anlatırdı.
daha kesinmiş onla yapılan test
ay muhat güldürdün beni öyle bişey yoktur tabiki de ben hamile kalmayı ozaman çok istediğimden yavrum alkolik olup uğraştırmasın beni derdim malum biz trakyalıyız içki dedikleri mereti su gibi içiolar...korkum ondandı...:)
merhaba kızlarr, gene sayfalar uçmuş gitmiş. okuyamadım. işyerinde kaçak göçek zor bakıyorum, akşam da eve gidince yorgunluktan bayılıp kalıyorum.
canım ben bu akşam 3 tane okurum. inşallah güzel haberlerle dönersin yarın.
Canım ben okurum,okuduktan sonra mesaj atarım sana nasipse...Herkesin bir tane mi okuması gerekiyor?Rabbim yariniz yardımcınız olsun,inşaallah güzel haberlerle dön
Ben en iyisi birkaç gün girmiyim topiğe,maşaallah kızlar ne hızlı çıktınız yaff
çok teşekkür ederi Allah hepinizden razı olsun ben şu anda çok heyecanlıyım yarın nasıl geçecek bilemiyorum dualArınız için tekrar teşekkür ederim RABBİM OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN RAZI OLSUNnurusima bende okurum canım rabbim yardımcınız olsunnnnnnnnnnnn..
Yok canim tedavi gormuyorum.cok sukur bi sorun yok.sadece iltihabim var onun icinde sogan kurunu kullaniyorum
çok teşekkür ederi Allah hepinizden razı olsun ben şu anda çok heyecanlıyım yarın nasıl geçecek bilemiyorum dualArınız için tekrar teşekkür ederim RABBİM OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN RAZI OLSUN
İNŞALLAH HEPİMİZ EN YAKIN ZAMANDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZYARIN İNŞALLAH SİZE GÜZEL HABERLERLER DÖNEMEM NASİP OLUR HALAY ÇEKMEK İÇİN HAZIR BEKLEYİN DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK İNŞALLAH
Himm anladım cnm oda en kısa zamanda geçer inşallahhhh :))))
çok teşekkür ederi Allah hepinizden razı olsun ben şu anda çok heyecanlıyım yarın nasıl geçecek bilemiyorum dualArınız için tekrar teşekkür ederim RABBİM OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN RAZI OLSUN
İNŞALLAH HEPİMİZ EN YAKIN ZAMANDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZYARIN İNŞALLAH SİZE GÜZEL HABERLERLER DÖNEMEM NASİP OLUR HALAY ÇEKMEK İÇİN HAZIR BEKLEYİN DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK İNŞALLAH
İnsALLAH canim .ilk kurum pazartesi bitecek bakalim
ben çok kullanırdım pastili,
bu yıl hiç kullanmadım iyki de kullanmamışım
dediğin iyi oldu arkadaşlar da bilmiyorsa eger faydalanırlar.
Bende de bir ara vardı ama ben soğan yemediğim için normal ılaç kullandım doktor vermişti şifa olur da hayirli haberlerini alırız inşallah cnm :))))
İnsALLAH canimsabirsizlaniyorum haberi vermek icin zaten
edebiyat, türkçe canımbiz bu kadar dua ederken rabbim inşallah en hayırlı en sağlıklı evlatları verir bize....
muhat canım sen ne öğretmenisin...?????
İnsALLAH canimsabirsizlaniyorum haberi vermek icin zaten
edebiyat, türkçe canım
sevil canım kb nasıl?????
ne güzel:)
bende hiç atanamamış hiç öğretmenlik yapamamış tarih öğretmeniyim.
o devlet baba beni atamasın bende artık onu istemiyom zaten.
:))) sabirsizlanilmayacak bi şey degilki cnm :))
:)
canım beni de atamdı ama ben öğrenci bulup ders veriyorum:)
bu yıl gene hazırlanıyorum. sanki olacak gibi.
sınavdan evvel bi tefriciye okuruz artık kps cilere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?