Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kız ne bitirmesi
kandırdım ben sizi gayrete gelin diye
daha la havlem bitti ihlası da yarıladım
o kadar dersle mümkün mü?
ama olsun bitirecegime inanıyorum ben.
nekadarzor birinci olacak orası kesinleşti artık:)

canım o kan uyuşmasında oluyo benim bildiğim
çünkü bizde de var.
vucüt yabancı sanıp atıto cenini.
sizinki nadir karşılaşılan bi olaydır.
sıkıntı yapma.

inşallah canım bizde kan uyuşması yok hatta aşırı uyuşma var:)
ama kocişimide kırmışım istemeden farkında olmadan bana soğuk davranıyosun diyo ya ben kendime sıcak davranamıyorumki hem ben onu hiç üzmek istermiyim hayatta sahip olduğum en değerli tek varlık o en sevdiğim o gelsinde gönlünü alıyım nasıl alabilceksem artık

bak ne geldi aklıma birinci olana bursa seyahati hediye edelim.

edebiyat, türkçe canım
sevil canım kb nasıl?????
iyiyim hamdolsun sen nasılsın. ben de başka bi topikte yazdıklarını okudum tek tek . onların psikolojileri farklı ama kesinlikle sonuna kadar sen haklısın. Rabbim bu iyi niyetinle sana gönlüne göre hayırlı isteklerini vercek inşallah...

ondan kolay ne var git ve öp

hayırlısı canım ya. ama nasıl banlanmadım hayret ettim
canım hastanız nasıl oldu?

Siz burda bursa dedniz tvde de bursa dediler istemsiz olarak kahkahalara boguldum ard arda duyunca bursaya gitmeyi

olsun olsun iyi olmuş banlanma innnşallah onlar banlanır..
hastamız bugün yoğun bakımdan çıktı... evdekiler gitti görmeye çok iyiymiş biraz daha dinlenmesi lazım.. arabada yer yoktu gidemedim.
eşimi de pazar gününden beri görmedim babasının yanında kalıyor... ama yarın benim babam getirecek beni inşallah. hem hastamızı görürüm hemde hasretlik biter...(az da olsa)

ondan kolay ne var git ve öp

ayy muhat bir alemsin sen rabbim gönlünü hoş etsin.
öyle yapcam zati gelsinde bi.gerçi evde yemek yok üstüne hala yatak içindeyim kocagün uyudum bide sipariş verdim tabi yemek yapmadım demedim gelirken çiğ köfte getirde parti yapalım dedim az uyanık değilim he :)

aaaaaa olur mu şey seyyanım:)
öyle bi şehirden nefret etmek ne haddime,
biraz yakın olsaydı buraya fena olmazdı ama

bir otobüs uzaklığındayız kıııııııız.:79:şu tatrtışme hangi topikte oldu merak ettim.okumadım ama kesin muhat haklıdır dedim kanımca.öyleymiş bak herkes öyle diyor.sende takma kafana boşver.haklı olduğun için banlanmamışındır.anaaaaaaaam şimdi sana destek olduk diye hepimizi birden banlamasınlar.eeee bizim topiğin özelliği.anca beraber kanca beraber:13:

istanbulla bursa arası nedir ki cancağzım.gelin bir hafta sonu.....
hıhhh bi bunu yapmadıgın kalmıştı seyyan:S artık bölgecek toplanın biz de rahat edelim

çok sevindim canım.
Allah başka dert vermesin

istanbulla bursa arası nedir ki cancağzım.gelin bir hafta sonu.....

biz çok istiyoruz bursadakiler buraya bizi görmeye bile geldi biz gidemedik.eşimin işleri yoğun bi türlü fırsat olmuyoki.hem birgün rabbim nasip ederse dönecez oraya rabbim şöyle bir nasip etse kayapadan olur mustafakemalpaşadan olur nilüferin herhangi bir semtinde olur da nasip etse bahçeli bir evde yaşayıp da akşama kadar bahçe sulamayı allahım hayali bile çok güzel:)

Allah senin canını almasın,
daha nasıl barışcan:) sen çıkma yataktan, köfte de iyidir:)
bende yapmıyorum yemek. dolaba sigara böregi yapıp yapıp koydum artık dondurulmuşları çıkartıp mercimek çorbası yapıyorum. spermlere iyiyimiş mercimek bu arada:)
1 otobos demek kolay 4 saatlik yol kim çekecek:)
banlanmadım ama devam edersek komle kapanacak topik
zaten arkadaşlarda tek tek gelmişler gördüm, saolsunlar yalnız bırakmadılar.
onlarda haklı kendince ama uslup berbattı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…