geldim geldim.listenin son halini yayınlayayım demiştim canım.eeeeeeeee nasıl gidiyor.12 günüm var dualarımı bitirmek için.adet olucam ve tedavi başlayacak inş.amaaaaaaaaaa ben daha yarılamadım bile.hepsini aynı anda götürmeye çalışıyorum.hatimide bitirmem lazım bu 12 gün içinde.amaaaaan ne ağlandım dimi.sen nasılsa bitiriveriyon yardım edersin.ay kız nazr değecek sana bu arada. maaşallah diyelim.
canım o kan uyuşmasında oluyo benim bildiğim
çünkü bizde de var.
vucüt yabancı sanıp atıto cenini.
sizinki nadir karşılaşılan bi olaydır.
sıkıntı yapma.
kız ne bitirmesi
kandırdım ben sizi gayrete gelin diye
daha la havlem bitti ihlası da yarıladım
o kadar dersle mümkün mü?
ama olsun bitirecegime inanıyorum ben.
nekadarzor birinci olacak orası kesinleşti artık:)
bak ne geldi aklıma birinci olana bursa seyahati hediye edelim.
bak ne geldi aklıma birinci olana bursa seyahati hediye edelim.
iyiyim hamdolsun sen nasılsın. ben de başka bi topikte yazdıklarını okudum tek tek . onların psikolojileri farklı ama kesinlikle sonuna kadar sen haklısın. Rabbim bu iyi niyetinle sana gönlüne göre hayırlı isteklerini vercek inşallah...edebiyat, türkçe canım
sevil canım kb nasıl?????
ondan kolay ne var git ve öpinşallah canım bizde kan uyuşması yok hatta aşırı uyuşma var:)
ama kocişimide kırmışım istemeden farkında olmadan bana soğuk davranıyosun diyo ya ben kendime sıcak davranamıyorumki hem ben onu hiç üzmek istermiyim hayatta sahip olduğum en değerli tek varlık o en sevdiğim o gelsinde gönlünü alıyım nasıl alabilceksem artık
iyiyim hamdolsun sen nasılsın. ben de başka bi topikte yazdıklarını okudum tek tek . onların psikolojileri farklı ama kesinlikle sonuna kadar sen haklısın. Rabbim bu iyi niyetinle sana gönlüne göre hayırlı isteklerini vercek inşallah...
ben çekiliyorum yarışmadan
:)
amiiiin... Allah razı olsun.. sana da bizede hayırlısıyla versin Rabbim en yakın zamanda inşallahh...İnsALLAH canim insALLAH.kendim hamile olmasam bile burda hamilelik haberi duyunca kendim gibi seviniyorum.herkes hamile kalir insALLAH
o bursa seyahatini haftaya birinci olanada edin bacım uçar geçerim :)
ama çift kişilik olsun
aşk olsun bu kadar çokmu nefret ediyosun bursadan
olsun olsun iyi olmuş banlanma innnşallah onlar banlanır..hayırlısı canım ya. ama nasıl banlanmadım hayret ettim
canım hastanız nasıl oldu?
ondan kolay ne var git ve öp
hayırlısı canım ya. ama nasıl banlanmadım hayret ettim
canım hastanız nasıl oldu?
aaaaaa olur mu şey seyyanım:)
öyle bi şehirden nefret etmek ne haddime,
biraz yakın olsaydı buraya fena olmazdı ama
hıhhh bi bunu yapmadıgın kalmıştı seyyan:S artık bölgecek toplanın biz de rahat edelimistanbulla bursa arası nedir ki cancağzım.gelin bir hafta sonu.....
olsun olsun iyi olmuş banlanma innnşallah onlar banlanır..
hastamız bugün yoğun bakımdan çıktı... evdekiler gitti görmeye çok iyiymiş biraz daha dinlenmesi lazım.. arabada yer yoktu gidemedim.
eşimi de pazar gününden beri görmedim babasının yanında kalıyor...ama yarın benim babam getirecek beni inşallah. hem hastamızı görürüm hemde hasretlik biter...(az da olsa)
amiiiin... Allah razı olsun.. sana da bizede hayırlısıyla versin Rabbim en yakın zamanda inşallahh...
istanbulla bursa arası nedir ki cancağzım.gelin bir hafta sonu.....
Allah senin canını almasın,ayy muhat bir alemsin sen rabbim gönlünü hoş etsin.
öyle yapcam zati gelsinde bi.gerçi evde yemek yok üstüne hala yatak içindeyim kocagün uyudum bide sipariş verdim tabi yemek yapmadım demedim gelirken çiğ köfte getirde parti yapalım dedim az uyanık değilim he :)
1 otobos demek kolay 4 saatlik yol kim çekecek:)
bir otobüs uzaklığındayız kıııııııız.:79:şu tatrtışme hangi topikte oldu merak ettim.okumadım ama kesin muhat haklıdır dedim kanımca.öyleymiş bak herkes öyle diyor.sende takma kafana boşver.haklı olduğun için banlanmamışındır.anaaaaaaaam şimdi sana destek olduk diye hepimizi birden banlamasınlar.eeee bizim topiğin özelliği.anca beraber kanca beraber:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?