C vitamini komasına girecem nerdeyse eşim sağolsun :)) nasıl sabredecem bilmiyorum cnm benim adetim kırk günden önce olmaz hiç hayal kırıklığına uğramak istemiyorum(
Sizleri gördüm daha iyi oldum
Çay demledim gelin hadi
ben ve bebis iyiyiz cok sukur bugun ilk defa gezdim tekbasim 3 aydan sonra bide eve geldim misafir agirladim yemege kendim bile sasirdim saat 4ten sonra yemek ve temizlik saat 6dediginde bitmisti superkadinmiyim neyim
ya muhat ilaçmısın mübarek.
benimde buzlukta var sarılmış böreklerim kocişimde sever ama kim kalkcak gitcek yataktan ev buz gibi yada ben ekstra üşüyorum.kolay gele sana.kocişin bol bol yesin o çorbadan çoğalsın süpermenleri.
ne açabilirim antibursalılar diye topik açtımne konusu açıcan ki?????????beim bir bilg,m yok canım ama belli bir mesaj sayısına ulaşman gerekiyor.gerçi sen ulaşmışsındırda.gerisini bilmiyorum inan.
çok saol canımKonu açmayı düşündüğünüz ilgili bölüme girdiğinizde sol üstte yeni konu butonun u tıklarsanız konu açabilirsiniz
Allah razı olsun, sen nasılsın,Ben geldimm,nasılsınız
ben ve bebis iyiyiz cok sukur bugun ilk defa gezdim tekbasim 3 aydan sonra bide eve geldim misafir agirladim yemege kendim bile sasirdim saat 4ten sonra yemek ve temizlik saat 6dediginde bitmisti superkadinmiyim neyim
ben geliyorum hadi bir bardak koyilk kez kullanacagim insallah bisey olmaz
Sizleri gördüm daha iyi oldum
Çay demledim gelin hadi
bişey diycektim ama hadi dmeyim
ne açabilirim antibursalılar diye topik açtımohhh rahatladım yaw
çok saol canım
Allah razı olsun, sen nasılsın,
maaşallah
kizlaaar haberiniz yok galiba basagin bebisi tutunmus...hamileler cogaliyorr
yani ben rakip değilim heh he hemuhat yazdıklarını nasıl bitirdi anlamadım valla.ben daha oooooooooooooooo sonunucuyum kesin.muhat birinci kız birinci bitince bizede yardım edersin dimi
Selammmmmmmm melek anneleriiiiiiiiiiii....ben geldimmmmmmmmmm....
kızlar dün gece çooooook güzel bir rüya gördüm...hayrolsun inşallah....
benim bir tanecik bembeyaz yeşil gözlü kızım olmuş....yeni doğmuş..ve pespembe giydirmişiz....
bebeğim uyuyodu sonra uyandı...bende karnı acıkmıştır dedim ve sol göğsümü çıkardım....benim kız göğsümü görünce hareketlenmeye
kalktı..nerdeyse ayağa kalkıp göğsüme yapışacak....kuzum kıyamadım hemen kucağıma aldımmmmm....göğsüme bir yapıştı anlatamammm
çoooooooooook güzel bir duyguydu yaaaaaaaaaaa....rabbim inşallah herkese yaşatsınnnn canlarımmmmmmmm.....
fazla kalamıcam...akkdaşlarımız yemeğe davet etti bizi oraya gidecez.gelince görüşürüz inşallah......kendinize iyi bakınnnn.....
bugün test günü kimindi??? sonuç ne oldu????
ne var ne yokkkkkkk...herkes iyi mi?????
sa kızlar şöyle bi bakim kim var kim yok hemen çıkıyorum bu gün giremem artık daha hepiniz aeo hepinizi seviyorum....haaa durun size bişey anlatcam hepinz güleceksinz eminim.... kardeşim komşumuza gitmiş 3.5 yaşında oğlu var ismi fatih süper zeki bi çocuk bu fatih .KURAN KURSUNA GİDİYO YANİ KREŞ ama Kuranı keimde öğreniyo kardeşime öğrendiği bi iki duayı okumuş kardeşimde gel bi öpüyüm demiş bizim fatih olmaz Allah la melekler üzülür demiş kardeşim sen küçüksün bişey olmaz demiş o da yüzümden öptürmem ama DÖNDÜRMELİ öpebilirsin demi.... ŞİMDİ SİZ BİLİN BAKALIM HANIMLAR DÖNDÜRMELİ ÖPMEK NASIL OLUYO:))))AY BU ZAMANIN ÇOCUKLARI PEK FENA BİZ ESKİDEN SAFMIŞIZ ANACIM NEYSE..... DİKKAT EDİN SİZİN UFAKLIKLARDA DÖNDÜRMELİ ÖPMEYİ MERAK ETMESİNLER:)))
:)))) hadi ya cnm ben de bir iki defa hamile zannettim kendimi ama hayal kırıklığı oldu sonu bakalım bu ay sonumuz ne olacak :))))
hayirlisi olsunda ne zaman olursa olsun. Tabi hemen olsa daha guzel olurda neyseee
bişey diycektim ama hadi dmeyim
ne açabilirim antibursalılar diye topik açtımohhh rahatladım yaw
çok saol canım
maaşallah
anladım galiba ben onu
de muhat de de de :)
üşüyomuşsun ya hani.
köfte içini ısıtır artık dışını da eşin ısıtır
yat sen yat çıkma yataktan,
eslemim hoşgeldiiiiiiin sefalar getirdin.biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın.....
ben geliyorum hadi bir bardak koyilk kez kullanacagim insallah bisey olmaz
sağolasın canım benim ama ben bebişime hamileyken resmen çay kahve aşermiştim şimdi çay gördüğümde sadece üzülüyorum.
ayrıca hamişler size çay içmek yasak oda bitki çayı uzak durun bakim:)
artık bebişin sana daha sıkı tutunmaya başladığı için sana enerji veriyor canım benim ama sen yinede kendini fazla yorma olurmu.sakın ağır kaldırma bir yere uzanmaya çalışma eminim sen dikkat ediyosundurama ne bilim söylemek istedim işte :)
kıııııız hamile hamile binilirmi ona
kızlar antibursalılar diye topik açtım hadi gelin
sakin vajinusmusun deme:)ufffffff imkansız şuan o dediğin :) :) :)
hem utanıyorum ama ben çok korkuyorum da offfffffffff offfffffff
dikkatini çekeyim.ben ve balah beğenmişiz sadeceyani ne varsa bursalılarda mı var acabaaaaaaaaa:44:
dikkatini çekeyim.ben ve balah beğenmişiz sadeceyani ne varsa bursalılarda mı var acabaaaaaaaaa:44:
sakin vajinusmusun deme:)
hadi hadi yanlışlıkla begenmişsinizdir siz:)
olabilir canim ama bugun cok iyi geldi bana simdi uzaniyorum esim yikadi bulasiklari kiyamam ya cayi falan o getirdi Allah razi olsun dikkat etmeye calisiyorum canim benden cok esim dikkat ediyor
ne bileyim havada tumsek yokya bisey olmaz demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?