Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amaaaaaaan 4 saat dediğin nedir.arabayla3 saate düşer.kız sizin süpürge ehliyetiniz var,benim araba ehliyetim.geçen yaz biz eltiler arabayla izmir hatta bodrum yaptık.sana da geliriz.ama eltimlerle değil bursadaki kızlarla

Neyse hanimlar ben cikayim kocam gelecekte yemek hazirlayayim onune hayirli geceler hepinize. Gorusmek uzere insALLAH

hıhhh bi bunu yapmadıgın kalmıştı seyyan:S artık bölgecek toplanın biz de rahat edelim

çok sevindim canım.
Allah başka dert vermesin
amin inşallah hiçbirimize vermesin..
gelince çok iyi bakmamız lazım ona artık kayınpederimle kendime özel diyet yemekleri yapmalıyım. hiç dikkat etmedi çok yağlı yedi..bi dahaki krizde çok şansı yok dedi doktor...

ya muhat ilaçmısın mübarek.
benimde buzlukta var sarılmış böreklerim kocişimde sever ama kim kalkcak gitcek yataktan ev buz gibi yada ben ekstra üşüyorum.kolay gele sana.kocişin bol bol yesin o çorbadan çoğalsın süpermenleri.

aaaaaaaa mustafakemalpaşada benim kocişin akrabaları var.nilüfer güzeldir.inşaalah en kısa zaman hayalin gerçek olur.nede olsa gerçekleşmeyecek bir hayal değil.Allahım gönlüne göre versin canım.

kızlarrrrrrrrr konu nasıl açılıyor yawwwwwwwww
yardım edin bi:)

aaaaaaaa mustafakemalpaşada benim kocişin akrabaları var.nilüfer güzeldir.inşaalah en kısa zaman hayalin gerçek olur.nede olsa gerçekleşmeyecek bir hayal değil.Allahım gönlüne göre versin canım.

inşallah canım benim
benim kocişimde mustafa kemal paşalı
ilçenin adı bile güzel:)

kızlarrrrrrrrr konu nasıl açılıyor yawwwwwwwww
yardım edin bi:)

ne konusu açıcan ki?????????beim bir bilg,m yok canım ama belli bir mesaj sayısına ulaşman gerekiyor.gerçi sen ulaşmışsındırda.gerisini bilmiyorum inan.

canım önceden bende açmıştım unuttum açıkçası .. şimdi biraz bakıyım hatırlamaya çalışayım

sevilcim geç oldu ama nasılsın.hastanız iyiye gidiyormuş sevindim.Rabbim yaşatmasın bir daha inşaallah.

inşallah canım benim
benim kocişimde mustafa kemal paşalı
ilçenin adı bile güzel:)

ay kesin büyükler tanır birbirini o zaman.küçük yer nede olsa.kıııııııııııız akraba çıkçaz şimdi muhat hepten gıcıklancak.neyse özelden mi yazışsak.

esmacvs ve krizantem nasılsını güzel anneler.yeğenlerimiz nasıllar.

ay kesin büyükler tanır birbirini o zaman.küçük yer nede olsa.kıııııııııııız akraba çıkçaz şimdi muhat hepten gıcıklancak.neyse özelden mi yazışsak.

benimkilerin anası babası burda zaten o yüzden bu gıcık şehirdeyizya

dedesi desen adam taaaaaaaaa amerikada
ama ocaklıda benimkinin sadıc dedesi var akrabalarda kanalboyunda oturuolar genelde

muhat gıcıklanmaz canım ama neden buırsa lafına dayanamıyo anlamıyom yawww sevilmezmi bursam sevilmezmi hiç

gerçi bursa anlatılmaz yaşanır dimi seyyan

gecmis olsun canim ihlamur falan biseyler ic c vitamini al bol bol tatlim

adetin geciktimi 1 gun falan bazi testlerde cikiyor ama en garantilisi 5 gun bekle yada kan testine adetin gecikince baktirabilirsin bence

C vitamini komasına girecem nerdeyse eşim sağolsun :)) nasıl sabredecem bilmiyorum cnm benim adetim kırk günden önce olmaz hiç hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ([/QUOTE]

ayy kiyamam canim benim az daha sabir et sende cift cizgiyi goreceksin insallah

insallah canim RAbbim suprmenleri 9 10 100 tane gondersin insalah hemde ennnnnnn sagliklilarindan bu arada ben okudum icin rahat etsin

keske gitseydin canim kontrolune neyse 19unda gidersin bir liste yap doktora soracaklarim diye ben hep unuyorumda iyi oluyor liste korkma tatlim rabbimin izniyle bisey olmaz

gecmis olsun canim ben geri kaldim hayirdir?

esmacvs ve krizantem nasılsını güzel anneler.yeğenlerimiz nasıllar.

gozlerim doldu bir anda simdi ben annemi olacagim rabbim tez zamanda sizede versin insallah

ben ve bebis iyiyiz cok sukur bugun ilk defa gezdim tekbasim 3 aydan sonra bide eve geldim misafir agirladim yemege kendim bile sasirdim saat 4ten sonra yemek ve temizlik saat 6dediginde bitmisti superkadinmiyim neyim

evet canım yaşanır.yok yaaaaaaa muhatçım şaka takılıyor aslında.tatlı tatlı atışıyoruz onunla.maksat muhabbet olsun dimi ama.bizim topikte kırıcı hiçbir şey olmaz birbirimize karşı Allahın izniyle.ayyyyy maaşallah diyelim Rabbim nazarlardan korusun.bence bir topik yarışması olsa bizim topik kesin birinci olur.dayanışmamız çok güzel.ve biz birbirimizi tanımadan birbirimiz için dualar ediyoruz.seviyoruz birbirimizi yaaaaaa beklentisiz,çıkarsız daha ötesi varmı?
Ben geldimm,nasılsınız

eslemim hoşgeldiiiiiiin sefalar getirdin.biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…