eslem sen zorlardan başlamışsın.
bişi soracaktım.
meryem suresi hariç diğerlerini toplu okuyabilir miyiz?
yani günde 1 tane şart mı?
sakin vajinusmusun deme:)
hadi hadi yanlışlıkla begenmişsinizdir siz:)
açmadım kız kanrayım dedim:) gider miyim burdan hiç.ya muhat aynen öyle biz bursalılar meleğizdir melek(herne kadar yarı bursalıda olsam)
konunu açtınmı cidden baktım ama bişi bulamadım nere açtın?
yok yaaaaaaaaa ne yapsam yaranamadım sana ben.ama üzgünüm bursadan taşınma ihtimalim dahi söz konusu değil .napalım böyle sevcen beni
ufffffff imkansız şuan o dediğin :) :) :)
hem utanıyorum ama ben çok korkuyorum da offfffffffff offfffffff
Allahmı söyletti dersin kız.oğlun olcak heralde.ayyy inşaallah ya Rabbim.olsunda sağlıklı ne olursa olsun demi canım benim.birdahaki ay alıcaz kız haberini hayırlısıylaaçmadım kız kanrayım dedim:) gider miyim burdan hiç.
anammmmmmm olur mu gı öyle şey
valla nasip be canım. hani oğlum olurda seni kıza aşık olursa sende dayanamaz gelirsin artık buraya.
oğlum oldu şimdi de düğününü yapıyorum.
havada tümsek yok:)
ayyy ne güldüm:)
bak süpürgenin yıllık bakımını da yaptır.
süpürgenin pürçekleri belli bi uzunlukta olmaları ceza alma sonra:)
canim neden korkuyorsun?bu donem bitsin diyemi bekliyorsun
canım bende yeni başladım sayılır.11.günümde bitti kanamam. yavaş yavaş okuyorum. tefriciye topiğinde de varım. orayada okuyorum. bu gidişle bi tek tefriciyem bitmeyecekCanım tüm duaları hatırlamıyorum yanlış birşey söylemek istemem.Ama diğerleri toplu okunuyodu,yani istediğin zaman.
Günlük olarak;Meryem Suresi,Kenzül Arş Duası,İstiğfarlar,Esmaül Hüsna ve Hacet Namazı vardı sanırım.
Ben daha bugün abdest aldım,14 gün sürdü Muhat.Meryem Suremede başlayamadım,ama annem okuyo Allahtan;belki yarın onada başlarım,duasını bitince annem yapar.
Bu arada kızlar ben şöyle birşey yapıyorum aklınızda olsun....Bugünkü okunan İhlası Şeriflerden bir bölümünü eşim talebeye okuttu.Yasinlerden de talebeye vericem yine;bir talebe bir tane okusa kafi.Onlar çocuk çünkü,günahları başlamamıştır bile bazılarının...O çocuklara Ali Mustafa olarak değil Kuranı Kerim talebeleri olarak bakıp öyle dualarıma dahil olmalarını istedim...Çevrenizde muhakkak vardır Kuranı Kerim okuyan okutan yerler,bir İhlası Şerifte olsa çekmelerini sağlarsak ne güzel olur
demi tek tesellimiz onun yaşaması:)kesin alt ve üst komşum güvenliğe şikayet etcek beni öyle bi kahkahayla güldümki allahta seni güldürsün
valla olabilirimde bacım bilmiyom yıkamaya bile korkuyorum bide normal doğum diye kocakarılar 40 gün yapma dedi ama doktor bişi demedi bende sormadım zati aman böyle iyi ay sonuna kadar rahatım.
neyse haydar dümen hala sağ öyle bişi olmuşsam destek rica ederik:)
canım bende yeni başladım sayılır.11.günümde bitti kanamam. yavaş yavaş okuyorum. tefriciye topiğinde de varım. orayada okuyorum. bu gidişle bi tek tefriciyem bitmeyecek
benim 3 tane güzeller güzeli özel öğrencim var çok da dindarlar. ben yarışmadan bahsettim. onlarda kabeye gidecek 1 er tanede siz okuyun dedim. sağolsunlar okudular:) aynı düşünmüşüz:)
demi tek tesellimiz onun yaşaması:)
canım git yıkan ya, kurtlanırsın bak:)
hastalık kaparsın ugraştır.
neden korktuğumu bi bilsem
sadece doğum anında açıldığını hissediyosun garip bişi o geliyo aklıma hep
bide evladım ordan çıktı gitti diye
zaten lekelenme gelio hala hafiften
bide kocakarılar 40gün yapma dedi
doktor bişi demedi gerçide
neyse kendimi toparlıyım doktorcumda izin versin ben allahın izniyle sahalara dönüp başlıcam tam gaz bebiş için çalışmaya :)
aminnnnnnnnnnnnnnnAllahmı söyletti dersin kız.oğlun olcak heralde.ayyy inşaallah ya Rabbim.olsunda sağlıklı ne olursa olsun demi canım benim.birdahaki ay alıcaz kız haberini hayırlısıyla
süpürgenin arkasına ne yazdırcan canım?daha yeni aldim simdilik kaporta ayyyy purcekler yerinde kocis paraya kiymis son model almis bide 2013 yaniiii
neden korktuğumu bi bilsem
sadece doğum anında açıldığını hissediyosun garip bişi o geliyo aklıma hep
bide evladım ordan çıktı gitti diye
zaten lekelenme gelio hala hafiften
bide kocakarılar 40gün yapma dedi
doktor bişi demedi gerçide
neyse kendimi toparlıyım doktorcumda izin versin ben allahın izniyle sahalara dönüp başlıcam tam gaz bebiş için çalışmaya :)
canım bende yeni başladım sayılır.11.günümde bitti kanamam. yavaş yavaş okuyorum. tefriciye topiğinde de varım. orayada okuyorum. bu gidişle bi tek tefriciyem bitmeyecek
benim 3 tane güzeller güzeli özel öğrencim var çok da dindarlar. ben yarışmadan bahsettim. onlarda kabeye gidecek 1 er tanede siz okuyun dedim. sağolsunlar okudular:) aynı düşünmüşüz:)
kizlar bugun eve geldigimde guzel bir haber aldim bebisimde down sendromu yokmus cok sukur 774 de 1 ihtimalmis Rabbim kimseye vermesin insallah
canım artık onun da aşısını bulmuşlar.kizlar bugun eve geldigimde guzel bir haber aldim bebisimde down sendromu yokmus cok sukur 774 de 1 ihtimalmis Rabbim kimseye vermesin insallah
Evet güzel bir tevafuk olmuş,Rabbim kabul etsin canım..
Birde okuduklarımız Oralarda dualandıktan sonra sadakada verdik mi,ohh ne ala;Rabbim kabul edecek inşaallah dualarımızı
Aslında ben Oradaki talebelere göndermek istedim ama ne kadar talebe vardır nasıl olur bilemedim,keşke öyle bir imkan olsa :26:
o koca karilarin vardir bi bildikleri 40gun uzak dur rahimin bi toparlansin kendine gelsin sonra sahalara tam gaz..... bizde kocisle kardes kardesiz
aminnnnnnnnnnnnnnn
süpürgenin arkasına ne yazdırcan canım?süpürgenin hastasıyız, atmosferin ustasıyız yazdırmayı düşünüyorum ben
heeeeeee bırak Allah aşkına o yüzden mi daha 40ları çıkmadan hamile kalıyolardı:)
ya git yıkan güzelce. valla eşin senden tiksinir görürsün o zaman!!!!
canım artık onun da aşısını bulmuşlar.
bundan sonraya kimseye yaşatmasın rabbim.
öyle canım.
canım çocuk olmasa bile samimiyetine inandığın kişilere okut.
aminnnnnnnnnnnnnnn
süpürgenin arkasına ne yazdırcan canım?süpürgenin hastasıyız, atmosferin ustasıyız yazdırmayı düşünüyorum ben
heeeeeee bırak Allah aşkına o yüzden mi daha 40ları çıkmadan hamile kalıyolardı:)
ya git yıkan güzelce. valla eşin senden tiksinir görürsün o zaman!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?