bende canim ya duysalar kimle konusuyor diyecekler bide ben ninni soyluyorum arada bir dua okuyorum bazen gunum oyle gecip gidiyor gobus ciktimi benim baya bir oldu sanirim ic karnim genis degil
Allah'ın izniyle güzel haber olacak canım,
sıkma kendini
ne kadar evhamlı bi topik olduk yahu:)
canım yanlış yazdım balahı:)
ama 2 aya kalmaz o da hamile:)
hadi kızlar ya birlikten kuvvet doğar.
Allah ne verdiyse şuan dua edelim.
salavat çakelim ayetel kürsi okuyalım yapalım işte.
hadi hanımlar......
canım:)
nurusima şuan bebegini almak üzere ona dua edelim dedim di:)
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız
Bu haftaki dualarımı bitirdim,topiğe girip listedeki isimlere bakıp dua edeyim dedim.3 kişiye mi okuduk bu hafta,anlayamadım :26:
Dua listesini ararken vck'nın hayırlı haberini gördüm,dayanamadım üyelik girişi yaptım hemen.Gözyaşlarıma engel olamadım,ne büyüksün Rabbim,inşaallah sıra hamilelik haberinde,inanıyorum yürekten
Rabbim sıra sıra hayırlı haberler almamızı nasip ediyo elhamdülillah,inşaallah devamı da gelecek Allahın izniyle,dualara devam
ne okuyorsun canim ya varis cekeyim bende
a.slm canım nasılsın
evet canım benım de gobegım ıyıce cıktı yanları doldu karnımın
pantolon sıkıntısı cekıyorum esımn ıslerıının yogunlugu nedenıyle alısverıse çıkamadık yalnızda gıdemedıgım ıcınpantolonları fermuarlarını acıp gıyıyorum
canım biz kadınlar böleyiz bak dün gece kafamda neler neler kurdum testte pozitif çıktı hamilelik güzel ve rahat geçecek mi doğum normal mi sezaryen mi olacak normal olursa iyi hemen bebeğimle kendim ilgilenebilirim sezaryen olursa kayın valde gelsin baksın yok yok annem gelsin ee çocuk doğdu emecek mi yoksa mamayla mı beslemek zorunda kalacağım sütüm yetecek mi hasta mı olacak e ne zaman uyuyaca bu çok ne zaman büyüyecek falan filan devam ediyor ..... ama erkekler öle mi hele benim koca çok rahat olsun canım gelsin zaten istiyorduk test yaptır da negatif çıkarsa üzülme kaptırma kendini hemen hamile moduna girme diye rahat oluyorlar ama dün bebek bezi almış netten ayyy dedim ya bebek yoksa adamda almış artık
ben yanlıs gordum o zaman 22 haftalık hamıle dıye okudum sankı
amaaaaaaaaaaa yazık kız adama:) erkekler belli etmez canım:)canım biz kadınlar böleyiz bak dün gece kafamda neler neler kurdum testte pozitif çıktı hamilelik güzel ve rahat geçecek mi doğum normal mi sezaryen mi olacak normal olursa iyi hemen bebeğimle kendim ilgilenebilirim sezaryen olursa kayın valde gelsin baksın yok yok annem gelsin ee çocuk doğdu emecek mi yoksa mamayla mı beslemek zorunda kalacağım sütüm yetecek mi hasta mı olacak e ne zaman uyuyaca bu çok ne zaman büyüyecek falan filan devam ediyor ..... ama erkekler öle mi hele benim koca çok rahat olsun canım gelsin zaten istiyorduk test yaptır da negatif çıkarsa üzülme kaptırma kendini hemen hamile moduna girme diye rahat oluyorlar ama dün bebek bezi almış netten ayyy dedim ya bebek yoksa adamda almış artık
inna lillah ve inna ileyhi raciun okuyorum ben canım sen ya varis çek birimiz de salavat çekelim.ne okuyorsun canim ya varis cekeyim bende
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız
Bu haftaki dualarımı bitirdim,topiğe girip listedeki isimlere bakıp dua edeyim dedim.3 kişiye mi okuduk bu hafta,anlayamadım :26:
Dua listesini ararken vck'nın hayırlı haberini gördüm,dayanamadım üyelik girişi yaptım hemen.Gözyaşlarıma engel olamadım,ne büyüksün Rabbim,inşaallah sıra hamilelik haberinde,inanıyorum yürekten
Rabbim sıra sıra hayırlı haberler almamızı nasip ediyo elhamdülillah,inşaallah devamı da gelecek Allahın izniyle,dualara devam
Hamdolsun Ayşecim,asıl sen nasılsın yeğenimiz nasıl
Seni gördüğüme çok sevindim canım
a.selam. ayyy bugün güzel haberlerle başladık.
rabbim devamını verr:)
bende oyle idare ettim ama aldim cok sukur canim sende alirsin insallah hafta sonu
ayyy kiyamam benim kocis de daha hic bisey alalim demiyor dogunca alacagiz nasil olsa diyor
canim malesef balah bebegini kaybetmis 15 gun once ama takvimini silememis
hamdolsun ıyıyız canım bugunde tarama sonucumuzu alacagız ıns o da ıyı cıkar
bende sevındım canım sohbetlerı ozluyorum ya
hamdolsun ıyıyız canım bugunde tarama sonucumuzu alacagız ıns o da ıyı cıkar
bende sevındım canım sohbetlerı ozluyorum ya
canım yanlış yazdım balahı:)
ama 2 aya kalmaz o da hamile:)
hadi kızlar ya birlikten kuvvet doğar.
Allah ne verdiyse şuan dua edelim.
salavat çakelim ayetel kürsi okuyalım yapalım işte.
hadi hanımlar......
amnnnnn ayşe neyini özlüyon sanki
her Allah'ın günü 1 bursalı daha geliyo ya:)
birine sordum bursalı değilsin demi dedim bursalıyım dedi,
yeni başka biri de ben de bursalıyım ne oldu ki dedi
anlıycan rezil oldum bursalılara:)
Allaha çok şükür topik çok güzel ve çok seviyeli.
rabbimde güzel haberlerle dolduruyo
artık doğurunda onların da haberini alalım:)
ben yanlıs gordum o zaman 22 haftalık hamıle dıye okudum sankı
gene de bu aydan da olsak fena olmaz:) amin amin aminmuhat ağzından çıkan o güzel sözleri yirim ben:)
hepimiz 2 aya hamiş kalırız inşallllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
ayy ne güzel olur ya. listen baştan sona nazar boncuklu:)vallahı canım bende bu konuda dertlıyım bı tane bıle ızmırden denk gelmedı bende ısyan edecem artık ya ....
ıns ılk doğumu esma yapacak allahın ıznı ıle
topiğimizın ılk bebısı
sonra sırayla doğurucaz ...
tabı ozamana kadar sızde hamıs olursunuz allahın ıznı ıle...
ıns gun gelır burda hepimiz bebıslerımızı anlatırız bırbırımıze
Allahın izniyle çıkar canım,sen sonucu alana kadar dua edelim hepimiz inşaallah
Maşaallah topiğimiz çok hareketlendi,hem sohbetler açısından hem müjdeler açısından,bizde özlüyoruz seni,Rabbim razi olsun iyiki açmışsın topiği canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?