Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok canım 20. haftaya kadar hamileydim ama bebişim yok artık.sadece onu ordan kaldırmaya elim gitmiyo yeni bir bebek verene kadarda rabbim kaldıramıcam sanırım.

kızzz önceden büyüklerin n.cüzdanını küçüklere verirlermiş;
sen de çizelgeyi vercen 2. bebegine:)
kaldır kaldırma zaten 2 aya kalmaz yenisini açacaksın:)

amin insallah canim seyyan seni ziyarete gelecek sanirim yazin

Amin canım inşaallah...

Bugün hakkımızdaki tüm hayırların başlangıcı olsun hepimiz için
sanırım oluyor:) farkında mısınız yarıştan beri maşaallah:) bana mı öyle geliyo acaba

rabbim vaad ediyo tabiki görcez.
aynı yerde toplanacagız biz haşredilirken.
bak hakkınızı helal edin şimdiden ölürsem eger ahirette fellik fellik sizi aramayım.
simalarınızı da bilmiyorum zaten

gene de bu aydan da olsak fena olmaz:) amin amin amin

ayy ne güzel olur ya. listen baştan sona nazar boncuklu:)
geceleri daha rahat gireriz malum uyutmayacaklar bizi:)

inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

yok canım 20. haftaya kadar hamileydim ama bebişim yok artık.sadece onu ordan kaldırmaya elim gitmiyo yeni bir bebek verene kadarda rabbim kaldıramıcam sanırım.

canım çok uzuldum ama ne olur toparla kendını
zorluklar acılar da mutluluk gıbı bız ınsanlar ıcın
obur dunyan ıcın sefaatcındır canım senı beklıyor orda ısteyecek senı rabbımızden
uzme kendını artık ıns yakın zmanada hayırlı haberını alacağız
lısteyı kaldırman senın ıcın daha ıyı olabılır dıye dusunuyorum ama yıne de sen nasıl uygun gorursen canım

İnşaallah canım,Rabbim herzaman hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin

Amiiin inşaallah,bebeklerimizi beraber büyütmek nasip olsun,burda onlarla ilgili konuşalım hep hayırlısıyla.

Belli mi olur Ayşecim,nasip kısmet buluşuruz belki bigün,hiç belli olmaz

Rabbim iki dünyada da dostluğumuzu daim eylesin

allah korusun rabbım hayırlı omurler versın ıns daha bebıs olacak rabbım nasıp ederse

kızzz önceden büyüklerin n.cüzdanını küçüklere verirlermiş;
sen de çizelgeyi vercen 2. bebegine:)
kaldır kaldırma zaten 2 aya kalmaz yenisini açacaksın:)

inşallah canım yaaa
valla kızımda olsa çok svicem ama bir oğlum olsun adı abisinin adı olsun ama kaderi ona benzemesin
çeker dimi bebek bebeği tabi bide kociş istese bana bişey olur diye korkuo adam e onun gözü önünde doğurunca
ama olsun ben koruncam deyip kandırcam onu gerekirse tabi rabbimde verirse..
inşallah 1 seneye kalmaz çok çocuklu bir topic oluruz.şöyle 3-5er doğurt bize yarabbiiiiiiiimmmmm

allah korusun rabbım hayırlı omurler versın ıns daha bebıs olacak rabbım nasıp ederse

canım olaki diye diyorum.
:) daha kız alacam ben oğluma bursadan:)
lafffff yerine gitti sanırım.
ona göre çehiz hazırlasın anası:)

ayyyyyyyy fecede bişi paylaşmışlar gülmekten ölüyorum:)
tv dünyasından bir üzücü haber daha.
nihat doğan bu sabah evinde canlı bulundu:)

sanırım oluyor:) farkında mısınız yarıştan beri maşaallah:) bana mı öyle geliyo acaba

Evet canım,büyük bir inançla başladık.İnşaallah o şekilde de devam ederiz...Yok sana öyle gelmiyodur canım,bende inanıyorum sizlerin ve azda olsa benim şevkimiz gayretimiz sadece hayırlı sağlıklı evlat olarak değil,yanında gördüğümüz göremediğimiz tüm hayırlarıda getirecek,daha öncede söylemiştim bunu

Rabbimin rahmeti cemaat üzerinedir.Onun(c.c) için zorluk yoktur ki,inşaallah Rabbim hoşnut olur rıza gösterir de hepimiz için ''OL'' deyiverir

amın amın ıns canım rabbım nasıp eder ıns bırbırımızı gormeyı ve dostlugumuzun daım olmasını...

cıddımısın ayy ucucam sımdı ne guzel bı haber bu nasıpse candan abla bana gelecek seyyanda gelecek ayy super haberler bu yaa

bende gelcem ya :)
heleki bursadaysan uçarım yine gelirim bursada çok arkadaşım olsunki gitmeye bahanem olsun :)
sen ayır şimdiden bizim bebek şekerlermizi biz baya kalabalıklaşırız bu gidişle :)

günaydın kızlar..... dün akşam giremedim....birazdan da okula gidecem...

bana dua edin bugün doktora gidicemmmmm.....
canım Allah rast getirsin inşaallah sende güzel haberlerle gel.
sa.kızlar eşim şimdi ameliyata girdi inşallah size müjdeli haber vermemi RABBİM NASİP EDER ÇOK HEYECANLIYIM
akşam bende fetih suresini okudum tüm samimiyet ve yüreğimle olacağına inanarak.
seni yeni listeye ekleriz canım.öncelikle hoşgeldin.ama ricam dualar devamlılık istiyor.okuduğunu bildirmen ve habersiz bırakmamanı dilerim.yeni listede ismin olacak takip edersin.
ecrincim, ben bu haftaki listeyi göremedim ama yasin ve zikirleri bitirdim canım. buraya yazayım. gözden kaçırabilirsin diye mail de atayım sana.
canım listeyle artık ben ilgileniyorum.6 yasinmi okudun
süpermen çıkmış
nurusimada şimdi sıra:)
ayyyy tutunsun o bebiş
sabahtan beri aklım nurusimada veee şu an kendimi ağlamaktan alıkoyamıyorum.EY RABBİM sen ne büyüksün.kızlar dualarımızın gücü ve Allahın bize merhameti bu.
kızlar sabah gittim kanı verdim şimdi sonuç bekliyorum saat 3 de çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum
hadi hayırlısı canım.güzel haberlerle gel.
canım olaki diye diyorum.
:) daha kız alacam ben oğluma bursadan:)
lafffff yerine gitti sanırım.
ona göre çehiz hazırlasın anası:)
ayyyyyyyy el işini hiç sevmem.dantel falan.neyse ben onlara bol bol yağlı boya tablo yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…