Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

anammmmmm sizi şımartalım mı biz:)
gelcem :)
ben hamile kalmaya meyilliyimde hamile kalmak için yapmamız gerekenlere şuaralar pek meyilli değilim...korkuyorum korkuyorum korkuyoooooorrrrrruuuummm.
1 ay daha ertele o zaman canım:)

benim de tosbam vardı.
ona eş almıştım adı çiçekti
nasıl olduysa artık gimişler, evden kaçtılar terk ettiler.
hahhahhahaha sen öyle san:) kalsın listedeki yerin :)

Son düzenleme:

cnm yaaa guldurdun yine beki kizzz sende hep gull...cnm sen bize bakma bu gecici bi durum aninda degisiklik gosteren bi durum yani....artik cok karekterli gibi bisey olduk anliycan

balahcım canım başın sağolsun..ben seni hamiş sanıyordummmm....rabbim en kısa zamanda sana bu acını 2. bebişinle unuttursun canım.......Allah sabır versin yardımcınız olsun..

balahcım canım başın sağolsun..ben seni hamiş sanıyordummmm....rabbim en kısa zamanda sana bu acını 2. bebişinle unuttursun canım.......Allah sabır versin yardımcınız olsun..

sağolasın canımmm
rabbim hepimize nasip etsin inşallah

ben bu defa gerçekten çıkıyorum canlarrrr.hepiniz allaha emanet olunnnn
hayırlı geceler

dualarımdasınız

valla bu kk adama caydanligida yaktirir soyleyim sanaaa
ben yaktım zaten:)
evliliği kötü olanlar için dua et faydasını görürsün demedi deme:)
aaaaaaaaaaaaaaaa onu nası bi söz
biz acısı paylaşılacak insan değil miyiz
cnm yaaa guldurdun yine beki kizzz sende hep gull...cnm sen bize bakma bu gecici bi durum aninda degisiklik gosteren bi durum yani....artik cok karekterli gibi bisey olduk anliycan

karaktersiz olmaktan iyidir canım:)

muhatcım listedki yerim kalsın da benden sonrakiler beni beklerlerse ki sende varsın bunların içinde belki çooooook beklersinizzz ondan dedim tatlımmmm yoksaaaaaaaaaaaa anne olmayı çoooooooooook istiyorummm.ama önce sağlık....

normal yolla hamiş olacaksın gibi geliyo bana nedense:)

aaaaaaaaaaaaaaaa onu nası bi söz
biz acısı paylaşılacak insan değil miyiz

Estağfurullah canım,öylesiniz Allah razi olsun hepinizden.

Ben kendimi yarın temizliğe vereyim en iyisi,öğleden sonra hava durumuna göre gezcez eşimle zaten.

Benim moralimi hemen düzeltmem lazım herşeyden önce..

balahcım sende benim gibi çıkıyorum deyip çıkamayanlardan mısın tatlımmmmmmmmmm...

ben 4 kez çıkıyorum demeyince çıkamıyommmmmmm

aslında çıkmak istemiommmm ama kocişin gelmesi an meselesi ondan çıkmam şart oldu dünden kalanları ısıtmam lazım çayın yanına.yarını sabırsızlıkla beklicem:)

canım iyi hoşta adet dönemini ne yapıcaz. ara veriliyor mu kii??

slm canım hoşgeldin...ben de çok şaşırdım....her insan bir değil aynıda düşünmüyor...hayat herkesin ....her gün farklı dersler görüyoruz bilmeden farkında olmadan...o da bir gün anlayacaktır...

daha çok var 150 gün kadar:)
tarihi ilerlettim bayag:)
eğitim de iyi,
bakalım artık gerisi nasip:)
kaçyaşında emekli olyoruz biz:)
60 heral...o ben o günleri göremicem nasılsa evden emekli olunmuyorr..bedava çalışıyoruz...

Sönmezz hayalet yaptım ben kendimi canım,görünmez üye

wavvv hatuna bakkk.....iyiymiş bende görünmez olsam istediğime görünsem istediğime görünmesem memletimi görüp gelsem...

makyaj falan yapsan:)
sende balık al balık besle güzel oluo

keşkeeeeeeeeeeeeee muhatımmm ama söylediğin benim için bir mucize olur canımmmmm..mümkün değillllll.....

tüpbebekten başkası olmaz canımmmmmmmmmmmm........

nasip canım ya,
ama belli de olmaz:)
hanımlar şimdiden ben çıkıyorum demeye başlayım, 4 de anca çıkıyoz malum.

Ve aleykümselam canım,umarım anlaması hayırlı bir şekilde olur ve üzülmez,yürekten diliyorum bunu.

Keşke öyle bişey mümkün olsa ya,uçup uçup gelirdik her yere

makyaj falan yapsan:)
sende balık al balık besle güzel oluo

Üzerimi değişip yapayım birazdan;alışveriş yapayım ben en iyisi

Kızlar bebeğime kermesten çok cici bir üst aldım,kabloyu bulabilirsem resmini göstereyim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…