Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amiin seyyan ne guzel yazmisin..oyledir demi insallah Rabbime layik kullar oluruz

biz layıkıyla kul olamıyoruz belki ama Rabbim sevmediğine dert verirmi?inşaallah günahlarımıza kefaret oluyordur.bizi burda buluşturan Rabbime şükürler olsun.sizler iyiki varsınız.bu gün biraz duygusalım galiba.kııııııız dünüüüüüüüüür nerdesin.dün kendimce düşündüm.topiğin en neşelisi muhat,en pozitifi muhat,en duyarlısı muhat(herkesin duasına destek),en bursa seven muhat,muhat muhat.seni bu topiğin eni ilan ediyorum.öyle değil mi kızlar.he birde muzu bu kadar güzel ve keyifli hale getirebilen yine muhat...........

hepsi cook guzel tatlim..ama sen hani onlari verecektin???cunki morelin bozulunce onlara bakip agliyorsun kendini uzuyorsun...cnm kendini nasil iyi hissediyorsan oyle yap...yeterki uzulme....iyi geceler hanimlaaaar ben kacar

Allah'ım ne şeker şeyler bunlar bende hamileyken kızıma almıştım biraz fazla abartmışım ben o kadar çok almışım ki ama giydirmek nasip olmadı.İnşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize ve doya doya giydirir süsleriz onları.

evet yaaa bak mudirem yine guzel dusunmus evet muhat bir en dir...keske kopyasi olsada evlere birertane muhat alabilsek ne iyi olurdu..sonra bisim psikolojimiz duzelirdi her ay bi tane dogururduk

evet cnm hala sindiremedi heraldeki hareketleri azaldi normalde hop hop hopluyodu...aman hastalanmasinda..

Biraz zaman geçsin tekrar hop hop hoplamaya başlar merak etme sen

hepsi cook guzel tatlim..ama sen hani onlari verecektin???cunki morelin bozulunce onlara bakip agliyorsun kendini uzuyorsun...cnm kendini nasil iyi hissediyorsan oyle yap...yeterki uzulme....iyi geceler hanimlaaaar ben kacar

Sana da hayırlı geceler canımmmmm

kartopu biraz aç kalmış.acaba o kadın açmı bırakıyodu bizim ufaklığı.bu arada eşime eğer bu tedavi tutmazsa bende kedi istiyorum dedim.özendirdin benide ya.kediyi aldın şimdi sıra ehliyette.unutmadık.

hepsi o kadar güzeller ki Rabbim en kısa zamanda yavrucuğuna bunları giydirmeyi nasip etsin.

cnm insallah bidahkine nasip olur giydirmek...ne zaman kayb ettin kizini???sonra bidaha olmadimi??belki anlatmisindir canim ama ben unutuyorum

Kıyıpta veremiyorum ki canım,o ikiz elbiseleri askıda duruyo zaten dolabımda,hep gözümün önünde.Artık bu kıyafetleri koklamıyorum içinde bebek varmış gibi,sarılıp yatmıyorum.Şuan yüzümde gülümseme var,gülerek baktım çıkarttım.Çünkü inanıyorum ben yakında Allahın izniyle giydiricem bunları bebeklerime.İlla olsun demiyorum,Rabbim hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar nasip etsin hepimize,bizlere de onlarla birlikte uzun hayırlı huzurlu ömürler nasip etsin

Emacım Rabbim en yakın zamanda nasip etsin sanada hepimize de canım.İnşaallah en kısa zamanda hepimiz anneliği tadıp bebeklerimize kavuşucaz hayırlısı ile,bir müddet sonra,aldığımız kıyafetleri göstericez inşaallah birbirimize.Doğduklarında da giydirir yine koyarız resimlerini buraya,benimki kesin tombiş bi bebek olur

insallah cnm zaten bugun dergaha gidemedim..ehliyetim olsa kendim giderdim..aslinda bisikletlede gidebilirdim ama gelirken gec oluyor korkuyorum bisey olur diye...

Amin Seyyanım,hayırlısıyla ve sağlıkla hepimzie nasip olsun inşaallah

Muhat hepimizin ilacı maşallah Bayılıyorum onun esprili konuşmalarına ve içten olmasına.Birde dikkatimi çekti kays ta bayağı esprili nekadarzoruda unutmamak gerek bu üçlünün yazılarını okumak beni mutlu ediyor.Rabbim de onları ve tabii hepinizi mutlu huzurlu eylesin her zaman inşallah.

Ben çıkıyorum kızlar,eksik etmeyin dualarınızdan.

Öpüyorum hepinizi,hayırlı geceler tatlı rüyalar

bak cocugu obez edecek...cok yedirme emzir ana sutunu alsin yavrucak....ama tombis olursa nasil tatli olur onun kollarini bacaklarini sap sap opersin insallah

yok hayatım biraz face takıldım...amaaaa bunlar çokkkk ciciiii kapşonluya bende bayıldım çok güzel kıyafetler var yaaa.....hiç bebek kıyafetlerine bakamıyorum ben artık...inşallah giydirip giydirip şımartırız onlarıı....

canim sagol o senin kendi espirutuelligindir....kizlaar bu kez cikiyorum kesin kararliyim....ssonmezdenmi bulasti ne cikiyim diyorum cikamiyorum....hadi hepinize iyi geceler ruyada bebeklerinizi gorun...ben bu aralara goremiyorum yaaa once cok goruyodum niyeki acaba...neyse bakalim hadi iyi gecel

cnm insallah bidahkine nasip olur giydirmek...ne zaman kayb ettin kizini???sonra bidaha olmadimi??belki anlatmisindir canim ama ben unutuyorum

Haklısın canım o kadar çok şey paylaşıyoruz ki burada unuyoruz bazı konuları insanlık hali.7 ay önce erken doğumda kaybettim meleğimi canım.Rabbim bir daha ne zaman nasip eder bilinmez ama hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin kuzummmm koyarız tabii.Hem ben damadımın adım adım nasıl büyüdüğünü görmek isterim :)

Ben çıkıyorum kızlar,eksik etmeyin dualarınızdan.

Öpüyorum hepinizi,hayırlı geceler tatlı rüyalar

Hayırlı geceler canım bizde seni çok öpüyoruz

sana da iyi geceler canım.inşaallah bu akşam görürsün o güzel rüyalardan bitane.bende çıkıyorum üzerimden kamyon geçmiş gibiyim nedense.yatayımda bi kendime geleyim.hepinize hayırlı geceler.güzel sabahlara uyanın inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…