Bak sen şu yaramaz kartopuna güzel doyurmuş karnını ama kuşa üzüldüm
amiin seyyan ne guzel yazmisin..oyledir demi insallah Rabbime layik kullar oluruz
Kızlar çıktınız mı,gece gece kablo aradım
Size bebeklerim için aldığım bir iki parça kıyafeti göstermek istiyorum..
Gelince görürsünüz artık,moral oldu onları tekrar görmek bana nedense,umarım size de olur
Bunu yeni aldım kermesten oğluşuma
Eki Görüntüle 652289
Bunu da çok özenerek almıştım
Eki Görüntüle 652290
Bu takımı da hediye almıştım akrabaya ama çok beğendim götürmedim
Bu üstü
Eki Görüntüle 652291
Bu da altı
Eki Görüntüle 652292
Bide ikiz kız elbisesi almıştım,biri yeşil biride pembe,onu çekmeyi unutmuşum
Bebeklerim gelin artık,ananız bunları giydirip sizi süslemek için bekliyo
Gelince görürsünüz artık,moral oldu onları tekrar görmek bana nedense,umarım size de olur
Eki Görüntüle 652289
Eki Görüntüle 652290
Bu üstü
Eki Görüntüle 652291
Bu da altı
Eki Görüntüle 652292
biz layıkıyla kul olamıyoruz belki ama Rabbim sevmediğine dert verirmi?inşaallah günahlarımıza kefaret oluyordur.bizi burda buluşturan Rabbime şükürler olsun.sizler iyiki varsınız.bu gün biraz duygusalım galiba.kııııııız dünüüüüüüüüür nerdesin.dün kendimce düşündüm.topiğin en neşelisi muhat,en pozitifi muhat,en duyarlısı muhat(herkesin duasına destek),en bursa seven muhat,muhat muhat.seni bu topiğin eni ilan ediyorum.öyle değil mi kızlar.he birde muzu bu kadar güzel ve keyifli hale getirebilen yine muhat...........
evet cnm hala sindiremedi heraldeki hareketleri azaldi normalde hop hop hopluyodu...aman hastalanmasinda..
hepsi cook guzel tatlim..ama sen hani onlari verecektin???cunki morelin bozulunce onlara bakip agliyorsun kendini uzuyorsun...cnm kendini nasil iyi hissediyorsan oyle yap...yeterki uzulme....iyi geceler hanimlaaaar ben kacar
kartopu biraz aç kalmış.acaba o kadın açmı bırakıyodu bizim ufaklığı.bu arada eşime eğer bu tedavi tutmazsa bende kedi istiyorum dedim.özendirdin benide ya.kediyi aldın şimdi sıra ehliyette.unutmadık.ne guzel cnm...bu Allahin verdigi buyuk bi nimet aslinda...insanlar neleri neleri var hayatta her istedigi olmus hala miz miz oluyolar diyorum sukr edin mutlu olun herseyiniz var evlatlariniz var,siz boyle yaparsaniz benim ne yapmam gerekir acaba diyorum...Rabbimin her gunune bin sukur saglikliyiz bu en buyuk mutluluk sebebi bile
evet canim sagol...dostlar sagolsunn...seyyan kedime tasma aldim siyah uzerinde taslar var bi yakisti ilk baslarda itemedi ama simdi alisti sesi yok..bugun yatmaya gittim odaya kedicik oturma odasindaydi gelmis ayaklarimin yanina yatmis cook tatali iyiki gelmis bize..gerci kusu yedi ama ne yapalim onun vadesi yetmis
Eki Görüntüle 652289
Eki Görüntüle 652290
Bu üstü
Eki Görüntüle 652291
Bu da altı
Eki Görüntüle 652292
Allah'ım ne şeker şeyler bunlar bende hamileyken kızıma almıştım biraz fazla abartmışım ben o kadar çok almışım ki ama giydirmek nasip olmadı.İnşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize ve doya doya giydirir süsleriz onları.
hepsi cook guzel tatlim..ama sen hani onlari verecektin???cunki morelin bozulunce onlara bakip agliyorsun kendini uzuyorsun...cnm kendini nasil iyi hissediyorsan oyle yap...yeterki uzulme....iyi geceler hanimlaaaar ben kacar
Allah'ım ne şeker şeyler bunlar bende hamileyken kızıma almıştım biraz fazla abartmışım ben o kadar çok almışım ki ama giydirmek nasip olmadı.İnşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize ve doya doya giydirir süsleriz onları.
kartopu biraz aç kalmış.acaba o kadın açmı bırakıyodu bizim ufaklığı.bu arada eşime eğer bu tedavi tutmazsa bende kedi istiyorum dedim.özendirdin benide ya.kediyi aldın şimdi sıra ehliyette.unutmadık.
hepsi o kadar güzeller ki Rabbim en kısa zamanda yavrucuğuna bunları giydirmeyi nasip etsin.
kartopu biraz aç kalmış.acaba o kadın açmı bırakıyodu bizim ufaklığı.bu arada eşime eğer bu tedavi tutmazsa bende kedi istiyorum dedim.özendirdin benide ya.kediyi aldın şimdi sıra ehliyette.unutmadık.
hepsi o kadar güzeller ki Rabbim en kısa zamanda yavrucuğuna bunları giydirmeyi nasip etsin.
biz layıkıyla kul olamıyoruz belki ama Rabbim sevmediğine dert verirmi?inşaallah günahlarımıza kefaret oluyordur.bizi burda buluşturan Rabbime şükürler olsun.sizler iyiki varsınız.bu gün biraz duygusalım galiba.kııııııız dünüüüüüüüüür nerdesin.dün kendimce düşündüm.topiğin en neşelisi muhat,en pozitifi muhat,en duyarlısı muhat(herkesin duasına destek),en bursa seven muhat,muhat muhat.seni bu topiğin eni ilan ediyorum.öyle değil mi kızlar.he birde muzu bu kadar güzel ve keyifli hale getirebilen yine muhat...........
bak cocugu obez edecek...cok yedirme emzir ana sutunu alsin yavrucak....ama tombis olursa nasil tatli olur onun kollarini bacaklarini sap sap opersin insallahKıyıpta veremiyorum ki canım,o ikiz elbiseleri askıda duruyo zaten dolabımda,hep gözümün önünde.Artık bu kıyafetleri koklamıyorum içinde bebek varmış gibi,sarılıp yatmıyorum.Şuan yüzümde gülümseme var,gülerek baktım çıkarttım.Çünkü inanıyorum ben yakında Allahın izniyle giydiricem bunları bebeklerime.İlla olsun demiyorum,Rabbim hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar nasip etsin hepimize,bizlere de onlarla birlikte uzun hayırlı huzurlu ömürler nasip etsin
EmacımRabbim en yakın zamanda nasip etsin sanada hepimize de canım.İnşaallah en kısa zamanda hepimiz anneliği tadıp bebeklerimize kavuşucaz hayırlısı ile,bir müddet sonra,aldığımız kıyafetleri göstericez inşaallah birbirimize.Doğduklarında da giydirir yine koyarız resimlerini buraya,benimki kesin tombiş bi bebek olur
Ben çıkıyorum kızlar,eksik etmeyin dualarınızdan.
Öpüyorum hepinizi,hayırlı geceler tatlı rüyalar
yok hayatım biraz face takıldım...amaaaa bunlar çokkkk ciciiii kapşonluya bende bayıldım çok güzel kıyafetler var yaaa.....hiç bebek kıyafetlerine bakamıyorum ben artık...inşallah giydirip giydirip şımartırız onlarıı....Kızlar çıktınız mı,gece gece kablo aradım
Eki Görüntüle 652289
Eki Görüntüle 652290
Bu üstü
Eki Görüntüle 652291
Bu da altı
Eki Görüntüle 652292
Muhat hepimizin ilacı maşallahBayılıyorum onun esprili konuşmalarına ve içten olmasına.Birde dikkatimi çekti kays ta bayağı esprili nekadarzoruda unutmamak gerek bu üçlünün yazılarını okumak beni mutlu ediyor.Rabbim de onları ve tabii hepinizi mutlu huzurlu eylesin her zaman inşallah.
cnm insallah bidahkine nasip olur giydirmek...ne zaman kayb ettin kizini???sonra bidaha olmadimi??belki anlatmisindir canim ama ben unutuyorum
Kıyıpta veremiyorum ki canım,o ikiz elbiseleri askıda duruyo zaten dolabımda,hep gözümün önünde.Artık bu kıyafetleri koklamıyorum içinde bebek varmış gibi,sarılıp yatmıyorum.Şuan yüzümde gülümseme var,gülerek baktım çıkarttım.Çünkü inanıyorum ben yakında Allahın izniyle giydiricem bunları bebeklerime.İlla olsun demiyorum,Rabbim hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar nasip etsin hepimize,bizlere de onlarla birlikte uzun hayırlı huzurlu ömürler nasip etsin
EmacımRabbim en yakın zamanda nasip etsin sanada hepimize de canım.İnşaallah en kısa zamanda hepimiz anneliği tadıp bebeklerimize kavuşucaz hayırlısı ile,bir müddet sonra,aldığımız kıyafetleri göstericez inşaallah birbirimize.Doğduklarında da giydirir yine koyarız resimlerini buraya,benimki kesin tombiş bi bebek olur
Ben çıkıyorum kızlar,eksik etmeyin dualarınızdan.
Öpüyorum hepinizi,hayırlı geceler tatlı rüyalar
canim sagol o senin kendi espirutuelligindir....kizlaar bu kez cikiyorum kesin kararliyim....ssonmezdenmi bulasti ne cikiyim diyorum cikamiyorum....hadi hepinize iyi geceler ruyada bebeklerinizi gorun...ben bu aralara goremiyorum yaaa once cok goruyodum niyeki acaba...neyse bakalim hadi iyi gecel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?