Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bende bugün cumartesi keyfi yaptım çok yorulmuştum bu hafta iyi geldi birazdan dışarı çıkıcaz keyifler yerinde çok şükür bide yeğenim 'te tem' demeye başladı bana daha da yerinde

bende bugün cumartesi keyfi yaptım çok yorulmuştum bu hafta iyi geldi birazdan dışarı çıkıcaz keyifler yerinde çok şükür bide yeğenim 'te tem' demeye başladı bana daha da yerinde
aynen biraz hafta sonu keyfi gibii oldu benimdee... pc başından ayrılmadım desem yeridir...sanada ii gezmeler canım..
ayy maşşallahh.. yarım yarım konuşmalar ne kadar da tatlı oluyor...

iyiii akşamlar canlarrrr
nasılızzz bakemmm???

kızzz senle benden başkada kimsecik yokmuşş yaaa
bacım sen nasılsınnn:)

s.a kızlar bi bakip hemen kaçıcam selam vereyim dedim hepiniz çok seviliyorsunz aeo...

kızzz senle benden başkada kimsecik yokmuşş yaaa
bacım sen nasılsınnn:)
aynen canım sabahten beri öyle gelen ne var ne yok diye bakıp gidiyorr...benim net sıkıntısı olmadığı için sayfam açık yanii arada bakıyorum....yalnızdım koca şimdi geldi...sen nasıslın....

s.a kızlar bi bakip hemen kaçıcam selam vereyim dedim hepiniz çok seviliyorsunz aeo...

a.s. canım bir slm ver kaç bakalım bizde seni seviyoruz... görüşürüz..

bende kendi kenime konuşayım napam bari:s
bugün sosyete pazarına gitttim inadına sanki birsürü bebek gördüm birsürü çocuk gördüm.çok kötü oldum yaaa hele bir erkek bebek gördüm ki offf offff
ama bu sabah bir karar aldım hamilelik takvimimide kaldıurcam ve karamsarlığğa düşmücem hem rabbime daha çok dua edip isticem bebeklerimi....
allahım bende şöyle bebek arabasına koysamda gezsemya bebişimle
göster yarab o günleri isteyen herkese
sonra pazar dönüşü kayınvalideme uğradım karşı komşusunun kızı geldi görümcemle oynamak için kız daha 4 yaşında annesi aşna fişna peşinde babasını vurmuşlar...üzüldüm kızcağıza ellerimle yemek yedirdim bu saate kadarda onun için orda kaldım.allahım onun bahtını kaderini güzel et diye dua ettim.yazık yavruya para pul olsa ne babası yok annesi desen evladının kıymetinin farkında bile değil yaşlı bir büyükannane varmış o ilgileniyormuş.zaten kreşe gidiormuş.

biz evlat istiyoruz ama rabbim bize evlat verdiğinde onları büyütmeyi onlarada bizimle büyüyebilmeyi nasip etsin inşallahhh.....

iyi sayılırım canım bende anca geldim eve nete girdim.biraz düşünceliyim sadece

sürpriz sen ankarada mısın ankaralı mısın bizim köyümüze pikniğe gelsenize ankarada isen... seni evimdede ağırlarım hem...

anaaaaaaammmm benim yazdıklarımı niye okumuyonuz huuuu aşağıdakile sürpriz,balah,sümeyyab şiiiiii aloooooooooo huuuuuuuuuuuuuu okyonuz mu okumuyonuz mu ben de gidiyom o zaman zaten bizimkinin sesi geliyo aşır okuyarak çıkıyo merdivenleri.....

nasılsın canımmm

İyi akşamlar

Bu hfta bana da okunyormuş çok sevindim. Hepinizden Allah razı olsun. Dualarımız kabul olsun inş.
O kadar çok ihtiyacım olduğu bir zamana denk geldi bu kadar tesadüf oldu ya çok sevindim
Ben periyodik dönemdeyim, başkasına okutmaya çalışacağım inş

ayy canımm üzülmeee ....insan tutamıyor kendini ama.....hakkımızda hayırlısıı böylemişş...allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin hepimize....eskiden gözümün önündekini görmezdim....senin demen gibii...ya hamile ya çocuk batıyor gözüme....niyetimiz çocuk olunca başka şeye yönelemiyoruz...rabbim o evlada da yardım etsin....

sürpriz sen ankarada mısın ankaralı mısın bizim köyümüze pikniğe gelsenize ankarada isen... seni evimdede ağırlarım hem...
ooo teklife bakkk sağol hayatım gönlünün güzellliği yeter....kız ben ankaradayım ...ankaralı değilim ama anlatabilmişimdir....neresi sizin köyünüz ...ankaraya kaç saatt ...gelirsemde eşimsiz gelemem...

iyi akşamlar canım nasılsın....rabbim sıkıntılarımızı hep hayra çıkarır inşallahh....bende o dönemdeyim ama inşallah cuma temizlenmiş olup hemen okurumm dualarınızı...bi aksilik çıkmazsa

şimdi gördüm yazdım hemenn...canım yemekteydikk...bilgisayarın başında değildim...

Supriz cnm merhaba
Amin cnm amin inş hepimizin sıkıntıları biterde hayırlara çıkarız inş.
Ben çok şükür cnm iyi olmaya çalışıyorum.
Bakalım sabırla bekliyom herşeyin yoluna girmesini Rabbim yardıcımız olsun inş.
Onun dışında işler çok yoğum aşırı yoruluyorum. Sürekli dışarda olmak durumunda kaldım hasta olcak gibiyim. Regli oldum iyiki stresden bayağı geçti. Oda geriyordu.
İşte böyle cnm hayat ilerliyor.
Sen nasılsın? Bayadır takip edemiyorum sizleri

öyle hayatım sabırlı olmaktan başka çaremiz yok elimizden geleni yapıp beklicez rabbim zamanını bilirr....
o gel gitler hep varr herkeste hele 2 yldır gerdinliğim dahada arttı ...yüzüm gülse eşim seviniyor oh diyor bugün neşen yerinde ..düşün artık....sen dışarda olmaktan yoruldun bende evde oturmaktan sıkıldım...sağlık olsun ne diyelim...çok şükür bu halimizede ....bende bakıp bakıp çıkanlardandım bir ara...bi kaç gündür takipteyi topikten çıkmaz oldum hasta oluncada zaman arttıı öteki türlüü pc zaman alıyor diye kalamıyordum...dualarımı okuyordummm zaman su gibii akıp geçiyordu....iyi haberlerden haberin vardır heralde...onun dışında herşeyy aynı seyirde canımm..

amin inşallah canımmm inşallahhh

Cnm bende melek kaybeden bir kadınım. Bebek basıl bir his bilirim. Ama cnm inan baNa en doğru zamanda olması çok önemli.
Üzme canını. Herşey olacağına varıyor. Allah kucağını boş bırakmasın inş. Ama sakın ola eşini yuva ı bu stresle yıpratma cnm.
Sonra bebiş gelir ama senin huzurum kalmamış olur yazıl günah olur evliliğine.
Yüzün gülsün cnm hayatta beebği olmayıp mutlu olanlar var ama sen çok gençsin Sen daha çok yeni evlisin inş önğnüzde uzun ömür var. Sen dua et ısrarala iste Rabbim elbet nasip eder. İnanıyorum ben yürekten istedikçe muhakkak olacaktır cnm. Bak biz kaç kardeşiz ama hayırsızları çok içinde. Böyle olumca insan çok daha fazla üzlüyor. Olması değil sadece hayırlı olması çok önemli.
Yalnış bişi yazdıysam sakın kırılma cnm. Ama güzel canını üzme gerşey olacağına varır.

inşallahh canım hepimiz için hayırlısıı olucaktır sende yeniden meleğine kavuşacaksın....bende farkındayım tabiii ama insan hormonlarını kontrol edemiyor istem dışı tepki veriyorum....neyse kii eşim çok anlayışlı....dediğin gibii...hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlarr hayırsız olacaklarına hiç olmasın diyorum....rabbim bu günlerimizii aratmasın...bizi bizden başka kimse anlamaz...canım neden kırılayım ki....dediklerindehep haklısın...olağan şeyler....evlenmeden önce hayatım ne kadar laylom muş...şimdii daha iyii anlıyorum....hayat evlenince daha bir farklı geldiii..inişleri çıkışlarıı çookkk...o zaman tek derdimiz gezip tozmakdı....büyümek böyle bişeyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…