Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ohh maşşalllahhh bakıyorumda hamaratız.....afiyetle yiyinn....sabah gelicekseler en güzelini yaptınn ..insan bir arada olup zaman geçirmek istiyor yoksa mutfaktan çıkmazdın....

sa. canlarım nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe çok ağrılarım var miyom ameliyatı olucam kısmetse para bulmaya çalışıyorum 5milyarmış histereskopi yöntemiyle ameliyat olacakmışım hastane ve doktor araştırıyorum çok yoğunum.bu arada teyzeleri 6 tane bebişimi dondurdular sizlere müjde vereyim dedim

canımsınn hep burdayım da genelde yazmaktan çok okumayı tercih ediyorum iyiyiz allaha hamd olsun ama kahverengi leke geliyor o biraz beni endişelendirdi ben kalp atışını duymadan kendime gelemem ancak o zaman rahatlıcam o kadar uğraştık ki bebek için rabbim herkesin gönlüne göre versin biz zor anne olmaya çalışanlardanız bunda da vardır bi hikmet inşallah hayırlısıyla tamamına da ereriz muckkk

allah kabul etsin ..benim bilgim yok ama nurusima niyetinizi...28 ayetten sonra geln muhammeden resulullahi dedikten sonra durum niyetini söylüyosun ondan eminim...hangi gün ne kadar okunur sayı bilgim yok

teşekkür ederim canımcımmmm o zaman benim nurusimeyı bulmam lazım gören olursa sorarsan çok sevinirm canımm muckkkk

ay maaşallah ne performans.fırın sütlaca bayılırım.kadayıfa hayır diyemem.yumurta çok severim.eeee o kahvaltıya bende gelirim
iyi canım sizin gelmenizi bekliyoruz...sabahten beriii gelip gelip kaçıyorlarrr onlarr kendilerinii çoooookkk iyii bilirler....bende tekkeyi bekliyorum.......sen nasılsın....bugün daha iyisiinidr inşallahhh...

kafama taş geldi bende arada birkere girip çıktım.ama işlerim vardı kııııııııız.iyiyim çok şükür.bu gün daha iyiyim.

Cnm Allah razı olsun duaların için cnm. Evet inş o baharlar hepimiz için gelcek inş.
Tedavin umarım seyyan cım sana hayırlı ve sağlık evlatların kapısını aşar inş cnm.
Tedavin inş çok iyi geçer cnm. Moralini yüksek tut ve bol bol dua et cnm.
Olucağına inan ısrarla iste yürekten iste olcak inş cnm inş inş.
Allah a emanet ol cnm. Bu ay sonu sana uğurlu bir dönemin başlangıcı olsun inş

iyi gidiyor şimdilik :) senn
iyi sen...............................böylemi gidecek bu sabaha kadar.anlat azcık bakem.neler yapıyon doktora gittin mi.en son ne aşamadasın.belki yazmışsındır kaçırmışımdır.

haydaaaaa.Allahım yardımcın olsun ya canım.bunuda atlatırsın hayırlısıyla.bak 6 tane yeğenimiz olmuş.

[
ohh maşşalllahhh bakıyorumda hamaratız.....afiyetle yiyinn....sabah gelicekseler en güzelini yaptınn ..insan bir arada olup zaman geçirmek istiyor yoksa mutfaktan çıkmazdın....
evet canımm inşallag güzel bir gün olur diye ümid ediyorum

kıııııııııız cızlak çırptığımı demeyi unutmuşum

inşallah bir gün bir yerlerde tanışmak nasip olurda sizde gelirsiniz kahvaltılara neyim
ay maaşallah ne performans.fırın sütlaca bayılırım.kadayıfa hayır diyemem.yumurta çok severim.eeee o kahvaltıya bende gelirim

]

hopppp hemen gel canım beklerimmm

bak süpürgemi yolladım çık kapının önüne alsın getirsin senii

cızlakta var cızlakkkkk

kız geçmişi mi bitiremedin.sende hayalet mi takılıyon.

armut drsem çık elma dersem çıkma.armuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

kızlar abartmamış mısınız? :) böyle görmenize de sevinmedim değil :)
evet yaaa bak mudirem yine guzel dusunmus evet muhat bir en dir...keske kopyasi olsada evlere birertane muhat alabilsek ne iyi olurdu..sonra bisim psikolojimiz duzelirdi her ay bi tane dogururduk
kız bana ev süpürgesi muamelesi yapma:) her eve lazım ha:) alan bi pişman almayan bin pişman zaten:)
ben tarihe yüklendim :)

selamınaleyküm kızlar nasılsınız

ben çokkkkkkkkkk yoruldum daha ev süpürcem

:)
teyze olduk:)

yok daha gitmedim doktora adetim yaklaştı zaten.bu sefer ağrısı filan var :) ayrıca soğan kürü kullanıyorum işte oda pazartesi bitecek. inşALLAH bu son adetim olur :)

a.s. canım sen iyisin ya bizler dahada iyi oluyoruz inan buna....yumoşlarında sayısı çok iyiii...inşallah ikizin olur kız...
hayırlısıylan bunuda atlatıcan ama parası ne kadar çook muş yawww..allah yardımcınız olsun....ayyy yakında teyzeyiz ne güzel....

ben tarihin yarısına geldim ama başlarıı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…