Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyiii akşamlar canlarrrr
nasılızzz bakemmm???
iyi akşamlar canım sen asılsın

canım evet tevafuk olmuş.vardır bir hayır duaların bu sıkıntılı dönemlerine denk gelmesin.inşaallah bu hafta okunacak duaların vesilesiyle sana yeni ve güzel,hayırlı kapılar açılır ve tüm sıkıntılarından sıyrılırsın.veeeeeeeee aramıza dönersin.daha sık görüşürüz o zaman.

Supriz cnm bak ne kadar bilinçli olgun bir kadınsın. Eşinde iyiymîş Allah bozmasın huzurunuzu yuvanızı inş daim olsun mutluluğunuz amin.
İnanıyorum hayırlı sağlıklı evlatların olacak ve sen mükemmel bir anne olacaksın çok iyi hayırlı evlatlar büyüteceksin Rabbim in izniyle. Üzülme cnm su akar yolunu bulır. Herşey hayatında tam olacağı günler gelcek inş tez zamanda.

Allah ben gibi bekarlarda inş hayırlı huzurlu yuva ve eş nasip etsin inş. Amin
Valla huzuru ve sağlığı hiçbişeye değişemem sonra gerisi gelir zaten Allah ın izniyle.
Kendine çok iyi bak canım Allah a emanet ol. Çok öptüm
Üzülem sakın çok iyi bir anne olacaksın inş

canım nerdesin ya bugünde yazdım bir ara merak ettim seni.herşey yolundamı?

Canım ya Allah razı olsun binlere sizlerden senden.
Evet bu hafta bir işim var inş hayırlısı ile gerçekleşir. Gerçekleşirse inş kendimi daha iyi hissetcem inş.
Bakalım Rabbim e güveniyoö inş yardım etcek bana.
İşte çok yoğunum ben giremiyom pek.
Evde net bağlantıl yok telden bakıyom. Telden de zor oluyor fazla takılmıyom. Ara ara bakıp çıkıyorum.
Ama maşallah topic bol bebişle doldu. Sürekli hamiş car mı diye bakıyorum
Mutlu oluyom en azından dualarımız kabul oluyor diye mutlu oluyom insanın umudu çok oluyor dahada.
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayat?

teşekkür ederim...biliyorum ki bizimki zor anne olanlar evlatlarına iyi anne olucakk en azından daha farklı yaklaşacağız...evlatlarımızda hayırlı bir nesil olur allahı izniyle....
önce sağlık ve huzur...allah herkesin yuvasını daim etsin....sanada tüm bekarlara da rabbim hayırlı kapılar açıp iyi insanlarla karşılaştırsın ....aminnnn..

sende allaha emanet ol....tekrar görüşmek üzere canım....

iyiyim elhamdülillah sen nasılsın canım
iyi canım ne olsun ....arkadaşlarla sohbete devam...iyi ki varsınız...iyiki kk var en güzel topik bizim topik.....hamiş kalırsam sloganım en güzel gobiş bizim göbiş diyecem bak şimdii aklıma geldii buuu ayy çoooooooook hoşuma gitttiii.....

çok şükür canım.şimdilik yok bir yaramazlık.bu ay sonu nasipse tedaviye başlıyorum bende.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah.senin içinde dua ediyorum.hayatının en kısa zamanda düzene girmesini ve ne olduğunu bilmiyorum ama hayatında olan olumsuzlukları atlatmanı diliyorum.mutlu ol inşaallah canım.hayırlı,güzel ve huzurlu bir yuvan olmasını temenni ediyorum.karanlığın sonu aydınlıktır.ve untma her tünelin bir çıkışı vardır,tıpkı kışın ardından ilkbaharın gelmesi gibi.seninde baharın en kısa zamanda gelsin.

canlarım bilen var mı fetih süresine başladım her gün 1 defa toplam 41 olacak şekkilde okucam 28 ayetten sonra geln muhammeden resulullahi dedikten sonra durum niyetini söylüyorsun acaba doğru mu yapıyorum ya da nasıl yapmam gerekiyor bilgisi olan lütfen

deliii kıııızzz güzel slogan tabi :)

selamınaleyküm kızlar nasılsınız

ben çokkkkkkkkkk yoruldum daha ev süpürcem
a.s. hoşgeldin...bizler iyii sen nasılsın....ooo işler güçler bitmemişş....ben yatanlardanım canım ....ne gelen var ne gidenn....büyükşehirin zararları....

selamınaleyküm kızlar nasılsınız

ben çokkkkkkkkkk yoruldum daha ev süpürcem
aleyküm selam canım ya çok yorulduysan bırak yorma kendini yarın süpürürsün.
evet canım bende öyle biliyorum.taze anne adayı hiç girmiyosun bu aralar.neyse iyi olunda.iyi haberlerini bizlerle paylaşmayı untma.merak ediyoruz sonra tamammıAllah dualrını kabul etsin.hamilelik takvimi pekte yakışmış seybilimize.
deliii kıııızzz güzel slogan tabi :)
sibel nasılsın caım.sürprizzzzzz hemşerim sen nasılsın yawwwwww.

iyiyim canım çok şükür sen nasılsınn

allah kabul etsin ..benim bilgim yok ama nurusima niyetinizi...28 ayetten sonra geln muhammeden resulullahi dedikten sonra durum niyetini söylüyosun ondan eminim...hangi gün ne kadar okunur sayı bilgim yok

a.s. hoşgeldin...bizler iyii sen nasılsın....ooo işler güçler bitmemişş....ben yatanlardanım canım ....ne gelen var ne gidenn....büyükşehirin zararları....
yok canım ya benimde olmaz köyde olduğum için
böyle arada sırada
işler benim elimin ağırlığından bitmiyor
ama
bisürü şey yaptım
kadayıf sardııııııııııım
nohut yaptım
kuru bamya yaptım
fırın sütlaç yaptımmmmmmmmmmmm
köfte yoğirdim
yumurtalarıda haşladım

şimdi sıra ev süpürmede ve çamaşır katlamada

aleyküm selam canım ya çok yorulduysan bırak yorma kendini yarın süpürürsün.

[
.

ah be canımmmm kahvaltıya gelcekler
kalk hazırlan anca

Son düzenleme:
sibel nasılsın caım.sürprizzzzzz hemşerim sen nasılsın yawwwwww.
iyi canım sizin gelmenizi bekliyoruz...sabahten beriii gelip gelip kaçıyorlarrr onlarr kendilerinii çoooookkk iyii bilirler....bende tekkeyi bekliyorum.......sen nasılsın....bugün daha iyisiinidr inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…