yok canım ya benimde olmaz köyde olduğum için
böyle arada sırada
işler benim elimin ağırlığından bitmiyor
ama
bisürü şey yaptım
kadayıf sardııııııııııım
nohut yaptım
kuru bamya yaptım
fırın sütlaç yaptımmmmmmmmmmmm
köfte yoğirdim
yumurtalarıda haşladım
şimdi sıra ev süpürmede ve çamaşır katlamada
ah be canımmmm kahvaltıya gelcekler
kalk hazırlan anca
sa. canlarım nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe çok ağrılarım var miyom ameliyatı olucam kısmetse para bulmaya çalışıyorum 5milyarmış histereskopi yöntemiyle ameliyat olacakmışım hastane ve doktor araştırıyorum çok yoğunum.bu arada teyzeleri 6 tane bebişimi dondurdular sizlere müjde vereyim dedim
iyi ettin geldin.bizde seni seviyoruz kızGeldiiimmm seviyorum kız sizi
iyi hadi inşaallah soğan kürü işe yaramıştır ki çok duydum soğan küründen sonra hamile kalan.hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.yok daha gitmedim doktora adetim yaklaştı zaten.bu sefer ağrısı filan var :) ayrıca soğan kürü kullanıyorum işte oda pazartesi bitecek. inşALLAH bu son adetim olur :)
hayırlı akşamlarrr
iyi ettin geldin.bizde seni seviyoruz kız
a.s. güzellikkkkSelaaamm güzellikler
cızlakta ne kız.....inşallahh tanışmak nasip olur ....bende beklerim herkesiiii[
evet canımm inşallag güzel bir gün olur diye ümid ediyorum
kıııııııııız cızlak çırptığımı demeyi unutmuşum
inşallah bir gün bir yerlerde tanışmak nasip olurda sizde gelirsiniz kahvaltılara neyim
hopppp hemen gel canım beklerimmm
bak süpürgemi yolladım çık kapının önüne alsın getirsin senii
cızlakta var cızlakkkkk
hayırlı akşamlarrrrrr...hayırlı akşamlarrr
iyi ettin geldin.bizde seni seviyoruz kız
iyi hadi inşaallah soğan kürü işe yaramıştır ki çok duydum soğan küründen sonra hamile kalan.hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.
arada bi talimat vermeyi untma kızım meraktayız yani
hoşbulduk canımnasılsınn
a.s. güzellikkkk
cızlakta ne kız.....inşallahh tanışmak nasip olur ....bende beklerim herkesiiii
hayırlı akşamlarrrrrr...
Hamdolsun canım iyiyim
Bugün kalabalık maşaallah burası da
sağol canım Allah razı olsun inanın ne diyeceğimi bilemiyorum 300 -500 tutar diye düşünüyordum ama kullandığım iğneler hormon iğneleri olduğu için miyom 2 cm daha büyümüş malesef artık büyük bir ameliyat sınıfına giriyor ve ben daha önce doğum yapmadığım için rahme zarar gelmesin diye göbekten kamerayla girilerek yapılacakmış ameliyat çok zordayım Rabbim bir yol göstersin inşallah kredi kartımında limiti doldu 5 milyar ona borç yaptım tam sevindim derken depresyona girdim sonucu hayırlı olsun inşallahhaydaaaaa.Allahım yardımcın olsun ya canım.bunuda atlatırsın hayırlısıyla.bak 6 tane yeğenimiz olmuş.
evet canım şükürler olsun bir adım attık inşallah hem teyze hem anne olacaksınız bir iyleşeyim topikte açıcam inşallah herkese umut olurum:)
teyze olduk:)
Allah razı olsun canım her daim iyi olun inşalllah şükürler olsun döllenmede olmuş çok mutluyum ama şu miyom işi hevesimi kursağımda bıraktı hayırlısıyla bunuda atlatırım inşallah inşallah canım teyzede annede olacaksınız Allah'ın izniylea.s. canım sen iyisin ya bizler dahada iyi oluyoruz inan buna....yumoşlarında sayısı çok iyiii...inşallah ikizin olur kız...
hayırlısıylan bunuda atlatıcan ama parası ne kadar çook muş yawww..allah yardımcınız olsun....ayyy yakında teyzeyiz ne güzel....
çok sağol canım Allah razı olsun inşallah canım Rabbim bir kapı açar bugünlerde geçer Allah'ın izniyle inşallah canım Rabbim nasip ederCanım Rabbim denk getirsin,kolaylık versin maddi-manevi yardımcınız olsun...Sen anne bizlerde teyze mi olcaz şimdi Allahın izniyle,elhamdülillah kabul oluyo dualarımız
valla aşağıya bakamadımki daha geçmişteyimokuya okuya geliyorum maşallah neka çok konuşmuşsunuzz
Ben daha yeni girdim bugün,bakamadım geçmişe de,neler kaynattılar ki
Gözüm kesmiyo okumayı ama merakta etmiyo değilim
çok sağol canım Allah razı olsun inşallah canım Rabbim bir kapı açar bugünlerde geçer Allah'ın izniyle inşallah canım Rabbim nasip ederinşallah isteyen herkes evladına kavuşur biran evvel.evet canım dualarınız kabul oluyor durmak yok yola devam biraz düzeleyim dualrda destek olucam sizlere inşallah
sen yine bugünde eksik kalmışınben dün akşam saat 9 civarlarından beri yoktum
hayırlı geceler ....yine bekleriz...bayanlar ben çıkayım kocam gelmek üzere :) hayırlı geceler size
sağol canım Allah razı olsun inanın ne diyeceğimi bilemiyorum 300 -500 tutar diye düşünüyordum ama kullandığım iğneler hormon iğneleri olduğu için miyom 2 cm daha büyümüş malesef artık büyük bir ameliyat sınıfına giriyor ve ben daha önce doğum yapmadığım için rahme zarar gelmesin diye göbekten kamerayla girilerek yapılacakmış ameliyat çok zordayım Rabbim bir yol göstersin inşallah kredi kartımında limiti doldu 5 milyar ona borç yaptım tam sevindim derken depresyona girdim sonucu hayırlı olsun inşallah
evet canım şükürler olsun bir adım attık inşallah hem teyze hem anne olacaksınız bir iyleşeyim topikte açıcam inşallah herkese umut olurum
Allah razı olsun canım her daim iyi olun inşalllah şükürler olsun döllenmede olmuş çok mutluyum ama şu miyom işi hevesimi kursağımda bıraktı hayırlısıyla bunuda atlatırım inşallah inşallah canım teyzede annede olacaksınız Allah'ın izniyle
çok sağol canım Allah razı olsun inşallah canım Rabbim bir kapı açar bugünlerde geçer Allah'ın izniyle inşallah canım Rabbim nasip ederinşallah isteyen herkes evladına kavuşur biran evvel.evet canım dualarınız kabul oluyor durmak yok yola devam biraz düzeleyim dualrda destek olucam sizlere inşallah
sanada çok geçmiş olsun canım.benim miyom 8 cm olmuş yaklaşık 2cm büyümüş tüpbebek tedavisiyle hormon iğneleri büyütmüş aslında rahim duvarının dışında ama rahimden daha büyükmüş iyileşme sürecide 2 aymış inşallah herşey yolunda gider bebişlerimin gelmesi için sabırsızlanıyorum.Allah razı olsun zaten sizin dualarınzla gördüm bugünleri inşallah yine dualarınızla bu sıkıntınında üstesinden geliriz amincanım biliyosun bende kasım ayında bir kist ameliyatı oldum.göbekten laparoskopi.aynen 5 milyardı.kaç cm.myomun merak ettim.çünkü bazılarını doğum esnasında( sezeyanla )alıyolar.iyice araştırdınızmı.sakın haaaaaaa depresyon yok.Allah açıyor bir kapı merak etme.herşey güzel olacak canım benim.duamızdasın.keşki elimizden daha fazlası gelse.
sanada çok geçmiş olsun canım.benim miyom 8 cm olmuş yaklaşık 2cm büyümüş tüpbebek tedavisiyle hormon iğneleri büyütmüş aslında rahim duvarının dışında ama rahimden daha büyükmüş iyileşme sürecide 2 aymış inşallah herşey yolunda gider bebişlerimin gelmesi için sabırsızlanıyorum.Allah razı olsun zaten sizin dualarınzla gördüm bugünleri inşallah yine dualarınızla bu sıkıntınında üstesinden geliriz amin
evet canım ya büyükmüş :18::18::18::18::18:amin canım Allah razı olsun onlar beni 8 senedir beklettiler bende onlara ceza verdim diyorum eşime ne gaddarsın diyorcanım büyükmüş myomun.inşaallah en kısa zamanda atlatırsın da kavuşursun bebişlerine.onlarda eminim sabırsızlanıyodur annelerine kavuşmak için.kız senin hakkında hep çoğul konuşuyoruz.ikiz mi olacak ne.
ben tarihin yarısına geldim ama başlarıı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?