evet nasipse görüşeceğiz ..biraz erteledik memlekete gidersem senle anam bu sıralar dostluk fırtınasıı esiyor...maşşallahh...1.5 yıldır buralarda insansızlık çekiyorumm dile kolay...darısı sizli günlereyakalandııııııııııııım.nabayımbe ya bi bakayım dedidim.eşim tutturdu dışarı çılkalım diye bende dur bi bakim azcık dedim.dünür bak kaysla sürpriz görüşecekmiş.bi sen kaldın ya.bizde senle görüşekmi acep.neyse ben çıkmalıyım.tepemde hadi hadi diyo ya.(kociş)ama akşam burda olucam.sende burda ol lütfen.lütfen.lütfen.
inşallahhh gün ola harman ola...olmaz mıyım
hadi iyi eglenceler
darısı başıma
kız ilk arkadaş üyen ben olabilirim yanii...maksat listedekii sayın artsın...şimdiden hayırlıı olsun face sinzaten kulagın çınlasa benden biliyon.
canım ben bi faceye bakayım kendime üye bulabilecek miyim
hımmmm canım valla çaışmak lazım atanmak için
yoksa zor :)
facem 2 yıldır varevet nasipse görüşeceğiz ..biraz erteledik memlekete gidersem senle anam bu sıralar dostluk fırtınasıı esiyor...maşşallahh...1.5 yıldır buralarda insansızlık çekiyorumm dile kolay...darısı sizli günlere
inşallahhh gün ola harman ola...
kız ilk arkadaş üyen ben olabilirim yanii...maksat listedekii sayın artsın...şimdiden hayırlıı olsun face sin
evet haklısın canım senin bölüm ne ?**
face yazınca direk onu çağrıştırdıı edebiyat öğretmenim...olur kız yazın sen, kays ,bide ecrin07 vardıı bana gelirsiniiz....facem 2 yıldır var
canım ben bi şeye üye oldum da ona üye arıyorum
insansızlık mıçekiyon sen orda
yazın geleyim ankaraya da melum kişilerin kulaklarını çenlatalım
sibelkoçak da vardı sanırım, merseray da kı vardı acaba::) var var bayag bi var.face yazınca direk onu çağrıştırdıı edebiyat öğretmenim...olur kız yazın sen, kays ,bide ecrin07 vardıı bana gelirsiniiz....
İyi pazarlar güzel anne adayları nasılsınız
İyi pazarlar güzel anne adayları nasılsınız
onları da çağırız desene sayımı artıyor ama çift taraflıyım...sibelkoçak da vardı sanırım, merseray da kı vardı acaba::) var var bayag bi var.
bursadan kalabalık olalım da tek
sibelkoçak da vardı sanırım, merseray da kı vardı acaba::) var var bayag bi var.
bursadan kalabalık olalım da tek
iyi pazarlar canım,
çok şükür iyiyiz bursalılar yok da rahat rahat atıp tutuyoz işte
iyi pazarlar ...hoşgeldin nasılsın...bbende iyii bi ara market alışverişi için dışarı çıkmıştım...gelince soluğu burda aldım
onları da çağırız desene sayımı artıyor ama çift taraflıyım...
:) Birazdan damlar bursalı güzeller.Meryem suresine başlayamadım ben daha canım ya 8 gün oldu regl daha bitmedi ve o kadar az oluyor ki çok sinir bozucu.Sizin dualar ne alemde canımcım
Bende iyiyim hamdolsun canım.Benim de işlerim var bir bakıp çıkacam 5 dk dedim eşime ama çı ka mı yo rum :)
canım nerdesin sen 3 gündür?
iyi misin? bi sorun yoktur inşaallah.
a.s. bizler iyi sen nasılsın...nasıl gidiyorr anne adayı?kızlar s.a nsılsınızz?
kızlar s.a nsılsınızz?
iyi akşamlar hoşgeldin...bizler iyi sen nasılsın....şu sıralar hamiş çalışmaları var neticeleri bekliyoruz dört gözlee....iyi akşamlar kızlar ne var ne yok nasılsınız?
yeni hamişler varmı uzun zamandır gremiyorum
kızlar s.a nsılsınızz?
canım ben okuyamayacagım sanırım meryem suresini.
çünkü çok zor ilerliyorum.
akşam 9 da evde dersim bitiyo öğrenciyle. pek halim kalmıyo
eşimde benim yerime okumaz.
ben diğer duaları tamamlayayım diye çalışıyorum.
eksik kalırsa sanırım bi o eksik kalacak. ama başka bi dua varmış ona da başladım bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?