gelmiş kaydettim...ben beğenme bildirimi diye bakmamıştım.....Süpriz Nurusima size arkadaşlık teklifi gönderdim gelmedi mi,ay beceremedim mi yoksa
yok anacım kıbrısköyü değil ama bilirim orayı da biz konya yolundayız şehirn dışı taaa..... kız sürpriz bi bugün keçi... ye gidiyoruz hani orda bi migros varya orda yakasında kırmızı karanfil olan birini görürüsen koş sarıl işte o benimkıbrıs kööyünde misin kız
gelmiş kaydettim...ben beğenme bildirimi diye bakmamıştım.....
hımmm özelde yazarsan merakımız gidecek canımmm...hadii yaaa şelalenin orasıı....yok anacım kıbrısköyü değil ama bilirim orayı da biz konya yolundayız şehirn dışı taaa..... kız sürpriz bi bugün keçi... ye gidiyoruz hani orda bi migros varya orda yakasında kırmızı karanfil olan birini görürüsen koş sarıl işte o benim
yok ama olcak deriz kızCanım,boşvere boşvere evi bi görsen savaş alanına döndü,bilmeyenler 4-5 çocuğu var derler kesin
ömürsün vallahiyok anacım kıbrısköyü değil ama bilirim orayı da biz konya yolundayız şehirn dışı taaa..... kız sürpriz bi bugün keçi... ye gidiyoruz hani orda bi migros varya orda yakasında kırmızı karanfil olan birini görürüsen koş sarıl işte o benim
devekuşu yumurtası gibidir inşaallahşmdi ben çıkıyorum gezmeye gitcez haaaaaaa unuttum ben size demeyi yaaa yarında hastaneye gidecez bugün o yüzden çıkıyoruz.... dua edin de yumurtalarım çift sarılı çıksın:)))))))))))))))) herşey yolunda olsun inşaallah
tamam okudum yazdımşmdi ben çıkıyorum gezmeye gitcez haaaaaaa unuttum ben size demeyi yaaa yarında hastaneye gidecez bugün o yüzden çıkıyoruz.... dua edin de yumurtalarım çift sarılı çıksın:)))))))))))))))) herşey yolunda olsun inşaallah
yok hayatım kafama su kaçtı...klavyenize su mu kaçtı?
yakalandııııııııııııım.nabayımbe ya bi bakayım dedidim.eşim tutturdu dışarı çılkalım diye bende dur bi bakim azcık dedim.dünür bak kaysla sürpriz görüşecekmiş.bi sen kaldın ya.bizde senle görüşekmi acep.neyse ben çıkmalıyım.tepemde hadi hadi diyo ya.(kociş)ama akşam burda olucam.sende burda ol lütfen.lütfen.lütfen.dünür nerdesin bakalım.
böyle yakalım işte
yakalandııııııııııııım.nabayımbe ya bi bakayım dedidim.eşim tutturdu dışarı çılkalım diye bende dur bi bakim azcık dedim.dünür bak kaysla sürpriz görüşecekmiş.bi sen kaldın ya.bizde senle görüşekmi acep.neyse ben çıkmalıyım.tepemde hadi hadi diyo ya.(kociş)ama akşam burda olucam.sende burda ol lütfen.lütfen.lütfen.
hadi sende ders çalış biraz.aklım burda kalıyo yaaa.
Ohh maşaallah canım,ayrıca kolay gelsin şimdiden
Canım Rabbim denk getirsin,kolaylık versin maddi-manevi yardımcınız olsun...Sen anne bizlerde teyze mi olcaz şimdi Allahın izniyle,elhamdülillah kabul oluyo dualarımız
cızlakta ne kız.....inşallahh tanışmak nasip olur ....bende beklerim herkesiiii
hayırlı akşamlarrrrrr...
ayyyyyy alemsin:)
ben burda denemelere yazıldum
gk gy - eğitim 50 tane 150 tl:)
unutmamak için sınav şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?