Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aleyküm selam canım hoşbulduk tatlım ben bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun ağrım azaldı azda olsa.şimdi ameliyat stresi sardı beni onuda atlatırım Allah'ın izniyle sonra bebişlerimin gelmesi için gün sayarım inşallah

aynen canım dediğin gibi nerelerden geçtim ne yollar katettim R abbim bana mucizeler yaşattıinşallah bu sıkıntıyıda atlatayım her yokuşun bir inişi vardır Rabbim yardımcımız olsun.
canım oku fetih suresini Allah'a şükür ben çok faydasını gördüm okumak isteyen arkadaşlarıma yardımcı olabilirim yeterki isteyin her zaman sizler için elimden geleni yaparım

selamun aleyküm kızlar

Selamün aleyküm,nasılsınız hanımlar :81: :81: :81:

a.s. hanımlar buyrun sohbete...hoşgeldiniz....bizler iyi sizler nasılsınız...kahvaltı sonrası kedi gibii kenara çekildim...arkadaşlarımla keyif yapayım dedimmm
yok kız gizli değilim ki hımmmmm uzakmış
sincan falan olaydı iyi olurdu:)
hımmm gizli olan başkasıymışş...olsun hem biz ormanları karıkoca çook severiz....uzak olsun yine gideriz....taşlara bakmaktan ömrüm geri gittiii yawww....ahhh yeşil bursammm...

hoşbulduuk :) akşama kadar burdayım inşALLAH

sağol hayatım demen yeter....sen şimdii tedavine odaklaşş...inşallahh iyi haberlerinii alıcaz....herşeyy güzel olucakk....allah yolunuzu açık etsin...

Hoşbuldum tatlım nasılsın

Bende çay içip çekirdek çitliyom

iyii ne olsun..pazar modundayız.... çayı bende hafta sonundan hafta sonuna içiyorum nerdeyse...çekirdek işini bbıraktım iyi değil diye kabak tüketiyorum arada badem falan...iştee dün uzun süredir ilk defa nescafe içtimm ara verdim çok içiyorumda olmuyordur diyee türk kahvesini bile bıraktım...ahhh burnumda tütüyor..neyse dün dayanamadım bir kaçamak yaptım...bir kerede bişey olma dimii

hoşbulduuk canııım nasılsın :)
şükürler olsun canım bugün daha iyiyim ağrım hafifledi kendimi daha iyi hissediyorum

Pazarları hiç sevmiyom ya

Bende artık eskisi gibi içmiyorum ama yinede fazla sanırım,biraz düşürmem lazım çayı.Nescafeyide çok severim.Amaan bişey olmaz canım,kendimizi ödüllendirelim ara sıra

Birsürü işim var,kalkıp yapasım hiç yok ya,ev almış başını gidiyo

İnşaallah canım,yakında Allahın izniyle alıcaz müjdeni,öyle inanıyorum ki buna.Rabbim yardımcınız olsun...

Canım ben Hatimlerimden vakit kalırsa inşaallah Fetih Suresini senin söylediğin usulle okumak istiyorum.Ama Fetih Suresinin hatimi 41 adet;bu usulde 33 mü okunması gerekiyor,sen kaç tane okutturdun.Bide bi günde bitirebilir miyim,41 gün ayrı ayrı değildir inşaallah :26:

nörüyonuzzz hanımlarrrrrrrrr
dersaneye giecektim
vazgeçtim. çıkamadım ki netten :)

boşverişleriii kız... hafta sonu ben pek iş yapmam acil durumlar dışında...yarın yaparsın artık...

amin canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.canım hatim yapmıyoruz ki niyet için okuyoruz bizim hocamız bana özellikle söyledi niyet için bu şekilde yap saidi nursi hazretlerine bu şekilde öğretilmiş oda hapisten kurtulmuş istediğin gibi yap canım önemli olan niyet hakkınızda hayırlısı olsun.günü önemli değil canım kendini fazla yorma sıkılmadan ve canı gönülden dua etmen daha hayırlıdır

canım benim dua etmenin kime zararı olur hem kulun kula duası daha makbul olur ben her zaman hazırım yeterki isteyin
inşallah benim içinde sizin içinde güzel günler yakındır
sen duanı yap bitanemm...hele bi hamiş kall ..bak o zaman daha çook yorulacaksın...kova arkadaşım birde sönmez kovaydı galiba...

Cümlemizden canım...Bizde okuyalım inşaallah,O Zat'ın hapisten kurtulmasına vesile olan dua,bizimde sıkıntılardan içinde bulunduğumuz belirsizlikten kurtulmamıza vesile olur inşaallah...Çok sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…