- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
KEKMİİİİİİbenn bayılırımm kekeee afiyet olsunnn canım şifaaalar olsunnn inşş:))kızlar babaya ayrı düşkün oluyo bende kendimde ve cevremde görüyorum gercekden benimde annem şeker hastası ah canım bizde yok yokkk Allahım başımızdan eksik etmesin onları inşşş kimselerede muhtaç etmesinnn
hııııııııııım hadi bakalım birinç kim olacak bende merak ediyorum.bu gidişle nekadarzor birinç galiba bak kız iyiakşamlar dedi gitti duları okumaya.bizde burda lak lak
ah keşkem ah keşkem
babanın iyiye gitmesine çok sevindim.dahada iyi olacak merak etme.evet kızlar babaya çok düşkün olurlar.ben babama aşıktım.o benim herşeyimdi.arkadaşım,dostum,sırdaşım.birgünüm mgeçmezdi sesini duymadan.şimdi 1.5 yıl oldu ne sesini duyabiliyorum,ne görebiliyorum...................doyamadım.ama İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN.
kızlar ne çok sayfa ilerlemiş ne çok konuşmuşsunuz öle 2 gündür yoktum ne yazıkki kaynanoşa gittim gitmez olaydım moral sıfır geri döndüm yarın için başka doktora tekrardan randevu aldım yeni bir bebek serüveni yeniden başlıyor rabbim hayırlısını versin bizlere
kızlar ne çok sayfa ilerlemiş ne çok konuşmuşsunuz öle 2 gündür yoktum ne yazıkki kaynanoşa gittim gitmez olaydım moral sıfır geri döndüm yarın için başka doktora tekrardan randevu aldım yeni bir bebek serüveni yeniden başlıyor rabbim hayırlısını versin bizlere
babanın iyiye gitmesine çok sevindim.dahada iyi olacak merak etme.evet kızlar babaya çok düşkün olurlar.ben babama aşıktım.o benim herşeyimdi.arkadaşım,dostum,sırdaşım.birgünüm mgeçmezdi sesini duymadan.şimdi 1.5 yıl oldu ne sesini duyabiliyorum,ne görebiliyorum...................doyamadım.ama İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN.
hayırlı geceler kızlar ben çıkıyorum yarın inşALLAH konuşabiliriz :) bugün konuşamadık yine ama neyse buna da şükür.
konuşunsana bu kızşa !! :)hayırlı akşamlarr hanımlarrrbenlede konuşun yaa :86:
hava atmak gibi olmasın benim tatil yeni başlıyosümeyyab iyiyim canım sen nasılsın??*kaç yıllık evlisin??*
benim yarın için hazırlık yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyorrrrrrrrrrr.......
offfffffff tatil bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........................pazar gününü ve pazartesi iş başını sevmiyom yaaaaaaaa.ama işim olduğu için binlerce kez şükürler olsunnnnnnnn..muhatım bekliyoruz senideeeeeeeeeeee...hadi gel artık..........birlikte çalışalımmmmmm...
sümeyyab sen çalışıyor musun.......
aaa ben evli oldugunu hiç düşünmedim,Cnm çok şükür iyi olmaya çalışıyorum. Biraz sıkıntılı günler geçiriyorum bakalım nasipse en kısa zamanda geçecek tüm kalbimşe inanıyorum
Sen nasılsınyenisin galiba topicde değil mi? Daha evvel farketmedim hoşgeldin
Ben evli değilim cnm. Evliydim ayrıldım cnm. Boşanalıda galiba 10 11 ay olcak sanırsam
Bu topicde ne işin var dersenevliyekn bir bebek kaybettim, o yüzden burdakilerin hislerini yürekten paylaşıyorum. Dularınızda bir parça da olsa bende bulunmak istedim
aaaa gençmişsin kız daha:) ben de ne sanıyodumselam canım benim nasılsın.yaaaaaaaaaaa 11 bitiyor hatta 19 mayısta.babam düğün tarihimizi bu tarihte istediydi özellikle.çünküüüüüüüüüüü.anemle babamda 19 mayısta evlenmiş.
iyiyim canım çok şükür.güzel vakit geçirdim.onunla heranım güzel geçiyor benim.çabuk geldik sadece yemek yedik dışarıda.maç varmış eve döndük.
sanada hayırlı akşamlar canım sen nasılsın.
ohhhh temizlikler yapılmış.kartopu nasıl.bakıyorum annesine pekbi alışmış.kız kocan kıskanacak :44:
anaaaaaaaaaam şimdik ben yaşımı söylesem korkuyorum ya ben hepiniizin ablasımıyım ne moralim bozuldu bak şimdi.canım en güzel yaşlarındasın.tadını çıkaaaaaaaar(33 yaşındayım)
o kadar lafımdan bi bunu mu ders aldınız. mutluluk hırsızlıgı ha güzelcanım Allah muvaffak etsin seni inşallah.....hollandaca bana çok uzak bir dil..nasıl zor mu???
evet muhatın dediğini yapmamız lazım güçlü olup hayata sarılıp mutlu olmalı...mutluluğumuzla etrafımızdaki insanlarıda mutlu etmeliyiz ki bebişlerimizi de mutlu bir ortamda yetiştirelim değil mi?????
hayattan her gün her dakika her an mutluluk çalmak dileğiyleeeeeeeeeeeeee....inadınaaaaaaaaaaaaa........azimle....inançlaaaaaaaa.....
canım süpürgenin yıllık bakımı o yüzden gelemedim:)seyyanım Allah razı olsun.sağolasın canım
.acele ediyomki 2 haftaya sınavlar başlar benim işler yoğunlaşır...önce okuyayımki bitsin...
5ler gerçekten çoook tatlılar....tam yemeliklerrrr.....
eslemcim ben çıkıyommmmmmmmmm sen geliyon yaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
muhatım da geleydiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaa....bugün karşılaşamadık gitttiiiiiiiiiii yawwwwwwwwwwwwww.......
muhat atlagel tatlım gayri yaaaaaaaaaaaaaa.......
öpüldünüzzzzzzzz......hayırlı haftalar hepimizeeeeeeeeeeeeeee.
anaaaaaa senden öndeymişim ya benNe güzelmiş rengimBenden de iyilik,uyanınca kek yaptım hemen aşeriyom sanki
Canım İhlası Şerif ve La Havle bir hatim bitti.
Vakıa Suresinden 21 okudum,20 kaldı;oda yarın biter.
Kelime Tevhid 500 okudum..Salatı Tefriciye 500 okudum.
Kuranı Kerim yarısı okundu.
Şimdlik aklıma gelenler bunlar :26:
Hıı bide vaktim kalırsa Nurusimanın söylediği usulde Fetih Suresi okumak istiyorum bakalım
muhat papucu yarım çık dışarıya oynayalım ay bunu yazmak için ne uğraştım delimiyim ne........dünür gel artık sende.Allah bilir ben bunu yazana kadar gelmişsindir bile
Allaha havale et canım,takma kafana...İnşaallah yarın senin için tüm hayırlı şeylerin başlangıcı olur,Rabbim bu sefer bebeğini hayırlısı ile nasip etsin
Seyyanım,Rabbim babacığına rahmetiyle muamele etsin,Cennetinde Cemalini nasip etsin babana ve tüm ölmüş yakınlarınıza.Bu dünya gelip geçici yer,ne kadar uzun ömrümüz olsa yine doyamayız.Rabbim hayırlı ömürler hayırlı ölümler nasip etsin.Bize ve sevdiklerimize bu dünyadan kamil bir imanla göç edip,Cennetinde Cemaline kavuştursun Allahım.
Görüşmek üzere canım,sanada hayırlı geceler tatlı rüyalar
Muhat yaa nasıl benden öndesin,neler okudun bakim hıı :18:
Dur senin cevabı beklerken süpürgeme bineyim
ahhh bu insanlarr 1 bebek olur bu sefer ee 2 getir bak olmaz ara vermee derlerr hayat bizim hayatımız kime nee soruyolarda ellerine ne geçiooo acabaa bizi ne kadar incittiklerinin farkında bile değillerr:((
kuranın yarısı okundu.
10000 ihlas bitmek üzere,
tefriciye bitmek üzere,
1001 la havle bitti.diğer dualardan da okudum işte biraz :)
72,000 in 6 000 i bitti bide :)
tefriciyeden 2 hatim olabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?