Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ya babam rahatsızdı sölemişdim ya felçlik geçirmiştii onu öle görmek beni çok üzüyorr rabbim inşallah tez zamanda ona sağlık verirr yaa nebilim canım inşallah bidaha ki gitmemde düzelmiş olurr...

sana da bu renk.iyilik senden ne haber .dualar ne alemde.ben söylememç ben söylemem

[/COLOR]

Ne güzelmiş rengim Benden de iyilik,uyanınca kek yaptım hemen aşeriyom sanki

Canım İhlası Şerif ve La Havle bir hatim bitti.

Vakıa Suresinden 21 okudum,20 kaldı;oda yarın biter.

Kelime Tevhid 500 okudum..Salatı Tefriciye 500 okudum.

Kuranı Kerim yarısı okundu.

Şimdlik aklıma gelenler bunlar :26:

Hıı bide vaktim kalırsa Nurusimanın söylediği usulde Fetih Suresi okumak istiyorum bakalım

Son düzenleme:
muhat papucu yarım çık dışarıya oynayalım ay bunu yazmak için ne uğraştım delimiyim ne........dünür gel artık sende.Allah bilir ben bunu yazana kadar gelmişsindir bile

iyi akşamlar hanımlar forumda dolaşırken bu başlığı gördüm ve hemen size dua edip salatı tefriciye okudum allah isteyen herkese nasip etsin

ahan da gelmiş.bak ne kaa güzel olmuş rengerenk kıııııız dünür senin için uğraştım o kaa

:) sorun değil canım istediğin ren yazabilirsin..evet tabii ki dinç olmak lazım

Kıyamam canım,inşaallah düzelir üzülme Rabbim şifa versin babana ve tüm hastalara.Benim babamda da şeker var,ilk duyduğum zaman öyle üzüldüm,öyle taktım ki kafama,kız çocukları sanırım babalarına daha düşkün oluyo,ben kıyamıyorum onların en ufak bir şeyine;Rabbim başımızdan eksik etmesin

iyi sen nasılsın...ben bilmem eşim bilir e bakıyorum bir taraftan bir taraftan kk ya laf yetiştiriyorum..

Hamdolsun güzelim iyiyim bende....Kek yaptım kocişle keyif yapıyoduk,o televizyonda geziniyo bende size bakıyım dedim

muhat papucu yarım çık dışarıya oynayalım ay bunu yazmak için ne uğraştım delimiyim ne........dünür gel artık sende.Allah bilir ben bunu yazana kadar gelmişsindir bile

Kız keşke başka şey dileseymişin,Muhatı gördüm altta gelmiş;bende yazacaktım birazdan Muhat geelsene diye

KEKMİİİİİİbenn bayılırımm kekeee afiyet olsunnn canım şifaaalar olsunnn inşş:))kızlar babaya ayrı düşkün oluyo bende kendimde ve cevremde görüyorum gercekden benimde annem şeker hastası ah canım bizde yok yokkk Allahım başımızdan eksik etmesin onları inşşş kimselerede muhtaç etmesinnn

iyi akşamlar hanımlar forumda dolaşırken bu başlığı gördüm ve hemen size dua edip salatı tefriciye okudum allah isteyen herkese nasip etsin

Allah c.c ebeden razi olsun,çok teşekkür ederiz..Rabbim de senin gönlünden geçen tüm hayırlı istekleri tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin,yarin yardımcın olsun

kızlar memlekete gittim dedim yaa sormayan kalmadı haaa her gördüğüm soruyoo ay deli olacammm olsa haberiniz olurr dedimm bendee:)))ikizz bekliomm dedimmm

teşekür ederim cevaplar için ben evli değilim ama biliyrum bu konumu ablamdan oda yıllarca bekledi onada salatı tefriciye okumuştum çok şükür oldu hiç bi zaman umudunuzu kaybetmeyin bu mesajıda onun için yazdım allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...aminn

Evet canım portakallı kek istedi canım,uyanınca yaptım hemen,tarif kendime ait uyduruverdim Hepte uyduruk şeyler güzel olur zaten,kociş sildi süpürdü

Keşke yakın olsakta ikram edebilseydim hepinize

Canım benim babaannem şeker hastalığından çok çekti,bu hastalık ırsi oluyo ya,babamda da var şimdi ve ben bişey olur diye öyle korkuyorum ki...O dikkat ediyo zaten kendine,Rabbim senin annene de şifa versin.Amin gülüm,Rabbim başımızdan eksik etmesin,torunlarını görüp beraber büyütülmeyi nasip etsin hepimizin anne-babalarına

benim yoktur nda böyle tarihlere ilgim.ama babam ve annemle aynı gün olması çok özel benim için.ayy kız 11 yıl biit neredeyse hakikaten.Rabbim snada böyle mutlu,huzurlu (evli ve çocuklu)bir yuva nasip etsinde 11 yıllar geçir güzelliklerle inşaallah canım.ben aslın da biraz sıkıntılıyımda buraya girince rahatlıyorum işte biraz.kan tahlili sonuçlarımda HETEROZİGOT TAŞIYICI yazıyo araştırdım kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişeymiş kızlar bu arada bilgisi olan vardır.bilgilendiriverin beni bakem
hııııııııııım hadi bakalım birinç kim olacak bende merak ediyorum.bu gidişle nekadarzor birinç galiba bak kız iyiakşamlar dedi gitti duları okumaya.bizde burda lak lak

ah keşkem ah keşkem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…