bendeeben kedilerden çok korkuyommmmdaha doğrsuu ben hayvanlardan çok korkuyomm :)
hoşgeldin....
canım iyi haftalar ..onlar pek söz dinliyorlarr..7.sınıf dahil ve sonrası azıyor....iyi akşamlarr..
Sende öpüldün canım,Allaha emanetsin
Ay canım ne iyi olmuştur senin için,bende ay sonu gidicem bakalım nasipse
Annenlerde iyidir inşaallah,öpüyorum ellerinden
Ben akşamdan uyuyakalmışım,çok yiyince yoruldum uyudumGece nasıl uyucam bakalım
iyi sen nasılsın...ben bilmem eşim bilir e bakıyorum bir taraftan bir taraftan kk ya laf yetiştiriyorum..Hoşbuldum canım,nasılsın görüşmeyeli
sana da bu renk.iyilik senden ne haber .dualar ne alemde.ben söylememç ben söylemem
[/COLOR]
bendee:18:[/QUOT
ya nasıl korkmayalım canım ıyyyyy hele o böceklerr allahımm çok kokuyorummm aksilik bu ya heryerde bana denk gelirr koca koca böcekler
.
canım ister istemez hamişler görür..
iyi akşamlar hanımlar forumda dolaşırken bu başlığı gördüm ve hemen size dua edip salatı tefriciye okudum allah isteyen herkese nasip etsin
iyiyim canım çok şükür.bu sabah abimler,annem,halam veeeeeeee benim canım yeğenlerim bendeydi kahvaltıda.eeeee tabi erken kalktım.yemekten geldik uyumuşum.eeee malum uyuyup gece sohbetlerine dinç olmam lazım değil mi?ay ne zor okunuyo bu enk yazı.bu renk sana denk geldi sibelcim.gözlerine verdiğim rahatsızlıktan dolayı özürdilerim ama canım bu renk yazmak istedi.
sana da bu renk.iyilik senden ne haber .dualar ne alemde.ben söylememç ben söylemem
kız insan yaşını büyük söylermi.hele 21 yaşında göğsünü gere söyle.bizim yaşa gelince zaten o göüs içeri kaçar
kartopu kızmıydı erkekmiydi ya unuttum.ne güzel nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa be canım.torunlların bitanesine talibim ona göre
ya babam rahatsızdı sölemişdim ya felçlik geçirmiştii onu öle görmek beni çok üzüyorr rabbim inşallah tez zamanda ona sağlık verirr yaa nebilim canım inşallah bidaha ki gitmemde düzelmiş olurr...
iyi sen nasılsın...ben bilmem eşim bilir e bakıyorum bir taraftan bir taraftan kk ya laf yetiştiriyorum..
muhat papucu yarım çık dışarıya oynayalım ay bunu yazmak için ne uğraştım delimiyim ne........dünür gel artık sende.Allah bilir ben bunu yazana kadar gelmişsindir bile
Kıyamam canım,inşaallah düzelir üzülme Rabbim şifa versin babana ve tüm hastalara.Benim babamda da şeker var,ilk duyduğum zaman öyle üzüldüm,öyle taktım ki kafama,kız çocukları sanırım babalarına daha düşkün oluyo,ben kıyamıyorum onların en ufak bir şeyine;Rabbim başımızdan eksik etmesin
Hamdolsun güzelim iyiyim bende....Kek yaptım kocişle keyif yapıyoduk,o televizyonda geziniyo bende size bakıyım dedim
Kız keşke başka şey dileseymişin,Muhatı gördüm altta gelmiş;bende yazacaktım birazdan Muhat geelsene diye
iyi akşamlar hanımlar forumda dolaşırken bu başlığı gördüm ve hemen size dua edip salatı tefriciye okudum allah isteyen herkese nasip etsin
KEKMİİİİİİbenn bayılırımm kekeee afiyet olsunnn canım şifaaalar olsunnn inşş:))kızlar babaya ayrı düşkün oluyo bende kendimde ve cevremde görüyorum gercekden benimde annem şeker hastası ah canım bizde yok yokkk Allahım başımızdan eksik etmesin onları inşşş kimselerede muhtaç etmesinnn
benim yoktur nda böyle tarihlere ilgim.ama babam ve annemle aynı gün olması çok özel benim için.ayy kız 11 yıl biit neredeyse hakikaten.Rabbim snada böyle mutlu,huzurlu (evli ve çocuklu)bir yuva nasip etsinde 11 yıllar geçir güzelliklerle inşaallah canım.ben aslın da biraz sıkıntılıyımda buraya girince rahatlıyorum işte biraz.kan tahlili sonuçlarımda HETEROZİGOT TAŞIYICI yazıyo araştırdım kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişeymiş kızlar bu arada bilgisi olan vardır.bilgilendiriverin beni bakemKüçükken karşı komşumuzun kedileri doluydu. Ben hayatımda bir kere yeni doğan kesi elledim sadece. Yenî doğanda neye benzer bîlirsin kedi dışında herşeye
Mırlar ya kedi anam duvara tırmanırım ben değil aynı evde yaşamak. Büyük konuşmayıöda mecbur klamdıkça kediden kaçarım bennasıl bir korku sen tahmin et
Aaaaaaaaaaaaa bende çok istemiştim hep 19 mayısada evlenmeyi. Benim böle tarihlere semaptim vardırAllah nice nice 11 yıllar bitirmeyi nasip etsin inş huzurla sağlıkla mutlulukla inş. Darısı brnim başıma inş
Bende şükür cnm halime iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın peki
hııııııııııım hadi bakalım birinç kim olacak bende merak ediyorum.bu gidişle nekadarzor birinç galiba bak kız iyiakşamlar dedi gitti duları okumaya.bizde burda lak lakNe güzelmiş rengimBenden de iyilik,uyanınca kek yaptım hemen aşeriyom sanki
Canım İhlası Şerif ve La Havle bir hatim bitti.
Vakıa Suresinden 21 okudum,20 kaldı;oda yarın biter.
Kelime Tevhid 500 okudum..Salatı Tefriciye 500 okudum.
Kuranı Kerim yarısı okundu.
Şimdlik aklıma gelenler bunlar :26:
Hıı bide vaktim kalırsa Nurusimanın söylediği usulde Fetih Suresi okumak istiyorum bakalım
Kıyamam canım,inşaallah düzelir üzülme Rabbim şifa versin babana ve tüm hastalara.Benim babamda da şeker var,ilk duyduğum zaman öyle üzüldüm,öyle taktım ki kafama,kız çocukları sanırım babalarına daha düşkün oluyo,ben kıyamıyorum onların en ufak bir şeyine;Rabbim başımızdan eksik etmesin
Hamdolsun güzelim iyiyim bende....Kek yaptım kocişle keyif yapıyoduk,o televizyonda geziniyo bende size bakıyım dedim
Kız keşke başka şey dileseymişin,Muhatı gördüm altta gelmiş;bende yazacaktım birazdan Muhat geelsene diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?