- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Maşaallah tatlı rakibem ne zaman okudun ayol hepsini
Hmm demek öylee :18: :18:
Bende yarın Vakıayı bitiriyorum.
Tefriciyemi bitiriyorum.
Ayetel Kürsiyi bitiriyorum.
Yasinden de bir hatim bitiriyorum.
İhlası Şeriften de en az bir hatim daha yapıyorum.
Salatı münciyeye başlıyorum,belki bitiririm hızımı alamazsam
Evet sanırım tüm bunları yapınca gerçekten uçuyorum hehe
Foruma girmezsem merak etmeyin
kız sen memlekette dolmuşsun bayag
canım iyilik için söylüyolar ama tarzları yanlış.
napcan elin karılarını.
bebeğe odaklan bi
aaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seyhan cım iyi dileklerin için tşk ederim. Rabbîm herşeyin hayırlısını nasip etsin inş. Bakalım yaşayıp görcem.
Antikdeniz babana ve tüm hastalara Allah şifa versin inş.
Muhat cım bende hiç evlenmemiş olmayı onca şeyi hiç yaşamamış olmayı çok isterdim. Ama ne yapalım nasip böyleymiş.
Eskiden hayatımda bir tek şeyi değiştirmek isterdim. Anne hayatta olsun isterdim. Şimdi malesef elimde bir şans olsa hiç evlenmemiş onca şeyi hiç yaşamış olmak isterdim. Rabbim kimseye böyle hayırsız bir evlilik yaşatmasın inş.
Hayatımda en içimi yakan yaşadıklarımı hatırlamak oluyor. Hafızamı unutmak için silmek isterdim
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Yarın inş hayırlıve güzel bir hafta olsun inş.
ben de bitiriyim bu yazdklarını da gör sen :)
ohhh bee :)))))
canımm benimmm bebeişe tüm gücümle odaklandımmmyılmak yokk yala devamm
Sen çok güçlü birisin,herşeyin en iyisini hakediyosun kesinlikle.Rabbim babacığına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...Sen çok hayırlı bir evlatsın,dilerim Rabbimden seni çok hayırlı,Allah korkusu olan,İslamı yaşayan ve yaşatan hayırlı bir insanla tez zamanda karşılaştırır,huzurlu bir evliliğin ve hayırlı sağlıklı evlatların olur,Rabbim saadeti dareyn nasip etsin canım.Seni çok seviyoruz,dualarımızdasın,bizler her zaman burdayız,Rabbim yarin yardımcın olsun
Sen çok güçlü birisin,herşeyin en iyisini hakediyosun kesinlikle.Rabbim babacığına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...Sen çok hayırlı bir evlatsın,dilerim Rabbimden seni çok hayırlı,Allah korkusu olan,İslamı yaşayan ve yaşatan hayırlı bir insanla tez zamanda karşılaştırır,huzurlu bir evliliğin ve hayırlı sağlıklı evlatların olur,Rabbim saadeti dareyn nasip etsin canım.Seni çok seviyoruz,dualarımızdasın,bizler her zaman burdayız,Rabbim yarin yardımcın olsun
Kız şaka yaptım onların hepsi biter mi bi günde hiç:86: :86: Şakaydı şaka :86:
Sen yarın iyice dinlen canım yorma fazla kendini
ERKEN YATAN DÖL ALIR ERKEN KALKAN YOL ALIR.DOĞRU DİYON NE ERKEN YATIYOZ NE DE ERKEN KALKIYOZ.Bende merak ediyom birinciyi,kendime çok güveniyodum ama kolaylar bitmiyo asıl,tesbihlerYinede birincilikte gözüm,rekabete devam
Nekadarzor da olabilir evet.Demiştin ya erken yatan bişey alıyodu hani
Bizde ne erken yatmak var nede muhabbete doymak,bu gidişle napıcaz bakalım
amin canım aminbaşın sağolsun canımm evet ALLAHDAN GELDİK VE ALLAHA GERİ DÖNECEĞİZZ şüphesizz rabbim ölümünde hayırlısını versin seyyan elden ayakdan düşürmesin kimseyi
gençmişim dimi sen ne sandındı.konuşunsana bu kızşa !! :)
hava atmak gibi olmasın benim tatil yeni başlıyo
aaa ben evli oldugunu hiç düşünmedim,
hayırlısı olan bu demekki. bebegin için çoküzüldüm
aaaa gençmişsin kız daha:) ben de ne sanıyodum
o kadar lafımdan bi bunu mu ders aldınız. mutluluk hırsızlıgı ha güzel
canım süpürgenin yıllık bakımı o yüzden gelemedim:)
anaaaaaa senden öndeymişim ya ben
geldim dünürüm geldimyettim gariiii
bende bincemMuhat yaa nasıl benden öndesin,neler okudun bakim hıı :18:
Dur senin cevabı beklerken süpürgeme bineyim
kuran hatimim den 10 cüz kaldı.tefriciye bitti.ihlası şerif hatmi10.000 den4662 adet okudum kaldı 5338,kelimei tevhid 38400 okudum kaldı 33600(yarılamışım)vakıa 15 okudum,ayetel kürsi yarısı bitti.meryem suresi 10 gün kaldı.diğerlerine de başladım yavaş yavaş.hasta iken çekebileceklerimi bıraktım.birde ben 8 gün için bunların hepsini tamamlamam lazım.malum dönemim geldi çattı sayılır.eeeeeeee tedaviye başlıcam git gel okuyayamam adetten sonrada zaten az vakit kalıyor.benimki uzun sürüyoda.kuranın yarısı okundu.
10000 ihlas bitmek üzere,
tefriciye bitmek üzere,
1001 la havle bitti.diğer dualardan da okudum işte biraz :)
72,000 in 6 000 i bitti bide :)
tefriciyeden 2 hatim olabilir:)
ERKEN YATAN DÖL ALIR ERKEN KALKAN YOL ALIR.DOĞRU DİYON NE ERKEN YATIYOZ NE DE ERKEN KALKIYOZ.
amin canım amin
gençmişim dimi sen ne sandındı.
bende bincem
kuran hatimim den 10 cüz kaldı.tefriciye bitti.ihlası şerif hatmi10.000 den4662 adet okudum kaldı 5338,kelimei tevhid 38400 okudum kaldı 33600(yarılamışım)vakıa 15 okudum,ayetel kürsi yarısı bitti.meryem suresi 10 gün kaldı.diğerlerine de başladım yavaş yavaş.hasta iken çekebileceklerimi bıraktım.birde ben 8 gün için bunların hepsini tamamlamam lazım.malum dönemim geldi çattı sayılır.eeeeeeee tedaviye başlıcam git gel okuyayamam adetten sonrada zaten az vakit kalıyor.benimki uzun sürüyoda.
Cnm Allah razı olsun, Rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inş
Grş üZere inş
çok şanslısın çooooook.
yarın misafirliğe gitcem.
kızlar bişi sorcam size.
tefriciye topiğinde sıra bana geliyo. ben onu saysam da benim tefriciyelerimi ihtiyacı olanlara versem nasıl olur
kesinlikle katılıyorum.
bunları yaşan gerekiyormuş demekki.
ama helal olsun ne deyim ki çogu erkek bile dayanamazdı.
öyle bi evliliktense boşanmak sanırım en dogru karar.
peki düşünüyor musun evlenmeyi.
1 yıl geçmiş işte :)
ERKEN YATAN DÖL ALIR ERKEN KALKAN YOL ALIR.DOĞRU DİYON NE ERKEN YATIYOZ NE DE ERKEN KALKIYOZ.
amin canım amin
gençmişim dimi sen ne sandındı.
bende bincem
kuran hatimim den 10 cüz kaldı.tefriciye bitti.ihlası şerif hatmi10.000 den4662 adet okudum kaldı 5338,kelimei tevhid 38400 okudum kaldı 33600(yarılamışım)vakıa 15 okudum,ayetel kürsi yarısı bitti.meryem suresi 10 gün kaldı.diğerlerine de başladım yavaş yavaş.hasta iken çekebileceklerimi bıraktım.birde ben 8 gün için bunların hepsini tamamlamam lazım.malum dönemim geldi çattı sayılır.eeeeeeee tedaviye başlıcam git gel okuyayamam adetten sonrada zaten az vakit kalıyor.benimki uzun sürüyoda.
bide yasini şerif hatmini yarıdan fazla okudum.çoğu gitti azı kaldı.ama tek tek okuyorum.yani döngel yasin yapmadım.ancaaaaaaaaaak tefriciye de yardım aldım.birde şimdi kelimei tevhit için yine eşime başvurabilirim.dipnot olarak bildireyim.
ben okumam kocam okur" :) bizimkiler de yan geldi yatıyobide yasini şerif hatmini yarıdan fazla okudum.çoğu gitti azı kaldı.ama tek tek okuyorum.yani döngel yasin yapmadım.ancaaaaaaaaaak tefriciye de yardım aldım.birde şimdi kelimei tevhit için yine eşime başvurabilirim.dipnot olarak bildireyim.
Cnm ben bile gerçek anlamda emin değilim tekrar evlenmek istediğime açıkcası. Sadece anne olma iç güdüsü ağır basıyor bunu biliyorum.
Hayatıma yeni biri alabilir miyim alırsam tahammül gücüm nasıl olur sabırlı davranabilir miyim bilmiyorum.
Tek bildiğim tek yaşamak çok huzur verici, eve gidince kavga çıkacak korkusu yok, bağıran hakaret eden yok yokda yok yanî.
Şimdi buhuzuru bulmuşken evlenmek gözüm almıyor işin açıkcası bu.
Ya hayırsız olursa gene demekden kendimi alamıyorum.
Büyük konuşmayı sevmem o yüzden nasip diyorum. Eğer hayırlı olacaksa Rabbîm nasip etsin, ama hayırsız olacaksa olmasın diyorum. Şuan hayatıma girecek biride yok. Bakalım zaman ne gösterecek.
Ama şuan istediğim içime sinen huzurla yaşayacağım bir ev bulup taşınmak, evimide zamanla yenilemek geçmişten arındırmak herşeyi
evet canım ben ilgileniyorum.4 yasin değil 5 er yasin diüşüyo tatlım.yani evet perşembe akşamı biterse iyi olur.ama maruzatınız varsa (ay tam müdire gibi oldu bu kelime.)başkası yardım eder artık.sen adetliydin galiba demi.senmiydin o.cuma temizlenirim diyen.senin yerine okunur güzelim sen dert etme.cnm listeyle sen ilgileniyorsun sanırım duaların süresi en son perşembe mi?
birde ben liste kaçırmadım demii gideceğim gün bakmıştım 4 yasin vardı bugün baktım 5 yasin olmuş acaabaa ben arada kaçırdım mı dedimm
olur tabi canım.o da nasılsa çocuk için okunacak sende eksiklerini vaerir daha bi katmerli sevaba girersin inşaallah.ayyyy bitirmeseydim bana ver bana ver dicektim.çok şanslısın çooooook.
yarın misafirliğe gitcem.
kızlar bişi sorcam size.
tefriciye topiğinde sıra bana geliyo. ben onu saysam da benim tefriciyelerimi ihtiyacı olanlara versem nasıl olur
18 martta adet olucam canım.sonrada doktor maratonu başlayacak.kociş nasıl bitircen bunları ndedi.yetiştiremezsin.hırs yaptım ona.ama yardım da etti sağolsun.azıcııııııııık.nöööördün dünürüm nördüm.
bitmiş bile
eşlerden yardım serbestti de niye demediniz bakim :SNaptınız yaa geçmişiniz beni pöff :84: :84: :84: :84: :84:
Ben yarın bi başlıyımda görün siz,ahh bu 14 gün regl yaktı beniYoksam şimdiye diğer ikinci listeye başlamıştım
Şaka bi tarafa Allah kabul etsin canımBende Yasini normal şekilde 123 adet okuyacam.Eşlerden yardım almak serbest tabisi
evet canım ben ilgileniyorum.4 yasin değil 5 er yasin diüşüyo tatlım.yani evet perşembe akşamı biterse iyi olur.ama maruzatınız varsa (ay tam müdire gibi oldu bu kelime.)başkası yardım eder artık.sen adetliydin galiba demi.senmiydin o.cuma temizlenirim diyen.senin yerine okunur güzelim sen dert etme.
olur tabi canım.o da nasılsa çocuk için okunacak sende eksiklerini vaerir daha bi katmerli sevaba girersin inşaallah.ayyyy bitirmeseydim bana ver bana ver dicektim.
18 martta adet olucam canım.sonrada doktor maratonu başlayacak.kociş nasıl bitircen bunları ndedi.yetiştiremezsin.hırs yaptım ona.ama yardım da etti sağolsun.azıcııııııııık.
Naptınız yaa geçmişiniz beni pöff :84: :84: :84: :84: :84:
Ben yarın bi başlıyımda görün siz,ahh bu 14 gün regl yaktı beniYoksam şimdiye diğer ikinci listeye başlamıştım
Şaka bi tarafa Allah kabul etsin canımBende Yasini normal şekilde 123 adet okuyacam.Eşlerden yardım almak serbest tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?