Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm listeyle sen ilgileniyorsun sanırım duaların süresi en son perşembe mi?
birde ben liste kaçırmadım demii gideceğim gün bakmıştım 4 yasin vardı bugün baktım 5 yasin olmuş acaabaa ben arada kaçırdım mı dedimm

ben de bitiriyim bu yazdklarını da gör sen :)

kız sen memlekette dolmuşsun bayag
canım iyilik için söylüyolar ama tarzları yanlış.
napcan elin karılarını.
bebeğe odaklan bi
aaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ohhh bee :)))))
canımm benimmm bebeişe tüm gücümle odaklandımmmyılmak yokk yala devamm

Sen çok güçlü birisin,herşeyin en iyisini hakediyosun kesinlikle.Rabbim babacığına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...Sen çok hayırlı bir evlatsın,dilerim Rabbimden seni çok hayırlı,Allah korkusu olan,İslamı yaşayan ve yaşatan hayırlı bir insanla tez zamanda karşılaştırır,huzurlu bir evliliğin ve hayırlı sağlıklı evlatların olur,Rabbim saadeti dareyn nasip etsin canım.Seni çok seviyoruz,dualarımızdasın,bizler her zaman burdayız,Rabbim yarin yardımcın olsun

ohhh bee :)))))
canımm benimmm bebeişe tüm gücümle odaklandımmmyılmak yokk yala devamm

illa şiddet mi lazım:)
bak bebeğine odaklan bi
napcan sen ya
doğru söylüyolar hem :)
1 tane doğurunca açma arayı 1 tane daha doğur ne yani
neresi kötü

kesinlikle katılıyorum.
bunları yaşan gerekiyormuş demekki.
ama helal olsun ne deyim ki çogu erkek bile dayanamazdı.
öyle bi evliliktense boşanmak sanırım en dogru karar.
peki düşünüyor musun evlenmeyi.
1 yıl geçmiş işte :)

Cnm Allah razı olsun, Rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inş
Grş üZere inş

Kız şaka yaptım onların hepsi biter mi bi günde hiç :86: :86: Şakaydı şaka :86:

Sen yarın iyice dinlen canım yorma fazla kendini

çok şanslısın çooooook.
yarın misafirliğe gitcem.
kızlar bişi sorcam size.
tefriciye topiğinde sıra bana geliyo. ben onu saysam da benim tefriciyelerimi ihtiyacı olanlara versem nasıl olur

ERKEN YATAN DÖL ALIR ERKEN KALKAN YOL ALIR.DOĞRU DİYON NE ERKEN YATIYOZ NE DE ERKEN KALKIYOZ.
başın sağolsun canımm evet ALLAHDAN GELDİK VE ALLAHA GERİ DÖNECEĞİZZ şüphesizz rabbim ölümünde hayırlısını versin seyyan elden ayakdan düşürmesin kimseyi
amin canım amin
gençmişim dimi sen ne sandındı.
Muhat yaa nasıl benden öndesin,neler okudun bakim hıı :18:

Dur senin cevabı beklerken süpürgeme bineyim
bende bincem
kuranın yarısı okundu.
10000 ihlas bitmek üzere,
tefriciye bitmek üzere,
1001 la havle bitti.diğer dualardan da okudum işte biraz :)
72,000 in 6 000 i bitti bide :)
tefriciyeden 2 hatim olabilir:)
kuran hatimim den 10 cüz kaldı.tefriciye bitti.ihlası şerif hatmi10.000 den4662 adet okudum kaldı 5338,kelimei tevhid 38400 okudum kaldı 33600(yarılamışım)vakıa 15 okudum,ayetel kürsi yarısı bitti.meryem suresi 10 gün kaldı.diğerlerine de başladım yavaş yavaş.hasta iken çekebileceklerimi bıraktım.birde ben 8 gün için bunların hepsini tamamlamam lazım.malum dönemim geldi çattı sayılır.eeeeeeee tedaviye başlıcam git gel okuyayamam adetten sonrada zaten az vakit kalıyor.benimki uzun sürüyoda.

bide yasini şerif hatmini yarıdan fazla okudum.çoğu gitti azı kaldı.ama tek tek okuyorum.yani döngel yasin yapmadım.ancaaaaaaaaaak tefriciye de yardım aldım.birde şimdi kelimei tevhit için yine eşime başvurabilirim.dipnot olarak bildireyim.

nöööördün dünürüm nördüm.
bitmiş bile

Cnm Allah razı olsun, Rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inş
Grş üZere inş

Amin canım benim ecmain inşaallah

çok şanslısın çooooook.
kızlar bişi sorcam size.
tefriciye topiğinde sıra bana geliyo. ben onu saysam da benim tefriciyelerimi ihtiyacı olanlara versem nasıl olur

Ohh iyi iyi,bende yarın kocişi gönderir göndermez başlıyım

Canım az önce tefriciyeler bitmek üzere yazmışsın,ben senin yerinde olsam onları bitirir,diğer sana okunacak tefriciyeleri de yapılan hatimlere eklerdim.İki tane tefriciye hatimin olmuş olur...Kendine ait bir tefriciyen olsa daha emin olursun hem,sen bilirsin,Rabbim kabul etsin şimdiden canım

Cnm ben bile gerçek anlamda emin değilim tekrar evlenmek istediğime açıkcası. Sadece anne olma iç güdüsü ağır basıyor bunu biliyorum.
Hayatıma yeni biri alabilir miyim alırsam tahammül gücüm nasıl olur sabırlı davranabilir miyim bilmiyorum.
Tek bildiğim tek yaşamak çok huzur verici, eve gidince kavga çıkacak korkusu yok, bağıran hakaret eden yok yokda yok yanî.
Şimdi buhuzuru bulmuşken evlenmek gözüm almıyor işin açıkcası bu.
Ya hayırsız olursa gene demekden kendimi alamıyorum.
Büyük konuşmayı sevmem o yüzden nasip diyorum. Eğer hayırlı olacaksa Rabbîm nasip etsin, ama hayırsız olacaksa olmasın diyorum. Şuan hayatıma girecek biride yok. Bakalım zaman ne gösterecek.
Ama şuan istediğim içime sinen huzurla yaşayacağım bir ev bulup taşınmak, evimide zamanla yenilemek geçmişten arındırmak herşeyi

Naptınız yaa geçmişiniz beni pöff :84: :84: :84: :84: :84:

Ben yarın bi başlıyımda görün siz,ahh bu 14 gün regl yaktı beni Yoksam şimdiye diğer ikinci listeye başlamıştım

Şaka bi tarafa Allah kabul etsin canım Bende Yasini normal şekilde 123 adet okuyacam.Eşlerden yardım almak serbest tabisi

ben okumam kocam okur" :) bizimkiler de yan geldi yatıyo bak taze tefriciyelerim var :)

en doğrusunu sen bilirsin canım.
Allah huzurunu hiç bozmasın, sana yakışan (her önüyle) eş nasip etsin inşaallah.
1 tanesi böyle çıktı diye sakın evlilikten soguma. gelecekte yaşanmayı bekleyen güzel günler :)
yeni evin ugur getirsin :d

evet canım ben ilgileniyorum.4 yasin değil 5 er yasin diüşüyo tatlım.yani evet perşembe akşamı biterse iyi olur.ama maruzatınız varsa (ay tam müdire gibi oldu bu kelime.)başkası yardım eder artık.sen adetliydin galiba demi.senmiydin o.cuma temizlenirim diyen.senin yerine okunur güzelim sen dert etme.
çok şanslısın çooooook.
kızlar bişi sorcam size.
olur tabi canım.o da nasılsa çocuk için okunacak sende eksiklerini vaerir daha bi katmerli sevaba girersin inşaallah.ayyyy bitirmeseydim bana ver bana ver dicektim.
nöööördün dünürüm nördüm.
bitmiş bile
18 martta adet olucam canım.sonrada doktor maratonu başlayacak.kociş nasıl bitircen bunları ndedi.yetiştiremezsin.hırs yaptım ona.ama yardım da etti sağolsun.azıcııııııııık.

eşlerden yardım serbestti de niye demediniz bakim :S
gerçi ben gene okutturmazdım ya:)

Allahtan AZICIK yardım etmiş.
bilemedim ki şimdi:)
canım tefriciyelerde gerek diğer tefriciye topiği olsun gerek burası olsun ihtiyaç oluyo.
nasılsa okuduğum kadarı gelecek
en azından benim okuduklarım eksik kapatır. o topiktekilerin ihtiyacı biter.

bende öyle yapıyorum canım.123 adet normal.ben demiştim ya hepsini günlere paylaştırdım.hepsinden hepsinden okudum hep.hatimimi günde 2 cüz,bazen,3 hatta bazen 4 cüz bile okuduğum oldu.az kaldı inş.hastalanmadan bitirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…