Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Korkularını anlayabiliyorum,kolay değil canım.Merdivende ayağımız sendelediği zaman bile düşmemek için diğer basamağa daha dikkatli basıyoruz...Herkes aynı değil bu hayatta,inan bana senin kalbin böyle temizse,senin gibi olan insanlarda var daha..Sen yuvanın Cennet olmasını gönülden dile,inan bana Rabbim umduğundan dua ettiğinden çok daha salih hayırlı bir insan çıkaracaktır karşına...Geceler gebedir,sabaha ne olacağını ne doğacağını bilemeyiz.Her yeni bir gün,yeni umutlar ve hayırlar getirsin sana.

Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.Rabbim doğru kararlar verebilmeni nasip etsin her zaman,pişman ettirmesin hiçbirşeyden.Ve en önemlisi bekar yada evli nasıl devam edeceksen bu hayat yolunda,o huzuru hiçbir zaman kaybettirmesin.Huzur ve sağlık en önemli şey şu hayatta..

yineeeeeeee beeeeeeeeeen geldimmmmmmmmmmmm......

muhat çok şükür gelmişsinnnnnnnnnnnnn nasılsınn..?

canım ben çıkmışın sen girmişsin nete:)
sonrada sen çıkmışsın ben girmişim:)
aynı canım çok şükür:)
beni yeniyo bunlar sönmez

eslemcik yazmıştı eşlerden yardım serbest diye sen kaçırmışsın biz nabam.AZICIK tabi kızım.

ya nasıl korkmayalım canım ıyyyyy hele o böceklerr allahımm çok kokuyorummm aksilik bu ya heryerde bana denk gelirr koca koca böcekler

elimde değil bendee ...doğru diyosun ...benim bu yeni eve taşındığıda vardıı.. ayy ben bahçeli evde oturdumda o böceklerden görmedim...evden tiskindimm..hiçbir yere kımıldayamaz oldum...mutfağa gidiyorum tezgahta ayrı bir vaka...ıslanmış dolaplar küçük böcek yapmış...yemek yapaz oldum...ilaç ilaç ilaçç en sonunda sonu geldi..alt katım iş yeriydii..onlar çıktıı başkası geldii rahatladım....ben ilaçlasam ne olucak ki başkasından geliyorr...ayyy şükürrr bu halimizee...
iyi akşamlar hanımlar forumda dolaşırken bu başlığı gördüm ve hemen size dua edip salatı tefriciye okudum allah isteyen herkese nasip etsin
iyi akşamlar...allah razı olsun..allah gönlüne göre versin...

bende değiştirmek istiyorum rengimi :)
değiştir hayatım yoksa zenci olmaya mı karar verdin..

kızlar memlekete gittim dedim yaa sormayan kalmadı haaa her gördüğüm soruyoo ay deli olacammm olsa haberiniz olurr dedimm bendee:)))ikizz bekliomm dedimmm

ahh sormaz olurlar mıı..sabırrr ...sırf o yüzden memlekete gitmeyi erteliyorum eşimle gitmek istiyorum...yalnız görüp sıkıştırmasınlar diye bir kere o hatayı yaptım....stresten regl lim 10 gün geçiktiydi....moral mi depoluyoruz...stres mii belli değil...allah büyükk....

üzülma canım...insanların ağızları maalesef kapanmıyorr...inşallah tedavin olumlu olur...allah yardımcın olsun...

hayırlı geceler kızlar ben çıkıyorum yarın inşALLAH konuşabiliriz :) bugün konuşamadık yine ama neyse buna da şükür.

hayırlı geceler...canım yine devam ederiz...

iyi geceler canım...her işte vardır bir hayır....hayat bundan sonra belki dahada güzel olucak...rabbim gönlüne göre versin tez zamanda...sloganımız...evli mutlu çocuklu unutma...

canım ben çıkmışın sen girmişsin nete:)
sonrada sen çıkmışsın ben girmişim:)
aynı canım çok şükür:)
beni yeniyo bunlar sönmez

kuzucum söyle hemen yardım edeyim sana...
.sen birinci olucaksın demiştim yaaaaa merak etmeeeeeee.....
kimse geçemez seniiiiii bakma sen onlara.......

eşlerden yardım serbestti de niye demediniz bakim :S
gerçi ben gene okutturmazdım ya:)

Yazdım şekerim niye görmedin ki sen,kesin laklaka dalmışındır

Benim kociş bende Kuranı Kerim hatimi yapıcam diyo,benim iki tane olcak belkide,nasip

Canım iyi yapmışsın,ben genelde paylaştırmaktan ziyade bi oturuşta okuyorum daha çok.İşim gücüm yok zaten burdan başka,kalkmıyorum başından ama işte reglim 14 gün olunca baya zaman kaybettim,elim kolumda bağlandı ama olsun bitecek inşaallah,hiç olmadı annemler Ordaykende devam edebilirim,Rabbim kabul etsin hepimizinkini

eslemcik yazmıştı eşlerden yardım serbest diye sen kaçırmışsın biz nabam.AZICIK tabi kızım.

Ayy teşekkür ederim canım,Muhatcım gördün mü hıhh şahitim bile var yazdım ben

bursalılar siz buluşacaktınız ne oldu. gidin buluşun yarın tamam mı:)

o bizim birincimiz zaten.muhatım sen çalışıyorsun.biz evdeyiz.adaletli olmak gerekir.yani sana töleranslı davranmamız lazım.hem iş,hem ders çalışıyorsun,hemde dualarına devam ediyorsun.birinci sensin:13:

:84: :84: :84: :84: :84: :84:

Sönmez yaaaaaaa ben çok kıskancım,niye Muhata destek veriyon,beni sev beni sev,beni seç beni seç

o bizim birincimiz zaten.muhatım sen çalışıyorsun.biz evdeyiz.adaletli olmak gerekir.yani sana töleranslı davranmamız lazım.hem iş,hem ders çalışıyorsun,hemde dualarına devam ediyorsun.birinci sensin:13:

istemem ben öyle birincilik
hepimizin bitirdiği gün tek tek 1 olcaz:)
namaza uyandırıyo eşim sabaha karşı
elimde tesbihmatik var gibi bi yandan da la ilahe illahlah muhammedün resulullah diyorum
bayag dileme geldi çok şükür

Sönmez yaaaaaaa ben çok kıskancım,niye Muhata destek veriyon,beni sev beni sev,beni seç beni seç

beni kim seveceeeeeeeeeeeeeeeeeek.hem yazık bana ben tedaviye başlıcam ilgiye ihtiyacım var.

muhatcım gerçekten ben çok ciddiyim....yasin okuyabilirim ayetelkürsi okuyabilirim...tefriciye okuyabilimm

aynen seyyan eslem diğer kızlar yardıma hazırım sizler içinde.....

beni kim seveceeeeeeeeeeeeeeeeeek.hem yazık bana ben tedaviye başlıcam ilgiye ihtiyacım var.

abaaaawwwwwwww ne yaygaracıymışın sen :)
herkes yanına dua koçu bulsun o zaman:)
seyyan, bedduam hemen tutar :)
daha da zor buluşursunuz:)

kız sana hediye etmiyoz heralde çalıştığını göz ardı edemeyiz diyoooooooooooom.ayyyyy gurur yaptı.

muhatcım gerçekten ben çok ciddiyim....yasin okuyabilirim ayetelkürsi okuyabilirim...tefriciye okuyabilimm

Allah razi olsun canım,düşünmen yeter çok teşekkür ederim

Kız bizi seven yok napsakki

Kocişlere nazlanalım azııck bari

Bana mı dedin kız Kıskancımdır evet

Şaka bi tarafa,arkadaşlarım olarak sizin hepimizin yani aramızdaki dayanışma çok hoşuma gidiyo,Rabbim daim eylesin

Benim dua koçum eşim

yazık değilmiydi bana.ne ka heveslenmiştim.duanı geri al bak yoksa sana sararım.

ay canım benim muhatı görmüyonmu tırstım ben:18:ama yinede sağol özelden görüşelim seninle heh heh heee

kızlarrrrrrrrr sohbetinize doyum olmaz ama ben çıkıyorum.....istemeyerekkkkkkkkk....

kendinize iyi bakın...Allah'a emanet olun....

muhatcım dua koçluğu niye olmasınkiiiiiiiiii....ama ben yapacam okuyacam diyorsan bişey diyemem.....

eslemcim,seyyancımmmmm,muhatcım,........... öpüldünüzzzzzzzzzzzzz....

en kısa zamanda böyle olun inşallahhhhhhh.....

seyyancım yedavin hayırlı olsun canım seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzz.....

kız sana hediye etmiyoz heralde çalıştığını göz ardı edemeyiz diyoooooooooooom.ayyyyy gurur yaptı.

şimdi gider eşine "koçum benim " de dersin sen ha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…