Cnm ben bile gerçek anlamda emin değilim tekrar evlenmek istediğime açıkcası. Sadece anne olma iç güdüsü ağır basıyor bunu biliyorum.
Hayatıma yeni biri alabilir miyim alırsam tahammül gücüm nasıl olur sabırlı davranabilir miyim bilmiyorum.
Tek bildiğim tek yaşamak çok huzur verici, eve gidince kavga çıkacak korkusu yok, bağıran hakaret eden yok yokda yok yanî.
Şimdi buhuzuru bulmuşken evlenmek gözüm almıyor işin açıkcası bu.
Ya hayırsız olursa gene demekden kendimi alamıyorum.
Büyük konuşmayı sevmem o yüzden nasip diyorum. Eğer hayırlı olacaksa Rabbîm nasip etsin, ama hayırsız olacaksa olmasın diyorum. Şuan hayatıma girecek biride yok. Bakalım zaman ne gösterecek.
Ama şuan istediğim içime sinen huzurla yaşayacağım bir ev bulup taşınmak, evimide zamanla yenilemek geçmişten arındırmak herşeyi
yineeeeeeee beeeeeeeeeen geldimmmmmmmmmmmm......
muhat çok şükür gelmişsinnnnnnnnnnnnn nasılsınn..?
eşlerden yardım serbestti de niye demediniz bakim :S
gerçi ben gene okutturmazdım ya:)
Allahtan AZICIK yardım etmiş.
bilemedim ki şimdi:)
canım tefriciyelerde gerek diğer tefriciye topiği olsun gerek burası olsun ihtiyaç oluyo.
nasılsa okuduğum kadarı gelecek
en azından benim okuduklarım eksik kapatır. o topiktekilerin ihtiyacı biter.
ya nasıl korkmayalım canım ıyyyyy hele o böceklerr allahımm çok kokuyorummm aksilik bu ya heryerde bana denk gelirr koca koca böcekler
iyi akşamlar...allah razı olsun..allah gönlüne göre versin...iyi akşamlar hanımlar forumda dolaşırken bu başlığı gördüm ve hemen size dua edip salatı tefriciye okudum allah isteyen herkese nasip etsin
değiştir hayatım yoksa zenci olmaya mı karar verdin..bende değiştirmek istiyorum rengimi :)
kızlar memlekete gittim dedim yaa sormayan kalmadı haaa her gördüğüm soruyoo ay deli olacammm olsa haberiniz olurr dedimm bendee:)))ikizz bekliomm dedimmm
üzülma canım...insanların ağızları maalesef kapanmıyorr...inşallah tedavin olumlu olur...allah yardımcın olsun...kızlar ne çok sayfa ilerlemiş ne çok konuşmuşsunuz öle 2 gündür yoktum ne yazıkki kaynanoşa gittim gitmez olaydım moral sıfır geri döndüm yarın için başka doktora tekrardan randevu aldım yeni bir bebek serüveni yeniden başlıyor rabbim hayırlısını versin bizlere
hayırlı geceler kızlar ben çıkıyorum yarın inşALLAH konuşabiliriz :) bugün konuşamadık yine ama neyse buna da şükür.
iyi geceler canım...her işte vardır bir hayır....hayat bundan sonra belki dahada güzel olucak...rabbim gönlüne göre versin tez zamanda...sloganımız...evli mutlu çocuklu unutma...Seyhan cım iyi dileklerin için tşk ederim. Rabbîm herşeyin hayırlısını nasip etsin inş. Bakalım yaşayıp görcem.
Antikdeniz babana ve tüm hastalara Allah şifa versin inş.
Muhat cım bende hiç evlenmemiş olmayı onca şeyi hiç yaşamamış olmayı çok isterdim. Ama ne yapalım nasip böyleymiş.
Eskiden hayatımda bir tek şeyi değiştirmek isterdim. Anne hayatta olsun isterdim. Şimdi malesef elimde bir şans olsa hiç evlenmemiş onca şeyi hiç yaşamış olmak isterdim. Rabbim kimseye böyle hayırsız bir evlilik yaşatmasın inş.
Hayatımda en içimi yakan yaşadıklarımı hatırlamak oluyor. Hafızamı unutmak için silmek isterdim
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Yarın inş hayırlıve güzel bir hafta olsun inş.
canım ben çıkmışın sen girmişsin nete:)
sonrada sen çıkmışsın ben girmişim:)
aynı canım çok şükür:)
beni yeniyo bunlar sönmez
eşlerden yardım serbestti de niye demediniz bakim :S
gerçi ben gene okutturmazdım ya:)
bende öyle yapıyorum canım.123 adet normal.ben demiştim ya hepsini günlere paylaştırdım.hepsinden hepsinden okudum hep.hatimimi günde 2 cüz,bazen,3 hatta bazen 4 cüz bile okuduğum oldu.az kaldı inş.hastalanmadan bitirebilirim.
eslemcik yazmıştı eşlerden yardım serbest diye sen kaçırmışsın biz nabam.AZICIK tabi kızım.
kuzucum söyle hemen yardım edeyim sana...
.sen birinci olucaksın demiştim yaaaaa merak etmeeeeeee.....
kimse geçemez seniiiiii bakma sen onlara.......
bursalılar siz buluşacaktınız ne oldu. gidin buluşun yarın tamam mı:)
bursalılar siz buluşacaktınız ne oldu. gidin buluşun yarın tamam mı:)
o bizim birincimiz zaten.muhatım sen çalışıyorsun.biz evdeyiz.adaletli olmak gerekir.yani sana töleranslı davranmamız lazım.hem iş,hem ders çalışıyorsun,hemde dualarına devam ediyorsun.birinci sensin:13:
:84: :84: :84: :84: :84: :84:
Sönmez yaaaaaaa ben çok kıskancım,niye Muhata destek veriyon,beni sev beni sev,beni seç beni seç
:84: :84: :84: :84: :84: :84:
Sönmez yaaaaaaa ben çok kıskancım,niye Muhata destek veriyon,beni sev beni sev,beni seç beni seç
muhatcım gerçekten ben çok ciddiyim....yasin okuyabilirim ayetelkürsi okuyabilirim...tefriciye okuyabilimm
aynen seyyan eslem diğer kızlar yardıma hazırım sizler içinde.....
beni kim seveceeeeeeeeeeeeeeeeeek.hem yazık bana ben tedaviye başlıcam ilgiye ihtiyacım var.
istemem ben öyle birincilik
hepimizin bitirdiği gün tek tek 1 olcaz:)
namaza uyandırıyo eşim sabaha karşı
elimde tesbihmatik var gibi bi yandan da la ilahe illahlah muhammedün resulullah diyorum
bayag dileme geldi çok şükür
bursalılarla buluşana kadar senle bile görüşebilirim.kimseden ses seda yok.artık nasıl dua ettiysen
muhatcım gerçekten ben çok ciddiyim....yasin okuyabilirim ayetelkürsi okuyabilirim...tefriciye okuyabilimm
beni kim seveceeeeeeeeeeeeeeeeeek.hem yazık bana ben tedaviye başlıcam ilgiye ihtiyacım var.
abaaaawwwwwwww ne yaygaracıymışın sen :)
herkes yanına dua koçu bulsun o zaman:)
seyyan, bedduam hemen tutar :)
daha da zor buluşursunuz:)
yazık değilmiydi bana.ne ka heveslenmiştim.duanı geri al bak yoksa sana sararım.abaaaawwwwwwww ne yaygaracıymışın sen :)
herkes yanına dua koçu bulsun o zaman:)
seyyan, bedduam hemen tutar :)
daha da zor buluşursunuz:)
kız sana hediye etmiyoz heralde çalıştığını göz ardı edemeyiz diyoooooooooooom.ayyyyy gurur yaptı.
Allah razi olsun canım,düşünmen yeter çok teşekkür ederim
Kız bizi seven yok napsakki
Kocişlere nazlanalım azııck bari
Bana mı dedin kızKıskancımdır evet
Şaka bi tarafa,arkadaşlarım olarak sizin hepimizin yani aramızdaki dayanışma çok hoşuma gidiyo,Rabbim daim eylesin
Benim dua koçum eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?