- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
Eslem cnm çok tşk ederim desteğin için.inş hayırlısı inş herşey hepimiz için yüreğimizde istediğimizden daha hayırlı ve güzel olur inş.Korkularını anlayabiliyorum,kolay değil canım.Merdivende ayağımız sendelediği zaman bile düşmemek için diğer basamağa daha dikkatli basıyoruz...Herkes aynı değil bu hayatta,inan bana senin kalbin böyle temizse,senin gibi olan insanlarda var daha..Sen yuvanın Cennet olmasını gönülden dile,inan bana Rabbim umduğundan dua ettiğinden çok daha salih hayırlı bir insan çıkaracaktır karşına...Geceler gebedir,sabaha ne olacağını ne doğacağını bilemeyiz.Her yeni bir gün,yeni umutlar ve hayırlar getirsin sana.
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.Rabbim doğru kararlar verebilmeni nasip etsin her zaman,pişman ettirmesin hiçbirşeyden.Ve en önemlisi bekar yada evli nasıl devam edeceksen bu hayat yolunda,o huzuru hiçbir zaman kaybettirmesin.Huzur ve sağlık en önemli şey şu hayatta..
Allah sifa versin cnm c vitamini bol bol al..ben bu sene dipcik gibiyim masallah grip bikere oldummrhb kızlar nasılsınız benim girbim yeniledi yine bu kışı griple koyunkoyuna geçirdik valla
cnm ben yillar once polip ameliyati oldum ama iltihap yapmis sol tupumu ve sag yumurtaligimi zedelemis..esiminde zayif ama morfolojiden felan haberimiz yok ama ogrenecegim insallahherkese günaydın.valla geçmişin hepsini okuyamadım.sadece seyyan benim listeye eklemiş onu gördüm.hemen bu akşam okuyacam inşallah. bir kısmını.
nekadar zor kedim kuşu yemeseymiş iyiymiş.üzüldüm kuşa...
Amin canım çok saool.bende yarın doktorla randevum var ön görüşme yapacağız bakalım hayırlısı.rahim filmi yaptırdım.bütün testler tamam.
kimseye söylemeyecem.valla aileme bile söyleyemedim.allah buyolda uğraşanlara yardım etsin.sabır versin.
benim eşimde problem var morfoloji 0 sizin neydi sorun acaba...sevgiler
cnm sen ilac kullanmiyomusun..ben o illeti yillardir cektim doktor ilac verdi eyer tutarsa bitane aliyorum yatiyorum,bisey kalmiyor sonrada bazen aylarca gelmiyor..ama stres olursa hemen giriyor...ilacin yan etkiside cik unutkanlik yapiyor mecbur kalmadikca almiyorum..bu seferde ilacin verdigi uyusukluk gecmiyor bi kac guncanlar ben çıkıyorum.acayip derecede migrenim tuttu.sardım kafayı yatayım biraz.inşaallah iyi olursam akşama görüşürüz.Rabbim şafi ismiyle herkese şifa versin.Allah emanet olun.esmasvs canım seninde bu gün Rabbim işini rast getirsin.hayırlı ve güzel haberlerle gel inşaallah.bunuda sorunsuz atlatacaksın Allahın izniyle.
GÜLCEĞİ ÇIKMAK NE :26:selam kızlar nasılsınız bakalım.reyyancım inşaallah istediğin atama gerçekleşir.ayrıca eltini kafana takma.böyleler hep var etrafımızda.sana kocasının ceketinden bile hamile kaldığını söyleyen oldumu?ya da hamile olduğunu söyleyecekken seni ve eşini görünce gülceği çıktığını söyleyen oldumu?Rabbim herşeye kadir.muhatçım dilerim sende istediğin yere atanırsın.bu arada bursaya atanmak için kaç alman gerekiyor merak ettim.bu günü iyi değerlendir çünkü yarın dualarıma tam gaz devam edicem.şimdi biraz baaşım iyi ama midem bulanıyor.migren mideye vurur ya.hadi bakem ben çıktım.biraz daha kendime gelem,sonra da buraya gelem.tabi burda szi bulabilirsem.gitmeyin ha.yada gidin ama gelin sonra tamammıııııııııııııııııııııııııı.
gülceği çıkmak = bıyık altı gülmekk...kahkayı basamamak...edebiyat hocamız yorumlarGÜLCEĞİ ÇIKMAK NE :26:
canımm çokk geçmiş olsun ne menem bi ağrıdır bilirim
ALLAH cc şifa versin inşallahh
hem muhat çoruma gelcek napsun BURSA DA
SEMİYO O BURSAYI
gülceği çıkmak = bıyık altı gülmekk...kahkayı basamamak...edebiyat hocamız yorumlar
gülceği çıkmak = bıyık altı gülmekk...kahkayı basamamak...edebiyat hocamız yorumlar
var canım ağrı kesici alıyorum.midemede vuruyor maalesef.benim ayda 2 kez mutlaka tutuyor.hiç şaşmaz.adetim gibi oda şaşmazAllah sifa versin cnm c vitamini bol bol al..ben bu sene dipcik gibiyim masallah grip bikere oldum
cnm ben yillar once polip ameliyati oldum ama iltihap yapmis sol tupumu ve sag yumurtaligimi zedelemis..esiminde zayif ama morfolojiden felan haberimiz yok ama ogrenecegim insallah
cnm sen ilac kullanmiyomusun..ben o illeti yillardir cektim doktor ilac verdi eyer tutarsa bitane aliyorum yatiyorum,bisey kalmiyor sonrada bazen aylarca gelmiyor..ama stres olursa hemen giriyor...ilacin yan etkiside cik unutkanlik yapiyor mecbur kalmadikca almiyorum..bu seferde ilacin verdigi uyusukluk gecmiyor bi kac gun
anlatayım canım.bir yakınım hamile olduğunu bana şöyle söyledi.''......şey bişi söylücem ama senle .........(eşimin adını söylüyo) görünce gülceğim çıkıyo bir türlü söyleyemiyorum.şeeeeeeeeeeey ben hamileyim.(3.çocuğuna).ben şok.ama hamile olmasına değil.yıllarca çocuk sahibi olabilmek için uğraşmadığı şey kalmayan bana bunu söylerken niye gülceği çıkıyo.ya da niye bunu söylerken güleceği çıkarki.bunu niye böyle dile getirir.bizim yok diyemi güleceği çıktı,yoksa bunu bize söylerken mi güleceği çıktı anlayamadım anlayamayacağım.içeri girdim ve bir müddet düşündüm.ve Allahım sen büyüksün dedim o kadar.GÜLCEĞİ ÇIKMAK NE :26:
SEMİYO O BURSAYI
bendede var bendede var osman abeeey bendede migren vaaaarAy canım sende demi var migren,bende de var.Geçmiş olsun Rabbim Şafi İsmi Şerifiyle Şifa versin.
Görüşmek üzere,bende çıktım Allaha emanetsiniz
cnm cim insallah sen alacaksin bebisini kacagina..kacinci gun embriosuydu dondurduklari,sonra donma lar daha iyi tutuyor cook kisinin donma si tuttu seninkide tutacak Allah in izniyle..benimde bir donmusum olaydi iyiydiselam şekerler
evet canım ya kendimizi bir kaptırıyoruz ki sorma ben ilk kk ye üye olduğum zaman sabah namazına kadar arkadaşlarla sohbet ediyordum Allah'tan artık sınırımı çizdim eşim çok şikayetçiydi bu durumdan ama şimdi iyiki bulmuşsun kk nü bu sayede daha çok bilgilendin ve bebişimizin olmasına vesile oldun diyor.şükürler olsun ameliyat sonucu güzel haberler aldık darısı hamişliğe ve bebeğimi kucağıma almama olsun inşallah
waaayyyy guzel duaymis ben tuttum bu duayi ve cani gonulden ...amiiiiiiiiinnno gülenlerin inşallah 2 günde bi bıyığı çıkarda epilasyona vakit bulamazzzzz
var canım ağrı kesici alıyorum.midemede vuruyor maalesef.benim ayda 2 kez mutlaka tutuyor.hiç şaşmaz.adetim gibi oda şaşmaz
anlatayım canım.bir yakınım hamile olduğunu bana şöyle söyledi.''......şey bişi söylücem ama senle .........(eşimin adını söylüyo) görünce gülceğim çıkıyo bir türlü söyleyemiyorum.şeeeeeeeeeeey ben hamileyim.(3.çocuğuna).ben şok.ama hamile olmasına değil.yıllarca çocuk sahibi olabilmek için uğraşmadığı şey kalmayan bana bunu söylerken niye gülceği çıkıyo.ya da niye bunu söylerken güleceği çıkarki.bunu niye böyle dile getirir.bizim yok diyemi güleceği çıktı,yoksa bunu bize söylerken mi güleceği çıktı anlayamadım anlayamayacağım.içeri girdim ve bir müddet düşündüm.ve Allahım sen büyüksün dedim o kadar.
canım benim...özelden yazdım..allah seninde gönlündekini tez zamanda nasip etsin...emeğine sağlık...canım senin listeni yayınlıyacağım özelden dileğini yazarmısın ?
allah bildiği gibii yapsın...o gülenlerin inşallah 2 günde bi bıyığı çıkarda epilasyona vakit bulamazzzzz
var canım ağrı kesici alıyorum.midemede vuruyor maalesef.benim ayda 2 kez mutlaka tutuyor.hiç şaşmaz.adetim gibi oda şaşmaz
anlatayım canım.bir yakınım hamile olduğunu bana şöyle söyledi.''......şey bişi söylücem ama senle .........(eşimin adını söylüyo) görünce gülceğim çıkıyo bir türlü söyleyemiyorum.şeeeeeeeeeeey ben hamileyim.(3.çocuğuna).ben şok.ama hamile olmasına değil.yıllarca çocuk sahibi olabilmek için uğraşmadığı şey kalmayan bana bunu söylerken niye gülceği çıkıyo.ya da niye bunu söylerken güleceği çıkarki.bunu niye böyle dile getirir.bizim yok diyemi güleceği çıktı,yoksa bunu bize söylerken mi güleceği çıktı anlayamadım anlayamayacağım.içeri girdim ve bir müddet düşündüm.ve Allahım sen büyüksün dedim o kadar.
aaahhh ahhhh tam böyle değil ama buna benzerini yaşamıştımmvar canım ağrı kesici alıyorum.midemede vuruyor maalesef.benim ayda 2 kez mutlaka tutuyor.hiç şaşmaz.adetim gibi oda şaşmaz
anlatayım canım.bir yakınım hamile olduğunu bana şöyle söyledi.''......şey bişi söylücem ama senle .........(eşimin adını söylüyo) görünce gülceğim çıkıyo bir türlü söyleyemiyorum.şeeeeeeeeeeey ben hamileyim.(3.çocuğuna).ben şok.ama hamile olmasına değil.yıllarca çocuk sahibi olabilmek için uğraşmadığı şey kalmayan bana bunu söylerken niye gülceği çıkıyo.ya da niye bunu söylerken güleceği çıkarki.bunu niye böyle dile getirir.bizim yok diyemi güleceği çıktı,yoksa bunu bize söylerken mi güleceği çıktı anlayamadım anlayamayacağım.içeri girdim ve bir müddet düşündüm.ve allahım sen büyüksün dedim o kadar.
waaayyyy guzel duaymis ben tuttum bu duayi ve cani gonulden ...amiiiiiiiiinnn
tatlım yanlış anşlamışssın çocuk uğraşan benim o değil.yani benim onca uğraştığımı bildiği halde nasıl böyle bir söylemde bulunur diye çok üzüldüydüm.ama sonra anladım ki herkes feraset sahibi değildir.gülmesinin gelmesi de katı kalpliliğindendir.ne acı aslında .sonra işte aramızdaki fark bu dedim ve sustum.hayret bisey yaniiibide oda yasamis bence o bebek icin ugrasirken akil sagligi gitmis...yoksa insan niye gulerki dua edeceyi yerde delimi ne
canım benim hiç üzülme rabbim ona öyle bir evlat verirki gülmeyi unutur ağlar durmadan.ne ayıp bişey ya
hoşgeldin canım :)Beni de listeye ekler misiniz,bende okumak istiyorum insallah.
hayırlısı olsun canım.arkadaşlar iki ay önce falan katılmıştım buraya.dua için.6 haftalık hamile çıktım çok mutlu olduk eşimle.bugün doktora gittik kese göründü ama bebeği göremedi.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi nete baktım boş gebelik diye birşey varmış bide.ne zormuş bu işler bi taraftan midem bulanıyor bi taraftan ağlıyorum dua eder misiniz bebeğim hafta ya görünsün Allah içimi ferahlatsın lütfen...
kız çorum da pek sapaGÜLCEĞİ ÇIKMAK NE :26:
SEMİYO O BURSAYI
anammmm yeni bişi öğrendim :) bilmiyodum ki ben:)gülceği çıkmak = bıyık altı gülmekk...kahkayı basamamak...edebiyat hocamız yorumlar
böyle beddua mı olur yawwwo gülenlerin inşallah 2 günde bi bıyığı çıkarda epilasyona vakit bulamazzzzz
SEYYANNNNNN canımm hem ALLAH cc layıkıyla ilgilenir üzme sen kendinii
mesela bende eltinin sözlerine takmam da aslındaa
4-5 adır konuşmuyorduk başka sebeblerden ötürü kırgındık
ama geçen küçül eltimin oğlunun vefatında konuştuk
sonuçta akrabaa
ben küçük eltimi davet etmiştim kayınbabamlarla
eşimde çağırayımmı abilmleri dedi
bende karışmam evime gelene gelme diyememya dedim
hoş karşıladım
ama daha yei yeni konuşuyoruz
daha tam kırgınlığım geçmemiş
sen ne diye bana bunlardan bahsedip duruyosun dimii
daha bunları konuşacak kadar aşmadık ki biz herşeyi
ay bak yazdıkca anlıyorum
ben çok mu sorunluyum ne :44::44::26::26:
tatlım yanlış anşlamışssın çocuk uğraşan benim o değil.yani benim onca uğraştığımı bildiği halde nasıl böyle bir söylemde bulunur diye çok üzüldüydüm.ama sonra anladım ki herkes feraset sahibi değildir.gülmesinin gelmesi de katı kalpliliğindendir.ne acı aslında .sonra işte aramızdaki fark bu dedim ve sustum.
allah korusun canım.asla öyle bişi diyemem.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.ama dilerim bir gün anlar hatasını.içim o kadar acıdıydıki...........
cnm sana ozel mesaj atamadim arkadas degilmisiz..sana teklif ediyorum benimle......benimle.....benimle......arkadas olurmusun.............ben dualarimida tesbihleride cektim haberin olaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?