zafer plazamm
tophanemm
çekirgede karagözüm hacivatım
iyi akşamlarr...ohh çok şükür bebiş napıyor uyuyormuydu bu sefer
hanımlar sizede ii geceler görüşürüz....
gözünaydın canım benim.daha güzel günler seninle olsun.
Merhaba
Ben de çok sevindim bu iyi habere. Hadi hayırlısı inşallah.
Allah sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip edecektir. Yavaş yavaş artık geri sayım başlamak üzere zaten. :)
Eslemlivacığım,
Son yazdığımdan beri hala bir iki sayfa açılsın diye beklemekten, konuya cevap ver seçeneğini tıkladığımda da aynı şekilde dakikalarca beklemekten sana yetişemedim ablacığım, kusura bakma. Hoşbuldum, sağolasın. Hamdolsun. Senin de iyi olduğunu bilmek çok güzel. :)
Bir arkadaşınız daha vardı şimdi adını hatırlayamadım, ama geriye dönüp bakarsam bu aşamaya gelmem en az yarım saat alacak gibi görünüyor, o yüzden kendisini de yanıtsız bırakmayayım ve sağolun hoşbulduk diyeyim bu şekilde de olsa.
Seyyancığım,
Tamam, teşekkürler. :)
Ben kaçayım en iyisi, sanırım benim bilgisayarda virüs dolaşıyor galiba çünkü hakikaten çok sıkıntılı.
Size iyi sohbetler olsun.
Yüce Rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyi hayırlısıyla inşallah.
Hayırlı geceler ve hayırlı günler diliyorum hepinize. Sağlıcakla kalın.
Sevgimle
çok sevindim Esmacım, hadi gözün aydın. maşallah kuzuya.
ayşecim ben de 12. cüzü alayım. ama ben internetten bakıp bulucam 12. cüz nerden nereye diye. yanlış olmaz değil mi? çünkü cüz cüz okumadım hiç kuranı.
hadı gel canım ayrıntılarıyla anlat
kızlar ben artık açlıgımı hıssettığm an tıtreme başlıyo bayılacak gıbı oluyorum
yalnız bıseyler yemek çok zor ya
saol cnm Allah razı olsun..rabbım sızede nasıp etsin inşallah..
geldim cnm 1 saat surdu cekım yarım saat zaten ölcumler yaptı.15 dk sol el barmaklarına bakmak için ugrastı elını basının arkasına koymus ne yaptıycak cıkartmadı dr karnımı sallamaktan hala agrıyo karnımdr cok inatcı olcak dedı:) son 15 dkkada renklı olarak yuzunu görduk bana benzıyodu bebegım:)) yarında bızım dr göstercez şükürler olsun sorun yok gıbı gözukuyo
aynen bende oyle oluyodum cnm ama suan gectı onlar yemegı bıle zor hazırlıyodum oyuzden son donemde acıkmadan once yıyodum:))
çok sukur bı sorun yokmus..
ama canım mest ettın benı yazdıklarınla sen nasıl heyecanlanmıssındır
bak sen yavruma ınatcı olacak demek..hayırlısıyla sag salım gelır dunyaya ıns.
pekı renklı resım verıldımı..
Allah razı olsun cnm. evet verildi ama resimde cok net gözukmuyo ekranda daha net gözukuyodu cnm
esınde yanındamıydı o da gordumu
cd verıldımı ay takar takar ızlerdım ben
evet cnm yanımdaydı eşimde.cd de verdiler ama bız acamadık bıde annemlerın pc de denıycem belkı onda acılır
evet canım pcden ızlersın ıns
ay ne guzel rabbım kucagına da almayı nasıp etsın ıns
günaydın kızlar....nasılsınız....
ben 1 yasin okumuştum ama adet oldum benim eksikleri kim tamamlayabilir:26:
saol cnm Allah razı olsun..rabbım sızede nasıp etsin inşallah..
geldim cnm 1 saat surdu cekım yarım saat zaten ölcumler yaptı.15 dk sol el barmaklarına bakmak için ugrastı elını basının arkasına koymus ne yaptıycak cıkartmadı dr karnımı sallamaktan hala agrıyo karnımdr cok inatcı olcak dedı:) son 15 dkkada renklı olarak yuzunu görduk bana benzıyodu bebegım:)) yarında bızım dr göstercez şükürler olsun sorun yok gıbı gözukuyo
aynen bende oyle oluyodum cnm ama suan gectı onlar yemegı bıle zor hazırlıyodum oyuzden son donemde acıkmadan once yıyodum:))
bızım pc nıe acmadı anlamadım.
amin cnm cumlemizin inşallah
aysecim sen nasilsin bulantilarin bitmis cok sukur
ıns ızleyebılırsın canım çok guzel yaa rabbım bızede o gunlerı gostersın ıns
esmacım bebıs hıc hıssettırmıyo kendını nıye oynamıyo tekme atmıyo artık
hamdolsun canım sen nasılsın
bulantılar gecınce habıre yemeye basladım aclıgımı hıssettıgım an da tıtreme bas donmesı baslıyo sanırım acıkmadan yemek gerekıyo
canim ben okuyayim diyecegim ama bu hafta yogunum kendiminkileride hemen pazar gunu okudum
oyyy yerim ben onu ne guzel bir duygudur kimbilir acaba bende gorebilecekmiyim bebisimi renklide meraktan catliyorum esmacim herseyin iyi olmasina cooooook sevindim insallah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin
daha benimkiside baslamadi canim ama arada karnimin alti sancilaniyor bebegim buyuyor diyorum ....birinci gebeliklerde 16 haftada yada daha sonra hissediliyormus dogrumu esmaciiiiim
bende iyiyim cok sukur bende oyle seyler olmuyor cok sukur canim ama midem felaket kaziniyor o anda ne yiyecegimi sasiriyorum
dun kan tahlili sonuclarini aldim bidaha kan verdim kanim cok dusuk cikti d vitaminim falan eksikmis belliydi zaten cok halsizdim ve usuyordum
saol cnm Allah razı olsun.görürsün cnm inşallah valla ben gordukten snra daha cok merak edıyorum bıran önce dogsun istiyorum:))
daha benimkiside baslamadi canim ama arada karnimin alti sancilaniyor bebegim buyuyor diyorum ....birinci gebeliklerde 16 haftada yada daha sonra hissediliyormus dogrumu esmaciiiiim
artık hıssetmek ıstıyorum ama az kalmıs 16 haftadan sonraysa nasıpse 2 haftaya baslar o zaman
basım donunce kotu oluyorum tutunuyorum bı yerlere gecınceye kadar beklıyorum kan tahlıllerım normal olmalı kı dr bısey demedı
cnm ben 12. hafta hissetmiştim hatta kv dem kesın kız demıstı kızlar 3. ayda erkekler 4. ayda hissedilir demişti belkı sızınkısı erkektır:))
bıde cok ufakken tekme atmazda sankı boyle bısey surtup geçmiş gibiydi doktorda oyle dedı hatta eşim inanmayınca doktora sormustum psikolojıkmı dıye yok demişti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?