Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

zafer plazamm

tophanemm

çekirgede karagözüm hacivatım

iyi akşamlarr...ohh çok şükür bebiş napıyor uyuyormuydu bu sefer

hanımlar sizede ii geceler görüşürüz....

yok cnm busefer uyumuyordu zaten çikolata meyvesuyu içip gelin ve yanınızda getırın dedıler eger uyursa onları içicektim:))

gözünaydın canım benim.daha güzel günler seninle olsun.

Allah razı olsun cnm..rabbım isteyen herkeze nasıp etsin inşallah bu duyguları..

allah razı olsun candan ablacım..evet şimdi görünce dahada heycanlandım bıran önce dogsun istiyorum:)

saol cnm Allah razı olsun..rabbım sızede nasıp etsin inşallah..

hadı gel canım ayrıntılarıyla anlat

geldim cnm 1 saat surdu cekım yarım saat zaten ölcumler yaptı.15 dk sol el barmaklarına bakmak için ugrastı elını basının arkasına koymus ne yaptıycak cıkartmadı dr karnımı sallamaktan hala agrıyo karnım dr cok inatcı olcak dedı:) son 15 dkkada renklı olarak yuzunu görduk bana benzıyodu bebegım:)) yarında bızım dr göstercez şükürler olsun sorun yok gıbı gözukuyo

kızlar ben artık açlıgımı hıssettığm an tıtreme başlıyo bayılacak gıbı oluyorum
yalnız bıseyler yemek çok zor ya

aynen bende oyle oluyodum cnm ama suan gectı onlar yemegı bıle zor hazırlıyodum oyuzden son donemde acıkmadan once yıyodum:))

Son düzenleme:

çok sukur bı sorun yokmus..
ama canım mest ettın benı yazdıklarınla sen nasıl heyecanlanmıssındır
bak sen yavruma ınatcı olacak demek..hayırlısıyla sag salım gelır dunyaya ıns.
pekı renklı resım verıldımı..

Allah razı olsun cnm. evet verildi ama resimde cok net gözukmuyo ekranda daha net gözukuyodu cnm

günaydın kızlar....nasılsınız....
ben 1 yasin okumuştum ama adet oldum benim eksikleri kim tamamlayabilir:26:

canim ben okuyayim diyecegim ama bu hafta yogunum kendiminkileride hemen pazar gunu okudum

oyyy yerim ben onu ne guzel bir duygudur kimbilir acaba bende gorebilecekmiyim bebisimi renklide meraktan catliyorum esmacim herseyin iyi olmasina cooooook sevindim insallah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin

ıns ızleyebılırsın canım çok guzel yaa rabbım bızede o gunlerı gostersın ıns
esmacım bebıs hıc hıssettırmıyo kendını nıye oynamıyo tekme atmıyo artık

daha benimkiside baslamadi canim ama arada karnimin alti sancilaniyor bebegim buyuyor diyorum ....birinci gebeliklerde 16 haftada yada daha sonra hissediliyormus dogrumu esmaciiiiim

hamdolsun canım sen nasılsın
bulantılar gecınce habıre yemeye basladım aclıgımı hıssettıgım an da tıtreme bas donmesı baslıyo sanırım acıkmadan yemek gerekıyo

bende iyiyim cok sukur bende oyle seyler olmuyor cok sukur canim ama midem felaket kaziniyor o anda ne yiyecegimi sasiriyorum
dun kan tahlili sonuclarini aldim bidaha kan verdim kanim cok dusuk cikti d vitaminim falan eksikmis belliydi zaten cok halsizdim ve usuyordum

saol cnm Allah razı olsun.görürsün cnm inşallah valla ben gordukten snra daha cok merak edıyorum bıran önce dogsun istiyorum:))

daha benimkiside baslamadi canim ama arada karnimin alti sancilaniyor bebegim buyuyor diyorum ....birinci gebeliklerde 16 haftada yada daha sonra hissediliyormus dogrumu esmaciiiiim

artık hıssetmek ıstıyorum ama az kalmıs 16 haftadan sonraysa nasıpse 2 haftaya baslar o zaman
basım donunce kotu oluyorum tutunuyorum bı yerlere gecınceye kadar beklıyorum kan tahlıllerım normal olmalı kı dr bısey demedı

Son düzenleme:
saol cnm Allah razı olsun.görürsün cnm inşallah valla ben gordukten snra daha cok merak edıyorum bıran önce dogsun istiyorum:))

insallah hayirlisiyla al kucagina tatlim gunu gunune dogsun prensesimiz biz sabrederiz yinede en nasil dayanacagim nisan 23e kadar ozledim melegimi bide cinsiyeti ogrensem kurtlandim artik meraktan

cnm ben 12. hafta hissetmiştim hatta kv dem kesın kız demıstı kızlar 3. ayda erkekler 4. ayda hissedilir demişti belkı sızınkısı erkektır:))
bıde cok ufakken tekme atmazda sankı boyle bısey surtup geçmiş gibiydi doktorda oyle dedı hatta eşim inanmayınca doktora sormustum psikolojıkmı dıye yok demişti:))

bende bende istiyorum normal olmasaydi soylerdi canim muhakkak ama sen yinede sor nasil sonuclar diye catlak kremi kullaniyormusun?

aaa olsun bizimde tosuncuklarimiz prensimiz olsun Rabbim hayirli kilsinda Aysem sen nezaman ogreneceksin cinsiyeti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…