Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

insallah hayirlisiyla al kucagina tatlim gunu gunune dogsun prensesimiz biz sabrederiz yinede en nasil dayanacagim nisan 23e kadar ozledim melegimi bide cinsiyeti ogrensem kurtlandim artik meraktan

ay bayaa varmış gerçekten yaa kurtlanman normal cnm:)) Allah gönlune gore versın inşallah cnm

kızzlar ama karnımın etrafı hala agrıyo adam oylebı ultrasonu bastırdı bıde salladı karnımıkı hala agrıyo ya

seninde caninin cektigi seyler oluyormu canim benim hep alakasiz seyler canim istiyor arada bir
ben cnm kiraz cekmişti cnm eşim aradı aradı bulamadı saolsun babam buldu sonunda yedım 2 ay oldu ama suan pek bısey cekmıyo.ilk zamanlar daha iştahlıydım şuan okadar deil şükür

ben cnm kiraz cekmişti cnm eşim aradı aradı bulamadı saolsun babam buldu sonunda yedım 2 ay oldu ama suan pek bısey cekmıyo.ilk zamanlar daha iştahlıydım şuan okadar deil şükür

gecen hafta simit cekti turkide olsam cok kolay burda sdece pastane simiti var neyse esim rica etti birine ozel uretim yapildi cok sukur bu haftada karpuz sukur bulduk icine dusecektim nerdeyse

insallah hayirlisiyla al kucagina tatlim gunu gunune dogsun prensesimiz biz sabrederiz yinede en nasil dayanacagim nisan 23e kadar ozledim melegimi bide cinsiyeti ogrensem kurtlandim artik meraktan
canım sınır oluyorum ya nısan23 e çok var benım 26 martta catlayacam nerdeyse nasıl bı uygulama bu ya
erkek olursa benım esmacım kızını alırım
bende bende istiyorum normal olmasaydi soylerdi canim muhakkak ama sen yinede sor nasil sonuclar diye catlak kremi kullaniyormusun?
aaa olsun bizimde tosuncuklarimiz prensimiz olsun Rabbim hayirli kilsinda Aysem sen nezaman ogreneceksin cinsiyeti?

nasıpse bı dahakıne sorarım dra
çatlak kremı kullanmadım hıc dr dan ısteyecegım ıns..
26 martta randevum var bebıs ızın verırse ögrenırız sanırım

bir taraftan iyi canim bebise cok zarar vermek istemiyorlar sonucta ultrason ses gonderiyorlar bebege ve ses dalgalariyla goruntu elde ediyorlar sabir canim ne yapalim erkekse zaten gosterir hemen hemen

seninde caninin cektigi seyler oluyormu canim benim hep alakasiz seyler canim istiyor arada bir

kızzlar ama karnımın etrafı hala agrıyo adam oylebı ultrasonu bastırdı bıde salladı karnımıkı hala agrıyo ya
canım bastırması normalmı ben korkardım herhalde
gecen hafta simit cekti turkide olsam cok kolay burda sdece pastane simiti var neyse esim rica etti birine ozel uretim yapildi cok sukur bu haftada karpuz sukur bulduk icine dusecektim nerdeyse

benımde canım sımıtı çok ıstıyo gecen gece ruyamda erık gordum yedım..soylemedım esıme
neyse yıyeceklerden bahsetmeyelım ben evde yalnızım aserırsem almaya gıdecek kımsem yok

canim bastirinca bisey olmaz bence sivinin icinde cunku canim ozellikle ruyanda gorduklerini soyle ve buldur

iyi bulmussun cnm bız zor bulduk valla kirazı bı ara cocuk gıbı ne gorsem istiyodum yaa oyuzden zaten bukadar kılo aldım

selam şekerler nasılsınızbende şimdi miyom ameliyatı için doktorla görüşmeye gidicem inşallah insafa gelrde fiyatta indirim falan yapar 5000tl az para değil hayırlısıyla bu sıkıntıyıda atlatırım sonra gelsin bebişlerim

vermem kızımı kıyamam ki yaaa

iyi bulmussun cnm bız zor bulduk valla kirazı bı ara cocuk gıbı ne gorsem istiyodum yaa oyuzden zaten bukadar kılo aldım

benim herseyi canim istemiyor gorduklerimi ozellikle esimle markete gidince hepsinden tiksiniyorsum eve gelince bakiyordum ne almisim diye sadece limon salatalik malzemeler bitti uzun sure salatayla yasadim patates falan canim hep oyle istedi simdi basladim ancak yemek yemege aslinda bulantim falan hic yoktu ama cok tiksindim herseydenben simdilik 2bucuk kilo aldim bakalim gorecegiz azmi cokmu

canim bastirinca bisey olmaz bence sivinin icinde cunku canim ozellikle ruyanda gorduklerini soyle ve buldur

yok cnm zaten ultrasonla bıde kesenın etrafından salladı hep. elını ceksın dıye ama cekmedi:)) genede ınatcı kızım benım.
cnm bıde sen dedın ya rahatsız oluyo cocuklar dıye gercekten dun bız resmını cekerken dıer elıyle yuzunu kapatıyodu zor poz verdı

hayirli sonuclarla gel canim sen topigimizin mucizesi olacaksin insallah bebislerle birlikte insallah indirirler canim cok istemisler annemde ozelde rahimini almislardi gecen sene ama hersey dahil 1000 liraydi ameliyattan ameliyatada degisir muhakkak fiyat ama ne bileyim baska yerlere baktinmi devlete falan muracat etsen olmuyormu?

as cnm. inşallah indirim yaparlar gercekten cokmus. rabbım yar ve yardımcınız olsun.bıran once atlat cnm bunlarıda al bebişlerin senı beklıyorr..

canım ruya oldugu ıcın onemsemıyorum ama bundan sonra aldırayım o zaaman
canım allah yardımcın olsun ıns hayırlı haberlerle gelırsın
vermem kızımı kıyamam ki yaaa
annemız bıze nasıl kıydı kııız
ya bende oyleyım markette kokular karıstıgı ıcın mıdem bulanıyo sonradan ıstıyorum
ben en sonkı kontrolde kılo almamıstım ama sanırım bu aralar aldım karnımda buyudu çünkü

Hanimlar ben geldim . Hayirli gunler. Bisey de sorayim dedim gelmisken . Bilen yardimci olsun lutfen . Bal,corekotu ve tarcin karisimi nasil yapiliyor ve nasil kullaniliyor her site farkli yaziyor da size danisayim dedim kullanmissinizdir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…