insallah hayirlisiyla al kucagina tatlim gunu gunune dogsun prensesimiz biz sabrederiz yinedeen nasil dayanacagim nisan 23e kadar ozledim melegimi bide cinsiyeti ogrensem kurtlandim artik meraktan
ay bayaa varmış gerçekten yaa kurtlanman normal cnm:)) Allah gönlune gore versın inşallah cnm
seninde caninin cektigi seyler oluyormu canim benim hep alakasiz seyler canim istiyor arada bir
kızzlar ama karnımın etrafı hala agrıyo adam oylebı ultrasonu bastırdı bıde salladı karnımıkı hala agrıyo ya
ben cnm kiraz cekmişti cnm eşim aradı aradı bulamadı saolsun babam buldu sonunda yedım 2 ay oldu ama suan pek bısey cekmıyo.ilk zamanlar daha iştahlıydım şuan okadar deil şükür
canım sınır oluyorum ya nısan23 e çok var benım 26 martta catlayacam nerdeyse nasıl bı uygulama bu yainsallah hayirlisiyla al kucagina tatlim gunu gunune dogsun prensesimiz biz sabrederiz yinedeen nasil dayanacagim nisan 23e kadar ozledim melegimi bide cinsiyeti ogrensem kurtlandim artik meraktan
erkek olursa benım esmacım kızını alırımcnm ben 12. hafta hissetmiştim hatta kv dem kesın kız demıstı kızlar 3. ayda erkekler 4. ayda hissedilir demişti belkı sızınkısı erkektır:))
bıde cok ufakken tekme atmazda sankı boyle bısey surtup geçmiş gibiydi doktorda oyle dedı hatta eşim inanmayınca doktora sormustum psikolojıkmı dıye yok demişti:))
bende bende istiyorumnormal olmasaydi soylerdi canim muhakkak ama sen yinede sor nasil sonuclar diye catlak kremi kullaniyormusun?
aaa olsun bizimde tosuncuklarimiz prensimiz olsun Rabbim hayirli kilsinda Aysem sen nezaman ogreneceksin cinsiyeti?
canım sınır oluyorum ya nısan23 e çok var benım 26 martta catlayacam nerdeyse nasıl bı uygulama bu ya
erkek olursa benım esmacım kızını alırım
nasıpse bı dahakıne sorarım dra
çatlak kremı kullanmadım hıc dr dan ısteyecegım ıns..
26 martta randevum var bebıs ızın verırse ögrenırız sanırım
seninde caninin cektigi seyler oluyormu canim benim hep alakasiz seyler canim istiyor arada bir
canım bastırması normalmı ben korkardım herhaldekızzlar ama karnımın etrafı hala agrıyo adam oylebı ultrasonu bastırdı bıde salladı karnımıkı hala agrıyo ya
gecen hafta simit cekti turkide olsam cok kolay burda sdece pastane simiti var neyse esim rica etti birine ozel uretim yapildi cok sukur bu haftada karpuz sukur bulduk icine dusecektim nerdeyse
bir taraftan iyi canim bebise cok zarar vermek istemiyorlar sonucta ultrason ses gonderiyorlar bebege ve ses dalgalariyla goruntu elde ediyorlar sabir canim ne yapalim erkekse zaten gosterir hemen hemen
canım bastırması normalmı ben korkardım herhalde
benımde canım sımıtı çok ıstıyo gecen gece ruyamda erık gordum yedım..soylemedım esıme
neyse yıyeceklerden bahsetmeyelım ben evde yalnızım aserırsem almaya gıdecek kımsem yok
gecen hafta simit cekti turkide olsam cok kolay burda sdece pastane simiti var neyse esim rica etti birine ozel uretim yapildi cok sukur bu haftada karpuz sukur bulduk icine dusecektim nerdeyse
canım sınır oluyorum ya nısan23 e çok var benım 26 martta catlayacam nerdeyse nasıl bı uygulama bu ya
erkek olursa benım esmacım kızını alırım
nasıpse bı dahakıne sorarım dra
çatlak kremı kullanmadım hıc dr dan ısteyecegım ıns..
26 martta randevum var bebıs ızın verırse ögrenırız sanırım
iyi bulmussun cnm bız zor bulduk valla kirazıbı ara cocuk gıbı ne gorsem istiyodum yaa oyuzden zaten bukadar kılo aldım
canim bastirinca bisey olmaz bence sivinin icinde cunkucanim ozellikle ruyanda gorduklerini soyle ve buldur
selam şekerler nasılsınızbende şimdi miyom ameliyatı için doktorla görüşmeye gidicem inşallah insafa gelrde fiyatta indirim falan yapar 5000tl az para değil hayırlısıyla bu sıkıntıyıda atlatırım sonra gelsin bebişlerim
selam şekerler nasılsınızbende şimdi miyom ameliyatı için doktorla görüşmeye gidicem inşallah insafa gelrde fiyatta indirim falan yapar 5000tl az para değil hayırlısıyla bu sıkıntıyıda atlatırım sonra gelsin bebişlerim
canım ruya oldugu ıcın onemsemıyorum ama bundan sonra aldırayım o zaamancanim bastirinca bisey olmaz bence sivinin icinde cunkucanim ozellikle ruyanda gorduklerini soyle ve buldur
canım allah yardımcın olsun ıns hayırlı haberlerle gelırsınselam şekerler nasılsınızbende şimdi miyom ameliyatı için doktorla görüşmeye gidicem inşallah insafa gelrde fiyatta indirim falan yapar 5000tl az para değil hayırlısıyla bu sıkıntıyıda atlatırım sonra gelsin bebişlerim
annemız bıze nasıl kıydı kııızvermem kızımı kıyamam ki yaaa
ya bende oyleyım markette kokular karıstıgı ıcın mıdem bulanıyo sonradan ıstıyorumbenim herseyi canim istemiyor gorduklerimi ozellikle esimle markete gidince hepsinden tiksiniyorsum eve gelince bakiyordum ne almisim diye sadece limon salatalik malzemeler bitti uzun sure salatayla yasadim patates falan canim hep oyle istedi simdi basladim ancak yemek yemege aslinda bulantim falan hic yoktu ama cok tiksindim herseydenben simdilik 2bucuk kilo aldim bakalim gorecegiz azmi cokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?