Ben eski sayfaları okuyamadım yasin okuduğunuz arkaşlar kimler
yok canım ben topğe bi ara kardeşim le alakalı sorunumuzdan 1 hafta girememiştim arkadaşlar merak etmişti ..o zaman ki yazışmaları okuyorum da..beğeniler o yüzden..iyiyim şükür sen tedavi oluyormusun hangi aşamadasın
Tedavi gòrmüyorum şimdilik bende adet düzensizliği var yani adetimden birhafta önce kahverengi lekelenmem oluyo adet günüme kadar sonra kanamam başlıyo ayın 15de randevu aldım doktora gidecem bakalım ne diyecek sen tedavi görüyormusun
tedaviye geçen ay başlıcaktım rahim ince çıktı. bügün kan testi verdim. bakalım sonucu ne olcak
canım topiğe katılım sırasına göre arkadaşlara evlat sahibi olabilmeleri için yasini şerif ve ayetel kursi okuyoruz..bu hafta antikdeniz topeguk ve yeteer için okuyoruz allah kabul ederse..ama seni cuma günü hazırlayacağım listeye ekleyeceğim
hormonlaarına bakıldımı canım..rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Ben kuran kursuna gidiyorum inş.okurum bende arkadaşlar için adetim bitince başlarım hormonlara en son 1 yıl önce bakılmıştı progesteronum düşük çıkmıştı şimdi ne alemdeler bilmiyorum
canım ne güzel öğrendin mi peki kur an okumayı..
bence tekrar bi tahlil yaptır.. hiç havuç ve incir kürünü denedin mi
Aslında biliyordum ama tecvitli okumuyordum onun için gidiyorum Allahın izniyle ögreniyorum onları denemedim hiçadet olmadan önce soğan kürü denedim bikere daha yapacam soğanı sonra incir kürünü yapacam 15.de doktora gidecem büyük ihtimal tahlil yaptırır sen doktora gittinmi hiç
benim şimdi çıkmam gerekiyo daha sonra yine görüşürüz yeni liste için mutlaka cuma günü girmeye çalş sana kaç yasin düştüğüne bakarsın öpüyorum allaha emanet ol
evet ben ilk defa bu ay tedaviye başldım tedaviye başlamadan önce havuç ve incir kürü yaptım 2 ay ...tahliller sonucu herseyin yolunda gittiğini söyledi dr..klomen kullandım ve suan 28.günümdeyim bakalım bebek varmı rabbim nasip edecek mi
canım nasılsın ..bebeğimiz nasıl kendinede onada çok iyi bak
canım durumun nasıl..hayat nasıl gidiyo herşey yolundamı
valla canım senin yokluğun cidden belli oluyor topikte.....hoşbuldummm oleeyyy 3 gün sizden haber almamak zor geldibenim çevremde arkadaşım yok bi sizler varsınız çok şükür
yasinler ayetl kursiler ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?