bugün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi :) gelir ama ağrısı var
Kızlarrrr Günaydınnnnn
Yine geçmişi oku oku bitiremedim ohhh kekler yapılmış yenilmiş afiyet olsun :)) ben akşamları gelemiyorum ama aklım sizde kalıyo
canim ben sincan koru seda hn gidiyorum, burasi 40 tl sgk farki aliyor. hsg için 250 tl fark verdim. şimdilik ilaç tedavisi oluyorum, aşilamaolursa ne fark veririm bilmiyorum. doğum paketi 1500 tl. , sezeryan normal farketmiyormuş, 2 gece özel oda ve refakatçi da dahildi galiba. bana ucuz geldi. ama balgat koruda fiyatlar farkli. 80 tl fiyat farki aliyorlarmiş, doğum da 3000 civaridir herhalde. sincan hasta.esine müşteri çekebilmek için herhalde fiyatlari düşük tutuyorlar. ayrica sincanda yeni doğan yoğun bakim ünitesi de varmiş, çoğu özel hastanede yok.
a.s. evet sürekli girmesen okumak zorunda kalıyosun benimde sürekli açık arada bakıp okuyorums.a. kizlar,
gününüz hayir dolsun.
geçmişi oku oku bitmiyor
sürekli pc başina oturmak gerek.
geçmiş olsun...kendine iyi bir bakım çek ...yok yok bir hafta yat geçer.....yani baş ağrısıı olmadığı sürece kendiliğinden geçiyor insan kafasını salladıkça acıyor öyle olmamışındır inşallahh..ben tekrar girene kadar herkes cikmis...yarisa hazirlik yapiyosunuz kesin...ama dedimya ben hastayim oksuruyorum dua felan okuyamam..yani sizde acele etmeseniz diyorum..yavas yavas olur yani sikinti yok..neyse ben cikiyim
iyi canım sen nasılsın...yeni doktorun hayırlı olsun inşallahhh faydasınıda görürsn...inşallahh herşey yolunda gider...hayırlı haberlerini alırız..nasılsınız canlarr
ben doktora gittim değiştirdim çok doktorumu artık devlete gidiyorumm
eşimin rahim filmini istedi cumartesi günü vercek tahlili.
benden kültür testi kan bide smear aldı.sonuçlarım çıktı ama bi smear kaldı oda cuma günü çıkcakmış.
kistlerim yine büyümüş .2 gündür felaket sancı yaptı ama patlamayada patlamadı
eğer eşinin sonucu kötü çıkarsa direk tüp bebeğe başlıyoruz dedi.iyi çıkarsa rahim filmi duruma göre laparoskopi yapabilirim dedi en son çare olarak
şimdi sıramı bekliyorum ama çok şükürki tedavime başladım artıkk
kırmızılarımın son günleri bütün dualarım duruyo hala
inşallah yarın temızlenırsem yarın akşam yazarım
işte benden böyle
birazda geçmişe bakım sayfalar çoğalmış yine
iyi canım iş güç ...sen napıyosun...adetin bi kaç gün geçsin bakalım...yakındır ağrın varsa gelir....:44:napıyorsunuz bayanlar :) benim adet yine gelmedi ama çok karnım ağrıyor ya
inşallah muhatımmmcanım çok sevindim.
hayırlısıyla temiz çıkar hepsi inşaallah:d
bu hafta tedavi haftası zaten
dualar yetişir anım sıkıntı yapama.
sağol bitanem allah razı olsunnnTedavinden inşallah olumlu sonucu en kısa zamanda alırsın. Rabbim bebeği sizler için hayırlı kılsın inşallah.
günaydıns canım...sorma habire kek yapıp duuryorlarr benim bile canım kek çekti uzun süredir yapmıyorum yapsam bitirmek için uğraşıyorum..olmazsa yarısını buzluğa atarım...
şu mevki olayıı fiyatlarıı hep yükseltiyor...birde isim yapmaya görsün...neyse yeterki bebişlerimiz gelsin dimi...hayırlı olur inşallahh....
a.s. evet sürekli girmesen okumak zorunda kalıyosun benimde sürekli açık arada bakıp okuyorum
geçmiş olsun...kendine iyi bir bakım çek ...yok yok bir hafta yat geçer.....yani baş ağrısıı olmadığı sürece kendiliğinden geçiyor insan kafasını salladıkça acıyor öyle olmamışındır inşallahh..
iyi canım sen nasılsın...yeni doktorun hayırlı olsun inşallahhh faydasınıda görürsn...inşallahh herşey yolunda gider...hayırlı haberlerini alırız..
iyi canım iş güç ...sen napıyosun...adetin bi kaç gün geçsin bakalım...yakındır ağrın varsa gelir....:44:
farkettim ...bir an cinsiyetinden şüphe ettimbende iyiyim çok şükür canımçok sağol bitanemm
bu arada nasıl bi hevesle yazdıysam eşimin rahim filmini istedilerr yazmışımmm
Canım inşallah hamilelik belirtileridir ve inşallah hamilesindir de kanaman gelmez :) duam seninle...
günaydıns canım...sorma habire kek yapıp duuryorlarr benim bile canım kek çekti uzun süredir yapmıyorum yapsam bitirmek için uğraşıyorum..olmazsa yarısını buzluğa atarım...
şu mevki olayıı fiyatlarıı hep yükseltiyor...birde isim yapmaya görsün...neyse yeterki bebişlerimiz gelsin dimi...hayırlı olur inşallahh....
a.s. evet sürekli girmesen okumak zorunda kalıyosun benimde sürekli açık arada bakıp okuyorum
geçmiş olsun...kendine iyi bir bakım çek ...yok yok bir hafta yat geçer.....yani baş ağrısıı olmadığı sürece kendiliğinden geçiyor insan kafasını salladıkça acıyor öyle olmamışındır inşallahh..
iyi canım sen nasılsın...yeni doktorun hayırlı olsun inşallahhh faydasınıda görürsn...inşallahh herşey yolunda gider...hayırlı haberlerini alırız..
iyi canım iş güç ...sen napıyosun...adetin bi kaç gün geçsin bakalım...yakındır ağrın varsa gelir....:44:
nasılsınız canlarr
ben doktora gittim değiştirdim çok doktorumu artık devlete gidiyorumm
eşimin rahim filmini istedi cumartesi günü vercek tahlili.
benden kültür testi kan bide smear aldı.sonuçlarım çıktı ama bi smear kaldı oda cuma günü çıkcakmış.
kistlerim yine büyümüş .2 gündür felaket sancı yaptı ama patlamayada patlamadı
eğer eşinin sonucu kötü çıkarsa direk tüp bebeğe başlıyoruz dedi.iyi çıkarsa rahim filmi duruma göre laparoskopi yapabilirim dedi en son çare olarak
şimdi sıramı bekliyorum ama çok şükürki tedavime başladım artıkk
kırmızılarımın son günleri bütün dualarım duruyo hala
inşallah yarın temızlenırsem yarın akşam yazarım
işte benden böyle
birazda geçmişe bakım sayfalar çoğalmış yine
inşallah muhatımmmhadi bakalım inşallah herkesin sonuçları güzel olurrr yetiştirim inşallahh
sağol bitanem allah razı olsunnnrabbım senınde gonlundekını nasıp etsınnn
bende iyiyim çok şükür canımçok sağol bitanemm
ALLAH razı olsun canım pek sanmıyorum :)
ALLAH razı olsun canım pek sanmıyorum :)
inşallah öyledirde yanılıyoruzdur... bir gün o kızrmızılar gelmediğinde doya doya seviniriz inşallahh...gelecek gibi zaten de umut işte :) olmasın da diyorum bi yandan
inşALLAH kızlar ya :) herkes hamiş kalsa bi an önce keşke.en kısa zamanda dualarımız kabul olur inşALLAH
Kızlar 5 yasin, 100 Enbiya ve 707 varis tamam. Özel mesajım olmadığı için buradan yazıyorum. Sanırım daha konuşkan olmam lazım özel mesaja hak kazanmak için....
canım ben farkettim ama nasılsa düzeltirsin diye dememiştim. ifşa ettin hemeninşallah muhatımmmhadi bakalım inşallah herkesin sonuçları güzel olurrr yetiştirim inşallahh
sağol bitanem allah razı olsunnnrabbım senınde gonlundekını nasıp etsınnn
bende iyiyim çok şükür canımçok sağol bitanemm
Nasılsınız
bugun gıremedım
ozledım sızlerı sayfalar yıne ılerlemıs
umarım hepiniz ıyısnızdır
:d evet canım gel burda laf çok:d
canım ben farkettim ama nasılsa düzeltirsin diye dememiştim. Ifşa ettin hemen :d
canım eslemin hamile olma ihtimali var.
Geri kalan herkes tedavide :d
farkettim ...bir an cinsiyetinden şüphe ettim
sorma bitanem yaevet yaa benim dikkatimi cekti..nerdeyse namahrem vaaaar diye basacaktim yaygarayi..ama ilerisini okuyunca bir erkek bu kadar bilgisi yoktur tedavi hakkinda...sonra dedim yanlislik olmustu dogruymus...kedin nasil cnm..ben bugun bebek pudrasi yapip taradim yumusacik oldu tuyude cikti
evet canım gel burda laf çok
canım ben farkettim ama nasılsa düzeltirsin diye dememiştim. ifşa ettin hemen
canım eslemin hamile olma ihtimali var.
geri kalan herkes tedavide
Neyse kızlar ben cıkıyorum esım gelıyorr
eslemcım canım ıns hayırlı guzel haberlerını alırız heyecan ve dua ıle beklıyorum
allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?