Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlarrrr Günaydınnnnn
Yine geçmişi oku oku bitiremedim ohhh kekler yapılmış yenilmiş afiyet olsun :)) ben akşamları gelemiyorum ama aklım sizde kalıyo

günaydıns canım...sorma habire kek yapıp duuryorlarr benim bile canım kek çekti uzun süredir yapmıyorum yapsam bitirmek için uğraşıyorum..olmazsa yarısını buzluğa atarım...

şu mevki olayıı fiyatlarıı hep yükseltiyor...birde isim yapmaya görsün...neyse yeterki bebişlerimiz gelsin dimi...hayırlı olur inşallahh....
s.a. kizlar,
gününüz hayir dolsun.
geçmişi oku oku bitmiyor
sürekli pc başina oturmak gerek.
a.s. evet sürekli girmesen okumak zorunda kalıyosun benimde sürekli açık arada bakıp okuyorum

ben tekrar girene kadar herkes cikmis...yarisa hazirlik yapiyosunuz kesin...ama dedimya ben hastayim oksuruyorum dua felan okuyamam..yani sizde acele etmeseniz diyorum..yavas yavas olur yani sikinti yok..neyse ben cikiyim
geçmiş olsun...kendine iyi bir bakım çek ...yok yok bir hafta yat geçer.....yani baş ağrısıı olmadığı sürece kendiliğinden geçiyor insan kafasını salladıkça acıyor öyle olmamışındır inşallahh..

iyi canım sen nasılsın...yeni doktorun hayırlı olsun inşallahhh faydasınıda görürsn...inşallahh herşey yolunda gider...hayırlı haberlerini alırız..

napıyorsunuz bayanlar :) benim adet yine gelmedi ama çok karnım ağrıyor ya
iyi canım iş güç ...sen napıyosun...adetin bi kaç gün geçsin bakalım...yakındır ağrın varsa gelir....:44:

canım çok sevindim.
hayırlısıyla temiz çıkar hepsi inşaallah:d
bu hafta tedavi haftası zaten
dualar yetişir anım sıkıntı yapama.
inşallah muhatımmmhadi bakalım inşallah herkesin sonuçları güzel olurrryetiştirim inşallahh
Tedavinden inşallah olumlu sonucu en kısa zamanda alırsın. Rabbim bebeği sizler için hayırlı kılsın inşallah.
sağol bitanem allah razı olsunnnrabbım senınde gonlundekını nasıp etsınnn

bende iyiyim çok şükür canımçok sağol bitanemm

bu arada nasıl bi hevesle yazdıysam eşimin rahim filmini istedilerr yazmışımmm

gelecek gibi zaten de umut işte :) olmasın da diyorum bi yandan

evet yaa benim dikkatimi cekti..nerdeyse namahrem vaaaar diye basacaktim yaygarayi..ama ilerisini okuyunca bir erkek bu kadar bilgisi yoktur tedavi hakkinda...sonra dedim yanlislik olmustu dogruymus...kedin nasil cnm..ben bugun bebek pudrasi yapip taradim yumusacik oldu tuyude cikti

ALLAH razı olsun canım pek sanmıyorum :)

Hakkından hayırlısı olsun canım eğer hamile değilsen en kısa zamanda kanaman olur inşallah ama hamile isende dilerim mutlu haberlerle gelirsin bize. Bir müminin bir mümine duası kabul olur derler. bizler biribiimizi hiç tanımadan kalplerimizden geçenler için birbirimize dua eden insanlarız. Rabbim dilerim en kısa zamanda bu topikte sohbet eden tüm arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip eder.

inşALLAH kızlar ya :) herkes hamiş kalsa bi an önce keşke.en kısa zamanda dualarımız kabul olur inşALLAH

bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz
9 ve 10. cüzler okunuyor
ssonmez==11.cüz
antısocial==12.cüz

Nasılsınız
bugun gıremedım
ozledım sızlerı sayfalar yıne ılerlemıs
umarım hepiniz ıyısnızdır

Kızlar 5 yasin, 100 Enbiya ve 707 varis tamam. Özel mesajım olmadığı için buradan yazıyorum. Sanırım daha konuşkan olmam lazım özel mesaja hak kazanmak için....
evet canım gel burda laf çok
canım ben farkettim ama nasılsa düzeltirsin diye dememiştim. ifşa ettin hemen
Nasılsınız
bugun gıremedım
ozledım sızlerı sayfalar yıne ılerlemıs
umarım hepiniz ıyısnızdır

canım eslemin hamile olma ihtimali var.
geri kalan herkes tedavide

:d evet canım gel burda laf çok:d

canım ben farkettim ama nasılsa düzeltirsin diye dememiştim. Ifşa ettin hemen :d

Geri kalan herkes tedavide :d

nasıl yanı gunumu gecmıs canım ayy heyecanlandım
ne zaman bellı olur

Neyse kızlar ben cıkıyorum esım gelıyorr
eslemcım canım ıns hayırlı guzel haberlerını alırız heyecan ve dua ıle beklıyorum
allaha emanet olun

farkettim ...bir an cinsiyetinden şüphe ettim
suprizim 1 sene 3 ay oldu doktora gidiyorum daha yeni tedaviye başlayabildim sen beni bir görsen yere göğe sığamıyorum heyecandan ,mutluluktanheyecana yenik düştüm
sorma bitanem ya iyi bitanem uyuyor şuanoh negüzel olmuştur şimdi bizimkininde aslında artık banyo yapması gerek ama ben doğalgazı kapattım bikaç gündür hasta olcak diye korkuyorum:26:
evet canım gel burda laf çok

canım ben farkettim ama nasılsa düzeltirsin diye dememiştim. ifşa ettin hemen

geri kalan herkes tedavide

muhatım yazarken farketmedim o ara çıkmak zorunda kaldım tekrar topiğe döndüğümde alıntılarınızda farkettimneysem yinede şüphesi olan varsaface falan verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…