ay sonu kısmetse başlıcam canım ve inşallah son olur bende tedavi lerden 5-6kg falan aldım bende tedavilerden diyorum kg aldım diye eşim de sen ye ye sonra tedavilerden de diyor bak demekki doğruymuş inanılmaz iştahım açılıyor bide kendimi mutlu edeyim diye bol çikolata ve pasta yiyorum tabi onlarında etkisi var ama şu bi gerçek ilaçlar kilo aldırıyorcnm sen tedavidemiydin ben bilmiyodum yada unuttum,cunki cok unutuyorum mutfaga bisey icin gidim 5 adimdan sonra ne alacagimi unutup tekrar oturuyorum...cnm ben tedaviden once incecik dal gibi bir hatundum,tedaviye baslayinca istahim acildi ilaclar aciyo istahini yedim yedim,bide sigarayi bikarmistim ondan sonrada geldi tam 10 kg.almistimhala 3 kilosu duruyor,gecen tedaviden vermek icin ugrasimda yok yani.. bebeklerimiz olsada soyle toptan bide zayiflasak insallah amiin
suprizim 1 sene 3 ay oldu doktora gidiyorum daha yeni tedaviye başlayabildim sen beni bir görsen yere göğe sığamıyorum heyecandan ,mutluluktan heyecana yenik düştüm
sorma bitanem yaiyi bitanem uyuyor şuan oh negüzel olmuştur şimdi bizimkininde aslında artık banyo yapması gerek ama ben doğalgazı kapattım bikaç gündür hasta olcak diye korkuyorum:26:
muhatım yazarken farketmedim o ara çıkmak zorunda kaldım tekrar topiğe döndüğümde alıntılarınızda farkettimneysem yinede şüphesi olan varsa face falan verebilirim
Nasılsınız
bugun gıremedım
ozledım sızlerı sayfalar yıne ılerlemıs
umarım hepiniz ıyısnızdır
iyiyiz ayşe sen nasılsın...bi aksilik çıkmazsa bende nisanda başlayabilirim tedaviye...eşim akşam yeşil ışık yaktı...Nasılsınız
bugun gıremedım
olsun hayatım takılıyoruz sana....hatasız kul olmaz dimi....evet insan o kadar heyecanlı oluyor kii bir adımda olsun sanki yaklaşıyoruz gibi....rabbim herkesin yolunu açık etsin..suprizim 1 sene 3 ay oldu doktora gidiyorum daha yeni tedaviye başlayabildim sen beni bir görsen yere göğe sığamıyorum heyecandan ,mutluluktan heyecana yenik düştüm
selamün aleyküm değeri olmayan şu yalan dünyada,çıkarsız,samimiyetle birbiri için dua eden güzel insanlar.bugün canım sıkkın,bugün yüreğim kırgın,bugün gözlerim ağlamaklı,bugün gönlüm coşkulu ve bugün ben fazla duygulu .....hiçbirşey olmadı aslında yani kötü giden birşeyde yok.ama ağlamaklıyım nedense.biliyorum ki geçici bir durum.biraz uyku,biraz sessizlik belki kendime getirir beni.hayatta dilediğiniz herşey gönlünüzce olsun amaaaa eksikse birşeyler bırakın, Rabbim neyleyrse güzel eyler...............sağlık yerine gelmeyen en büyük nimet.bugünlerimizede şükürler olsun.elhamdülillah..................
Şems-i Tebrizi'nin - Sekizinci Kural:
Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma.
Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.
Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır.
Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret.
- Dokuzuncu Kural:
Sabretmek öylece durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir.
Sabır nedir?
Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir.
Allah aşıkları sabrı gülbeşeker gibi tatlı tatlı emer, hazmeder.
Ve bilirler ki, gökteki ayın hilalden dolunaya varması için zaman gerekir.
ayy hadi inşallah eslem güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar günaydın nasılsınız.nekadarzor çok geçmiş olsun bol zencefil karanfil tarçın kaynat iç.mikroplar ölsün canımcım
seyyan ben yasin ve tespih okudum..anacak enbiya süresi kaldı haberin olsun.ben biraz yavaş okuyorum kusura bakmayın...
meryem süresini de okuyorum ondan geçikiyor...
ben tekrar girene kadar herkes cikmis...yarisa hazirlik yapiyosunuz kesin...ama dedimya ben hastayim oksuruyorum dua felan okuyamam..yani sizde acele etmeseniz diyorum..yavas yavas olur yani sikinti yok..neyse ben cikiyim
iyiyiz canim bebiste iyi cok sukur buyumeye calisiyor heralde daha hissedemiyorum
dun gece hic uyuyamadim burnum tikandi sabaha kadar yatakta dondum durdum yarina kahvaltiya misafirim var temizlik yapmam lazim evde yemek yok daha bugun nasil biter yaaaa
nasılsınız canlarr
ben doktora gittim değiştirdim çok doktorumu artık devlete gidiyorumm
eşimin rahim filmini istedi cumartesi günü vercek tahlili.
benden kültür testi kan bide smear aldı.sonuçlarım çıktı ama bi smear kaldı oda cuma günü çıkcakmış.
kistlerim yine büyümüş .2 gündür felaket sancı yaptı ama patlamayada patlamadı
eğer eşinin sonucu kötü çıkarsa direk tüp bebeğe başlıyoruz dedi.iyi çıkarsa rahim filmi duruma göre laparoskopi yapabilirim dedi en son çare olarak
şimdi sıramı bekliyorum ama çok şükürki tedavime başladım artıkk
kırmızılarımın son günleri bütün dualarım duruyo hala
inşallah yarın temızlenırsem yarın akşam yazarım
işte benden böyle
birazda geçmişe bakım sayfalar çoğalmış yine
napıyorsunuz bayanlar :) benim adet yine gelmedi ama çok karnım ağrıyor ya
günaydıns canım...sorma habire kek yapıp duuryorlarr benim bile canım kek çekti uzun süredir yapmıyorum yapsam bitirmek için uğraşıyorum..olmazsa yarısını buzluğa atarım...
Hakkından hayırlısı olsun canım eğer hamile değilsen en kısa zamanda kanaman olur inşallah ama hamile isende dilerim mutlu haberlerle gelirsin bize. Bir müminin bir mümine duası kabul olur derler. bizler biribiimizi hiç tanımadan kalplerimizden geçenler için birbirimize dua eden insanlarız. Rabbim dilerim en kısa zamanda bu topikte sohbet eden tüm arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip eder.
Nasılsınız
bugun gıremedım
canım eslemin hamile olma ihtimali var.
geri kalan herkes tedavide
nasıl yanı gunumu gecmıs canım ayy heyecanlandım
ne zaman bellı olur
Neyse kızlar ben cıkıyorum esım gelıyorr
eslemcım canım ıns hayırlı guzel haberlerını alırız heyecan ve dua ıle beklıyorum
allaha emanet olun
selamün aleyküm değeri olmayan şu yalan dünyada,çıkarsız,samimiyetle birbiri için dua eden güzel insanlar.bugün canım sıkkın,bugün yüreğim kırgın,bugün gözlerim ağlamaklı,bugün gönlüm coşkulu ve bugün ben fazla duygulu .....hiçbirşey olmadı aslında yani kötü giden birşeyde yok.ama ağlamaklıyım nedense.biliyorum ki geçici bir durum.biraz uyku,biraz sessizlik belki kendime getirir beni.hayatta dilediğiniz herşey gönlünüzce olsun amaaaa eksikse birşeyler bırakın, Rabbim neyleyrse güzel eyler...............sağlık yerine gelmeyen en büyük nimet.bugünlerimizede şükürler olsun.elhamdülillah..................
Merhaba kıslar
Nasılsınız bakalımmmmm
Ben çok şükür uzun zamandan sonra iyiyim. Rabbim e ne kadar şükretsem azdır.
Selam kızlarrrrrrrr nasılsınız???
eslemden haber yok mu ne zaman belli olucak hamiş olduğu
Rabbim herkese gönlündekini versin inşallah...
Sönmez canım çok saol. Sen kaç kilosun ki merak ettim. Ay spor yapıyosun ne güzel ben spordan çok üşeniyom
Eslem hamiş mihadi ya inş hayırlı güzel haber versin
Nekadarzor a ne oldu ki? Her nyse çok geçmiş olsun
Kıslar herkes yemekde herhalde kimse yok. Ben çok mutluyum herkesi öpesim var
Afiyetler olsunnnnn
caninmmm cok sevindim iyi olduguna..dahada guzel gunler gelecek cnm insallah..o koyde mutlu ailenle yaslan insallah torunlarini sev mutlu mesut,arada kocanla atis yoksa tadi cikmiyo...bi kavga patirti sonra pisman olup sut dokmis kedi miyavlayin birbirinize..biliyorum biraz tuhaf bi dua oldu ama icimden geldiMerhaba kıslar
Nasılsınız bakalımmmmm
cnm benim kulaklar ariza verdi bakimini yaptirdikSönmez canım çok saol. Sen kaç kilosun ki merak ettim. Ay spor yapıyosun ne güzel ben spordan çok üşeniyom
Eslem hamiş mihadi ya inş hayırlı güzel haber versin
Nekadarzor a ne oldu ki? Her nyse çok geçmiş olsun
Kıslar herkes yemekde herhalde kimse yok. Ben çok mutluyum herkesi öpesim var
Afiyetler olsunnnnn
butun duayi bitirmisde bide yavas diyo..cnm sen biraz yavaslasan aaaaa olmazki cnm...saka biyana bu dua yarismasini arada yapalim valla bana cok iyi geldiSelamün aleyküm hanımlar,nasılsınız
Ben dualara sardım,bi baktım saat geç olmuş acıktığımı hissettimYemek molası vermişken bi bakayım dedim
Rakibelerim Hatimleriniz ne alemde,benim az kaldı haberiniz olsun
Molayı uzun tutup geçmişi okuyacam şimdi,inşaallah güzel haberler vardır
Merhaba kıslar
Nasılsınız bakalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?