Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım elde açtık.ellerimle açtım tek tek.arnavut böreği yaptık.şimi sen sorarsın arnavutmusunuz diye değilim ama azıcık ucundan var.biliyorum yazın bizde yaparız o üçgen yufkalardan.ne kurtarıcıdır o...........kıymalı ve pırasalı yaptık.dur kız alayım bi dilim daha.........size de gönderiyom.süpürgeli varya bizim onla

offf canım çektıııı seyyyaaaannn:)

Ohh afiyet şifa olsun

Tamam şekerim gönder,cama çıkıyom ben karşılamaya

her kese iiii geceler

İyi geceler canım,üzme kendini,bizler burdayız hep,kafa dağıtıyoz hep gel bekleriz

ayyyyyy gerçekten kırmış olabilirmi ay ne olursunuz yardımcı olun kürleri içmesemmi acaba
canım ne bileyim bende yapıyorum incir kürü ama sadece.havuç kürü çatlatma için yapılıyo.ben sadece incir kürü içiyorum.aynı şeyi iki kez tekrarladım dimi.bence incir kürünün olumsuz bir etkisi olmaz ama sen yine de bir başkasına da danış.sorumlu olmak istemem. canım.
offf canım çektıııı seyyyaaaannn:)

sende tam böreğin üstüne geldin yaaaa. al sana da yolluyorum süpürgeliylen.afiyet olsun.kız yarın aldır kocana şişmesin bi yerin.bide sebep olmayayım...

Bakın şimdi napcaz. Buluscaz. Az sonra saat 12, olacak ve hepimiz aya bakıp dua ediyor olcaz. Hadi camlara

Bu kadar şans olur yaniay tam evin üzerinde göremiyorum.
O ayın altındaki ev benim hanımlar. Sonra bilmiyoz etmiyoz demeyin ha

Bu kadar şans olur yaniay tam evin üzerinde göremiyorum.
O ayın altındaki ev benim hanımlar. Sonra bilmiyoz etmiyoz demeyin ha

Bende cama çıktım,göremedim Diğer camı açtım,kociş napıyon gece gece diyo Bu adam bana gerçekten sıyırdı bizim hatun diyecek Ay gizlenmiş ama gördüm,duamı ettim Allah kabul etsin Benim evde tam çaprazındaki

Bakın şimdi napcaz. Buluscaz. Az sonra saat 12, olacak ve hepimiz aya bakıp dua ediyor olcaz. Hadi camlara

ayı göremedim canım ama dediğin gibi gökyüzüne bakıp dua ettim.hepimize .Rabbim kabul etsin.

Açık havada yapalım bunu yoksa işimiz zor:)Seyyan az sonra tel bana haber verecej canim.
Duami etcem yatcam

pencereden mi düştün kıııııııııııııııııııııız

Kız parfüm mü o,Allah iyiliğimi versin ben ütü sanıyom,öylesine koymuştum

ay eselem güldürdün ya beni.Allah ta seni güldürsün emi.neyse ben koyduklarına takılmıyayım o zaman.rastgele koyuyon bende mana çıkartmaya çalışıyom.bu ilaçlar sadece yumoşlarımı değil kafamıda güzel yapıyo heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…