Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar gene iii haber alamadım doktordan yumurtalarımda hiç bi gelişme yokmuş gene gonal f 450 verdi doktor

Canım üzülme,bende bugün adet oldum.Herşey Rabbimizden...Doktorun sana ne verdiği hakkında bilgim yok ama inşaallah bundan sonra daha iyi olur herşey sizin için.İnşaallah en kısa zamanda verirsin bize müjdeyi

cnm bir haftadır gonal f 450 ine kulandım yumurta gelişimi için u gün doktora gitim kontrol için hiç bi gelişme yok dedi dokto bana her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ağlamaktan güzlerim şişti

Ben geldim kızlar.
Amma konusmussunuz.
Seyyan BURDA ortmen olarak görme gi:)
Ne şaka ama:)

Turkuazcımm canım nasılsınn

Cnm a.s cnmm napim sizlere bakıuom okuyom

Bende duş aldım rahatladım tv bakıyom ay sonu geldi malum hesap kitap yapıyom. Bu ay ammada ekstra çıkmış yaff:26:
yarın iş yok şükür rahat rahat tv izliyom
Biraz dua okudum namaz kıldım psikolojik nedensiz ama bıraz sıkılıyorum malesff benden bu kadar
Sen napıyorsun?
Kırmızıları görmüşün hayırlısı böyleymiş kuzum sakın üzülmr en doğru zamanda bebişîn gelecek emin ol

cnm bir haftadır gonal f 450 ine kulandım yumurta gelişimi için u gün doktora gitim kontrol için hiç bi gelişme yok dedi dokto bana her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ağlamaktan güzlerim şişti

Seni çok iyi anlıyorum ama üzülmemeye çalış,kolay değil ama dene inan daha rahatlayacaksın ozaman,inşaallah birgün olacak,bu zaman hepimiz için inşaallah çok yakındır

Ben geldim kızlar.
Amma konusmussunuz.

Hoşgeldin şekerim,çok güldüm

Canim cok üzüldüm.
Benimkilerde yavaş büyüyormus sanirim.
Havuç ve soğan yapcam bu aydan sonra bende.
Anne olma şansın var canim üzülme sade geç olacak biraz.

Ohh misler gibi Rahatlamışsındır canım ne güzel,yarında iş yok dinlen iyice

Canım Rabbim bereketli kazançlar nasip etsin,inşaallah gönlüne görede bir ev bulursun,Rabbim işlerini rast getirsin canım

Ben napıyorum,iyiyim uyumuşum akşam...Çok açtım,yemek yapmaya üşendim hemen fırına börek attım,çay demlemiştim,onları götürdük iştahla Gelsin kilolar

Evet gördüm canım,öyle tabi herşeyin hayırlısı,üzülmüyorum,Rabbimden gelen başım üstüne...Bende inanıyorum canım benim,sende eksik etme dualarından beni arkadaşım olacak inşaallah

bir haftadır kulanıyorum 75 dozda kulanıyorum bu hafta gene verdi doz ayarı gene 75 dedi doktor
canım üzülme olur az doz kullanıyosun.demekki daha fazlasına gerek görmüyor doktor.bide o yönünden bak.75 mg la yeterli olacağını düşünüyo.bak ben 300 mg kullanıyorum günde. yaaaaaaaaa.üzülme sakın.dua et bol bol.olacaktır.
Ben geldim kızlar.
Amma konusmussunuz.

nerdesin sen ya.şaka yaptım canım ya örtmen diye.ama ne yalan söyliyim heyecan şeyettirdim kız.örtmensin diye değil.senle tanıştım diyeeeeeeee

Canim cok üzüldüm.
Benimkilerde yavaş büyüyormus sanirim.
Havuç ve soğan yapcam bu aydan sonra bende.
Anne olma şansın var canim üzülme sade geç olacak biraz.

benimkilerde hiç ilerleme yok cnm ya bende havuç ve incir suyu kaynatıp içiyorum faydası olacakmı bilmiyorum sence sogan suyumu içsem yoksa incir suyumu içsem hangisi iii gelir

valla bizde annemle bir börek açmışız hııııııııııııııııım mis mis.fırında daha var da .aklımda onlarda hep.amaaaaan yiyim baride aklımda duracağına midemde dursun dimi

benimkilerde hiç ilerleme yok cnm ya bende havuç ve incir suyu kaynatıp içiyorum faydası olacakmı bilmiyorum sence sogan suyumu içsem yoksa incir suyumu içsem hangisi iii gelir

canım ben incir kürü yapıyorum iğnelerimi vurunurken.bence sende incir yap.yinede sen bilirsin.

cnm allah sendende burdaki herkestende razı olsun gene bu siteye girince kendime geliyorum cnm benim bana doktor 75 mg dan fazal vermiyo

Elde mi açtınız canım ımmhhh Bizde yazın yufka açarlar,üçgen şeklinde katlanır bilir misin,bende ondan yaptım Neyli yaptınız Amaann ye tabi bişey olmaz,bak benim kaçıncı dilimim bu saatte,can boğazdan gelirmiş

canlar ya benim karnım hem ağrıyo hemde çok acıyo artık iğnelerden.yarında kontrolüm var ya panik oldum akıntım var bide çok.5.tedavi güya ama unuttum ya.en son 2009 da yaptırdıydım.bu akıntı canımı sıktı.ya yumurtalarım çatladıysa.ay paranoyak olcam yarına kadar.hatta oldumyani ikinciiğneme başladım.işte erken çatlamaması için ama.yine de çatlarmı acaba.ssönmeeeeeeeeeeeeez nerdesin ya cevap versene.nasıl oluyodu bu işler.

Seyyan bende cok heycan yaptim KIZ:)ayis
Ayis kurler ilacın etkisini kırmış olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…