ay eselem güldürdün ya beni.Allah ta seni güldürsün emi.neyse ben koyduklarına takılmıyayım o zaman.rastgele koyuyon bende mana çıkartmaya çalışıyom.bu ilaçlar sadece yumoşlarımı değil kafamıda güzel yapıyo heralde.
Ay canım hiç dikkatli bakmadım,sallanıyoya hani bende aheste aheste ütü yapıyo heralde diyodum
Mana mı çıkartmaya çalışıyodunBen ilaçsız kafayı buldum sayılır,takılma boşver,hadi parfüm sıkalım
hahha huhhuh hih hii çok güldüm ben ya çok tatlısın sen.
Saflığıma doymıyım dimi
Canımm tatlı demişken,sen benim tatlı mı görmedin mi bakim,hani dedektiflik yapıyodun takip etmedin mi bugün beni
evet canım 3 cuma sabah namazından sonra 1 yusuf ve 1 meryem süreleri okunacak ..burda bir akadaş öyle yaşmıştı bende deneyim dedim ama 2. cuma firarr ettik..bir daha hatırlatma yazpıcam tele...cnm 3 cuma mı okumal lazım 1 defamı belli bir vakti varmı??
sağol canım biraz iyi oldum sankii hafif var ama ben bunada razıyım...Sürpriz canim neyin var.
Nu ara ne oldu bu topige.hepimiz ayrı dertte:)tuzlu şu iyi geliyor canim Antikdenizon dediği gibi
kız seyyannnn anammm ne ler olmuş şmdi sen detaylı yazınca anladım kız benim kafa kıyak zatenn...muhatıda tebrik etmek lazım hiç aklıma gelemz böyle cinlikler....evet şakasını yaptı alem kız.bakın ben anlatayım muhat detaya inmemiş.annemle oturuyoruz tele mesaj geldi.''kadınlar kulübünden mesaj var.özel bilgilerinizi (telefon numarası)bir başka üyeyle paylaşmak yasaktır.hesabınız süresiz olarak kaptılmıştır.''ben şoklarda kafamda şimşemkler.dua listesi nolcak,ben napçam derken aradım mesajın geldiği numarayı.iyigünler benim hesabım süresüz kapatılmış ben bilmyordum ne yapmam gerekir(safmıyım ne ya)muhat cevap verdi''rumuzunuz seyyan dı dimi''ben evet ve bir gülüş.sonra anladım ama .................... neyse işte böyle kızlar muhatla ilk tel konuşmamız ve tanışmamız böyle oldu. ama yazılarındaki pozitiflik sesinde de var.canım muhatım Rabbim neşeni daim etsin.seni hep güldürsün vebebişlede sevindirsin tez zamanda.tabi biz sonra konuştuk biraz ama bunlar armızda sölemeeeeeeeeeeeeem.hıh
a.s. canım..dayanamadım size bir bakayım dedim...Selam kızlar naber,geçmişi okumadan daldım direk,kimler burda napıyonuz
gonal f 450 nin 75 ünite olarak kulllanıyorsan doktorun gerek görmemiş demektir....ama netice alamıyorsanız yükselmesi gerek...ben 300 üniteyle 6 yumrta ancak oldu bunada şükür...yanii burda fabrika gibii arkadaşların yanında bizimki ne kiiarkadaşlar gene iii haber alamadım doktordan yumurtalarımda hiç bi gelişme yokmuş gene gonal f 450 verdi doktor
helall vallahiiBen geldim kızlar.
Amma konusmussunuz.
Seyyan BURDA ortmen olarak görme gi:)
Ne şaka ama:)
canım yumurta gelişirken o sümüksü akıntıı daha çok geliyor hani bende öyle olmuştuu öncesinde varla yok arası bişeydii...zor farkedilcek gibii..ilaçlar oluk oluk getirtiyor...ve farkettim ki başladığında yumurtalar büyüme aşamasında..idi..çatlar anam ilaç alıyosun ya yumurta için çabuk çatlar şimdii...bazen kocaya diyorum bir yumurtanın hakkından gelemedin diyecanlar ya benim karnım hem ağrıyo hemde çok acıyo artık iğnelerden.yarında kontrolüm var ya panik oldum akıntım var bide çok.5.tedavi güya ama unuttum ya.en son 2009 da yaptırdıydım.bu akıntı canımı sıktı.ya yumurtalarım çatladıysa.ay paranoyak olcam yarına kadar.hatta oldumyani ikinciiğneme başladım.işte erken çatlamaması için ama.yine de çatlarmı acaba.ssönmeeeeeeeeeeeeez nerdesin ya cevap versene.nasıl oluyodu bu işler.
uff beee kızz canım çektii....ben öyle bilmem yapmak hazır yufka sağolsun..inegölde de boşnak böreğini hazır alırdım benim komşunun akrabasıydıı...geldiğimde hep yerim...evet canım elde açtık.ellerimle açtım tek tek.arnavut böreği yaptık.şimi sen sorarsın arnavutmusunuz diye değilim ama azıcık ucundan var.biliyorum yazın bizde yaparız o üçgen yufkalardan.ne kurtarıcıdır o...........kıymalı ve pırasalı yaptık.dur kız alayım bi dilim daha.........size de gönderiyom.süpürgeli varya bizim onla
iyi gecelerher kese iiii geceler
olsun bende safımgörmedim canım.bugün dedektifliğe ara verdim.müdürelik yapıyodum.
evet canım 3 cuma sabah namazından sonra 1 yusuf ve 1 meryem süreleri okunacak ..burda bir akadaş öyle yaşmıştı bende deneyim dedim ama 2. cuma firarr ettik..bir daha hatırlatma yazpıcam tele...
sağol canım biraz iyi oldum sankii hafif var ama ben bunada razıyım...
kız seyyannnn anammm ne ler olmuş şmdi sen detaylı yazınca anladım kız benim kafa kıyak zatenn...muhatıda tebrik etmek lazım hiç aklıma gelemz böyle cinlikler....
a.s. canım..dayanamadım size bir bakayım dedim...
gonal f 450 nin 75 ünite olarak kulllanıyorsan doktorun gerek görmemiş demektir....ama netice alamıyorsanız yükselmesi gerek...ben 300 üniteyle 6 yumrta ancak oldu bunada şükür...yanii burda fabrika gibii arkadaşların yanında bizimki ne kii
helall vallahii
canım yumurta gelişirken o sümüksü akıntıı daha çok geliyor hani bende öyle olmuştuu öncesinde varla yok arası bişeydii...zor farkedilcek gibii..ilaçlar oluk oluk getirtiyor...ve farkettim ki başladığında yumurtalar büyüme aşamasında..idi..çatlar anam ilaç alıyosun ya yumurta için çabuk çatlar şimdii...bazen kocaya diyorum bir yumurtanın hakkından gelemedin diye
uff beee kızz canım çektii....ben öyle bilmem yapmak hazır yufka sağolsun..inegölde de boşnak böreğini hazır alırdım benim komşunun akrabasıydıı...geldiğimde hep yerim...
iyi geceler
ne ayı sı bu saatte kız...ayı göremedim canım ama dediğin gibi gökyüzüne bakıp dua ettim.hepimize .Rabbim kabul etsin.
hoşbulduk canım....Süprizzz hoşgeldinn canımcımm
Göndereyim sana bi tabak ozamannn
ne ayı sı bu saatte kız...
Süprizzz hoşgeldinn canımcımm
Göndereyim sana bi tabak ozamannn
ay sürprizz ayı değil ay.muhat 12 de cama çıkıp,aya bakıp,birbirimize dua edelim dediydi.bende çıktım ama ayı göremedim dedimdi.
aşureni aradım buldum,bayıldıııııııııııııııııııııım.veeeeeeeeee istiyoruuuuuuuuuuuuuuum.yumoşlarım var benim ya canım çekticanım ellerine sağlık.nefis görünüyolar.bayıldım.yarışmaya bunu gönderdiysen kesin birinçsin.
ay sürprizz ayı değil ay.muhat 12 de cama çıkıp,aya bakıp,birbirimize dua edelim dediydi.bende çıktım ama ayı göremedim dedimdi.
aşureni aradım buldum,bayıldıııııııııııııııııııııım.veeeeeeeeee istiyoruuuuuuuuuuuuuuum.yumoşlarım var benim ya canım çekticanım ellerine sağlık.nefis görünüyolar.bayıldım.yarışmaya bunu gönderdiysen kesin birinçsin.
kız biliyom gökte ay aradığınızı takılayım dedim...
ay aşure yemem.. ama görüntüden çok iyi anlarım...link versenize ayol bende bakayım uğraştırmayın beni..:))
kız biliyom gökte ay aradığınızı takılayım dedim...
ay aşure yemem.. ama görüntüden çok iyi anlarım...link versenize ayol bende bakayım uğraştırmayın beni..:))
kız sen ne beceriklisin maşşallahh...Evet canım Aşuremle katıldım yarışmaya,Aşure berekettir inşaallah banada bereket getirir yarışmadaİnşaallah kuzum
Sen iste göndermez miyim hiç,Süprizim sende buyuuurrr
Eki Görüntüle 665783
kız sen ne beceriklisin maşşallahh...
birinci kural aşurenin suyunu kararmış gibi olanlarr var sen sütlü yapmışsın birde rengi açıkk tebrikler...geçtin...sınavıı...birde süsleme sunum da ilginççç ...kase gibi klasikleşmemişsin....iyi fikir..onun içinde ayrıca tebrik ederim...sen bu işten anlıyon haa .ee ben oy veremiyormuyum...
gerçek güzel gözüküyor ceviz koymadğından demekkii....genelde karamasın diye süslemek amaçlı en son koyarlar falan....ben hiç pişirmedim ama pişircek olsam senin tarifi yapardım...bizede komşular getiriyordu...hepsini benim koca yiyorduu...hiç ayırt etmez sağolsun....artık komşu olmadığından aşurede yokAyy teşekkür ederim canım benim
Yok kuzum sütlü yapmadım,1 tatlı kaşığı bal ilave ettim,cevizde eklemedim ya ondan kararmamıştır
Canım benim oturduğum yerde,herkes malzemeleri getirir,mahallelerde toplu pişer,ben herkesinkini yiyemiyorum bide değişik yapıyolar burdaBen evlendiğimden beri kendim yapıyorum,ilk yaptığımda komşulara dağıttığımda,sanki bişey icat etmiş gibi sen mi yaptın evde dediler şaşırdılar Çok güzel oluyo,keşke sizlere de ikram edebilsem öyle isterdim ki
Canım daha oy vermeye çok...O bölümde birsürü tatlı paylaşılıyo,hangisini daha çok beğenirseniz ona verinBen oylama olacağı zaman söylerim size Hatta katılıma çok var,sizde yapın isterseniz,ayrı moral oluyo insana Heyecan katıyo
kızlar hadi ben çıktım.sürprizcim,eslemcim hepinize hayırlı geceler.Allaha emanet olun.güzel güzel rüyalar görün güzel sabahlara uyanın.
kızlar hadi ben çıktım.sürprizcim,eslemcim hepinize hayırlı geceler.Allaha emanet olun.güzel güzel rüyalar görün güzel sabahlara uyanın.
gerçek güzel gözüküyor ceviz koymadğından demekkii....genelde karamasın diye süslemek amaçlı en son koyarlar falan....ben hiç pişirmedim ama pişircek olsam senin tarifi yapardım...bizede komşular getiriyordu...hepsini benim koca yiyorduu...hiç ayırt etmez sağolsun....artık komşu olmadığından aşurede yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?