canım sağlıklı olsunlarda ikiz yada tek kaybetmek çok acı çünkü
Allahım bir daha göstermesin canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sağlıklı olsunlarda ikiz yada tek kaybetmek çok acı çünkü
Allahım bir daha göstermesin canımmm
Canım nasılsın bebiş nasıl
iyiyiz cnm cok sukur.yarin kontrolumuz var ins guzel haberler aliriz cnm dua edin bize.. Sen nasilsin cnm iyilestin mi
Canım gebelik takvimini okudunmu kız mı erkek mi? Bak bilgide vermiş
![]()
sabah okumustum ama pek dıkkate almamıstım sen sorunca bı bakım dedım ama bir fark göremedım ben cnm
![]()
canım ben çıkıyorum iyi akşamlar sana![]()
selamınaleyküm arkadaşlar 1-2 ay önce yazmıştım bu topiğe dualara katılırım diye ozaman için yazsin okunuyordu okumuştumda 2 tane falan
giremiyodum internet yavaş diye
internet düzeldi bu seferde sayfayı bulamadım
neyse ezan okunuyor şuan burda ALLAH cc ezanların yüzü suyu hürmetine hasretleimize kavuştursun hepimizi hayırlısıyla inşALLAH
neyse benim eşimde sorun çıktı 2 aydır ilaç kullanıyor
bu ay bende yumurta takibi yaptırıyorum
3 yumurtan var dedi çatlatma iğnesi yaptı
41 meryem okuyorum şuan 35 oldu eşimle bitirmeye çalışıyoruz ki bitiririzde inşallah
ama
ben birde herkes tek tek okusa tanıdığım tanımadığım kişilerin duaları geçse istiyorum
okuyabilecek arkadaşlarım ÖZELDEN cevap atabilir mi
burdan göremeyebilirim
tekrar bi 41 meryem okumama yardım edermisiniz bugün reglimin 19.günü 11 gün süre içindeee
![]()
canim normalde 500 yasin ama Hocaya sordum sayi koyma sayiylan olmaz dedi en iyisi okuta bildigin kadar okut bende öyle yapiyorum canim ellimden geldigi kadar okutmaya calisiyorum kisi basina 1 yasin olarak
canım benim eşimde problem çıktı o yüzden saklama ihtiyacı duyuyoruz
Bana kalırsa da bu sağlık problemi çözülemeyecek bişey değil Allahımın izniyle ama erkek psikolojisi farklı biliyorsun kimse bilmesin istediği için bizde kimseye söyleyemiyoruz sizler ayrısınız sizinle paylaşıyorum her sıkıntımı ama diyorsun ya 41tane hurma dağıtılıp okutulacak ben çocuk için bunu dağıtıyorum yasin okuyup bana verir misiniz diyemem işteee yoksa 41 yasin dağıtılacak bizde onun niyetine 41tane hurmamı yiyeceğiz sen demişsin ya netten dağıttım diye
Allahım sizlerden razı olsun tatlımmm yoksa bu olaya bı kadar rahat sakin yaklaşamazdık ki ben sizlerden başka kimseyle konuşamıyorum çünkü bu konuları
Canım maaşallah çok metanetlisin inşallah bir sonrakinde tutar hayırlısıyla![]()
:) anladığım kadarıyla yazacam
canımcım ben 41taneyi dağıtıcam ama hurmasız çünkü onları bulamam
benim 15 oldu şuan saat 18:00 dua kapısı benim için paylaşacak
ama ismimi söylemeyecek
benimde eşimde problem vardı
4.kutu proxeed deyiz
hatta en çok hayalciim galiba bilmeden onuda kırdım
bebek kıyafetlei-beşikleri vs.bakıp duruyorum kaç gündür
olmadık bişeyden tartıştık
neyse biraz önce bu gece 2 meryem süresi okumazsan odaya almam seni dedim barıştık![]()
1 tanesini okudu 1 tanesinide namazdan gelince okuyacak
ben onu biraz onu isteksiz gibi gördüğümden üzülüyorum ama isteksiz değilde ne bileyim işe
bugün bahçeden ısırgan toplayıp gelmiş
yıkadı doğradı tepsiye koydu
çayını yapmak için
kocam yaaa
bir meryem süresi eda adına okudum ...rabbim dualarımızı kabul etsin...sağlıklı ve hayırlı evlatlar olur inşallahh...
bir yasin süresini sevim adına okudum...rabbim dualarımızı kabul etsin...sağlıklı ve hayırlı evlatlar olur inşallahh...
canım ALLAH cc razı olsunnn
edanur86 nın adı sevimmiymiş
bende okudum ona başka bi topikte ama edanur diye niyetlendim
neyse RABBİM bilir layıkıyla
inşallah
canım benim eşimde problem çıktı o yüzden saklama ihtiyacı duyuyoruz
Bana kalırsa da bu sağlık problemi çözülemeyecek bişey değil Allahımın izniyle ama erkek psikolojisi farklı biliyorsun kimse bilmesin istediği için bizde kimseye söyleyemiyoruz sizler ayrısınız sizinle paylaşıyorum her sıkıntımı ama diyorsun ya 41tane hurma dağıtılıp okutulacak ben çocuk için bunu dağıtıyorum yasin okuyup bana verir misiniz diyemem işteee yoksa 41 yasin dağıtılacak bizde onun niyetine 41tane hurmamı yiyeceğiz sen demişsin ya netten dağıttım diye
:) anladığım kadarıyla yazacam
canımcım ben 41taneyi dağıtıcam ama hurmasız çünkü onları bulamam
benim 15 oldu şuan saat 18:00 dua kapısı benim için paylaşacak
ama ismimi söylemeyecek
benimde eşimde problem vardı
4.kutu proxeed deyiz
hatta en çok hayalciim galiba bilmeden onuda kırdım
bebek kıyafetlei-beşikleri vs.bakıp duruyorum kaç gündür
olmadık bişeyden tartıştık
neyse biraz önce bu gece 2 meryem süresi okumazsan odaya almam seni dedim barıştık![]()
1 tanesini okudu 1 tanesinide namazdan gelince okuyacak
ben onu biraz onu isteksiz gibi gördüğümden üzülüyorum ama isteksiz değilde ne bileyim işe
bugün bahçeden ısırgan toplayıp gelmiş
yıkadı doğradı tepsiye koydu
çayını yapmak için
kocam yaaa
Allahım sizlerden razı olsun tatlımmm yoksa bu olaya bı kadar rahat sakin yaklaşamazdık ki ben sizlerden başka kimseyle konuşamıyorum çünkü bu konuları
canım ALLAH cc razı olsunnn
inşallah
Oh ne güzel canım ben ısırgan otu çayını yapıp eline veriyorum ancak içiyor yoksa onu da yapmaz
Ben regl olunca yanında ağlamıyorum bile çok üzülüyo kocişim onun suçuymuş gibi sanki canım benimmmmm
Proxeed işe yarıyor mu yaaa ben onu içmektense doğal beslenip ona harcayacağımız parayı aşılama yapalım diyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum canım yaa
Şu test sonucumuz çıksın ona göre hareket edeceğiz tabi aralık sonu çıkacak hayırlısıyla....
Aşılamaya başlarken mi başlasam acaba şimdi salatı tefriciye okumak istiyorum 4444 adet Allahım kabul eder inşallahhhh
Oh ne güzel canım ben ısırgan otu çayını yapıp eline veriyorum ancak içiyor yoksa onu da yapmaz
Ben regl olunca yanında ağlamıyorum bile çok üzülüyo kocişim onun suçuymuş gibi sanki canım benimmmmm
Proxeed işe yarıyor mu yaaa ben onu içmektense doğal beslenip ona harcayacağımız parayı aşılama yapalım diyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum canım yaa
Şu test sonucumuz çıksın ona göre hareket edeceğiz tabi aralık sonu çıkacak hayırlısıyla....
Aşılamaya başlarken mi başlasam acaba şimdi salatı tefriciye okumak istiyorum 4444 adet Allahım kabul eder inşallahhhh
canım sizinki tam oalrak ne testiydi
bizde aşılama yaptırcaktık ama yaptırmayın dedi
eğer düzelme olursa doğal yolla olur dedi
proxeede gelince evet çok pahalı 15 günlük ilac 115 lira
eczacı bekliyo sağolsun
aylık 50 bile verseniz olur demiş
biz geçen hepsini kapattık
amaa eğer ocak 24 e kadar kullanmak durumunda kalırsak
2 kutu daha almamız gerekiyo elimizde 10 günlük falan var
5,5 yıl aşılamaydı tüptü daha çok masraf ettik
bende önceden gitseymişiz diyorum dnalar için
hemde her ay bi ümit yok oldu
canım sizinki tam oalrak ne testiydi
bizde aşılama yaptırcaktık ama yaptırmayın dedi
eğer düzelme olursa doğal yolla olur dedi
proxeede gelince evet çok pahalı 15 günlük ilac 115 lira
eczacı bekliyo sağolsun
aylık 50 bile verseniz olur demiş
biz geçen hepsini kapattık
amaa eğer ocak 24 e kadar kullanmak durumunda kalırsak
2 kutu daha almamız gerekiyo elimizde 10 günlük falan var
5,5 yıl aşılamaydı tüptü daha çok masraf ettik
bende önceden gitseymişiz diyorum dnalar için
hemde her ay bi ümit yok oldu
karyotip testi bekliyoruz canım bizim 8milyon sayımız hareketli toplamımız %21-%31 arası değişiyor morfoloji ise 0 o yüzden normal yolla olması demek mucizemin gelmesi demek bizim için tabi ki hayırlısı ama beklemek çok zor geliyor bana yaa kaan hoca sperm dna hasar testi yapılmadan tüp veya aşılama yapmayın diyor ama bunun sonucunu bir alalım onu da yaptırrız inşallahhhhh
siz dna testine baktırdınız galiba canım.....
evet canım baktırdık biz dna yakaryotip testi bekliyoruz canım bizim 8milyon sayımız hareketli toplamımız %21-%31 arası değişiyor morfoloji ise 0 o yüzden normal yolla olması demek mucizemin gelmesi demek bizim için tabi ki hayırlısı ama beklemek çok zor geliyor bana yaa kaan hoca sperm dna hasar testi yapılmadan tüp veya aşılama yapmayın diyor ama bunun sonucunu bir alalım onu da yaptırrız inşallahhhhh
siz dna testine baktırdınız galiba canım.....
sağlıklı bulunması gerknde 0 çıktı
ama biz testi yaptımadan
aslında problem olması iyi demişti en azından çözümü var :26:
çünkü testlere bakıyor
benim rahim filmi vs.bakıyor herşey normal
işte bu kötü diyodu açıklanaman inferlite
o zaman beklemekten başka çare yok diyodu
bu arada karyotip ne demek :26:yani neyine bakıyo
ilk kez duyuyorum galiba:26:
inşallah
Canım merhaba
Eşimin doktoru da Kaan hoca 1 yıldır görüşüyoruz kendisiyle muhteşem bir doktordur ne derse uygulayın zaten muayenesine 1 kez gittik görüşmelerimiz hep mail yoluyla eşinin diğer tüketmesi gereken besinleride söylemiştir heralde.Allah yardımcınız olsun
yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okuYACAK
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuYACAK
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okuyacak
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane okuyaacak
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okuyacak
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane okuyacak
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okuyacak
SSONMEz==1 TANE OKUdu
arkadaşlar bu hafta ben esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve bende hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedim hakkınızı helal edin
esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi
ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu
okumak isteyenler eklenecektr
canlarım okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
canım mrb bizde ocak ayında gidecez kaan aydosa giidecez bize dna hasar testi yapılacagını söyledi mailde yalnız bu testin sonuçları 1 ,5 ayda felan cıkıyormuşş sanırım öylemii sağlıklı bir bilgi alamadıkk bizz malesef![]()
Canım ben yasin okuyamayacağım için üzgünüm dedimSağol canım Allah razı olsun seninkinide Allah kabul etsin.Valla kendim diye demiyorum aynı annemin yaptığına benzedi yiyenler çok beğendi.Allahım kabul etsin hepimizinkini.Seninkide güzel olmuştur
üzülme olurmu baharcım seninde günün güzel olsun inşallah
ben aşure yapamadım kısmet olmadı çok gripliydim pazar günü hiç halim yoktu eminim aşuren çok güzel olmuştur canım sen bursadaydın demi bilseydim gelirdim sana yemeğe![]()
Yanlış anlaşılmış sanırım
Ben söktürücü içtim pko olunca adetlerim böyle oluyor.Doktorlarda tüp bebek dedi o yzüden normal yolla kalırsam mucize derim sadece.Allahın mucizesi
Sağol canım yukardada yazdım yasin okumam kaldı diye üzüldümAminnn Allahım verecek hayırlısıyla bizlere de mucizemizi
evet canım dün ilk saatlerde çok kötüydüm ama şimdi rahatım elhamdülillahhh Allahım sağlığımızı almasın
Canım üzülme diyemiyorum dün bende aynıydım ama geçecek ilk dumur dönemini aşınca çook şükür ki sağlıklıyız her ay kendiliğinden geliyor kırmızılarımız![]()
Yoksa şu durumda Allahın mucizesi olmalı benim normal yolla hamile kalmam için.O yüzden hamile olmayı normal yolla hiç aklıma bile gelmiyor
Yinede Allahın işi belli olmaz.Ama eşimin değerleri düşük bendede pko olunca tüp bebek dediler o yüzden normal yolla hamile olmam bana mucizeymiş gibi gelir
Her ayda düzenli olamıyorum pko olduğu için.Bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Allah babana uzun sağlıklı ömür annenede Allah rahmet eylesinevet bahar çok şükür babam var. saol cnm iyi dileklerin için. üzülme canım baban için elden bişi gelmez. Rabbim öyle takdir etmiş.
benimde annem yok mesela 15 seneye yakın oldu. mesel evliyken hiç yaşayamadım gidip annemim kurduğu sofrada yemek yemeği ve yaşayamıcam. annemle hiç çarşılara gidip çeyiz almalar alışveriş yapmalar olmadı. anlayacağın olmadı da olmadı. tek dileğim inş hayırlı eş hayırlı yuva ve hayırlı sağlıklı evlatlarım olsunda içimde kalanları kurduğum ailede yaşayayım... her halimize şükürBenim annem sağ ama bana uzak ve yanıma gelemiyor çünkü sağlık problemi var bende özlüyorum annemle çarşıda gezmeyi dolaşmayı ana kız dertleşmeyi bunu söylemek kolay değil benim için ama annem uzak olunca haliyle üzülüyorum bazen.Allah hepinizin anne babasına sağlık uzun ömür versin.Canım inşallah hayallerindeki aileye düşersin.Bende senin gibiydim aile sıcaklığı bulurum inşallh dedim.Ama eşimden başka ailesi dilediğim gibi cana yakın anlayışlı sıcak olmadılar.O yüzden çok hayallere kapılma Allahtan hayırlısını dile.Dilerim gönlünce olur herşey
nasılsınız..
biz eşmle evdeyiz ve hastayız .. eşim ekmek almaya gitti o ara yazayım dedim
hepinizden allah razı olsun benim içino guzel dilekleriiniz için..
inş.bigun bizde anne olacagız..
bu arada dun hastahanede sıra beklerken bi bayanla ayakustu muhabbet ettik..ve anlattıklarına sok oldum..10yıldır çocuk tedavisi oluyormus..ve bu hafta içi ameliyat olacakmış ameliyat öncesi gebelik testi istemişler pozitf çıkınca ameliyat kalmış tabi.. belim agrıyor dusuk yapmaktan korkuyorum dedi allah yardım etsin dedim..drumda bi daha böyle asık suratla gelme dedi.
hakkımızda hayırlısı arkadaşlar verende rabbim alanda rabbim o hakkımızda hayırlısını nasip eder herzaman..inş.kavusacağız bebişlerimizee![]()
Canım ikinizede geçmiş olsun hava değişimi etkiler tabiki bir yagmur bir güneşli.Toparlanırsınız inşallahAllah nasip ettimi he rtürlü oluyor canım.Yeterki Allah bizim için iyi olacaksa nasip etsin
![]()