Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Merhaba canım evet ya bende geldiğim zaman topikte fazla kimse olmuyor denk gelemiyoruz bir türlü:1:Gezmedeymişsin bugün nereye gittin bakalım Bursa merkezemi:10::34:Dünde ben eşimle çarşıya çıkmak zorunda kaldık ay o nasıl trafikti öyle havada çok soğuktu dondum desem yeridir.:18::10:

Aminn canım inşallah:16:

Canım senin adına çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz sırayla.Allah hayırlı etsin bebeğinizi size bağışlasın inşallh.Allah nasip ettimi oluyor mutlaka.Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine darısıda bizlere ve isteyen herkeze olsun inşallah:nazar::16::49::emir_bebek::46:

Darısıda bizlere inşallah.Hamilelik haberlerini duydukça umut oluyor bizlere.İnşallah hepimiz o güzel duyguyu tadarız:16::34:

Aminn inşallah canım,darısıda senin güzel haber almana:34::16:

İyigeceler canım:3:

Kolay gelsin canım benim ütüm yarına kaldı şimdi yapacaktımda saate baktım geç olmuş yarın artık.Görüşürüz iyigeceler :3::16:

teşekkürler bahar'cımm gönlünüzde ne varsa o gerçek olsun inşallahhhh

Kızlar bende çıkıyorum,iyigeceler hepinize güzel hayırlı bir hafta diliyorum,Allah'a emanet olun:16::3:

kız olmayan bebişi nasıl uzeyım:1::1::1::1:

aa ne biliyosunn ...tadını çıkarr ...belkide vardırr...müjde sırasıı sendee artık....kendinii üzmekii bebişin güzel tutunsun annesine...
en kısa zamanda hayırlı haberler alırızz ...aminnnnnnn

İyiyiz cnm cok sukur sen nasilsin

bizlerde iii beni uyku tutmadııı yawww...yatağa girip çıktımmmm resmenn....bazen değil bu sıralar genelde öyle demekki kafam yoğunn....yatağa yatınca gerekli gereksiz ne varsa gözümün önünde sankii düşünmeden alıkoyamıyorum kendimii yaaa....neysee....

bugun yumurtlama gunummuus kızlar dua edinn bugun tutunsun bebişim:)

inşallahhh tutunur çalışmalar devam çok yenisin daha bi bakmışsın kii kendiliğinden oluvermişş....

Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar iyi haftalar kızlar......

:54:
Kızlar bende çıkıyorum,iyigeceler hepinize güzel hayırlı bir hafta diliyorum,Allah'a emanet olun:16::3:

:54: ii geceeler kızlarrr.....tatlı uykularr sizeee

Merhaba canım evet ya bende geldiğim zaman topikte fazla kimse olmuyor denk gelemiyoruz bir türlü:1:Gezmedeymişsin bugün nereye gittin bakalım Bursa merkezemi:10::34:Dünde ben eşimle çarşıya çıkmak zorunda kaldık ay o nasıl trafikti öyle havada çok soğuktu dondum desem yeridir.:18::10:

canım baştan kurşunludaydım ordan da anatoliuma market alışverişine ordan da kardeşime yemeğe gittim ama dün çok soğuktu sen nasılsın

canımmm rabbim sanada tekrar hayırlısıyla göndersin meleğini bitti mi korunma sürecin?

amin canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim bize 1ay korunun yeter demişti dr.bakalım tedaviye kadar belki kendiliinden süpriz yapar bebeğimiz hiç tedaviye gerek kalmaz

kızlar günaydın hepinize:32::32::32::32::32:
hayırlı hafta diliyorum herkes iyidir umarım
AYŞECİM ben dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah

hb canım benim sağoll şaşkınım hala inşallah hayırlısıyla daha çok başındayım sonuda güzel olur inş

canımm çok çook teşekkürler allah sizlerden razı olsun..

dualarımızın karşılığını tek tek alıcaz inşallahh

bende burda ilk duaya başladığımda perlanore arkadaşımıza dua okumuştum.oda ardından gebe kalmıştı.. allahım sonunuda hayır etsin perlanore kulaklarını çınlattım :) rabbim seninde gönlüne göre versin :16:

ah canım inşallah zaten rabimin izni ve sizlerin duasıyla gerçekleşti canlarım inşallah yeniden olacak inanıyorum ben hepimizin olacak bu arada bu hafta meryem suresi yine bana okunuyor tondoracım bakarsın kendiliğinden gelir bebişim

Son düzenleme:
sağol canım sanada ii pazarlarrr....bende senin gibii sayılırım uzun süredir canım bişey yapmak istemiyordu... hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç evden çıkasım bile gelmiyorr hala öyle ....bir yanım boşver hayatı zehir etme kendine. diyor ama olmuyorrr...aklımdan hiç çıkmıyorrr.....bir yanım hep eksikk....neyse sen artık eve dönüş yapmışsındır....dinlenmen gerek....:60:

canım bende 4aydır mecburiyet haricinde dışarı çıkmadım sadece işe gidiyordum zaten kalabalıklığa hiç girmek istemiyorum ama hayat devam ediyor 9aylık bir yeğenim var cumartesi pazar hep birlikteydik biraz keyfim yerine geldi

Sanırım aynı zamanda olabiliriz bakalım....canım ben 2009da rahim filmi çektirmiştim sanırım şimdide ister...burçak hanım arkadaşıma da cd 56 testi yaptı ve testin sonucu 20 çıkmış düşürmek için kortizon kullandırdı...12 ye düşürdüler..ondan önce tedaviye başlamadı...bende ilk defa bu testi arkadaşımdan duydum....yaptırdım benimde 16 çıktı...bakalım banada belki tedavi diyebilir..

bilmeyen arkadaşlarada bilgi açısından.."CD56 TESTİ yaptırın..bu test eğer 12 den yüksekse vücut embriyoyu yabancı madde sanıp atıyormuş....ben daha önceki denemelerimde hiç bu testi duymadım uygulamadılar bile.....o yüzden kızlar tüpbebek yaptıracaklar aklınızda olsun yaptırın bu testi..bu test bağışıklık sistemi ile ilgiliymiş...doktorlar genellikle çooooooooook önemsemiyorlar....
akapunkturu kim tavsiye etti..birde cd 56 ve ıl 6 değerleri yüksekti. yazmışsın onu anlamadım....ıl 6 değeri nedir?

cd56 testi üniversite hastanelerindemi yapılıyor canım

kızlar aklım karıştı benim iyce. 2 gün geciktim. dün pembemsi akıntı oldu. sabaha kadar da çok az kanama olmuş. şimdi hiç bişi yok. yumurtanın çatlağı ünü de tutturmuştuk. acaba bu kanama neyin nesi? hiç duydunuz mu böyle bir şey?

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr.......

bu arada yeşilyayladaki aktar

deva lokman a.faruk baş
t.m. ali cd.üst geçit yanı yeşilyayla/bursa
www.devalokman.net e-mail:devalokman16@hotmail.com

tel:(0224)361 24 81 cep: 0 535 960 49 71

burdakiler kartvizit bilgileriiii şifa bulmak isteyen ,,ulaşmak isteyenler içinn...allah sağlıklı hayırlı bol bebişler versin herkesee....belkii birr sebep olurr....yalnız hormonlorla ilgili test sonuclarınıı istiyor ben telde söyledimmm...hepsine yüksek dedii...değerlerimdee normall hanii....herkess biliyor biz bilmiyoruz sankii....biraz kuşkulandırdıı ...ama ..bebiş içinnkatlancamm artıkk daha başlamadım...sanırım adet zamanı başlanılıyorr...telle irtiba geçiliyorrmuşşş nasıl neyi içmen gerektiğinii anlatıyormuş

üzerlerinde nasıl tüketmen gerektiği ile bilgi varr 1 kg bal karışımı geldi,,,bal karışımı hücre yenileyicii vs diyor.... 1 pakette ot karışımı....ot karışımıı alakasız gibii ama:)) yanii hamile olan olmasa...kadın balıkesirlerden ulaşmışş...bu dediğim kişii ablamın çalıştığıı yerde arkadaşıının ablasııı...rahimin yarısıı alınmışmıymış...bir sürü bişeyler...sıkıntı yaşamış anlıcann...bunlardan sonra kalmışş....hadii hayırlısıı:34:

kızlar aklım karıştı benim iyce. 2 gün geciktim. dün pembemsi akıntı oldu. sabaha kadar da çok az kanama olmuş. şimdi hiç bişi yok. yumurtanın çatlağı ünü de tutturmuştuk. acaba bu kanama neyin nesi? hiç duydunuz mu böyle bir şey?

canım başıma gelmedi ama...gününü geçtiysen az kanama geldiysee...belki yerleşme kanamasıdırr...öyle olanlarda varmışş...hadii inşallahh

kızlar aklım karıştı benim iyce. 2 gün geciktim. Dün pembemsi akıntı oldu. Sabaha kadar da çok az kanama olmuş. şimdi hiç bişi yok. Yumurtanın çatlağı ünü de tutturmuştuk. Acaba bu kanama neyin nesi? Hiç duydunuz mu böyle bir şey?

canım merhaba ..bi arkadasımında tıpkı senin gibi olmustu ama hamile oldugunu ögrendi..test yapsan keske

12. gün idrarla evde test yaptım negatif çıktı. ama idrarda çıkmazmış daha. dün çamaşır suyuyla olan bi test denedim( çok komik bi deneyimdi ) çamaşır suyuna göre hamileyim:D 17 günde evde yapılan testte hamilelik çıkar ı. acaba gene erken mi olur?

Back
X