Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar bişey sorucam birimiz bişey yazdığında size herhangi bi uyarı geliyormu ben hep konrol paneline bakıyorum ama daha kolayı vardır muhakkak

ilk defa duydum adını canım
bende ilk defa duydum..ben biraz netteki bilgilerin doğruluğuna çok inanmıyorum iyice araştırmak lazım....
internete olan inancımı 6.sınıftaki öğrencime verdiğim Hz Muhammed'in (SAV)hayatı ile ilgili ödevinde yaşadığım olayla kaybettim.öğrencim bana öyle bir ödev getirdiki.Peygamberimizle alakası yok...yok doğar doğmaz konuşmuş.3 aylıkken ata binmiş gibi Oğuz Kağan destanında yer alan olaylar sanki peygamberimiz yaşamış gibi anlatılmış ve öğrencimde onu bana hazırlayıp getrimiş...öğrencimi hazırladığı konuile ilgili bilgilerin yanlış olduğu konusunda zooooooooooorrr ikna ettim...çocuk netteki bilgiye öyle inanmışki benimle inatlaştı bile..kendisinin doğru bilgi bulduğuna dair.....

bende ilk defa duydum..ben biraz netteki bilgilerin doğruluğuna çok inanmıyorum iyice araştırmak lazım....
internete olan inancımı 6.sınıftaki öğrencime verdiğim Hz Muhammed'in (SAV)hayatı ile ilgili ödevinde yaşadığım olayla kaybettim.öğrencim bana öyle bir ödev getirdiki.Peygamberimizle alakası yok...yok doğar doğmaz konuşmuş.3 aylıkken ata binmiş gibi Oğuz Kağan destanında yer alan olaylar sanki peygamberimiz yaşamış gibi anlatılmış ve öğrencimde onu bana hazırlayıp getrimiş...öğrencimi hazırladığı konuile ilgili bilgilerin yanlış olduğu konusunda zooooooooooorrr ikna ettim...çocuk netteki bilgiye öyle inanmışki benimle inatlaştı bile..kendisinin doğru bilgi bulduğuna dair.....

ne oretmenısn cnımm

evet bahçecide olacak ama 4.tüp denemem olacak hayırlısıyla inşallah.....bahçecide ilk kez olacak....

inşallah son olsun hayırlısı ile görüşmeye gittiğinde diğer denemelerinden bi farlılık gördünmü mesela aile hekimi murat bey varmış sanırıım durumuna göre diyet veriyormuş

tilavet secdesi hakkında yazdığım son bilgi kesindir.okumuşsunuzdur inşaalah.önemli....

Internete olan inancımı 6.sınıftaki öğrencime verdiğim hz muhammed'in (sav)hayatı ile ilgili ödevinde yaşadığım olayla kaybettim.öğrencim bana öyle bir ödev getirdiki.peygamberimizle alakası yok...yok doğar doğmaz konuşmuş.3 aylıkken ata binmiş gibi oğuz kağan destanında yer alan olaylar sanki peygamberimiz yaşamış gibi anlatılmış ve öğrencimde onu bana hazırlayıp getrimiş...öğrencimi hazırladığı konuile ilgili bilgilerin yanlış olduğu konusunda zooooooooooorrr ikna ettim...çocuk netteki bilgiye öyle inanmışki benimle inatlaştı bile..kendisinin doğru bilgi bulduğuna dair.....

tövbe tövbe ..nasıl cesaret ederler böyle yalan yanlış bılgı vermeye .allah ıslah etsın onları

ögretmenım canım benım canım benım
seni ben pek çok pek çok severim
sen bir ana sen bir baba
hersey oldun artık bana :71:

Back
X