evet canım daha öncekini anestezisiz yaptırdım bu sefer anestezili istiyorum bakalım yarın beni neler bekliyor hayrola....
canım inşallah bişey çıkmaz allah yardımcın olsun sonrada tüp bebeğe mi başlıcaksın bahçecidemi olacak denemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım daha öncekini anestezisiz yaptırdım bu sefer anestezili istiyorum bakalım yarın beni neler bekliyor hayrola....
yok bu düşündüğümüz iki ismi söyliycem kusura bakamsınhadı ya desene bebeğin adı kadrıye olacak dıyecek butun haftasonu![]()
abla diyorum isimden sonraki sayi yuzunden..
BURAYI ANLAMADIM CANIM
bende ilk defa duydum..ben biraz netteki bilgilerin doğruluğuna çok inanmıyorum iyice araştırmak lazım....ilk defa duydum adını canım
canım inşallah bişey çıkmaz allah yardımcın olsun sonrada tüp bebeğe mi başlıcaksın bahçecidemi olacak denemen
bende ilk defa duydum..ben biraz netteki bilgilerin doğruluğuna çok inanmıyorum iyice araştırmak lazım....
internete olan inancımı 6.sınıftaki öğrencime verdiğim Hz Muhammed'in (SAV)hayatı ile ilgili ödevinde yaşadığım olayla kaybettim.öğrencim bana öyle bir ödev getirdiki.Peygamberimizle alakası yok...yok doğar doğmaz konuşmuş.3 aylıkken ata binmiş gibi Oğuz Kağan destanında yer alan olaylar sanki peygamberimiz yaşamış gibi anlatılmış ve öğrencimde onu bana hazırlayıp getrimiş...öğrencimi hazırladığı konuile ilgili bilgilerin yanlış olduğu konusunda zooooooooooorrr ikna ettim...çocuk netteki bilgiye öyle inanmışki benimle inatlaştı bile..kendisinin doğru bilgi bulduğuna dair.....
evet bahçecide olacak ama 4.tüp denemem olacak hayırlısıyla inşallah.....bahçecide ilk kez olacak....
ne oretmenısn cnımm
abla diyorum isimden sonraki sayi yuzunden..
BURAYI ANLAMADIM CANIM
yok bu düşündüğümüz iki ismi söyliycem kusura bakamsınYavrumun adını mundar edemem
huzur yok bu hafta sonu
![]()
Kuzucum arkadaş 35 yaşında sanıyor seni![]()
ayseden sonra 35 yaziyorya onu senin yasin sandim:)yanlismi yoksa:)
canım ben 24 yasındayım..35 izmir plaka nosu![]()
canım ben 24 yasındayım..35 izmir plaka nosu![]()
bende ilk defa duydum..ben biraz netteki bilgilerin doğruluğuna çok inanmıyorum iyice araştırmak lazım....
Internete olan inancımı 6.sınıftaki öğrencime verdiğim hz muhammed'in (sav)hayatı ile ilgili ödevinde yaşadığım olayla kaybettim.öğrencim bana öyle bir ödev getirdiki.peygamberimizle alakası yok...yok doğar doğmaz konuşmuş.3 aylıkken ata binmiş gibi oğuz kağan destanında yer alan olaylar sanki peygamberimiz yaşamış gibi anlatılmış ve öğrencimde onu bana hazırlayıp getrimiş...öğrencimi hazırladığı konuile ilgili bilgilerin yanlış olduğu konusunda zooooooooooorrr ikna ettim...çocuk netteki bilgiye öyle inanmışki benimle inatlaştı bile..kendisinin doğru bilgi bulduğuna dair.....
ayyy inanmiyorum cok ozur dilerim canim ya ..utandim simdi dogrusu bende 29 yasindayim:)![]()