Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yav esim olmaz dio kafana gore ne kullanıyon dioo ooff![]()
eşim baana saz alacakmş çok sevindim..
hadi hayırlı olsun o zaman canımm biliyormusun saz çalmayı
:))))o zaman sen boşver :))))
hayır hep ögrenmeye çalıştım ailem ızın vermedı yarım kaldı..
abim çalardı ben söylerdim
:):) nappalım hele dur ayın 7 sinde belli olcak:):):)allahımmmmmmm allahımm yardım et bizeeeee:18::18::18::18::18::18::18:
ooo ses güzel desene o zaman :))benimde babamm çalarrr..o çalarmış biz söylermişizz hatta 4 yaşındayken ses kaydımmm varrr babam kaydettmişş çok güzelll...mavilimmii söylemişimm o zamanlarr şimdii dinlediğimizde ailece duygulanıyoruzzz(
canım okuldayken lıseler arası birinci oldum ses yarışmasında
geri sayım başladı desene hadi bakalımmm inşşşş inşşşş bu ayy bebeğinnn gelir tatlım
ne güzelll yaaa
bennnn çoookkk sinirliyimmm çoookkkkkk hemdee
insanlarr ne kadar duyarsızz ne kadarr yaaa bennn çok dikkat ettim hayatım boyunca insanları aman kırmimm amann ha amannn diyee bakıyorumm bu çocuk konusunda ya ben cok hassasım kii mutlakaa öledirr yadaa insanlar çok dikkatsizz(( buugün kayınvalidemle konuşuyorzz ay bakıyorum bu hamile şu hamilee allahh saglıkla kucaklarına almayı nasip etsn diyorum hala devam ediyorr görümcem 2 ay önce evlendi bebek düşünmüyormuşşş
eger düşünseymiş oda şimdiyee hamile olurmuşş...ya bazen diyorumm atmaa içineee dert sahibi olma söyleee ama olmuyorrr işteee ..
b12 testi yapmadan mı verdiii bana niyee vermedii......folik asit ben alıp kullanmıştımm..ilk karar verdiğimdeee....hiç bir etkiside yokk....hemde kafama göre aldımmm.fiyatıda uygun 50 tablett ne folbiol8 mg miydiii onu veriyorlarrr...yinede karar seninn....şuan yine aldım kullanıyorumm...tüp bebk için gittim doktor tedaviye başladığımda verdiii unuttu vermeyiiii....test negatif oluncaa...hiçbişey kullanmayın dediler ....1 hafta ara verdimmm ....geri dönüp neden tutmadığına dair bilgi vermeyincee....ben yine başladımmm...ya tutarsaaa:))...folik asidi 2- 3 ayy önce kullanman gerekiyorrr...normal besinlerdende alabilirsinn amam yeterlii gelmediğinden ek takviye veriliyorr...tabiii gebeliği planlamak mümkün olmadığıı içinnn onuu denk getirmekkk biraz zorrr....6 aylık evliyim 4 aydır deniyoz:) evet haklısın kullanmıım ama sogan kurunu yapıyorumm doktor b12 verdi vitamin folis asiti doktor kontrolu olmadan alamam dimii
folıkasıt b12 ben hıç kullanmadım kızlar yaa
hayırlıı olsunnn...bi gün dinlemekte nasip olur inşallahheşim baana saz alacakmş çok sevindim..
dr hıç bahsetmedı bana canım yaaamannn yaa allah akıl fikir versinnn....karşılarında çocuk var sanki ordan burdan laff atmalarr ...boşver canımmm....bir ara bu tarz şeylerde çok olur kafana takdığında ..onun için üzüldüğünle kalırsınn....ben bu aralarr alıştım sankii bu durumuu...insan nelere alışıyormuşş yarabbimmm....allah sabır versinn canımmm
b12 testi yapmadan mı verdiii bana niyee vermedii......folik asit ben alıp kullanmıştımm..ilk karar verdiğimdeee....hiç bir etkiside yokk....hemde kafama göre aldımmm.fiyatıda uygun 50 tablett ne folbiol8 mg miydiii onu veriyorlarrr...yinede karar seninn....şuan yine aldım kullanıyorumm...tüp bebk için gittim doktor tedaviye başladığımda verdiii unuttu vermeyiiii....test negatif oluncaa...hiçbişey kullanmayın dediler ....1 hafta ara verdimmm ....geri dönüp neden tutmadığına dair bilgi vermeyincee....ben yine başladımmm...ya tutarsaaa:))...folik asidi 2- 3 ayy önce kullanman gerekiyorrr...normal besinlerdende alabilirsinn amam yeterlii gelmediğinden ek takviye veriliyorr...tabiii gebeliği planlamak mümkün olmadığıı içinnn onuu denk getirmekkk biraz zorrr....
bencee folikk başlaaa ...belkii gebelik kesinleşince verecektirr....ne bileyimm
hayırlıı olsunnn...bi gün dinlemekte nasip olur inşallahh
bana verdii bilmiyom yaa herşey ne konussak boş rabbim biliyo hrrşeyii
çokk haklıısn canımmmm herşeyii o biliyorrr ol dedimiii foliğemi ona bunamı bakıyorrr.....çoğu insan gebe kalınca başlıyorrr....çağla şikel bile ben folik kullanmadım diyorr...demekki besinlerle takviye aldııı....düzenlii beslensekk ilaç milaç hak getiree.....
çokk haklıısn canımmmm herşeyii o biliyorrr ol dedimiii foliğemi ona bunamı bakıyorrr.....çoğu insan gebe kalınca başlıyorrr....çağla şikel bile ben folik kullanmadım diyorr...demekki besinlerle takviye aldııı....düzenlii beslensekk ilaç milaç hak getiree.....