Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

allah razı olsun canımmmm sağolasınnn

amin canım aminnnnnnnnnnnn

canım allah razı olsun eşinden deeeee

canım çok geçmiş olsunnnnnn inşallah kötü bişey değildir

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl sevindim anlatamammmmmmm hadi halayaaaa:64::64::64::64
rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah hayırlısıylaaaaa

amın amın canım allah razı olsun tek tek ısım ısım dualarımdasınız

kızlar çıkmak zorundayım ben.ayşeyi beklerken yemek falan yemedim daha.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Allaha emanet olun.ayşe yeğenemize iyi bak.kendine de tabi.herkese hayırlı geceler diliyorum.bu sevincimiz hergün artarak devam eder inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallah.:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canımmmmmmmmm bebişin senınleymış çok çok çokk sevındımmmmm RABBIM evladını sana bağışlasın ay çok sewındım ben yaaaa:))

Herkescikler burdayken sorayımmmm
Benim içinde bi yasin okuyacak yardımsever arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorummmm:16:

kızlar çıkmak zorundayım ben.ayşeyi beklerken yemek falan yemedim daha.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.allaha emanet olun.ayşe yeğenemize iyi bak.kendine de tabi.herkese hayırlı geceler diliyorum.bu sevincimiz hergün artarak devam eder inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallah.:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

iyi geceler bıtanem görusuruz

AYŞEMM GÖZLERİN AYDIN TATLIM ÇOK SEVİNDİMM CANIM BENİM SAGLIKLAA SIHATLE GELSİN MİNİĞİNN....SİZİNLE BİRLİKDE BÜYÜTSÜN RABBİM İNŞŞ..DARISIDA TEZ TEZ ZAMANLARDA BİZLERE OLSUN İNŞŞŞ CANIMMMM ....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:SAYIMIZZ HERGECEN GÜN ARTIYORR ALLAHIM İNŞŞŞ ARAMIZDA HAMİLE KALMAYAN OLMAZ BİRER BİRER VERİRİZ HABERLERİİ YAA İNŞŞŞŞŞ

kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns

canımmmm tebriklerr....:49:..değerin çok güzelll maşşşalllahh... :nazar:allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn....inann var ya senin adına hiç olumsuz düşünmedimmm...hep bir bebiş beklentisii vardııı..:emir_bebek:. çok şükürrr..:16:..iii haberlerinide aldıkk.... kendine çokk ii bakk yada baktır kocacığınaa:1:....

Herkese merhaba

Ayşe Hanım

Tebrik ederim. Gözünüz aydın, gözümüz aydın.:43::43:

Bunlar mutluluk gözyaşları. Çok çok sevindim. Çok ve tahmin edemeyeceğim kadar duygulandım şu anda.

2013 daha başlarken sevindirdi ve umuyorum ki; her zaman söylediğim gibi, sıra sıra güzel haberler alacağız inşallah.

Hepinizin bu haberlerini en az sizler kadar duayla diliyor ve bekliyorum.

Kurban olurum o canı verene, ele avuca gelir hale getirip mis kokulu masum canı dünyaya ve ana babasına bağışlayacak olana, bağışlayana...

Herkese sevgilerimle. Daha sonra yine yazarım.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Darısı en kısa zamanda hepinizin başına inşallah. Ve inşallah hayırlısıyla hepinizin; sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşmanız, ümit, temenni, dua ve dileklerimle.

iyi aksamlar kızlar..

AYSECIM CNM GÖZUN AYDIN.RABBIM KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH.. AY COK SEVINDIM CANIM.:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
BEBİŞİNE VE KENDINE İYİ BAK CNM.RABBIM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN INSALLAH

Cnm ben 1 tane yasin okudum cnm senin icin.rabbim kabup
etsin.dualarimizi insallah

Back
X