ayy insallah yaa valla ne kadar guzel bi dogumguinu hediyesi olur sana...cok dolanma ama yat dinlen...insallah tutunur bebislerimiz amiinkızlar günaydın....nasılsınız? birazdan transfer sonrası ilk banyomu yapıp hayırlısıyla anneme gidecez......
nekadarzor tatlım 2 tane 1. kalite 5. gün embriyosu transfer edildi....sen inşallah 16 şubatta bende 18 şubatta hayırlı haber alırız....
bu arada 18 şubat benim doğumgünüm........rabbim çifte mutluluk verir hayırlısıyla inşallah..... öptüm hepinizi......
ssonmez ve nekadarzor
arkadaşlar ikiniz için ayrıca dua ettim, inşallah Rabbim duamı kabul eder ve ikinizin de yavrularını size tutundurur, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
Allah razi olsun canim inan dualara o kadar ihtiyacimiz varci...bu 3 tup bebek denemem dondurulmusum yok hic de olmadi,embriom orta kalite..4 sefer negetif asilama yoruldum...ama biz harirlisini istiyoruz Rabbim vermeyince niye olmadi diyoruz,ee hayirlisini istenyaa,demekki hayirlisi bu diyoruz ana icimizde yaniyor...Allahim tum benim gibi ici yananlarin yuregini serinletsin insallah amiin